Finne Feriehus og leiligheter i Alicante

Høydepunkter i Alicante

  • Vakre strender
  • Familie og barnevennlig
  • Mildt klima året rundt
  • Gode utfluktsmuligheter
  • Middelhavsby

Den beste Feriehus og leiligheter i Alicante

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Alicante, Costa Blanca
Ferieleilighet • 55 m² • 1 Soverom
5,0
Lei luksusleilighet i Alicante Costa Blanca, ved sjøen og havnen og nær flyplassen Veldig godt egnet til å tilbringe vinterferie, fordi det er nær stranden og i byen, og nyte den kulturelle og sosiale atmosfæren i en flott by som tilbyr sol og godt vær hele året I byen Alicante 150 meter fra sjøen i et rolig boligområde i et privilegert miljø, ligger noen få meter fra Saladar-Urbanova-stranden og 5 minutter fra stranden Postiguet sentrum, marina, kasino, Panoramis kjøpesenter med flott natteliv, kinoer, restauranter, puber ....... Har enkel og rask tilgang til flyplassen og messen Alicante ...
fra kr 740 / natt
mer...
Alicante, Costa Blanca
Ferieleilighet • 68 m² • 2 Soverom
3,7
(14 vurderinger)
Denne lyse og koselige leiligheten ligger mindre enn 150 meter fra stranden i Albufereta de Alicante og er ideell for en liten familie eller venner. I en boligblokk med separat tilgang, tilbyr leiligheten et stort, fullt utstyrt kjøkken, to soverom, ett med dobbeltseng og det andre med tre enkeltsenger, ideelt for barn, et bad, en stor stue og en overbygd terrasse, perfekt for frokost med de første solstrålene. Leiligheten ligger bare 3 minutters gange fra trikken, og tilbyr en ideell beliggenhet og tilgjengelighet. Den berømte Albufereta-stranden, med krystallklart vann, ligger bare 5 minu...
fra kr 307 / natt
mer...
Alicante, Costa Blanca
Leilighet • 50 m² • 1 Soverom
4,0
(182 vurderinger)
Wonderful apartment with 1 bedrooms and capacity for 4 people. It is a comfortable apartment, located in an ideal area to be quiet, alone, with family, friends or as a couple.It has a terrace, an American kitchen equipped with a fridge, oven, freezer, washing machine, dishes, cutlery,kitchen utensils, coffee maker and kettle. In addition, the accommodation has a television, iron, WIFI internet access, hairdryer, air conditioning with heat pump throughout the accommodation and everything necessary to enjoy a good stay.The apartment is located in a residential complex with a communal pool, el...
fra kr 694 / natt

Andre eiendomstyper i Alicante som kan være interessante:

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Alicante

kr 1 745til 8 apr - 15 apr
kr 1 982 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Alicante

29%til 8 apr - 15 apr
48% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og leiligheter i Alicante

Rundt havnen og langs stranden i Alicante finnes det mange moderne og møblerte leiligheter, ideelle for en sol og badeferie i en sjarmerende spansk atmosfære ved kysten. Mange av de har havutsikt og bekvemmeligheter som badebasseng og balkong eller terrasse. Om du vil ha en leilighet med gangavstand til stranden og strandens livlige sentrum med bra shopping- og restaurantmuligheter er Alicante det riktige stedet. Det finnes mange av denne typen leiligheter i distriktene Centro Antiguo, Puerto de Alicante eller Cao de las Huertas, med høyst et par meter fra havet og fra den berømte Explanada de Espana.

Ferieboliger for familier og større grupper

Om du vil ha en rimelig leilighet eller koselig villa med eget badebasseng, i Alicante finner du bekvemmelige, barnevennlige boliger perfekte for en solfylt og avkoblende ferie med familien eller en gruppe venner. Fra moderne leiligheter til hus og stilige villaer med en hage som passer til alles smaker. En del boliger ligger nære stranden eller i nærheten av Castello de la Santa Barbara, mens andre ligger i den nordvestlige bydelen rett utenfor turistsenteret.

