Feriehus & leiligheter i Alicante

Feriehus & leiligheter i Alicante

Søk blant 1 594 boliger i Alicante!

Finne Feriehus og leiligheter i Alicante

Høydepunkter i Alicante

  • Vakre strender
  • Familie og barnevennlig
  • Mildt klima året rundt
  • Gode utfluktsmuligheter
  • Middelhavsby

Den beste Feriehus og leiligheter i Alicante

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i El Barrio, Alicante
Ferieleilighet til 2 Personer i El Barrio, Alicante, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i El Barrio, Alicante, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i El Barrio, Alicante, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i El Barrio, Alicante, Bilde 4
mer...
El Barrio, Alicante
Ferieleilighet • 85 m² • 1 Soverom
9,4
(14 vurderinger)
Den moderne ferieleiligheten City Loft ligger sentralt i Alicante, og har alt du trenger for en avslappende ferie.Leiligheten på 85 m² består av en stue, et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, 1 soverom og 1 bad, og har dermed plass til 2 personer.Et høyhastighets-Wi-Fi med et eget arbeidsområde for hjemmekontor, klimaanlegg og TV er også tilgjengelig.Babyseng og barnestol er også tilgjengelig.Husdyr er ikke tillatt.Røyking er ikke tillatt.Wi-Fi er egnet for samtaler.Boligen tilbyr hjemmelaget/husdyrket mat. Fester er ikke tillatt.Wi-Fi er egnet for videosamtaler.Boligen tilbyr hjemmel...
fra kr 802 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i El Barrio, Alicante
Ferieleilighet til 2 Personer i El Barrio, Alicante, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i El Barrio, Alicante, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i El Barrio, Alicante, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i El Barrio, Alicante, Bilde 4
mer...
El Barrio, Alicante
Ferieleilighet • 68 m² • 1 Soverom
8,7
(3 vurderinger)
Ferieleiligheten "La Casita del Faro" ligger i Alicante og har utsikt over havet.Denne eiendommen på 68 m² består av en stue med sovesofa for 2 personer, et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, 1 soverom og 1 bad og har derfor plass til 2 personer.Ytterligere fasiliteter inkluderer høyhastighets Wi-Fi, klimaanlegg / oppvarming i stuen (klimaanlegget er kraftig nok til å kjøle ned hele leiligheten), en vifte, en vaskemaskin samt en smart-TV med strømmetjenester.En barnestol er også tilgjengelig.Ferieleiligheten har også en privat åpen terrasse hvor du kan slappe av om kvelden.Nyt avslapp...
fra kr 1 016 / natt
Ferieleilighet til 5 Personer i El Barrio, Alicante
Ferieleilighet til 5 Personer i El Barrio, Alicante, Bilde 1
Ferieleilighet til 5 Personer i El Barrio, Alicante, Bilde 2
Ferieleilighet til 5 Personer i El Barrio, Alicante, Bilde 3
Ferieleilighet til 5 Personer i El Barrio, Alicante, Bilde 4
mer...
El Barrio, Alicante
Ferieleilighet • 87 m² • 2 Soverom
9,2
(15 vurderinger)
Moderne og lys leilighet med privilegert utsikt over Middelhavet, da den ligger på FØRSTE LINJE OG MED DIREKTE TILGANG TIL HAVET (naturlige viker). Denne leiligheten harTo soverom, ett med to enkeltsenger og det andre med en dobbeltseng.Stue med fantastisk utsikt over havet og kommuniserer med terrassen (sovesofa).Kjøkken fullt utstyrt med: kjøleskap, vaskemaskin, oppvaskmaskin, kaffemaskin, keramisk kokeplate, ...Bad med stor dusj. Komplekset har direkte tilgang til sjøen og dusjer for å forfriske deg etter en svømmetur i Middelhavet. Det har også hageområder.Den uslåelige beliggenheten ti...
fra kr 700 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Alicante som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Alicante

kr 2 277til 29 jun - 6 jul
kr 2 105 årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Alicante

27%til 29 jun - 6 jul
48% årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og leiligheter i Alicante

Rundt havnen og langs stranden i Alicante finnes det mange moderne og møblerte leiligheter, ideelle for en sol og badeferie i en sjarmerende spansk atmosfære ved kysten. Mange av de har havutsikt og bekvemmeligheter som badebasseng og balkong eller terrasse. Om du vil ha en leilighet med gangavstand til stranden og strandens livlige sentrum med bra shopping- og restaurantmuligheter er Alicante det riktige stedet. Det finnes mange av denne typen leiligheter i distriktene Centro Antiguo, Puerto de Alicante eller Cao de las Huertas, med høyst et par meter fra havet og fra den berømte Explanada de Espana.

