Feriehus og leiligheter i Spania

Feriehus og leiligheter i Spania

Søk blant 229 648 boliger i Spania!

Populære reisemål i Spania

Den beste Feriehus og leiligheter i Spania

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Leilighet til 2 Personer i Haría, Kanariøyene
Leilighet til 2 Personer i Haría, Kanariøyene, Bilde 1
Leilighet til 2 Personer i Haría, Kanariøyene, Bilde 2
Leilighet til 2 Personer i Haría, Kanariøyene, Bilde 3
Leilighet til 2 Personer i Haría, Kanariøyene, Bilde 4
mer...
Haría, Kanariøyene
Leilighet • 40 m² • 1 Soverom
9,6
(81 vurderinger)
Den koselige ferieleiligheten Mirador del Roque ligger rett ved havet langs nordspissen av Lanzarote, og har en ideell beliggenhet i fiskerlandsbyen Orzola og tilbyr en romslig balkong med fantastisk utsikt over vannet. Den sjarmerende leiligheten ligger i 1. etasje, med en tradisjonell hvit fasade og lyseblå skodder, og består av ett soverom med dobbeltseng, ett bad og en romslig, åpen stue / spisestue med integrert, velutstyrt kjøkken og tilgang til den sjenerøse balkongen. Eiendommen har derfor plass til 2 personer. Ytterligere fasiliteter inkluderer Wi-Fi, vaskemaskin og kabel-TV. Høyde...
fra kr 643 / natt
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Andalusia
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Andalusia, Bilde 1
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Andalusia, Bilde 2
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Andalusia, Bilde 3
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Andalusia, Bilde 4
mer...
Nerja, Andalusia
Leilighet • 50 m² • 1 Soverom
9,6
(16 vurderinger)
Leiligheten i Nerja har 1 soverom og plass til 4 personer. Leiligheten er fin, moderne og har 50 m². Den ligger foran stranden, med utsikt til hagen og til svømmebassenget. Det ligger 50 m fra sandstranden "Playazo Beach", 200 m fra restauranten "Chiringuito Mauri Playazo", 1 km fra byen "Centro Nerja", 2 km fra supermarkedet "Lidl" og ligger i et ideelt område for familier og ved sjøen.Boligen er utstyrt med følgende ting: hage, strykejern, internett (wifi), air condition, felles svømmebasseng, tv.I det glasskeramiske åpne kjøkkenet er det kjøleskap, mikrobølgeovn, stekeovn, fryser, vaskem...
fra kr 398 / natt
Villa til 2 Personer i Teguise, Kanariøyene
Villa til 2 Personer i Teguise, Kanariøyene, Bilde 1
Villa til 2 Personer i Teguise, Kanariøyene, Bilde 2
Villa til 2 Personer i Teguise, Kanariøyene, Bilde 3
Villa til 2 Personer i Teguise, Kanariøyene, Bilde 4
mer...
Teguise, Kanariøyene
Villa • 40 m² • 1 Soverom
9,5
(64 vurderinger)
I det rolige landskapet i Mozaga midt på Lanzarote ligger den intime Finca Isabel, perfekt for en romantisk ferie med tilgang til et nydelig felles bassengområde. Estudio Marina, som ligger i et separat område av den større eiendommen, er et flott feriemål for dem som ønsker å utforske øya på en enkel måte, men med alle hjemmets bekvemmeligheter. Det rustikke, men moderne rommet med vegger av vulkansk stein har plass til 2 voksne og består av en sjarmerende stue, et velutstyrt kjøkken med spisestue, et soverom med dobbeltseng, ett bad og en terrasse. Andre fasiliteter inkluderer Wi-Fi, vift...
fra kr 959 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Spania som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger i Spania

kr 2 261til 2 des - 9 des
kr 2 814 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger i Spania

36%til 2 des - 9 des
56% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Spania

  • Mildt klima Perfekt for barnefamilier
  • Store lokale variasjoner
  • Spennende mat og drikke
  • Kultur og historie

Plassering og orientering

Det mest populære landet for nordmenn

Spania er et populært reisemål for både briter, tyskere og nordmenn. Ja, til og med spanjoler er glad i å reise i sitt eget land. Det er svært enkelt å komme seg til byer som Barcelona, Alicante og Malaga, ettersom det går direkte fly til en rekke norske byer. Det er også enkelt å komme seg til Madrid og Bilbao. Innenriks går det høyhastighetstog, som i løpet av noen få timer tar deg mellom de store byene. I tillegg er motorveinettet svært godt utbygd i Spania.

