Finne Feriehus og leiligheter på Gran Canaria

Høydepunkter på Gran Canaria

  • Sol, strand og varme
  • Passer for hele familien
  • Godt klima året rundt
  • Mange muligheter for utflukter
  • Populær blant nordmenn

Den beste Feriehus og leiligheter på Gran Canaria

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Villa til 2 Personer i Santa María De Guía De Gran Canaria, North Gran Canaria
Villa til 2 Personer i Santa María De Guía De Gran Canaria, North Gran Canaria, Bilde 1
Villa til 2 Personer i Santa María De Guía De Gran Canaria, North Gran Canaria, Bilde 2
Villa til 2 Personer i Santa María De Guía De Gran Canaria, North Gran Canaria, Bilde 3
Villa til 2 Personer i Santa María De Guía De Gran Canaria, North Gran Canaria, Bilde 4
mer...
Santa María De Guía De Gran Canaria, North Gran Canaria
Villa • 43 m² • 1 Soverom
6,8
(8 vurderinger)
Overnattingsstedet er delt inn i 2 boenheter, hvorav denne har 1 soverom og plass til 2 personer. Merk at bassenget deles mellom disse 2 boenhetene.Denne komfortable og fullt utstyrte ferieboligen på 43 m² har fjellutsikt.Den ligger i et landlig område med gode forbindelser.Boligen er utstyrt med følgende: hagemøbler, 100 m² terrasse, internett (wifi), hårføner, felles svømmebasseng, utendørs parkering i samme bygning, 1 tv.I det glasskeramiske kjøkkenet med åpen planløsning er det kjøleskap, mikrobølgeovn, stekeovn, fryser, vaskemaskin, servise/bestikk, kjøkkenutstyr, kaffemaskin, brødrist...
fra kr 780 / natt
Feriehus til 3 Personer i Mogán, Canarias (spain)
Feriehus til 3 Personer i Mogán, Canarias (spain), Bilde 1
Feriehus til 3 Personer i Mogán, Canarias (spain), Bilde 2
Feriehus til 3 Personer i Mogán, Canarias (spain), Bilde 3
Feriehus til 3 Personer i Mogán, Canarias (spain), Bilde 4
mer...
Mogán, Canarias (spain)
Feriehus • 50 m² • 1 Soverom
10,0
Spektakulært feriehus i første linje på Patalavaca-stranden i Mogán, et av stedene med flest soltimer i Europa, på Gran Canaria. Administrert av CanariasGetaway, besøk vår hjemmeside for mer informasjon og gjestekommentarer. Leiligheten ligger i tredje etasje, så snart du kommer inn i Doñana-bygningen, tar du heisen ned til tredje etasje, og den samme heisen tar deg også direkte til stranden. Innkvarteringen har begrenset parkering, rett foran bygningen.Den utvendige eiendommen, som er svært lys og vender ut mot havet, har en romslig og funksjonell fordeling, med en moderne og elegant innre...
fra kr 655 / natt
Leilighet til 2 Personer i Lomo Quiebre, Canarias (spain)
Leilighet til 2 Personer i Lomo Quiebre, Canarias (spain), Bilde 1
Leilighet til 2 Personer i Lomo Quiebre, Canarias (spain), Bilde 2
Leilighet til 2 Personer i Lomo Quiebre, Canarias (spain), Bilde 3
Leilighet til 2 Personer i Lomo Quiebre, Canarias (spain), Bilde 4
mer...
Lomo Quiebre, Canarias (spain)
Leilighet • 50 m² • 1 Soverom
9,0
Puerto de Mogán, det vestligste feriestedet på Gran Canarias sørkyst, er en pittoresk havn, en sjarmerende fiskerlandsby, en marina og en elegant feriedestinasjon i ett. Den gylne sandstranden på denne utmerkede og godt beskyttede stranden gjør den til en favoritt blant familier. Det klare vannet er rolig, og havet rundt moloen er et flott sted å snorkle, da det er en rekke fisk å få øye på. Besøkende kan også utforske den fascinerende undervannsverdenen ved å ta en tur med en gul ubåt eller tilbringe litt tid på en havfiskebåt og fange tunfisk eller marlin i verdensrekordstørrelse. Det er ...
fra kr 813 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper på Gran Canaria som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger på Gran Canaria

kr 1 936til 7 okt - 14 okt
kr 2 137 årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger på Gran Canaria

41%til 7 okt - 14 okt
56% årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Ferieboliger på Gran Canaria

Ferieleiligheter i garantert godt klima

Gran Canaria er en favoritt blant nordmenn på grunn av sitt usedvanlige stabile og behangelige klima, med mange soltimer og lite nedbør året rundt. Det er derfor ikke overraskende at tilbudet av leiligheter for de besøkende er stort. Du finner flest av dem sør på øya, der du er mer eller mindre garantert fint vær, men det er også godt utvalg i hovedstaden Las Palmas, og på andre deler av øya. Alle ferieleiligheter er i nærheten av et strand og har en terrasse, mange har også svømmebasseng.

