Finne Feriehus og leiligheter på Gran Canaria

Høydepunkter på Gran Canaria

  • Sol, strand og varme
  • Passer for hele familien
  • Godt klima året rundt
  • Mange muligheter for utflukter
  • Populær blant nordmenn

Den beste Feriehus og leiligheter på Gran Canaria

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Ingenio, Gran Canaria Syd
Hytte • 160 m² • 4 Soverom
4,5
(15 vurderinger)
The house is located 6 kilometres away from the coast, on the outskirts of the small town of Ingenio, in a country estate of 10,000 square metres given over to cultivation. Inside the house there are two double bedrooms, two single bedrooms, a spacious kitchen with a dining room, two bathrooms and a large, very comfortable living room with a fireplace. The house has been decorated combining colour with stone and wood. Outside there is a pleasant Canarian wooden roofed terrace that gives directly on to a spacious patio where there is a barbecue, and sun loungers to enjoy the sunshine
fra kr 1 031 / natt
mer...
Ingenio, Gran Canaria Syd
Villa • 280 m² • 6 Soverom
3,8
(8 vurderinger)
Villa Parralito Ingenio is a dream house with lots of space, privacy, security and calm surrounded by a natural environment (no one around) It has a great garden with 2.000m2 (fruit trees and spacious lawn area for kids to run around and play) large spaces (both exterior and interior and bedrooms) and a separate playground for children (toys included), with front lawn. Completely secured for children as the indoor pool can be closed with automatic blinds. There is no need to be afraid of your child(ren) falling in. Indoor pool (heatable with surcharge) for summer and winter use. Absolute...
fra kr 2 670 / natt
mer...
Agaete, North Gran Canaria
Feriehus • 140 m² • 2 Soverom
4,4
(21 vurderinger)
The rural house La Suerte is located in the heart of the Agaete Valley, just 4 kilometers away from Puerto de Las Nieves and the beach of the coastal town. When seated on the private balcony you will have magnificent views of the Atlantic Ocean, the Mount Teide and the protected natural area of “Berrazales”.Our accommodation has 2 bedrooms and a capacity of 5 people distributed in the 400 m² that the property owns. The master bedroom with double bed has a separate living room and a private terrace with an outdoor shower.It has different outdoor spaces such as two large terraces and a balcon...
fra kr 711 / natt

Other property types på Gran Canaria that might be interesting:

Priser og tilgjenglighet

Ferieutleiepriser på Gran Canaria

kr 1 808til 10 des - 17 des
kr 1 859 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
Gjennomsnittlig pris per uke

Tilgjengelighet for ferieutleie på Gran Canaria

31%til 10 des - 17 des
61% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Ferieboliger på Gran Canaria

Ferieleiligheter i garantert godt klima

Gran Canaria er en favoritt blant nordmenn på grunn av sitt usedvanlige stabile og behangelige klima, med mange soltimer og lite nedbør året rundt. Det er derfor ikke overraskende at tilbudet av leiligheter for de besøkende er stort. Du finner flest av dem sør på øya, der du er mer eller mindre garantert fint vær, men det er også godt utvalg i hovedstaden Las Palmas, og på andre deler av øya. Alle ferieleiligheter er i nærheten av et strand og har en terrasse, mange har også svømmebasseng.

Attraktive leiligheter for hele familien

Gran Canaria passer for alle, både de som reiser alene og de som reiser med familie. Overnattingsmulighetene er mange og variert. Du kan leie deg ditt eget feriehus med utendørs basseng, klimaanlegg og utsikt over havet, eller sjekke inn på et rom i et tradisjonell kanarisk hus med hvite vegger og trebjelker. Det er heller ikke vanskelig å finne et sted å bo utenfor de tradisjonelle badebyene. Hva med en ferieleilighet eller hytte oppe i fjellene omgitt av vakker natur? Utsikt er garantert og det er endeløse muligheter for fotturer.

