Feriehus & leiligheter i Barcelona

Feriehus & leiligheter i Barcelona

Søk blant 4 306 boliger i Barcelona!

Finne Feriehus og leiligheter i Barcelona

Høydepunkter i Barcelona

  • La Rambla
  • Sagrada Família
  • Park Güell
  • Unik storbyatmosfære
  • Strand i byen
  • Flott by for familieferier

Den beste Feriehus og leiligheter i Barcelona

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 4 Personer i La Barceloneta, Barcelona
Ferieleilighet til 4 Personer i La Barceloneta, Barcelona, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i La Barceloneta, Barcelona, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i La Barceloneta, Barcelona, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i La Barceloneta, Barcelona, Bilde 4
mer...
La Barceloneta, Barcelona
Ferieleilighet • 50 m² • 2 Soverom
10,0
En splitter ny 2-roms leilighet i Barceloneta er perfekt for familier og vennegrupper. Den har alle fasiliteter du trenger for et langtidsopphold. Det er høyhastighets wifi som passer fra å jobbe hjemmefra. Det er en balkong med utsikt over en fin Barceloneta-gate. Det er mange lokale restauranter og barer i området. Du kan også finne butikker og supermarked i gangavstand fra stedet. Strendene og metrostasjonen kan også nås til fots i løpet av få minutter.Vi gjør vårt beste for å gjøre oppholdet ditt hyggelig og behagelig. Leiligheten er alltid rengjort før ankomst, og alt er ordnet og forb...
fra kr 718 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 4
mer...
Ciutat Vella, Barcelona
Ferieleilighet • 45 m² • 1 Soverom
Nydelig nyrenovert leilighet på 50 kvm for par eller familie (opptil 4 personer) i hjertet av det mest fasjonable området i byen, El Borne, (i Ciutat Vella eller gamlebyen, det historiske sentrum av Barcelona). Få skritt fra Picasso-museet og den vakre katedralen Santa Maria del Mar, og bare noen minutters gange fra Ramblas og stranden.Vi gjør vårt beste for å gjøre oppholdet ditt hyggelig og komfortabelt. Leiligheten er alltid rengjort før ankomst, og alt er ordnet og klargjort for oppholdet. Vi tilbyr likevel ikke typiske hotelltjenester som frokost, romservice, henting på flyplassen osv....
fra kr 672 / natt
Ferieleilighet til 3 Personer i Ciutat Vella, Barcelona
Ferieleilighet til 3 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 1
Ferieleilighet til 3 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 2
Ferieleilighet til 3 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 3
Ferieleilighet til 3 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 4
mer...
Ciutat Vella, Barcelona
Ferieleilighet • 50 m² • 1 Soverom
Renovert av en kjent arkitekt lys og rolig, stor åpen etasje leilighet, 50 m leilighet i 3. etasje i den historiske bygningen med lett tilgang til 40 m terrasse med 3 veldig store spesialbygde skap og luksuriøst tilpasset kjøkken. Ligger i El Born på en ganske gågate. Noen skritt fra alle attraksjoner, metro og restauranter. Minutter unna Ramblas og stranden. Beste valget for par eller små familier som ser etter et fint sted midt i sentrum av Barcelona.Vi gjør vårt beste for å gjøre ditt opphold hyggelig og behagelig. Leiligheten er alltid rengjort før ankomst, og alt er fikset og forberedt...
fra kr 672 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Barcelona

kr 4 088til 20 apr - 27 apr
kr 4 559 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Barcelona

3%til 20 apr - 27 apr
39% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og leiligheter i Barcelona

Moderne leiligheter nær stranden

Hva som virkelig utmerker Barcelona er nærheten til stranden som en storby. Hvor enn du velger å leie deg en feriebolig i Barcelona så har du gangavstand til vannet. Derfor finnes det mange boliger med havutsikt som man kan nyte samtidig som man ser utover det klare blåe havet. Flere av dem har bekvemmeligheter som balkong, terrasse og badebasseng. Om du ønsker å få det beste av to verdener - sol og bading samt et stort utvalg av shoppingmuligheter og restauranter gjør du det rette valget ved å leie en feriebolig i Barcelona. Flere populære barer og matmarkeder ligger kun noen hundre meter fra havet.

Feriehus for familier og større grupper

Hvilke boligtype skal man søke for en ferie i Barcelona? Det finnes flere ulike løsninger som passer for alle slags reiser og formål. Man kan finne koselige rom, rimelige hus og eksklusive villaer med badebasseng. I Barcelona finner du standsmessige alternativer for par og bekvemmelige løsninger med sol og avkobling for hele familien eller en større kompisgjeng. Velg blant moderne gjestehus og leilighetsløsninger som faller i smak hos alle. Visse eiendommer ligger direkte til stranden mens andre ligger nærmere bykjernen eller midt i den myldrende metropolen. Velg for eksempel å bo nær Arc de Triomf eller i Les Corts og Pedralbes i de sørlige delene av byen.

