Feriehus & leiligheter i Nerja

Feriehus & leiligheter i Nerja

Søk blant 2 502 boliger i Nerja!

Finne Feriehus og leiligheter i Nerja

Høydepunkter i Nerja

  • Spennende strender
  • Sjarmerende småby
  • Mildt klima
  • Vakker og vill natur
  • Imponernede utsikt over havet

Den beste Feriehus og leiligheter i Nerja

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 4 Personer i Nerja Centre, Nerja
Ferieleilighet til 4 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Nerja Centre, Nerja, Bilde 4
mer...
Nerja Centre, Nerja
Ferieleilighet • 52 m² • 1 Soverom
7,5
(4 vurderinger)
Fin leilighet med ett soverom i Balcon de Europa. Ligger på et fantastisk og ideelt sted å glemme bilen og nyte sentrum av Nerja. De nærmeste strendene er Balcón de Europa, Calahonda og El Salón på 5 min gangavstand. Det er en moderne leilighet, renovert, med parkettgulv, ett soverom med dobbeltseng, store garderober, stue med åpent kjøkken, bad med dusj med utsikt over sentrum. Det åpne kjøkkenet, med keramisk komfyr, er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn, stekeovn, fryser, vaskemaskin, servise/bestikk, kjøkkenutstyr, kaffemaskin, brødrister og vannkoker. Spiseplass med et fint bord f...
fra kr 1 031 / natt
Ferieleilighet til 3 Personer i Playa De Burriana, Nerja
Ferieleilighet til 3 Personer i Playa De Burriana, Nerja, Bilde 1
Ferieleilighet til 3 Personer i Playa De Burriana, Nerja, Bilde 2
Ferieleilighet til 3 Personer i Playa De Burriana, Nerja, Bilde 3
Ferieleilighet til 3 Personer i Playa De Burriana, Nerja, Bilde 4
mer...
Playa De Burriana, Nerja
Ferieleilighet • 50 m² • 1 Soverom
8,6
(14 vurderinger)
Leiligheten i Nerja har 1 soverom og kapasitet for 3 personer.Leilighet på 50 m² fin og moderne, med utsikt til svømmebassenget.Det ligger 20 m fra supermarkedet "Coviran", 50 m fra restauranten "Rincon de Encarni", 250 m fra sandstranden "Carabeillo Beach", 400 m fra sandstranden "Burriana Beach", 500 m fra byen "Balcon de Europa Nerja Center" og ligger i et ideelt område for familier og i nærheten av butikker og restauranter. Boligen er utstyrt med følgende ting: heis, strykejern, internett (wifi), hårføner, balkong, klimaanlegg, felles svømmebasseng, satellitt-TV (språk: spansk, engelsk,...
fra kr 389 / natt
Ferieleilighet til 4 Personer i Rio Chillar, Nerja
Ferieleilighet til 4 Personer i Rio Chillar, Nerja, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Rio Chillar, Nerja, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Rio Chillar, Nerja, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Rio Chillar, Nerja, Bilde 4
mer...
Rio Chillar, Nerja
Ferieleilighet • 45 m² • 1 Soverom
8,9
(30 vurderinger)
Stella Maris - NerjaSuperbra leilighet, frontlinje til stranden med flott utsikt, herlige hager og svømmebasseng. Air condition. GRATIS fiberoptisk WiFi internett. Leiligheten har en ideell beliggenhet innen gangavstand fra alle fasiliteter. Den komfortable innkvarteringen består av 1 dobbelt soverom, moderne bad med dusj, stue / spisestue med dobbel sovesofa og åpen kjøkkenløsning. Balkongterrassen vender mot sørvest og har herlig utsikt. Internasjonal TV. Gratis gateparkering i nærheten. Nerja! Juvelen på Costa del Sol. Sannsynligvis det beste klimaet i Europa!Nerja er en kystby ved fote...
fra kr 561 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Nerja

kr 1 367til 2 mar - 9 mar
kr 1 828 årlig gjennomsnitt
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Nerja

25%til 2 mar - 9 mar
44% årlig gjennomsnitt
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Nerja

Moderne leiligheter i sol og varme

Nerja ligger helt øst på Costa del Sol, den mest solrike og varmeste delen av fastlands-Spania. Dette er en sjarmerende liten by med vakre strender omgitt av fjell og sjarmerende landsbyer. Det er et godt utvalg av ferieleiligheter i Nerja, med kort avstand til sjø, strand og uteliv, de fleste leiligheter har en eller annen for for balkong eller solterrasse, perfekt for de som søker sol og varme.

Ferieboliger for en solrik ferie

Med et klima som kan beskrives som tørt og varmt året rundt er det godt utvalg av solrike leiligheter i Nerja. Området tilbyr flere typer feriehus, som tradisjonelle spanske gjestehus med solterrasser og moderne leiligheter med aircondtion og balkong. Nerja er et relativt nytt feriested sammenlignet med andre destinasjoner i nærheten, men har allerede et variert utvalg av ferieleiligheter, mange med god utsikt over byen og Middelhavet. Du kan derfor regne med moderne fasiliteter.

