Feriehus & leiligheter i Marbella

Feriehus & leiligheter i Marbella

Søk blant 4 134 boliger i Marbella!

Finne Feriehus og leiligheter i Marbella

Høydepunkter i Marbella

 • Lange familievennlige strender
 • Mildt klima hele året
 • Gode muligheter for dagsturer
 • Sjarmerende gamleby

Den beste Feriehus og leiligheter i Marbella

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Studioleilighet til 2 Personer i Elviria, Marbella
Studioleilighet til 2 Personer i Elviria, Marbella, Bilde 1
Studioleilighet til 2 Personer i Elviria, Marbella, Bilde 2
Studioleilighet til 2 Personer i Elviria, Marbella, Bilde 3
Studioleilighet til 2 Personer i Elviria, Marbella, Bilde 4
mer...
Elviria, Marbella
Studioleilighet • 50 m² • 2 Soverom
10,0
(4 vurderinger)
Studio i fjerde etasje med panoramautsikt over havet til leie i Romana Playa Elviria. Studioet har en stor sørvendt terrasse med spektakulær utsikt. Det inkluderer et lite kjøkken, bad, sittegruppe og en dobbeltseng.Studioet i Marbella har kapasitet for 2 personer. Studioet er koselig, er fullt utstyrt og er 45 m². Eiendommen ligger 100 m fra sandstranden, 100 m fra restauranten, 200 m fra busstasjonen, 200 m fra supermarkedet, 2 km fra golfbanen, 4 km fra byen, 45 km fra flyplassen. Huset ligger i et rolig nabolag ved sjøen.Innkvarteringen er utstyrt med følgende elementer: terrasse, inter...
fra kr 480 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Playa Cabopino, Marbella
Ferieleilighet til 2 Personer i Playa Cabopino, Marbella, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Playa Cabopino, Marbella, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Playa Cabopino, Marbella, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Playa Cabopino, Marbella, Bilde 4
mer...
Playa Cabopino, Marbella
Ferieleilighet • 40 m² • 1 Soverom
7,6
(20 vurderinger)
1-roms ettromsleilighet 40 m2, i første etasje. Praktiskt og komfortabelt møbler: stue/soverom med, 1 dobbeltseng (160 cm, lengde 200 cm), digital TV. Utgang til balkongen. Kjøkkenkrok (4 kokeplater, ovn). Bad/WC. air-conditioning, varmluft oppvarming. Balkong 3 m2. Utsikt over havet og havnen. Til benyttelse: vaskemaskin, strykejern, hårtørker. Internett (WiFi, gratis). Garasjeplass n 112. VUT/MA/27917
fra kr 822 / natt
Feriehus til 2 Personer i Marbella Øst, Marbella
Feriehus til 2 Personer i Marbella Øst, Marbella, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Marbella Øst, Marbella, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Marbella Øst, Marbella, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Marbella Øst, Marbella, Bilde 4
mer...
Marbella Øst, Marbella
Feriehus • 65 m² • 1 Soverom
9,2
(19 vurderinger)
Veldig koselig ett-roms hus med privat hage i området Costabella, Marbella. Den beste stranden i Marbella ligger bare 200 meter unna, og du finner supermarkeder, restauranter og barer i gangavstand.Dette er et perfekt avslappende reisemål. Huset er komfortabelt utstyrt og har plass til maksimalt 3 personer siden det er en sovesofa i stuen.Det er en sørvendt hage med solsenger, solskjerming, utendørs dusj på baksiden av huset og en uteplass for frokost eller skygge på en varm dag på forsiden. Kjøkkenet har alle nødvendige apparater som mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap / fryser, stekeo...
fra kr 788 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Marbella som kan være interessante

Populære reisemål i Marbella

  Priser og tilgjenglighet

  Aktuelle priser for ferieboliger Marbella

  kr 5 231til 1 jun - 8 jun
  kr 5 179 årlig gjennomsnitt
  jun
  jul
  aug
  sep
  okt
  nov
  des
  jan
  feb
  mar
  apr
  mai
  Gjennomsnittlig pris per uke

  Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Marbella

  35%til 1 jun - 8 jun
  50% årlig gjennomsnitt
  jun
  jul
  aug
  sep
  okt
  nov
  des
  jan
  feb
  mar
  apr
  mai
  Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

  Feriehus og ferieleiligheter i Marbella

  Fasjonable leiligheter ved stranden

  Marbella er solkystens lekeplass for de med mye penger, men heldigvis er det også mye å gjøre for oss som ikke har en Ferrari eller to i garasjen. Marbella har en sjarmerende gamleby, lange herlige strender og er et godt utgangspunkt for dagsturer i Andalucia. Ferieleilighetene ligger på rekke og rad langs kysten og alle feriehus har kort vei til strand og utsikt til Middelhavet og fjellene i innlandet. Det er flust med tilbud av mat og drikke og shopping.

