Feriehus & leiligheter i Barcelona

Feriehus & leiligheter i Barcelona

Søk blant 4 306 boliger i Barcelona!

Finne Feriehus og leiligheter i Barcelona

Høydepunkter i Barcelona

  • La Rambla
  • Sagrada Família
  • Park Güell
  • Unik storbyatmosfære
  • Strand i byen
  • Flott by for familieferier

Den beste Feriehus og leiligheter i Barcelona

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 4
mer...
Ciutat Vella, Barcelona
Ferieleilighet • 55 m² • 1 Soverom
Luxury flat located in one of the noblest zone in the historic centre of Barcelona. Located in the Portaferrissa St., one of the most commercial streets of the city, just 75 m far from the Cathedral and 50 m away of the Ramblas.Renovated building which conserves the historic fassade of the zone. It has a surface of 55 m2. It´s on the half first floor. Calm and elegant place.It´s a design apartment: restored wood-ceiling, originally stone walls, parquet floor and design kitchen.A very large apartment distributed in entrance hall, living-room with a double sofa-bed, fully equipped kitchen, do...
fra kr 782 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i La Barceloneta, Barcelona
Ferieleilighet til 2 Personer i La Barceloneta, Barcelona, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i La Barceloneta, Barcelona, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i La Barceloneta, Barcelona, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i La Barceloneta, Barcelona, Bilde 4
mer...
La Barceloneta, Barcelona
Ferieleilighet • 34 m² • 1 Soverom
Velkommen til den perfekte leiligheten på 34 kvm, bare 5 minutters gange fra den berømte Barceloneta-stranden, t-banestasjonen, markedet og praktisk nær alt i sentrum og gamlebyen. Denne smakfullt renoverte, lyse og elegante leiligheten ligger i en historisk bygning, og tilbyr en blanding av moderne komfort og historisk sjarm. Vi streber etter å sikre at oppholdet ditt blir hyggelig og komfortabelt. Leiligheten er grundig rengjort før ankomst, og alle fasiliteter er klargjort og i orden. Vær imidlertid oppmerksom på at vi ikke tilbyr typiske hotelltjenester som frokost, romservice eller hen...
fra kr 607 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Ciutat Vella, Barcelona, Bilde 4
mer...
Ciutat Vella, Barcelona
Ferieleilighet • 50 m² • 1 Soverom
Luxury flat for rent located in front of the old commercial harbor in the historic centre of Barcelona. Close to Paseo del Borne in full Gothic Quarter, just 50 m away of the Sta. María del Mar Gothic Church, the Picasso Museum, the Cathedral and the port. The apartment for rent includes luxurious details.Renovated 16th century building which conserves the historic fassade of the zone. It has a surface of 50 sqm on the first floor with double balcony outside. Calm and luminous place. The living-room faces outside and has a sofa and a sofa-bed.It´s a design apartment: restored wood-ceiling, ...
fra kr 771 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Barcelona

kr 4 286til 13 jul - 20 jul
kr 4 709 årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Barcelona

8%til 13 jul - 20 jul
39% årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og leiligheter i Barcelona

Moderne leiligheter nær stranden

Hva som virkelig utmerker Barcelona er nærheten til stranden som en storby. Hvor enn du velger å leie deg en feriebolig i Barcelona så har du gangavstand til vannet. Derfor finnes det mange boliger med havutsikt som man kan nyte samtidig som man ser utover det klare blåe havet. Flere av dem har bekvemmeligheter som balkong, terrasse og badebasseng. Om du ønsker å få det beste av to verdener - sol og bading samt et stort utvalg av shoppingmuligheter og restauranter gjør du det rette valget ved å leie en feriebolig i Barcelona. Flere populære barer og matmarkeder ligger kun noen hundre meter fra havet.

Feriehus for familier og større grupper

Hvilke boligtype skal man søke for en ferie i Barcelona? Det finnes flere ulike løsninger som passer for alle slags reiser og formål. Man kan finne koselige rom, rimelige hus og eksklusive villaer med badebasseng. I Barcelona finner du standsmessige alternativer for par og bekvemmelige løsninger med sol og avkobling for hele familien eller en større kompisgjeng. Velg blant moderne gjestehus og leilighetsløsninger som faller i smak hos alle. Visse eiendommer ligger direkte til stranden mens andre ligger nærmere bykjernen eller midt i den myldrende metropolen. Velg for eksempel å bo nær Arc de Triomf eller i Les Corts og Pedralbes i de sørlige delene av byen.

