Feriehus & leiligheter i Nerja

Feriehus & leiligheter i Nerja

Søk blant 2 502 boliger i Nerja!

Finne Feriehus og leiligheter i Nerja

Høydepunkter i Nerja

  • Spennende strender
  • Sjarmerende småby
  • Mildt klima
  • Vakker og vill natur
  • Imponernede utsikt over havet

Den beste Feriehus og leiligheter i Nerja

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 4
mer...
Nerja Centre, Nerja
Ferieleilighet • 32 m² • 1 Soverom
9,3
(75 vurderinger)
Bare en kort spasertur fra stranden ligger ferieleiligheten Nieves 1 i sentrum av Nerja. Den 32 m² store ferieleiligheten består av en stue, et meget velutstyrt kjøkken, 1 soverom og 1 bad og har derfor plass til 2 personer. Leiligheten har også Wi-Fi (egnet for videosamtaler), klimaanlegg og vaskemaskin.Ditt private uteområde inkluderer hagemøbler, en åpen terrasse og en balkong.Husdyr er ikke tillatt.nullVær oppmerksom på at det kan være offentlige vannreguleringer på plass på tidspunktet for besøket ditt, noe som kan påvirke bruken av bassenget, hagevanning eller begrense bruken av vann ...
fra kr 586 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 4
mer...
Nerja Centre, Nerja
Ferieleilighet • 50 m² • 1 Soverom
9,5
(63 vurderinger)
Ferieleiligheten El Rincon de Lola i Nerja ligger bare en kort spasertur fra stranden. Den 50 m² store leiligheten består av en stue, et fullt utstyrt kjøkken, 1 soverom og 1 bad, og har plass til 2 personer. Andre fasiliteter inkluderer høyhastighets Wi-Fi, klimaanlegg, oppvarming, vaskemaskin, smart-TV med strømmetjenester og DVD-spiller. Barneseng og barnestol er også tilgjengelig på forespørsel.Ditt private uteområde inkluderer en åpen terrasse, en balkong og en grill.Barnfamilier er velkomne. Kjæledyr er ikke tillatt. Wi-Fi er tilgjengelig og egnet for videosamtaler.nullVær oppmerksom ...
fra kr 552 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 4
mer...
Nerja Centre, Nerja
Ferieleilighet • 45 m² • 1 Soverom
9,4
(32 vurderinger)
In the east of the famous Costa del Sol, about 70 km away from Málaga, is the former fishing village of Nerja - the perfect destination for a relaxing beach holiday. Fantastic beaches, the famous cave of Nerja, the old town, which is one of the most beautiful in Andalusia, for many visitors there is no better holiday destination on the Costa del Sol.Central and close to the beach is the 45 m2 holiday apartment "Corazón de Nerja" on the 1st floor with lift.The apartment has a living/sleeping room with sofa, dining area and a double bed, a well-equipped kitchenette with hob, oven, microwave, ...
fra kr 653 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Nerja

kr 2 299til 29 jun - 6 jul
kr 1 855 årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Nerja

14%til 29 jun - 6 jul
37% årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Nerja

Moderne leiligheter i sol og varme

Nerja ligger helt øst på Costa del Sol, den mest solrike og varmeste delen av fastlands-Spania. Dette er en sjarmerende liten by med vakre strender omgitt av fjell og sjarmerende landsbyer. Det er et godt utvalg av ferieleiligheter i Nerja, med kort avstand til sjø, strand og uteliv, de fleste leiligheter har en eller annen for for balkong eller solterrasse, perfekt for de som søker sol og varme.

Ferieboliger for en solrik ferie

Med et klima som kan beskrives som tørt og varmt året rundt er det godt utvalg av solrike leiligheter i Nerja. Området tilbyr flere typer feriehus, som tradisjonelle spanske gjestehus med solterrasser og moderne leiligheter med aircondtion og balkong. Nerja er et relativt nytt feriested sammenlignet med andre destinasjoner i nærheten, men har allerede et variert utvalg av ferieleiligheter, mange med god utsikt over byen og Middelhavet. Du kan derfor regne med moderne fasiliteter.

