Finne Feriehus og leiligheter i Marbella

Høydepunkter i Marbella

  • Lange familievennlige strender
  • Mildt klima hele året
  • Gode muligheter for dagsturer
  • Sjarmerende gamleby

Den beste Feriehus og leiligheter i Marbella

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Leilighet til 6 Personer i Marbella Øst, Marbella
Leilighet til 6 Personer i Marbella Øst, Marbella, Bilde 1
Leilighet til 6 Personer i Marbella Øst, Marbella, Bilde 2
Leilighet til 6 Personer i Marbella Øst, Marbella, Bilde 3
Leilighet til 6 Personer i Marbella Øst, Marbella, Bilde 4
mer...
Marbella Øst, Marbella
Leilighet • 160 m² • 2 Soverom
4,3
(11 vurderinger)
Located in the urbanisation Arenas de Marbella, this wonderful ground floor flat with direct access to the paths that lead you (within the urbanisation) to the swimming pool, beaches and gardens, is ideal for relaxing, having a holiday near the sea and not being cut off from the rest of the world. The road access to all points of interest on the Costa del Sol is quick and easy. You won't have any problems parking your car because the accommodation offers parking included in the price. The community of the accommodation offers two swimming pools, very well kept gardens and natural beach surr...
fra kr 970 / natt
Leilighet til 4 Personer i Marbella Centre, Marbella
Leilighet til 4 Personer i Marbella Centre, Marbella, Bilde 1
Leilighet til 4 Personer i Marbella Centre, Marbella, Bilde 2
Leilighet til 4 Personer i Marbella Centre, Marbella, Bilde 3
Leilighet til 4 Personer i Marbella Centre, Marbella, Bilde 4
mer...
Marbella Centre, Marbella
Leilighet • 79 m² • 2 Soverom
4,3
(30 vurderinger)
3-room apartment 79 m2 on 7th floor. Living/dining room with digital TV, radio, air conditioning and forced-air heating. Exit to the terrace. 1 room with 2 beds (90 cm, length 190 cm), air conditioning, fan and forced-air heating. 1 room with 1 french bed (150 cm, length 190 cm), fan. Kitchen (4 hot plates, oven, microwave, freezer). Bath/bidet/WC, sep. WC. Electric heating. Balcony. Balcony furniture. View of the sea and the swimming pool. Facilities: washing machine, iron, children's high chair, baby cot, hair dryer. Internet (WiFi, free). Garage space n 22. VFT/MA/23132
fra kr 1 064 / natt
Leilighet til 4 Personer i Marbella, Costa Del Sol
Leilighet til 4 Personer i Marbella, Costa Del Sol, Bilde 1
Leilighet til 4 Personer i Marbella, Costa Del Sol, Bilde 2
Leilighet til 4 Personer i Marbella, Costa Del Sol, Bilde 3
Leilighet til 4 Personer i Marbella, Costa Del Sol, Bilde 4
mer...
Marbella, Costa Del Sol
Leilighet • 115 m² • 2 Soverom
3,9
(7 vurderinger)
"Lomas de Los Monteros", 3-room apartment 115 m2 on 2 levels on 2nd floor. Spacious and bright, beautiful and cosy furnishings: living/dining room with dining table, digital TV and DVD. Exit to the terrace. Kitchen (oven, dishwasher, 4 ceramic glass hob hotplates, microwave). Sep. WC. Air-conditioning, forced-air heating. On the lower ground floor: 1 room with 1 double bed (2 x 90 cm, length 190 cm), bath/bidet/WC and double hand-basin (private) air conditioning. Exit to the terrace. 1 room with 2 beds (90 cm, length 190 cm), shower/WC (private). Exit to the terrace. Sep. WC. Terrace 15 m2,...
fra kr 922 / natt

Andre eiendomstyper i Marbella som kan være interessante:

Populære reisemål i Marbella

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Marbella

kr 5 259til 10 jun - 17 jun
kr 4 944 årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Marbella

34%til 10 jun - 17 jun
52% årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Marbella

Fasjonable leiligheter ved stranden

Marbella er solkystens lekeplass for de med mye penger, men heldigvis er det også mye å gjøre for oss som ikke har en Ferrari eller to i garasjen. Marbella har en sjarmerende gamleby, lange herlige strender og er et godt utgangspunkt for dagsturer i Andalucia. Ferieleilighetene ligger på rekke og rad langs kysten og alle feriehus har kort vei til strand og utsikt til Middelhavet og fjellene i innlandet. Det er flust med tilbud av mat og drikke og shopping.

Ferieboliger også for de ikke fullt så rike

Marbella er et navn som oser av luksus og det gjenspeiler også noen av overnattingsmulighetene. Her kan du få deg en egen villa med hage og badebasseng omgitt av palmer. Men prisene er likevel overkommelige, du kan nemlig lett finne en rimelig feriebolig også i Marbella. Du kan velge mer tradisjonelle feriehus med klimaanlegg og balkong eller en leilighet i et av de gamle ærverdige gjestehusene i sentrum av byen, der du kan gå rett ut i gamlebyen. Uansett er det alltid kort vei til havet.