  Ferieboliger også for de ikke fullt så rike

  Marbella er et navn som oser av luksus og det gjenspeiler også noen av overnattingsmulighetene. Her kan du få deg en egen villa med hage og badebasseng omgitt av palmer. Men prisene er likevel overkommelige, du kan nemlig lett finne en rimelig feriebolig også i Marbella. Du kan velge mer tradisjonelle feriehus med klimaanlegg og balkong eller en leilighet i et av de gamle ærverdige gjestehusene i sentrum av byen, der du kan gå rett ut i gamlebyen. Uansett er det alltid kort vei til havet.

  Området vest for Marbella sentrum kalles gjerne The Golden Mile, du kan gjette hvorfor.

  Plassering og orientering

  Enkelt å komme til

  Marbella ligger helt på sørkysten av Spania, under en times kjøring fra Malaga og det går gode bussforbindelser i alle retninger. Det går blant annet en direkte buss til flyplassen i Malaga, som har mange flyavganger til en rekke norske flyplasser. Kjører du bil selv så veinettet godt utbygd i dette området, særlig på strekningen mellom Malaga og Marbella og videre sørover til Estepona og Gibraltar. Den store klippen du ser i det fjerne er faktisk Gibraltarhalvøya.

  Mildt og tørt året rundt

  Er du ute etter sol og varme er det vanskelig å finne et bedre sted på fastlandet i Europa. Marbella ligger på Costa del Sol, altså den spanske solkysten og opplever milde vintre, varme somre og et generellt tørt klima. Temperaturer mellom 15 og 20 plussgrader er vanlig på vinterstid og snø er helt utenkelig nede i byen. I fjellene som omgir byen kan det derimot være litt kjøligere. Plasseringen ved kysten gjør at man slipper unna mye av heten i Sør-Spania om sommeren.

  Stranden ved Marbella
  Stranden ved Marbella

  Aktiviteter for reisende

  En lekeplass for de aller rikeste

  Marbella er mest kjent som et feriested for de aller rikeste i Europa. Det gjør at hele byen har en følelse av litt overklasse, selv om rikingene holder seg mest for seg selv. Marbella har også en sjarmerende gammel bykjerne og en nærmest evig lang strandpromenade rett ved sentrum. Du trenger på ingen måte å være rik for å trives i Marbella, men du vil bli overrasket over alle butikkene som selger eksklusive varer og prisnivået er kanskje et lite hakk over andre badebyer i regionen.

  En spansk storby og ferieby

  Marbella har rundt 100 000 innbyggere og er derfor også en travel storby som står på egne ben med butikker, overnatting og spisesteder i alle prisklasser. Byen kan skilte med fine strender i sentrum, som passer godt for barnefamilier og strandlinja er full av aktiviteter og restauranter. Totalt skal det finnes bortimot 25 kilometer med strender i området, så selv om Marbella er populært skulle det være mulig å finne en ledig plass i solen.

  Havnen i Marbella
  Havnen i Marbella

  Topp 3 ting å gjøre i Marbella

  1. Se og bli sett

  Du trenger ikke være lenge i Marbella før du forstår at her er det en del folk med mye penger. Særlig i bydelen Puerto Banus står luksusbilene og yachtene på rekke og rad og det er helt tydelig at for mange er det viktig å vise fram sin rikdom. Legg til eksklusive butikker og spisesteder og du får en veldig spesiell atmosfære. Man kan like det eller ikke, men en spesiell ferieopplevelse er garantert.

  2- Gamlebyen i Marbella

  Gamlebyen i Marbella må beskrives som en perle, og er nok en grunn til at Marbella er et annerledes feriested. Hovedtorget Plaza de los Naranjos er en fredfyllt oase med appelsintrær og herfra går det trange og sjarmerende gater i alle retninger fulle av flotte hvite småhus med mange butikker du ikke ser noe annet sted. På torget ligger også byens gamle rådhus og ikke minst katedralen. Gamlebyen våkner plutselig til liv etter siestaen og er stedet for et måltid om kvelden.

  3. Gode muligheter for utflukter

  Marbella er et godt utgangspunkt for dagsturer i Sør-Spania. Den avslappede storbyen Malaga er enkel å nå og passer for deg som vil oppleve en ekte spansk storby med mye kultur og historie. I fjellene ovenfor Marbella finner man Ronda, som ligger spektakulært til på toppen av et stup. Sørover ligger den britiske enklaven Gibraltar og du kan faktisk dra på dagstur til Marokko, med ferje fra Algeciras, en drøy time sørover.

  Feriereisemål i Marbella

  Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

  500+ til