Innbyggerne i Nerja har sans for humor når det gjelder navn. Hovedtorget i byen heter Plaza Tutti Frutti

Plassering og orientering

Typisk spansk småby som er ny på turistkartet

Nerja er en sjarmerende gammel by full av hvite småhus, trange gater og torg, som en typisk tradisjonell spansk småby. Nerja er kommet relativt sent på turistmenyen og har derfor unngått mange av de estetiske tabbene som har blitt begått andre steder. Byen ligger omtrent 50 kilometer øst for Malaga og markerer den østlige enden av Costa del Sol. Derfor kan man forvente en mer typisk spansk atmosfære, i en by omgitt av uberørt natur, men med et like behagelig klima.

Stort mildere blir det ikke

Det sies at Malaga er den storbyen i Europa som har det beste klimaet vinterstid og Nerja er visstnok enda litt varmere og tørrere. Da snakker vi om at temperaturen i februar gjerne går opp mot 20 grader og du skal ha uflaks for å oppleve regn om sommeren. Du kan garantert ikke lage snøballer i Nerja, men det er ikke langt til Sierra Nevada, som på norsk blir Snø-fjellene. Sommeren kan være het, men plasseringen ved kysten gir en frisk bris.

Strand i Nerja
Strand i Nerja

Aktiviteter for reisende

Nerja, fortsatt en lokal by

Det er blandingen av lokale folk og turister som gjør Nerja til en spesiell by. På torget sitter fortsatt de eldre herrene og diskuterer, kirkeklokkene kaller inn til messe og i forretningene går praten livlig på spansk. Samtidig går turistene sin oppdagelsesferd gjennom gamlebyen, med trange gater, caféer og småbutikker. Nede ved strendene og strandpromenaden ligger det mange restauranter og barer, men fortsatt med et lokalt preg.

Ikke en typisk strandby

I området rundt Nerja skal det visstnok være ni kilometer med strender, men dette er ikke typiske sydenstrender. Mange av strendene er små sandbanker mellom revne klipper, der herlighetene deles med bare noen få andre solhungrige. På strendene nærmest byen er det mer liv, men ettersom sentrum ligger på toppen av et stup over havet kan det være langt å gå ned og opp til disse. Mer normale strender finner man like utenfor byen, der også mange av de nyere ferieleilighetene ligger.

Grottene Cuevas de Nerja
Grottene Cuevas de Nerja

Topp 3 ting å gjøre i Nerja

1. Besøk Balcon de Europa

Balcón de Europa er en meget spesiell rund utsiktsterrasse, bygd på klippene midt i sentrum av Nerja. Herfra har man har bredt utsyn over Middelhavet på den ene siden og fjellkjeden Sierra de Almijara bak byen. Du vil bli overrasket over hvor langt ned det er til havet og strendene nedenfor. På selve utkikkspunktet finner man også 400 år gamle kanoner. Dette er fordi det en gang i tiden lå en borg her, som skulle forsvare innbyggerne mot sjørøvere som herjet denne delen av kysten i gamle dager.

2. Opplev Frigiliana - Den hvite byen

Oppe i fjellene ovenfor Nerja ligger Frigiliana, en av de mest berømte hvite landsbyene i Andalucia. Dette er bitteliten landsby som er blitt kåret til den vakreste i delstaten. Her snakker vi om sjarmerende hvite hus som klynger seg til fjellsiden med gater som knapt har plass til en hest og kjerre. Byen var historisk tilholdssted for maurere som ble kristnet med tvang og utvist. Deres historie kan man se på fargerik veggkeramikk som man finner spredt rundt i den eldste delen av byen.

3. Grottene Cuevas de Nerja Utenfor Nerja, et stykke opp i åsen, finner man noen berømte grotter. Disse ble oppdaget ved en tilfeldighet i 1959 av noen gutter. Legenden sier at de lurte på hvorfor alle flaggermusene forsvant inn i fjellsiden. Da fant de noen av Europas største dryppstenshuler, på størrelse med katedraler. En spasertur i de fire store hulene tar rundt en time og da får man blant annet se det som trolig er verdens største stalaktit, nærmere bestemt en 70 meter lang dryppsten.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til