Feriehus & leiligheter i Costa Blanca

Feriehus & leiligheter i Costa Blanca

Søk blant 23 863 boliger i Costa Blanca!

Finne Feriehus og leiligheter i Costa Blanca

Den beste Feriehus og leiligheter i Costa Blanca

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 4 Personer i Jávea, Costa Blanca
Feriehus til 4 Personer i Jávea, Costa Blanca, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Jávea, Costa Blanca, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Jávea, Costa Blanca, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Jávea, Costa Blanca, Bilde 4
mer...
Jávea, Costa Blanca
Feriehus • 55 m² • 2 Soverom
9,1
(11 vurderinger)
Høyt over havet, med en fantastisk panoramautsikt, ligger dette komplekset, som er omgjort til 6 hus til leie. Hvert hus har egen inngang og individuelle terrasser. Det vakre saltbassenget med soldrevet bassengoppvarming på det laveste nivået brukes bare av disse 6 overnattingsstedene. Du har også muligheten til å lade elbilen din ved huset. I et av disse husene bor vaktmesteren som ønsker gjestene velkommen og tar vare på hagen og bassenget. Komplekset ligger på en privat vei og er helt stille. I helgene kan du se yachtene passere forbi. På vei ned, i retning Javea, er det mange interessan...
fra kr 662 / natt
Studioleilighet til 2 Personer i Torrevieja, Costa Blanca
Studioleilighet til 2 Personer i Torrevieja, Costa Blanca, Bilde 1
Studioleilighet til 2 Personer i Torrevieja, Costa Blanca, Bilde 2
Studioleilighet til 2 Personer i Torrevieja, Costa Blanca, Bilde 3
Studioleilighet til 2 Personer i Torrevieja, Costa Blanca, Bilde 4
mer...
Torrevieja, Costa Blanca
Studioleilighet • 26 m² • 2 Soverom
Hyggelig ettromsleilighet på 26 m2 etter totalrenovering i sentrum av byen. Leiligheten er beregnet for to personer. Leiligheten består av en stue med kjøkken, et bad og en innglasset terrasse. Det er alt du trenger for et rolig opphold: møbler, husholdningsapparater, servise, sengetøy og håndklær. Det er klimaanlegg. Det er spansk TV og Wi-Fi. Området er godt utviklet: barer og restauranter, supermarkeder "Consum" og "Mercadona" innen gangavstand. Stranden ligger ca. 10-12 minutters gangavstand. Studioet er røykfritt og kjæledyr er ikke tillatt. Innsjekkingsprosessen er fra 15:00 til 19:...
fra kr 377 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Rojales, Costa Blanca
Ferieleilighet til 2 Personer i Rojales, Costa Blanca, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Rojales, Costa Blanca, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Rojales, Costa Blanca, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Rojales, Costa Blanca, Bilde 4
mer...
Rojales, Costa Blanca
Ferieleilighet • 33 m² • 1 Soverom
8,0
(8 vurderinger)
Søt ferieleilighet for 2 personer direkte ved golfbanen i Quesada. Med to terrasser som er ideelle for å sole seg, slappe av eller lese en god feriebok. Kjøpesenteret og restauranter ligger innen gangavstand. Det ukentlige markedet i Rojales inviterer deg til å handle med sine friske frukt- og grønnsaksboder. Ca. 10 minutters kjøretur fra Guardamar del Segura-stranden.
fra kr 274 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Costa Blanca

kr 2 264til 1 jun - 8 jun
kr 2 319 årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Costa Blanca

40%til 1 jun - 8 jun
46% årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Costa Blanca

  • Flotte hvite strender
  • Barne og familievennlig
  • Middelhavsklima
  • Nær andre spennende områder
  • Fin natur

Ferieboliger langs Costa Blanca

Trivelige leiligheter ved den hvite kysten

Costa Blanca, eller den hvite kysten som det heter på spansk, er et område som er veldig populært blant nordmenn, både som fastboende og ferierende. Grunnen er åpenbar, her kan man møte et mildt og solrikt klima, kombinert med flott natur og trivelige byer, mange med lang strandlinje. Ferieleiligheter er det særlig mange av nær byer som Torrevieja og Calp og selvsagt også i de norske områdene.