Mildt klima året rundt

Det er flere klimasoner i Spania, men generellt er det mildere enn i Norge, til dels mye mildere. Malaga og Costa del Sol er det varmeste området på fastlands-Europa om vinteren og temperaturer opp mot 20 grader er ikke uvanlig selv i januar. Om sommeren kan det bli svært varmt i indre deler av Spania, likevel vil det være behagelig ved kysten. Om vinteren kan man faktisk finne både snø og åpne skisentere flere steder i Spania, oppe i høyden.

Santiago de Compostela-katedralen
Santiago de Compostela-katedralen

Aktiviteter for reisende

Spania, et badeparadis

Det er ikke til å komme vekk fra at mange, kanskje de fleste nordmenn, drar til Spania for å få sol på kroppen. Årsaken er at man finner mil etter mil med strender, som varierer fra små, skjulte perler til store og tilrettelagte strender i storbyene. Store deler av året er det god temperatur i Middelhavet, men mange ferieleiligheter har også eget basseng. Spanjolene bruker strendene året rundt, og du vil se mange spasere langs havet også på kveldstid og om vinteren.

Kultur og historie

Spania er mer enn sol og strand, landet er også rikt på kulturopplevelser og har mye gammel historie å vise fram. Visste du at store deler av landet i mange hundre år var arabisk? Dette ser du mye av i Andalucia. Spania er også delt opp i mange forskjellige delstater, som er delvis selvstyrt. Baskerland og Katalonia er velkjent, med eget språk og en egen kultur. Du finner også mye av det samme i Galicia.

Hustak over Sevilla
Hustak over Sevilla

3 topp reisetips til Spania-turen

1. Opplev en fest eller en festival

Alle spanske byer har en eller annen form for fiesta eller en festival. Blant de mer velkjente er okseløpene i Pamplona og fyrverkerifestivalen Las Fallas i Valencia. Så og si alle spanske byer har karneval, for å feire at vinteren er slutt. Byfester er svært vanlig selv i små landsbyer og selv jul, nyttår og påske er store sosiale begivenheter. Det skjer alltid noe i Spania.

2. Byer med unike attraksjoner

Spania har mange små og store byer som fortjener oppmerksomhet, men her et lite utvalg: Barcelona er en favoritt blant nordmenn. Den katalonske hovedstaden fremstår som elegant og spennende. Malaga er i en fattig del av landet, men byen er stappfull av gammel historie og stolte innbyggere. I Baskerland er San Sebastian en perle av en badeby og hovedstaden Madrid er en veldig spesiell opplevelse, der man finner alt det unike spanske, multiplisert med 10. Blant småbyene skiller Ronda seg ut, en by som ligger på toppen av et stup.

3. Lokal mat og drikke

Spania er kjent for god mat og drikke og en tur til matbutikken er en fornøyelse. Maten varierer fra region til region og det er alltid lokale spesialiteter å kose seg med. Så og si alle barer serverer Tapas, en smårett som gjerne serveres med et glass vin. I turistområder får man selvsagt all mulig mat hele dagen, men spanjolene spiser gjerne sitt hovedmåltid under siestaen midt på dagen. Se etter en plakat med Menu del Dia, som kan være et svært godt tilbud, både i smak og pris.

Malaga er storbyen i Europa med det mildeste klimaet i Europa om vinteren. Det har ikke snødd i byen siden 1955.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i SpaniaBooking.com Feriehus og leiligheter i Spania
Airbnb Feriehus og leiligheter i SpaniaAirbnb Feriehus og leiligheter i Spania
Vrbo Feriehus og leiligheter i SpaniaVrbo Feriehus og leiligheter i Spania
Bookiply Feriehus og leiligheter i SpaniaBookiply Feriehus og leiligheter i Spania
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i SpaniaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Spania
Abritel Feriehus og leiligheter i SpaniaAbritel Feriehus og leiligheter i Spania
HRS Feriehus og leiligheter i SpaniaHRS Feriehus og leiligheter i Spania
500+ til
© 2023 Holidu GmbH
·Imprint·Vilkår·Personvern