Plassering og orientering

Sjarmerende landsby på Gran Canaria
Sjarmerende landsby på Gran Canaria
Den mest populære øya blant nordmenn

Kanariøyene er velkjent blant nordmenn. Det er i alt sju øyer i øygruppen som ligger like utenfor kysten av Afrika. Tenerife er den største av øyene, selv om navnet Gran Canaria faktisk betyr store kanariøy. På den annen side er dette nordmenns favorittøy og mange oppgir klimaet som grunn. Mange eksperter mener at klimaet sør på øya er det helsemessig beste klimaet i verden. Aldri for varmt og aldri for kaldt og sola skinner nesten alltid. Så og si all nedbør kommer om vinteren, og da er det fortsatt små mengder regn vi snakker om.

Mer enn soling og bading

Det er ikke til å komme vekk fra at hovedaktiviteten for mange er stranda og områdene rundt, som er tilrettelagt for en behagelig ferie. Men, Gran Canaria er mye mer enn strendene. Hovedstaden Las Palmas er en ekte spansk storby med store muligheter for både museumsbesøk, shopping og uteliv. Du finner også en rekke sjarmerende landsbyer, en av dem er vakre Aguimes. Og mesteparten av øya består faktisk av nærmest uberørt natur, fjorder og fjell i vest til semiørken i sør.

I Arguineguin bor det så mange nordmenn at du finner norske butikker, barer, restauranter, eiendomsmeglere og legekontor.

Aktiviteter for reisende

Gran Canaria for deg som vil ha sol og varme

Med sine mange fine strender og et særdeles behagelig klima er Gran Canaria perfekt for deg som vil ha en uke eller to med sol og varme. Man er aldri langt fra en strand på denne øya, mange av dem er særdeles godt tilrettelagt for barnefamilier. Strender som trekkes fram ofte er Amadores og Puerto Mogan i sør, og Las Canteras i Las Palmas.

Utforsk øya med leiebil

Gran Canaria har et godt utbygd kollektivsystem, men skal man se de mer skjulte perlene vil en leiebil fort være nyttig. Dermed kan du for eksempel reise opp i fjellene og til toppen av øya, eller stoppe i en av de mange landsbyene oppe i fjellsidene, som gir deg en helt annen type ferieopplevelse.

Ørken på Gran Canaria
Ørken på Gran Canaria
1. Dagstur til hovedstaden

Las Palmas er en storby på størrelse med Oslo og er delt inn i flere bydeler med hver sin atmosfære. Gamlebyen Vegueta inneholder blant annet huset der Kristoffer Kolumbus overnattet på vei for å oppdage Amerika, i tillegg til mange andre gamle flotte bygninger. Triana er den sjarmerende gamle bydelen med hundrevis av lokale restauranter og barer. Playa de las Canteras er en 3 kilometer lang strandpromenade og ikke langt fra byens viktigste shoppingstrøk.

2. Besøk en kanarisk småby

Det er mange sjarmerende småbyer litt oppe i fjellsidene på Gran Canaria, i vest ligger Agaete og i nord Arucas. Den byen som oftest blir trukket fram som den peneste er Aguimes i øst, ikke langt fra flyplassen. Her finner du trange gater med hvitmalte småhus fulle av spennende butikker og cafèer. Ta deg en kaffepause i en av barene på torget i midten av byen, som er omgitt av gedigne gamle trær som gir god skygge på en varm sommerdag.

3. Ta båten til Puerto Mogan

Puerto Mogan er en forseggjort badeby som blir sammenlignet med Venezia. Her snakker vi om pene småhus langs kanaler og et elegant havneområde, selvsagt med en stor og fin strand. Dette er et av de nyere områder for turisme på Gran Canaria, der man også har klart å gjøre det estetisk pent. Det går flere båter med glassbunn fra Arguineguin og Puerto Rico til Puerto Mogan og er du heldig får du også se delfiner på veien.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter på Gran CanariaBooking.com Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
Airbnb Feriehus og leiligheter på Gran CanariaAirbnb Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
Vrbo Feriehus og leiligheter på Gran CanariaVrbo Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
Bookiply Feriehus og leiligheter på Gran CanariaBookiply Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter på Gran CanariaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
Abritel Feriehus og leiligheter på Gran CanariaAbritel Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
HRS Feriehus og leiligheter på Gran CanariaHRS Feriehus og leiligheter på Gran Canaria
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Spania
  3. Gran Canaria