Ferieboliger for de som liker god plass

Er du på utkikk etter rimelige ferieleiligheter med plass til hele familien er Costa Blanca noe for deg. Her kan du finne feriehus med privat hage og badebasseng, men likevel bare en kort kjøretur fra Middelhavet. Området er også kjent for sine flotte villaer med alt man trenger for en avslappende ferie. Vil du bo på stranden kan du satse på en leilighet med balkong et steinkast fra havet, men likevel med sauna og jacuzzi for ikke å snakke om eget basseng.

Navnet Costa Blanca betyr den hvite kysten, men dette er ikke det egentlige lokale navnet. Costa Blanca ble oppfunnet av et britisk flyselskap når de startet å sende briter på sommerferie hit på 1950-tallet.

Plassering og orientering

Et populært turistmål for nordmenn

Alicante er innfallsporten til Costa Blanca, med en flyplass som har hyppige avganger til diverse norske flyplasser. Andre muligheter er flyplassene i Murcia og Valencia, som alle er en kort kjøretur unna. Fra Alicante kan du ta lokaltog oppover langs kysten, skal du til Torrevieja så er det enklest med buss. Vil du besøke andre deler av Spania går det nå hurtigtog fra Alicante til Madrid og mange andre spanske byer.

Costa Blanca har Middelhavs-klima

Sola skinner nesten alltid på Costa Blanca, som har både flere soltimer og generellt høyere temperatur enn for eksempel Barcelona. Det er i grunnen et helt typisk Middelhavs-klima med varme somre med mye sol og milde, men behagelig vintre, der man de fleste dager kan sitte ute og drikke kaffe, selv i januar. Det lille som kommer av regn kommer om vinteren. Snøfall er så sjeldent at det blir toppsak på nyhetene.

En typisk strand på Costa Blanca
En typisk strand på Costa Blanca

Aktiviteter for reisende

Strender som frister på Costa Blanca

Det er mange som synes strendene på Costa Blanca er de fineste i verden. De er i hvert fall blant de hviteste, det er jo en grunn til at det heter den hvite kysten. Det er lett å tilbringe mye av ferien på en solseng på en av de mange lange strendene, men du trenger ikke lete lenge for å finne et lite paradis litt for deg selv. Det er mange badeviker langs kysten som er omgitt av nærmest magiske klipper.

Aktiviteter og utflukter

En annen grunn til at mange liker seg på Costa Blanca er at det er svært enkelt å komme seg til andre attraksjoner. Her finner man storbyer som Alicante og Benidorm, en det er også kort vei til Valencia og Murcia. Det er heller ikke bare det urbane som frister, for området har både fjell og skog og nasjonalparker. Det er også flust av menneskeskapte aktiviteter for både store og små i denne delen av Spania.

Havnen i Alicante
Havnen i Alicante

Topp 3 ting å gjøre på Costa Blanca

1. Ta en tur til Valencia

Valencia er Spanias tredje største by og har sin helt unike atmosfære. Byen har både store områder med gamle historiske bygninger og monumenter, og har fornyet seg kraftig med ny arkitektur og moderne fornøyelser. Blant annet er det gamle elveløpet gjennom byen gjort om til en enorm lang og bred park som er tilgjengelig for alle. Utenfor byen finner man også et eget strandområde fullt av spisesteder og uteliv.

2. Kom deg ut i naturen

Ikke langt fra Benidorm ligger Serra Gelada, en nasjonalpark som på norsk blir hetende det isete fjellet. Selve fjellet stiger drøyt 300 meter over byer som Benidorm og Alfaz del Pi. Fra toppen er det en fantastisk utsikt over de før nevnte byene og selvsagt havet. Fjellet kan bestiges til fots på et par timer. Men, er du ikke så sprek kan du også bestille transport, eller rett og slett sykle. Det går fort ned igjen, i hvert fall.

3. Besøk den spennende kystbyen Calpe

Den historiske byen Calpe har en attraksjon som gjør at mange tror de er kommet til Gibraltar. Byen er nemlig dominert av en stor klippe som heter Penon de lfach. Den er bare litt mindre enn klippen i Gibraltar. Ellers er byen full av søvnige gater med avslappende barer. Den har også to flotte kirker for deg som er interessert i slikt. Byen har i seg selv en veldig lokal og unik atmosfære

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til