Finne Feriehus og leiligheter i Malaga

Høydepunkter i Malaga

  • Kultur og historie
  • Storby med strender
  • Beste klimaet i Europa
  • Gode muligheter for dagsturer
  • Sjarmerende gamleby

Den beste Feriehus og leiligheter i Malaga

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Churriana, Malaga
Villa • 180 m² • 5 Soverom
3,3
(4 vurderinger)
Located in one of the best areas of Malaga for location and tranquillity, in Cubo's Villa Palacio Valdés with a maximum capacity of 10 people you can find the mobility and rest you need.Communicated just 10 minutes from the Málaga hiperronda, you will have all communications at your fingertips, whether by train, plane or car at your fingertips to be able to get to know both the Costa del Sol and Andalusia as a whole.Cubo's Villa Palacio Valdés has a very intimate plot where you can enjoy a cozy lunch on your porch or have a chat with the family. The porch gives entrance to the house with a ...
fra kr 1 309 / natt
mer...
Malaga, Costa Del Sol
Feriehus • 300 m² • 7 Soverom
4,9
(2 vurderinger)
This beautiful holiday home is in an excellent location, only 2 km from the beautiful beaches of El Palo in Málaga. The house is high quality and elegantly furnished and has a fantastic terrace with private pool and beautiful green areas with lawn and trees. On request and after prior registration, the pool can be heated.The house is also ideal for golf lovers: the "Real Club de Golf El Candado" is only 5km away. Also, because of its excellent location, you can visit both Málaga, the towns of the Costa del Sol such as Benalmádena, Marbella, Estepona, etc., and the eastern part of the provin...
fra kr 5 629 / natt
mer...
Malaga, Costa Del Sol
Ferieleilighet • 96 m² • 4 Soverom
4,3
(9 vurderinger)
This modern holiday apartment is located in Pedregalejo, one of the best areas of beautiful Malaga, just 100 meters from the wonderful sandy beach, where you can find grilled sardines grilled on grills in the numerous beach bars installed in boats in the sand, accompanied by a refreshing ""gazpacho"".The apartment is equipped with air conditioning and in the bathroom there is a hair dryer The 96 m² apartment with 4 bedrooms and private garage.Its surroundings offer a juicy offer of leisure and restoration, practice golf just 3 km from the Real Club de Golf El Candado golf course, Malaga, en...
fra kr 649 / natt

Other property types i Malaga that might be interesting:

Priser og tilgjenglighet

Ferieutleiepriser Malaga

kr 1 842til 10 des - 17 des
kr 2 560 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
Gjennomsnittlig pris per uke

Tilgjengelighet for ferieutleie Malaga

25%til 10 des - 17 des
61% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Malaga

Solrike leiligheter nær strand og storby

Malaga er den storbyen i Europa som har det beste klimaet for deg som vil ha vintersol. Byen har en sjarmerende gamleby og har satset stort på å være en regional kulturhovedstad. Du trenger ikke gå langt for å finne lange hvite strender og det er mange spennende steder å reise til i området rundt Malaga. Du finner mange ferieleiligheter i Malaga og omegn, mange med balkong med utsikt til Middelhavet eller til fjellene som omgir byen.

Ferieboliger for deg som vil ha sol og varme

Det er et rikelig utvalg av leiligheter i Malaga. Her finner du både moderne leilighetshoteller og tradisjonelle gjestehus. Felles for alle er at det er kort vei til strender, butikker og spisesteder. Ferieleilighetene kommer gjerne med både internett og terrasse og svært mange har klimaanlegg. Mange feriehus er svært moderne, med alle fasiliteter, men du finner også sjarmerende tradisjonelle gjestehus fra 1800-tallet.

Siste gang det snødde i Malaga var visstnok i 1955. Savner du snøen kan du dra på dagstur til Sierra Nevada, snø-fjellene på norsk.

Plassering og orientering

Et knutepunkt i Sør-Spania

Malaga er et velkjent navn for mange nordmenn og har den travleste flyplassen i Sør-Spania. Men, det er mange som overser Malaga by og drar rett til et av badestedene på Costa del Sol. De går glipp av en av Spanias triveligste og spennende storbyer, som blant annet kan friste med kultur, historie og en stor gamleby full av barer og restauranter. Det er lett å komme seg til Malaga, det går fly fra en rekke flyplasser i Norge, hele året. Byen har også gode togforbindelser til andre deler av Andalucia og Spania.