Innbyggerne i Nerja har sans for humor når det gjelder navn. Hovedtorget i byen heter Plaza Tutti Frutti

Plassering og orientering

Typisk spansk småby som er ny på turistkartet

Nerja er en sjarmerende gammel by full av hvite småhus, trange gater og torg, som en typisk tradisjonell spansk småby. Nerja er kommet relativt sent på turistmenyen og har derfor unngått mange av de estetiske tabbene som har blitt begått andre steder. Byen ligger omtrent 50 kilometer øst for Malaga og markerer den østlige enden av Costa del Sol. Derfor kan man forvente en mer typisk spansk atmosfære, i en by omgitt av uberørt natur, men med et like behagelig klima.

Stort mildere blir det ikke

Det sies at Malaga er den storbyen i Europa som har det beste klimaet vinterstid og Nerja er visstnok enda litt varmere og tørrere. Da snakker vi om at temperaturen i februar gjerne går opp mot 20 grader og du skal ha uflaks for å oppleve regn om sommeren. Du kan garantert ikke lage snøballer i Nerja, men det er ikke langt til Sierra Nevada, som på norsk blir Snø-fjellene. Sommeren kan være het, men plasseringen ved kysten gir en frisk bris.

Strand i Nerja
Strand i Nerja

Aktiviteter for reisende

Nerja, fortsatt en lokal by

Det er blandingen av lokale folk og turister som gjør Nerja til en spesiell by. På torget sitter fortsatt de eldre herrene og diskuterer, kirkeklokkene kaller inn til messe og i forretningene går praten livlig på spansk. Samtidig går turistene sin oppdagelsesferd gjennom gamlebyen, med trange gater, caféer og småbutikker. Nede ved strendene og strandpromenaden ligger det mange restauranter og barer, men fortsatt med et lokalt preg.

Ikke en typisk strandby

I området rundt Nerja skal det visstnok være ni kilometer med strender, men dette er ikke typiske sydenstrender. Mange av strendene er små sandbanker mellom revne klipper, der herlighetene deles med bare noen få andre solhungrige. På strendene nærmest byen er det mer liv, men ettersom sentrum ligger på toppen av et stup over havet kan det være langt å gå ned og opp til disse. Mer normale strender finner man like utenfor byen, der også mange av de nyere ferieleilighetene ligger.

Grottene Cuevas de Nerja
Grottene Cuevas de Nerja

Topp 3 ting å gjøre i Nerja

1. Besøk Balcon de Europa

Balcón de Europa er en meget spesiell rund utsiktsterrasse, bygd på klippene midt i sentrum av Nerja. Herfra har man har bredt utsyn over Middelhavet på den ene siden og fjellkjeden Sierra de Almijara bak byen. Du vil bli overrasket over hvor langt ned det er til havet og strendene nedenfor. På selve utkikkspunktet finner man også 400 år gamle kanoner. Dette er fordi det en gang i tiden lå en borg her, som skulle forsvare innbyggerne mot sjørøvere som herjet denne delen av kysten i gamle dager.

2. Opplev Frigiliana - Den hvite byen

Oppe i fjellene ovenfor Nerja ligger Frigiliana, en av de mest berømte hvite landsbyene i Andalucia. Dette er bitteliten landsby som er blitt kåret til den vakreste i delstaten. Her snakker vi om sjarmerende hvite hus som klynger seg til fjellsiden med gater som knapt har plass til en hest og kjerre. Byen var historisk tilholdssted for maurere som ble kristnet med tvang og utvist. Deres historie kan man se på fargerik veggkeramikk som man finner spredt rundt i den eldste delen av byen.

3. Grottene Cuevas de Nerja Utenfor Nerja, et stykke opp i åsen, finner man noen berømte grotter. Disse ble oppdaget ved en tilfeldighet i 1959 av noen gutter. Legenden sier at de lurte på hvorfor alle flaggermusene forsvant inn i fjellsiden. Da fant de noen av Europas største dryppstenshuler, på størrelse med katedraler. En spasertur i de fire store hulene tar rundt en time og da får man blant annet se det som trolig er verdens største stalaktit, nærmere bestemt en 70 meter lang dryppsten.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i NerjaBooking.com Feriehus og leiligheter i Nerja
Airbnb Feriehus og leiligheter i NerjaAirbnb Feriehus og leiligheter i Nerja
Vrbo Feriehus og leiligheter i NerjaVrbo Feriehus og leiligheter i Nerja
Bookiply Feriehus og leiligheter i NerjaBookiply Feriehus og leiligheter i Nerja
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i NerjaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Nerja
Abritel Feriehus og leiligheter i NerjaAbritel Feriehus og leiligheter i Nerja
HRS Feriehus og leiligheter i NerjaHRS Feriehus og leiligheter i Nerja
500+ til