Attraktive leiligheter for hele familien

Gran Canaria passer for alle, både de som reiser alene og de som reiser med familie. Overnattingsmulighetene er mange og variert. Du kan leie deg ditt eget feriehus med utendørs basseng, klimaanlegg og utsikt over havet, eller sjekke inn på et rom i et tradisjonell kanarisk hus med hvite vegger og trebjelker. Det er heller ikke vanskelig å finne et sted å bo utenfor de tradisjonelle badebyene. Hva med en ferieleilighet eller hytte oppe i fjellene omgitt av vakker natur? Utsikt er garantert og det er endeløse muligheter for fotturer.

Plassering og orientering

Sjarmerende landsby på Gran Canaria
Sjarmerende landsby på Gran Canaria
Den mest populære øya blant nordmenn

Kanariøyene er velkjent blant nordmenn. Det er i alt sju øyer i øygruppen som ligger like utenfor kysten av Afrika. Tenerife er den største av øyene, selv om navnet Gran Canaria faktisk betyr store kanariøy. På den annen side er dette nordmenns favorittøy og mange oppgir klimaet som grunn. Mange eksperter mener at klimaet sør på øya er det helsemessig beste klimaet i verden. Aldri for varmt og aldri for kaldt og sola skinner nesten alltid. Så og si all nedbør kommer om vinteren, og da er det fortsatt små mengder regn vi snakker om.

Mer enn soling og bading

Det er ikke til å komme vekk fra at hovedaktiviteten for mange er stranda og områdene rundt, som er tilrettelagt for en behagelig ferie. Men, Gran Canaria er mye mer enn strendene. Hovedstaden Las Palmas er en ekte spansk storby med store muligheter for både museumsbesøk, shopping og uteliv. Du finner også en rekke sjarmerende landsbyer, en av dem er vakre Aguimes. Og mesteparten av øya består faktisk av nærmest uberørt natur, fjorder og fjell i vest til semiørken i sør.

I Arguineguin bor det så mange nordmenn at du finner norske butikker, barer, restauranter, eiendomsmeglere og legekontor.

Aktiviteter for reisende

Gran Canaria for deg som vil ha sol og varme

Med sine mange fine strender og et særdeles behagelig klima er Gran Canaria perfekt for deg som vil ha en uke eller to med sol og varme. Man er aldri langt fra en strand på denne øya, mange av dem er særdeles godt tilrettelagt for barnefamilier. Strender som trekkes fram ofte er Amadores og Puerto Mogan i sør, og Las Canteras i Las Palmas.

Utforsk øya med leiebil

Gran Canaria har et godt utbygd kollektivsystem, men skal man se de mer skjulte perlene vil en leiebil fort være nyttig. Dermed kan du for eksempel reise opp i fjellene og til toppen av øya, eller stoppe i en av de mange landsbyene oppe i fjellsidene, som gir deg en helt annen type ferieopplevelse.

Ørken på Gran Canaria
Ørken på Gran Canaria
1. Dagstur til hovedstaden

Las Palmas er en storby på størrelse med Oslo og er delt inn i flere bydeler med hver sin atmosfære. Gamlebyen Vegueta inneholder blant annet huset der Kristoffer Kolumbus overnattet på vei for å oppdage Amerika, i tillegg til mange andre gamle flotte bygninger. Triana er den sjarmerende gamle bydelen med hundrevis av lokale restauranter og barer. Playa de las Canteras er en 3 kilometer lang strandpromenade og ikke langt fra byens viktigste shoppingstrøk.

2. Besøk en kanarisk småby

Det er mange sjarmerende småbyer litt oppe i fjellsidene på Gran Canaria, i vest ligger Agaete og i nord Arucas. Den byen som oftest blir trukket fram som den peneste er Aguimes i øst, ikke langt fra flyplassen. Her finner du trange gater med hvitmalte småhus fulle av spennende butikker og cafèer. Ta deg en kaffepause i en av barene på torget i midten av byen, som er omgitt av gedigne gamle trær som gir god skygge på en varm sommerdag.

3. Ta båten til Puerto Mogan

Puerto Mogan er en forseggjort badeby som blir sammenlignet med Venezia. Her snakker vi om pene småhus langs kanaler og et elegant havneområde, selvsagt med en stor og fin strand. Dette er et av de nyere områder for turisme på Gran Canaria, der man også har klart å gjøre det estetisk pent. Det går flere båter med glassbunn fra Arguineguin og Puerto Rico til Puerto Mogan og er du heldig får du også se delfiner på veien.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter på Gran CanariaBooking.com Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
Airbnb Feriehus og leiligheter på Gran CanariaAirbnb Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
Vrbo Feriehus og leiligheter på Gran CanariaVrbo Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
Bookiply Feriehus og leiligheter på Gran CanariaBookiply Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter på Gran CanariaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
Abritel Feriehus og leiligheter på Gran CanariaAbritel Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
HRS Feriehus og leiligheter på Gran CanariaHRS Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Spania
  3. Gran Canaria