Det beste klimaet i Europa

Malaga er storbyen i Europa med den høyeste gjennomsnittstemperaturen om vinteren. I tillegg er dette et relativt tørt område, så vintersol er nærmest garantert. Om vinteren er det ofte 20 grader i skyggen midt på dagen. Det er enda varmere om sommeren, men nærheten til sjøen gjør at det ikke blir ukomfortabelt hett, som det kan bli i de indre delene av Andalucia. Det kan komme litt regn om vinteren, men snø må du opp i fjellene for å finne. Om sommeren har du nærmest uflaks om det kommer noen dråper.

Typiske hvite hus i Malaga
Typiske hvite hus i Malaga

Aktiviteter for reisende

Storby med kultur og historie

Malaga er en eldgammel by med masse historie. I gamlebyens trange gater finner du monumentale gamle bygninger rundt hvert hjørne og byen er stolt av sine mange ruiner fra tidligere herskere. Her finner du utgravninger fra Romertiden og festningen Gibralfaro fra den arabiske tiden. I nyere tid har byen også fått et Picasso Museum og et eget Centre Pompidou. Du kan heller ikke gå forbi byens imponerende katedral. Malaga er i Spania kjent for sin store satsing på kunst og kultur.

Badeliv og byliv

Malaga er en perfekt kombinasjon av storby og badeby. Byens sentrum er full av plazaer eller torg med butikker og spisesteder. Like utenfor sentrum finner du den lange stranden La Malagueta, som er full av liv på en solskinnsdag, også om vinteren. En ny promenade binder de to delene sammen, med et utvalg av moderne musèer, restauranter og butikker. Rundt Malaga finner du mange strender som er tilrettelagt for barnefamilier.

Puente Nuevo-broen ved Malaga
Puente Nuevo-broen ved Malaga

Topp 3 ting å gjøre i Malaga

1. Museo Picasso

Pablo Picasso er byens store sønn og Malagas mest berømte innbygger. Picasso har fått sitt eget museum bare noen hundre meter fra huset der han ble født i 1881. I det vakre museumsbygget kan man se rundt 200 av malerens kunstverker. Museo Picasso er et av Spanias mest populære turistmål og passer også for de som ikke visste at de var interessert i den verdensberømte maleren.

2. En spasertur i sentrum

Det er en nytelse å gå rundt i sentrum av Malaga. Store områder er gjort bilfrie, særlig i gamlebyen. Den består av trange krokete gater bare avbrutt av små og store torg. Eldgamle bygninger omkranser torg og gater og er fulle av små butikker med sjel og selvsagt trenger du aldri gå langt for å få deg noe å drikke eller noe å bite i. Byparken er en opplevelse i seg selv og er en slags botanisk oase mellom sentrum og Middelhavet.

3. Utflukter til andre byer

Malaga har svært gode transportmuligheter til andre byer på Costa del Sol og til andre steder i Andalucia. Den fasjonable badebyen Marbella er bare en drøy halvtime unna og litt lenger sør finner man den britiske enklaven Gibraltar. Østover kan man ta en tur til den søte småbyen Nerja og den vakre landsbyen Frigiliana. Man kan faktisk også ta en dagstur til Granada med sitt berømte arabiske festningsverk Alhambra og til Ronda, byen som ligger på toppen av stup.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i MalagaBooking.com Feriehus og leiligheter i Malaga
Airbnb Feriehus og leiligheter i MalagaAirbnb Feriehus og leiligheter i Malaga
Vrbo Feriehus og leiligheter i MalagaVrbo Feriehus og leiligheter i Malaga
Bookiply Feriehus og leiligheter i MalagaBookiply Feriehus og leiligheter i Malaga
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i MalagaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Malaga
Abritel Feriehus og leiligheter i MalagaAbritel Feriehus og leiligheter i Malaga
HRS Feriehus og leiligheter i MalagaHRS Feriehus og leiligheter i Malaga
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Spania
  3. Malaga