Feriehus og ferieleiligheter i Barcelona

Søk blant 3 956 boliger i Barcelona!

Søk blant millioner av ferieboliger
+
Sammenlign fra mer enn 600 nettsider
=
Finn din perfekte feriebolig for den beste prisen

Populære ferieboliger i Barcelona

Leilighet for 7 personer, med balkong
7 pers., 4 soverom, 77m², 3,2km til stranden
Barcelona, Barcelona området
fra
kr 1 238per natt
Leilighet for 6 personer, med balkong
4,4
89 vurderinger
Barcelona, Barcelona området
fra
kr 931per natt
Leilighet for 4 personer, med terrasse
4,0
592 vurderinger
Gracia, Barcelona
fra
kr 788per natt
Leilighet for 5 personer, med balkong
5 pers., 2 soverom, 56m², 2,7km til stranden
5,0
20 vurderinger
Sants-Montjuïc, Barcelona
fra
kr 952per natt
Leilighet for 4 personer, med badebasseng og balkong, dyr tillatt
5,0
1 vurdering
Sants-Montjuïc, Barcelona
fra
kr 716per natt
Leilighet for 7 personer
7 pers., 3 soverom, 7m², 4,3km til stranden
4,6
20 vurderinger
Sants-Montjuïc, Barcelona
fra
kr 1 760per natt
Leilighet for 4 personer, med balkong og balkong / terrasse
4 pers., 1 soverom, 40m², 3,2km til stranden
5,0
18 vurderinger
Barcelona, Barcelona området
fra
kr 1 187per natt
Leilighet for 4 personer, med balkong
4,5
461 vurderinger
Sants-Montjuïc, Barcelona
fra
kr 1 361per natt
Leilighet for 7 personer, med terrasse
4,2
107 vurderinger
Barcelona, Barcelona området
fra
kr 1 136per natt
Leilighet for 10 personer, med balkong
4,0
140 vurderinger
Gracia, Barcelona
fra
kr 1 290per natt
Leilighet for 5 personer, med balkong
4,3
89 vurderinger
Barcelona, Barcelona området
fra
kr 1 412per natt
Leilighet for 3 personer
3 pers., 1 soverom, 56m², 2,2km til stranden
5,0
1 vurdering
Barcelona, Barcelona området
fra
kr 1 730per natt
Leilighet for 3 personer, med balkong
Barcelona, Barcelona området
fra
kr 1 720per natt
Leilighet for 4 personer, med balkong
4 pers., 2 soverom, 50m², 950m til stranden
4,9
32 vurderinger
Barcelona, Barcelona området
fra
kr 983per natt
Leilighet for 6 personer, med balkong
6 pers., 2 soverom, 55m², 1,9km til stranden
Ciutat Vella, Barcelona
fra
kr 1 167per natt
Leilighet for 6 personer
6 pers., 3 soverom, 87m², 3,4km til stranden
Barcelona, Barcelona området
fra
kr 1 597per natt
Leilighet for 6 personer
4,3
74 vurderinger
Barcelona, Barcelona området
fra
kr 1 044per natt
Leilighet for 7 personer, med terrasse og balkong / terrasse
5,0
6 vurderinger
Gracia, Barcelona
fra
kr 1 146per natt
Vis alt

Høydepunkter i Barcelona

  • La Rambla
  • Sagrada Família
  • Park Güell
  • Unik storbyatmosfære
  • Strand i byen
  • Flott by for familieferier

De mest populære fasilitetene i Barcelona

Internet 2 087
Dyr tillatt 264
Balkong / Terrasse 1 568
TV 2 186
Klimaanlegg 2 088
Parkering 706
Vaskemaskin 1 839
Varmeapparat 1 881
Heis 1 864

Feriehus og leiligheter i Barcelona

Moderne leiligheter nær stranden

Hva som virkelig utmerker Barcelona er nærheten til stranden som en storby. Hvor enn du velger å leie deg en feriebolig i Barcelona så har du gangavstand til vannet. Derfor finnes det mange boliger med havutsikt som man kan nyte samtidig som man ser utover det klare blåe havet. Flere av dem har bekvemmeligheter som balkong, terrasse og badebasseng. Om du ønsker å få det beste av to verdener - sol og bading samt et stort utvalg av shoppingmuligheter og restauranter gjør du det rette valget ved å leie en feriebolig i Barcelona. Flere populære barer og matmarkeder ligger kun noen hundre meter fra havet.

Feriehus for familier og større grupper

Hvilke boligtype skal man søke for en ferie i Barcelona? Det finnes flere ulike løsninger som passer for alle slags reiser og formål. Man kan finne koselige rom, rimelige hus og eksklusive villaer med badebasseng. I Barcelona finner du standsmessige alternativer for par og bekvemmelige løsninger med sol og avkobling for hele familien eller en større kompisgjeng. Velg blant moderne gjestehus og leilighetsløsninger som faller i smak hos alle. Visse eiendommer ligger direkte til stranden mens andre ligger nærmere bykjernen eller midt i den myldrende metropolen. Velg for eksempel å bo nær Arc de Triomf eller i Les Corts og Pedralbes i de sørlige delene av byen.