Landskapet over Alicante og utover Middelhavet
Landskapet over Alicante og utover Middelhavet

Plassering og orientering

Det mest populære turistmålet i sørøst-Spania

Alicante i Valencia med mer enn 300.000 innbyggere, er den nest største byen i Valencia og ligger sørøst i Spania. På grunn av det milde klimaet og de vakre sandstrendene i havnebyen er Alicante en populær turistby hele året rundt, særlig for sol og badeturister. Alicante er omringet av små fjell bortsett fra Middelhavet i øst. Øyen Tabarca utenfor Alicantes kyst er også en del av byen.

En Middelhavsby på Costa Blanca

Det er ikke bare de mange strendene i Alicantebukten, men også i byen selv. Alicante kan også by på livlige bulevarder fulle av palmetrær som “Explanada de Espana” og den vakre gamlebyen Santa Cruz. Et av byens store landemerker er Santa Barbara- slottet oppe på Benecantilfjellet, høyt over byen.

Byen Alicante har tradisjonelt blitt kjennetegnet som katalansk og kalles "Alacant" av sine katalanske innbyggere.</

Aktiviteter for reisende

Alicante for strand, sol og bading

Med utmerkede forutsetninger for vannsporter som inkludert dykking, surfing og seiling, og en mengde store sandstrender, har Alicante blitt et paradis for sol og badereisende de siste tiårene. Byen har strender og badevann av utmerket kvalitet og tildeles årlig EUs blå flagg utmerkelse. Besøk den livlige stranden Postiguet i sentrum eller de mer avskilte strendene som La Almadraba, Urbanova og Doggy Beach Playa de Aguamarga

Alicante for familier

Alicante er en utmerket destinasjon for hele familien og har mye god turist-infrastruktur med rene strender oversett av badevakter og aktiviteter for barn. Dessuten finner man regionens fineste fornøyelsesparker i nærheten, Aqualandia og Terra Mitica i Benidorm, i tillegg til dyreparken Rio Safari i Elche som byr på mange morsomme barneaktiviteter.

Havnen i Alicante
Havnen i Alicante

Topp 3 ting å gjøre i Alicante

Oppleve Las Hogueras de San Huan festivalen

En av de mest populære festivalene i Alicante er Hogueras de San Huan. Hvert år i juni feirer Alicante ankomsten til sommeren med store bål i San Juan. I en spektakulær oppvisning av musikk, farger og fyrverkeri, trenger tusenvis av mennesker ut i gatene for å oppleve den enestående festivalen.

Dagsutflukt til øyen Tabarca

Noen kilometer fra Alicante og fastlandet, ligger en liten øy Tabarca, en gang i tiden var den en pirat-øy, i dag er den et marinereservat på grunn av sin unike flora og fauna. Et vakkert reisemål for en dagsutflukt, hvor man kan besøke det lokale museet, gå på herlige rundturer eller bare nyte solen og sjøen. Fra havnen i Alicante går ferger regelmessig til Tabarca året rundt.

Lokale kulinariske spesialiteter

Alicanteregionen tilbyr ikke bare utmerkede viner fra Monastrell druen, men er også kjent for sine reker, saltede fisk og sin tradisjonelle ris-rett Caldero. De som liker søtsaker bør smake på den typiske nougaten Turron eller kaken Coca.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i AlicanteBooking.com Feriehus og leiligheter i Alicante
Airbnb Feriehus og leiligheter i AlicanteAirbnb Feriehus og leiligheter i Alicante
Vrbo Feriehus og leiligheter i AlicanteVrbo Feriehus og leiligheter i Alicante
Bookiply Feriehus og leiligheter i AlicanteBookiply Feriehus og leiligheter i Alicante
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i AlicanteFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Alicante
Abritel Feriehus og leiligheter i AlicanteAbritel Feriehus og leiligheter i Alicante
HRS Feriehus og leiligheter i AlicanteHRS Feriehus og leiligheter i Alicante
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Spania
  3. Alicante