Byen og området:

Gate i Barcelona
Det fremste reisemålet i sydøsterlige Spania

Barcelona er med sine mer enn 1,6 millioner innbyggere en riktig metropol. Faktisk er byen et av verdens tettest bebodde byer. Byen ligger ved den Katalanske kysten mellom Llobergats elvene og Besòs munningen. Etter Madrid er Barcelona Spanias største by og et populært reisemål for folk fra hele verden. Nærheten til Katalonia gjør at både katalansk og spansk er offisielle språk. Barcelona ligger i nordøst i Spania og er omgitt av middelhavet og naturlige barrierer på alle sider, noe skaper problemer med tanke på byens ekspansjonsmuligheter. Like utenfor sentrum i Barcelona ligger svømmehallen Vallvidrera og Les Planes som begge ligger nære geografisk til den fine Callseroladalen med Tibidabo fjellet.

Middelhavsbyen Barcelona

Barcelona er synonymt med Middelhavsområdet og den lange sjøfartstradisjon i omerådet har satt sitt preg på byen siden romertiden. Havet har alltid gjort at Barcelona har vært møteplass for kulturer, vært ressurssterkt og et rolig og avslappende sted med aktiviteter for mennesker i alle aldre. Strendene lokker både med avslappning og fartsfylte eventyr. Hvis du liker seiling, vannsport eller bare vil koble av ved vannet så tilbys det i Barcelona. Nyt dine favorittaktiviteter mens du beundrer utsikten over byens kyst og strender.

Aktiviteter for reisende:

Barcelona for sol, strand og bading

I Barcelona finnes det utmerkede forutsetninger for all slags vannsport. Surfing, seiling, dykking og beachvolleyball er bare noen av sportene som byens vakre strender kan tilby deg som reisende. Barcelona er et paradis for alle som setter stor pris på sol, varme og bading under ferien sin. Her kan du både oppleve sprudlende liv rundt havnen og prøve deg på å fiske, som man kan gjøre under guidede turer ut på havet. Barcelona er en by ved havet med nesten 5 kilometer med brede fine strender og langgrunt vann. Dette gjør strendene utmerkede for barnefamilier og andre besøkende som liker friskt vann og vakre omgivelser. Bare noen få minutter fra hvor som helst i byen med kollektivtrafikk eller med sykkel er du på en av de kjente strendene som Sant Sebastià Beach, Barceloneta Beach eller Mar Bella Beach.

Barcelona for den kulturinteresserte

Barcelona er et paradis for deg som setter pris på kunst og kultur. Samtidskunstverk og byens romerske utspring møtes i en spennende miks som lokker mennesker i alle aldre. Det er mange berømte spanske kunstnere som har satt sitt preg på byen, som Picasso, Dali og Velazquez, som blant annet har latt sine “ismer” karakterisere arkitekturen i byen: kubisme, impresjonisme og modernisme for å nevne noen. I Barcelonas museer finner du også samlinger fra tidsperioder som spenner fra middelalderen fram til i dag.

Strand i Barcelona

Topp 5 ting å gjøre i Barcelona

1. La Sagrada Familia

Katedralen som er det siste store prosjektet til den kjente katalanske arkitekten Antoni Gaudi er fortsatt under konstruksjon over 130 år etter at byggingen startet. Planen er at bygging skal være ferdig til 100års jubileet for Gaudis død i 2026. Katedralen er bygget i en kombinasjon av gotisk og art nouveau stil og er et av de store symbolene for Barcelona.

2.La Rambla

La Rambla er en av de mest kjente gatene i Barcelona. Avenyen strekker seg fra bysentrum til stranden og er full av butikker og all slags underholdning. Gaten er veldig populær blant både lokalbefolkningen og turister, så om sommeren kan det bli veldig folksomt. Dessverre har gaten de siste årene blitt plaget av lommetyver, så det er viktig å passe på.

3.Besøk Park Güell

Park Güell er en park full av kjente skulpturer laget av Salvador Dali. Parken ble laget på behest av Eusebio Guell av Dali mellom 1900 og 1914. Parken inneholder i tillegg til et stort antall av Dali skulpturerer og hans arkitektur et Dali museum. Park Güell er med i UNESCOS verdensarvliste som et av verkene til Dali

4.Opplev byens pittoreske områder

Gå en tur gjennom Barcelonas gotiske kvarter. På Plaça Nova finner du katedralen Santa Eulalia, og når du er der, pass på at du ikke går glipp av det gotiske klosteret. I kvarteret finnes det til og med rester fra den romerske bymuren i hjørnet av Carrer del Bisbe. Denne gaten leder også til Plaça Sant Jaume, der rådhuset og det katalanske regjeringhuset Palau de la Generalitat står.

5. Det fantastiske lokale kjøkkenet

Snakker man om gastronomi i Barcelona kan man ikke unngå å nevne det katalanske kjøkkenet. Katalonia er et gastronomisk paradis med retter som går i arv gjennom generasjoner. Tradisjon, kreativitet, innovasjon, alt smelter sammen på din tallerken i denne matbyen.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i BarcelonaBooking.com Feriehus og leiligheter i Barcelona
Airbnb Feriehus og leiligheter i BarcelonaAirbnb Feriehus og leiligheter i Barcelona
Vrbo Feriehus og leiligheter i BarcelonaVrbo Feriehus og leiligheter i Barcelona
Bookiply Feriehus og leiligheter i BarcelonaBookiply Feriehus og leiligheter i Barcelona
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i BarcelonaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Barcelona
Abritel Feriehus og leiligheter i BarcelonaAbritel Feriehus og leiligheter i Barcelona
HRS Feriehus og leiligheter i BarcelonaHRS Feriehus og leiligheter i Barcelona
500+ til