Ferieboliger for familier og større grupper

Om du vil ha en rimelig leilighet eller koselig villa med eget badebasseng, i Alicante finner du bekvemmelige, barnevennlige boliger perfekte for en solfylt og avkoblende ferie med familien eller en gruppe venner. Fra moderne leiligheter til hus og stilige villaer med en hage som passer til alles smaker. En del boliger ligger nære stranden eller i nærheten av Castello de la Santa Barbara, mens andre ligger i den nordvestlige bydelen rett utenfor turistsenteret.

Landskapet over Alicante og utover Middelhavet
Landskapet over Alicante og utover Middelhavet

Plassering og orientering

Det mest populære turistmålet i sørøst-Spania

Alicante i Valencia med mer enn 300.000 innbyggere, er den nest største byen i Valencia og ligger sørøst i Spania. På grunn av det milde klimaet og de vakre sandstrendene i havnebyen er Alicante en populær turistby hele året rundt, særlig for sol og badeturister. Alicante er omringet av små fjell bortsett fra Middelhavet i øst. Øyen Tabarca utenfor Alicantes kyst er også en del av byen.

En Middelhavsby på Costa Blanca

Det er ikke bare de mange strendene i Alicantebukten, men også i byen selv. Alicante kan også by på livlige bulevarder fulle av palmetrær som “Explanada de Espana” og den vakre gamlebyen Santa Cruz. Et av byens store landemerker er Santa Barbara- slottet oppe på Benecantilfjellet, høyt over byen.

Byen Alicante har tradisjonelt blitt kjennetegnet som katalansk og kalles "Alacant" av sine katalanske innbyggere.</

Aktiviteter for reisende

Alicante for strand, sol og bading

Med utmerkede forutsetninger for vannsporter som inkludert dykking, surfing og seiling, og en mengde store sandstrender, har Alicante blitt et paradis for sol og badereisende de siste tiårene. Byen har strender og badevann av utmerket kvalitet og tildeles årlig EUs blå flagg utmerkelse. Besøk den livlige stranden Postiguet i sentrum eller de mer avskilte strendene som La Almadraba, Urbanova og Doggy Beach Playa de Aguamarga

Alicante for familier

Alicante er en utmerket destinasjon for hele familien og har mye god turist-infrastruktur med rene strender oversett av badevakter og aktiviteter for barn. Dessuten finner man regionens fineste fornøyelsesparker i nærheten, Aqualandia og Terra Mitica i Benidorm, i tillegg til dyreparken Rio Safari i Elche som byr på mange morsomme barneaktiviteter.

Havnen i Alicante
Havnen i Alicante

Topp 3 ting å gjøre i Alicante

Oppleve Las Hogueras de San Huan festivalen

En av de mest populære festivalene i Alicante er Hogueras de San Huan. Hvert år i juni feirer Alicante ankomsten til sommeren med store bål i San Juan. I en spektakulær oppvisning av musikk, farger og fyrverkeri, trenger tusenvis av mennesker ut i gatene for å oppleve den enestående festivalen.

Dagsutflukt til øyen Tabarca

Noen kilometer fra Alicante og fastlandet, ligger en liten øy Tabarca, en gang i tiden var den en pirat-øy, i dag er den et marinereservat på grunn av sin unike flora og fauna. Et vakkert reisemål for en dagsutflukt, hvor man kan besøke det lokale museet, gå på herlige rundturer eller bare nyte solen og sjøen. Fra havnen i Alicante går ferger regelmessig til Tabarca året rundt.

Lokale kulinariske spesialiteter

Alicanteregionen tilbyr ikke bare utmerkede viner fra Monastrell druen, men er også kjent for sine reker, saltede fisk og sin tradisjonelle ris-rett Caldero. De som liker søtsaker bør smake på den typiske nougaten Turron eller kaken Coca.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til