Byen og området:

Gate i Barcelona
Det fremste reisemålet i sydøsterlige Spania

Barcelona er med sine mer enn 1,6 millioner innbyggere en riktig metropol. Faktisk er byen et av verdens tettest bebodde byer. Byen ligger ved den Katalanske kysten mellom Llobergats elvene og Besòs munningen. Etter Madrid er Barcelona Spanias største by og et populært reisemål for folk fra hele verden. Nærheten til Katalonia gjør at både katalansk og spansk er offisielle språk. Barcelona ligger i nordøst i Spania og er omgitt av middelhavet og naturlige barrierer på alle sider, noe skaper problemer med tanke på byens ekspansjonsmuligheter. Like utenfor sentrum i Barcelona ligger svømmehallen Vallvidrera og Les Planes som begge ligger nære geografisk til den fine Callseroladalen med Tibidabo fjellet.

Middelhavsbyen Barcelona

Barcelona er synonymt med Middelhavsområdet og den lange sjøfartstradisjon i omerådet har satt sitt preg på byen siden romertiden. Havet har alltid gjort at Barcelona har vært møteplass for kulturer, vært ressurssterkt og et rolig og avslappende sted med aktiviteter for mennesker i alle aldre. Strendene lokker både med avslappning og fartsfylte eventyr. Hvis du liker seiling, vannsport eller bare vil koble av ved vannet så tilbys det i Barcelona. Nyt dine favorittaktiviteter mens du beundrer utsikten over byens kyst og strender.

Aktiviteter for reisende:

Barcelona for sol, strand og bading

I Barcelona finnes det utmerkede forutsetninger for all slags vannsport. Surfing, seiling, dykking og beachvolleyball er bare noen av sportene som byens vakre strender kan tilby deg som reisende. Barcelona er et paradis for alle som setter stor pris på sol, varme og bading under ferien sin. Her kan du både oppleve sprudlende liv rundt havnen og prøve deg på å fiske, som man kan gjøre under guidede turer ut på havet. Barcelona er en by ved havet med nesten 5 kilometer med brede fine strender og langgrunt vann. Dette gjør strendene utmerkede for barnefamilier og andre besøkende som liker friskt vann og vakre omgivelser. Bare noen få minutter fra hvor som helst i byen med kollektivtrafikk eller med sykkel er du på en av de kjente strendene som Sant Sebastià Beach, Barceloneta Beach eller Mar Bella Beach.

Barcelona for den kulturinteresserte

Barcelona er et paradis for deg som setter pris på kunst og kultur. Samtidskunstverk og byens romerske utspring møtes i en spennende miks som lokker mennesker i alle aldre. Det er mange berømte spanske kunstnere som har satt sitt preg på byen, som Picasso, Dali og Velazquez, som blant annet har latt sine “ismer” karakterisere arkitekturen i byen: kubisme, impresjonisme og modernisme for å nevne noen. I Barcelonas museer finner du også samlinger fra tidsperioder som spenner fra middelalderen fram til i dag.

Strand i Barcelona

Topp 5 ting å gjøre i Barcelona

1. La Sagrada Familia

Katedralen som er det siste store prosjektet til den kjente katalanske arkitekten Antoni Gaudi er fortsatt under konstruksjon over 130 år etter at byggingen startet. Planen er at bygging skal være ferdig til 100års jubileet for Gaudis død i 2026. Katedralen er bygget i en kombinasjon av gotisk og art nouveau stil og er et av de store symbolene for Barcelona.

2.La Rambla

La Rambla er en av de mest kjente gatene i Barcelona. Avenyen strekker seg fra bysentrum til stranden og er full av butikker og all slags underholdning. Gaten er veldig populær blant både lokalbefolkningen og turister, så om sommeren kan det bli veldig folksomt. Dessverre har gaten de siste årene blitt plaget av lommetyver, så det er viktig å passe på.

3.Besøk Park Güell

Park Güell er en park full av kjente skulpturer laget av Salvador Dali. Parken ble laget på behest av Eusebio Guell av Dali mellom 1900 og 1914. Parken inneholder i tillegg til et stort antall av Dali skulpturerer og hans arkitektur et Dali museum. Park Güell er med i UNESCOS verdensarvliste som et av verkene til Dali

4.Opplev byens pittoreske områder

Gå en tur gjennom Barcelonas gotiske kvarter. På Plaça Nova finner du katedralen Santa Eulalia, og når du er der, pass på at du ikke går glipp av det gotiske klosteret. I kvarteret finnes det til og med rester fra den romerske bymuren i hjørnet av Carrer del Bisbe. Denne gaten leder også til Plaça Sant Jaume, der rådhuset og det katalanske regjeringhuset Palau de la Generalitat står.

5. Det fantastiske lokale kjøkkenet

Snakker man om gastronomi i Barcelona kan man ikke unngå å nevne det katalanske kjøkkenet. Katalonia er et gastronomisk paradis med retter som går i arv gjennom generasjoner. Tradisjon, kreativitet, innovasjon, alt smelter sammen på din tallerken i denne matbyen.