Området vest for Marbella sentrum kalles gjerne The Golden Mile, du kan gjette hvorfor.

Plassering og orientering

Enkelt å komme til

Marbella ligger helt på sørkysten av Spania, under en times kjøring fra Malaga og det går gode bussforbindelser i alle retninger. Det går blant annet en direkte buss til flyplassen i Malaga, som har mange flyavganger til en rekke norske flyplasser. Kjører du bil selv så veinettet godt utbygd i dette området, særlig på strekningen mellom Malaga og Marbella og videre sørover til Estepona og Gibraltar. Den store klippen du ser i det fjerne er faktisk Gibraltarhalvøya.

Mildt og tørt året rundt

Er du ute etter sol og varme er det vanskelig å finne et bedre sted på fastlandet i Europa. Marbella ligger på Costa del Sol, altså den spanske solkysten og opplever milde vintre, varme somre og et generellt tørt klima. Temperaturer mellom 15 og 20 plussgrader er vanlig på vinterstid og snø er helt utenkelig nede i byen. I fjellene som omgir byen kan det derimot være litt kjøligere. Plasseringen ved kysten gjør at man slipper unna mye av heten i Sør-Spania om sommeren.

Stranden ved Marbella
Stranden ved Marbella

Aktiviteter for reisende

En lekeplass for de aller rikeste

Marbella er mest kjent som et feriested for de aller rikeste i Europa. Det gjør at hele byen har en følelse av litt overklasse, selv om rikingene holder seg mest for seg selv. Marbella har også en sjarmerende gammel bykjerne og en nærmest evig lang strandpromenade rett ved sentrum. Du trenger på ingen måte å være rik for å trives i Marbella, men du vil bli overrasket over alle butikkene som selger eksklusive varer og prisnivået er kanskje et lite hakk over andre badebyer i regionen.

En spansk storby og ferieby

Marbella har rundt 100 000 innbyggere og er derfor også en travel storby som står på egne ben med butikker, overnatting og spisesteder i alle prisklasser. Byen kan skilte med fine strender i sentrum, som passer godt for barnefamilier og strandlinja er full av aktiviteter og restauranter. Totalt skal det finnes bortimot 25 kilometer med strender i området, så selv om Marbella er populært skulle det være mulig å finne en ledig plass i solen.

Havnen i Marbella
Havnen i Marbella

Topp 3 ting å gjøre i Marbella

1. Se og bli sett

Du trenger ikke være lenge i Marbella før du forstår at her er det en del folk med mye penger. Særlig i bydelen Puerto Banus står luksusbilene og yachtene på rekke og rad og det er helt tydelig at for mange er det viktig å vise fram sin rikdom. Legg til eksklusive butikker og spisesteder og du får en veldig spesiell atmosfære. Man kan like det eller ikke, men en spesiell ferieopplevelse er garantert.

2- Gamlebyen i Marbella

Gamlebyen i Marbella må beskrives som en perle, og er nok en grunn til at Marbella er et annerledes feriested. Hovedtorget Plaza de los Naranjos er en fredfyllt oase med appelsintrær og herfra går det trange og sjarmerende gater i alle retninger fulle av flotte hvite småhus med mange butikker du ikke ser noe annet sted. På torget ligger også byens gamle rådhus og ikke minst katedralen. Gamlebyen våkner plutselig til liv etter siestaen og er stedet for et måltid om kvelden.

3. Gode muligheter for utflukter

Marbella er et godt utgangspunkt for dagsturer i Sør-Spania. Den avslappede storbyen Malaga er enkel å nå og passer for deg som vil oppleve en ekte spansk storby med mye kultur og historie. I fjellene ovenfor Marbella finner man Ronda, som ligger spektakulært til på toppen av et stup. Sørover ligger den britiske enklaven Gibraltar og du kan faktisk dra på dagstur til Marokko, med ferje fra Algeciras, en drøy time sørover.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i MarbellaBooking.com Feriehus og leiligheter i Marbella
Airbnb Feriehus og leiligheter i MarbellaAirbnb Feriehus og leiligheter i Marbella
Vrbo Feriehus og leiligheter i MarbellaVrbo Feriehus og leiligheter i Marbella
Bookiply Feriehus og leiligheter i MarbellaBookiply Feriehus og leiligheter i Marbella
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i MarbellaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Marbella
Abritel Feriehus og leiligheter i MarbellaAbritel Feriehus og leiligheter i Marbella
HRS Feriehus og leiligheter i MarbellaHRS Feriehus og leiligheter i Marbella
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Spania
  3. Marbella