Finne Feriehus og leiligheter i Malaga

Høydepunkter i Malaga

  • Kultur og historie
  • Storby med strender
  • Beste klimaet i Europa
  • Gode muligheter for dagsturer
  • Sjarmerende gamleby

Den beste Feriehus og leiligheter i Malaga

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Cerrado De Calderón, Malaga
Leilighet • 79 m² • 2 Soverom
4,3
(13 vurderinger)
Nylig renovert leilighet i en urbanisering som ligger i et av Malagas mest eksklusive boligområder (Cerrado de Calderón) med felles svømmebasseng. Leiligheten har to soverom, ett med dobbeltseng og det andre med køyeseng. Maksimal kapasitet er 5 personer. Kjøkkenet er fullt utstyrt og leiligheten har sentral klimaanlegg installert, i tillegg til en solrik balkong. Boligkomplekset der leiligheten ligger er lite, familieorientert og fullpakket med detaljer, i tillegg til å være nær sentrum. Det er også et svømmebasseng som er åpent hele året. Det er trådløst internett på stedet. Leiligheten l...
fra kr 1 252 / natt
mer...
Centro (málaga), Malaga
Leilighet • 40 m² • 1 Soverom
4,1
(29 vurderinger)
Luksusleilighet i det historiske sentrum av Malaga med felles svømmebasseng på bygningens tak og fantastisk utsikt over den gamle delen av byen. Fullt luftkondisjonert, gratis wifi på 100 MB og smart-TV.Leiligheten ligger i den offisielle ruten til Holy Week i Malaga, så praktisk talt alle brorskapene paraderer foran leiligheten.Våre kunder bør vite at i løpet av uken med Feria de Málaga (august) vil bassenget være stengt av sikkerhetsmessige årsaker.Denne innkvarteringen har mottatt den særegne "Tourism Quality Commitment" i destinasjonen Malaga innen SICTED-prosjektet.Den består av et sov...
fra kr 740 / natt
mer...
Centro (málaga), Malaga
Leilighet • 40 m² • 1 Soverom
4,3
(8 vurderinger)
Apartment Suite Victoria ligger i sentrum av havnebyen Málaga på Costa del Sol. Takket være den ideelle beliggenheten er den egnet for alle reisende som er interessert i både kultur- og strandferie. Den komfortable ferieleiligheten ligger i 2. etasje (tilgjengelig med heis), har en felles terrasse, en stue / spisestue med en meget velutstyrt kjøkkenkrok og en sovesofa, et soverom samt et bad og har plass til 3 personer. Fasiliteter inkluderer også Wi-Fi, klimaanlegg, TV og barneseng. Høydepunktet er balkongen i uteområdet, hvor du har en fantastisk utsikt over de omkringliggende husene og å...
fra kr 671 / natt

Andre eiendomstyper i Malaga som kan være interessante:

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Malaga

kr 2 925til 8 apr - 15 apr
kr 2 639 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Malaga

13%til 8 apr - 15 apr
54% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Malaga

Solrike leiligheter nær strand og storby

Malaga er den storbyen i Europa som har det beste klimaet for deg som vil ha vintersol. Byen har en sjarmerende gamleby og har satset stort på å være en regional kulturhovedstad. Du trenger ikke gå langt for å finne lange hvite strender og det er mange spennende steder å reise til i området rundt Malaga. Du finner mange ferieleiligheter i Malaga og omegn, mange med balkong med utsikt til Middelhavet eller til fjellene som omgir byen.

Ferieboliger for deg som vil ha sol og varme

Det er et rikelig utvalg av leiligheter i Malaga. Her finner du både moderne leilighetshoteller og tradisjonelle gjestehus. Felles for alle er at det er kort vei til strender, butikker og spisesteder. Ferieleilighetene kommer gjerne med både internett og terrasse og svært mange har klimaanlegg. Mange feriehus er svært moderne, med alle fasiliteter, men du finner også sjarmerende tradisjonelle gjestehus fra 1800-tallet.

Siste gang det snødde i Malaga var visstnok i 1955. Savner du snøen kan du dra på dagstur til Sierra Nevada, snø-fjellene på norsk.