Byen og området:

Gate i Barcelona
Det fremste reisemålet i sydøsterlige Spania

Barcelona er med sine mer enn 1,6 millioner innbyggere en riktig metropol. Faktisk er byen et av verdens tettest bebodde byer. Byen ligger ved den Katalanske kysten mellom Llobergats elvene og Besòs munningen. Etter Madrid er Barcelona Spanias største by og et populært reisemål for folk fra hele verden. Nærheten til Katalonia gjør at både katalansk og spansk er offisielle språk. Barcelona ligger i nordøst i Spania og er omgitt av middelhavet og naturlige barrierer på alle sider, noe skaper problemer med tanke på byens ekspansjonsmuligheter. Like utenfor sentrum i Barcelona ligger svømmehallen Vallvidrera og Les Planes som begge ligger nære geografisk til den fine Callseroladalen med Tibidabo fjellet.

Middelhavsbyen Barcelona

Barcelona er synonymt med Middelhavsområdet og den lange sjøfartstradisjon i omerådet har satt sitt preg på byen siden romertiden. Havet har alltid gjort at Barcelona har vært møteplass for kulturer, vært ressurssterkt og et rolig og avslappende sted med aktiviteter for mennesker i alle aldre. Strendene lokker både med avslappning og fartsfylte eventyr. Hvis du liker seiling, vannsport eller bare vil koble av ved vannet så tilbys det i Barcelona. Nyt dine favorittaktiviteter mens du beundrer utsikten over byens kyst og strender.

Aktiviteter for reisende:

Barcelona for sol, strand og bading

I Barcelona finnes det utmerkede forutsetninger for all slags vannsport. Surfing, seiling, dykking og beachvolleyball er bare noen av sportene som byens vakre strender kan tilby deg som reisende. Barcelona er et paradis for alle som setter stor pris på sol, varme og bading under ferien sin. Her kan du både oppleve sprudlende liv rundt havnen og prøve deg på å fiske, som man kan gjøre under guidede turer ut på havet. Barcelona er en by ved havet med nesten 5 kilometer med brede fine strender og langgrunt vann. Dette gjør strendene utmerkede for barnefamilier og andre besøkende som liker friskt vann og vakre omgivelser. Bare noen få minutter fra hvor som helst i byen med kollektivtrafikk eller med sykkel er du på en av de kjente strendene som Sant Sebastià Beach, Barceloneta Beach eller Mar Bella Beach.

Barcelona for den kulturinteresserte

Barcelona er et paradis for deg som setter pris på kunst og kultur. Samtidskunstverk og byens romerske utspring møtes i en spennende miks som lokker mennesker i alle aldre. Det er mange berømte spanske kunstnere som har satt sitt preg på byen, som Picasso, Dali og Velazquez, som blant annet har latt sine “ismer” karakterisere arkitekturen i byen: kubisme, impresjonisme og modernisme for å nevne noen. I Barcelonas museer finner du også samlinger fra tidsperioder som spenner fra middelalderen fram til i dag.

Strand i Barcelona

Topp 5 ting å gjøre i Barcelona

1. La Sagrada Familia

Katedralen som er det siste store prosjektet til den kjente katalanske arkitekten Antoni Gaudi er fortsatt under konstruksjon over 130 år etter at byggingen startet. Planen er at bygging skal være ferdig til 100års jubileet for Gaudis død i 2026. Katedralen er bygget i en kombinasjon av gotisk og art nouveau stil og er et av de store symbolene for Barcelona.

2.La Rambla

La Rambla er en av de mest kjente gatene i Barcelona. Avenyen strekker seg fra bysentrum til stranden og er full av butikker og all slags underholdning. Gaten er veldig populær blant både lokalbefolkningen og turister, så om sommeren kan det bli veldig folksomt. Dessverre har gaten de siste årene blitt plaget av lommetyver, så det er viktig å passe på.

3.Besøk Park Güell

Park Güell er en park full av kjente skulpturer laget av Salvador Dali. Parken ble laget på behest av Eusebio Guell av Dali mellom 1900 og 1914. Parken inneholder i tillegg til et stort antall av Dali skulpturerer og hans arkitektur et Dali museum. Park Güell er med i UNESCOS verdensarvliste som et av verkene til Dali

4.Opplev byens pittoreske områder

Gå en tur gjennom Barcelonas gotiske kvarter. På Plaça Nova finner du katedralen Santa Eulalia, og når du er der, pass på at du ikke går glipp av det gotiske klosteret. I kvarteret finnes det til og med rester fra den romerske bymuren i hjørnet av Carrer del Bisbe. Denne gaten leder også til Plaça Sant Jaume, der rådhuset og det katalanske regjeringhuset Palau de la Generalitat står.

5. Det fantastiske lokale kjøkkenet

Snakker man om gastronomi i Barcelona kan man ikke unngå å nevne det katalanske kjøkkenet. Katalonia er et gastronomisk paradis med retter som går i arv gjennom generasjoner. Tradisjon, kreativitet, innovasjon, alt smelter sammen på din tallerken i denne matbyen.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til