Plassering og orientering

Et knutepunkt i Sør-Spania

Malaga er et velkjent navn for mange nordmenn og har den travleste flyplassen i Sør-Spania. Men, det er mange som overser Malaga by og drar rett til et av badestedene på Costa del Sol. De går glipp av en av Spanias triveligste og spennende storbyer, som blant annet kan friste med kultur, historie og en stor gamleby full av barer og restauranter. Det er lett å komme seg til Malaga, det går fly fra en rekke flyplasser i Norge, hele året. Byen har også gode togforbindelser til andre deler av Andalucia og Spania.

Det beste klimaet i Europa

Malaga er storbyen i Europa med den høyeste gjennomsnittstemperaturen om vinteren. I tillegg er dette et relativt tørt område, så vintersol er nærmest garantert. Om vinteren er det ofte 20 grader i skyggen midt på dagen. Det er enda varmere om sommeren, men nærheten til sjøen gjør at det ikke blir ukomfortabelt hett, som det kan bli i de indre delene av Andalucia. Det kan komme litt regn om vinteren, men snø må du opp i fjellene for å finne. Om sommeren har du nærmest uflaks om det kommer noen dråper.

Typiske hvite hus i Malaga
Typiske hvite hus i Malaga

Aktiviteter for reisende

Storby med kultur og historie

Malaga er en eldgammel by med masse historie. I gamlebyens trange gater finner du monumentale gamle bygninger rundt hvert hjørne og byen er stolt av sine mange ruiner fra tidligere herskere. Her finner du utgravninger fra Romertiden og festningen Gibralfaro fra den arabiske tiden. I nyere tid har byen også fått et Picasso Museum og et eget Centre Pompidou. Du kan heller ikke gå forbi byens imponerende katedral. Malaga er i Spania kjent for sin store satsing på kunst og kultur.

Badeliv og byliv

Malaga er en perfekt kombinasjon av storby og badeby. Byens sentrum er full av plazaer eller torg med butikker og spisesteder. Like utenfor sentrum finner du den lange stranden La Malagueta, som er full av liv på en solskinnsdag, også om vinteren. En ny promenade binder de to delene sammen, med et utvalg av moderne musèer, restauranter og butikker. Rundt Malaga finner du mange strender som er tilrettelagt for barnefamilier.

Puente Nuevo-broen ved Malaga
Puente Nuevo-broen ved Malaga

Topp 3 ting å gjøre i Malaga

1. Museo Picasso

Pablo Picasso er byens store sønn og Malagas mest berømte innbygger. Picasso har fått sitt eget museum bare noen hundre meter fra huset der han ble født i 1881. I det vakre museumsbygget kan man se rundt 200 av malerens kunstverker. Museo Picasso er et av Spanias mest populære turistmål og passer også for de som ikke visste at de var interessert i den verdensberømte maleren.

2. En spasertur i sentrum

Det er en nytelse å gå rundt i sentrum av Malaga. Store områder er gjort bilfrie, særlig i gamlebyen. Den består av trange krokete gater bare avbrutt av små og store torg. Eldgamle bygninger omkranser torg og gater og er fulle av små butikker med sjel og selvsagt trenger du aldri gå langt for å få deg noe å drikke eller noe å bite i. Byparken er en opplevelse i seg selv og er en slags botanisk oase mellom sentrum og Middelhavet.

3. Utflukter til andre byer

Malaga har svært gode transportmuligheter til andre byer på Costa del Sol og til andre steder i Andalucia. Den fasjonable badebyen Marbella er bare en drøy halvtime unna og litt lenger sør finner man den britiske enklaven Gibraltar. Østover kan man ta en tur til den søte småbyen Nerja og den vakre landsbyen Frigiliana. Man kan faktisk også ta en dagstur til Granada med sitt berømte arabiske festningsverk Alhambra og til Ronda, byen som ligger på toppen av stup.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i MalagaBooking.com Feriehus og leiligheter i Malaga
Airbnb Feriehus og leiligheter i MalagaAirbnb Feriehus og leiligheter i Malaga
Vrbo Feriehus og leiligheter i MalagaVrbo Feriehus og leiligheter i Malaga
Bookiply Feriehus og leiligheter i MalagaBookiply Feriehus og leiligheter i Malaga
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i MalagaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Malaga
Abritel Feriehus og leiligheter i MalagaAbritel Feriehus og leiligheter i Malaga
HRS Feriehus og leiligheter i MalagaHRS Feriehus og leiligheter i Malaga
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Spania
  3. Malaga