Feriehus & leiligheter på Mallorca

Feriehus & leiligheter på Mallorca

Søk blant 14 647 boliger på Mallorca!

Finne Feriehus og leiligheter på Mallorca

Høydepunkter på Mallorca

  • Barnevennlig
  • Familievennlig
  • Gode turmulighet
  • Flotte strender
  • Perfekt for en aktiv ferie
  • Hele øya er lett tilgjengelig med bil

Den beste Feriehus og leiligheter på Mallorca

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Villa til 2 Personer i Inca, Mallorca Sentral
Villa til 2 Personer i Inca, Mallorca Sentral, Bilde 1
Villa til 2 Personer i Inca, Mallorca Sentral, Bilde 2
Villa til 2 Personer i Inca, Mallorca Sentral, Bilde 3
Villa til 2 Personer i Inca, Mallorca Sentral, Bilde 4
mer...
Inca, Mallorca Sentral
Villa • 40 m² • 1 Soverom
10,0
(30 vurderinger)
Villa Erdei de Buteasa y Preluca ligger i én etasje i landlige omgivelser mellom byene Inca og Llubi. Med en stue med klimaanlegg, en velutstyrt kjøkkenkrok, ett soverom og ett bad, har det typiske mallorcanske landlige huset plass til 2 personer. Fasilitetene inkluderer Wi-Fi, en ekstra seng (på forespørsel) og en parkeringsplass. Etter at du har avkjølt deg i det 58 m² store bassenget, kan du slappe av på solsengene eller i hengekøyen og deretter nyte en grillfest sammen om kvelden. Begge byene ligger bare 10 minutter unna med bil og tilbyr butikker, restauranter og barer.
fra kr 1 389 / natt
Villa til 2 Personer i Capdepera, Øst Majorca
Villa til 2 Personer i Capdepera, Øst Majorca, Bilde 1
Villa til 2 Personer i Capdepera, Øst Majorca, Bilde 2
Villa til 2 Personer i Capdepera, Øst Majorca, Bilde 3
Villa til 2 Personer i Capdepera, Øst Majorca, Bilde 4
mer...
Capdepera, Øst Majorca
Villa • 60 m² • 1 Soverom
9,5
(11 vurderinger)
Villa Cuatro Soles ligger i én etasje og har en fredelig beliggenhet i utkanten av den lille byen Capdepera. Med et velutstyrt kjøkken, et soverom, et bad og en stue med klimaanlegg, satellitt-TV og peis, er dette det perfekte gjemmestedet for et par som vil nyte en romantisk ferie. Fasilitetene i dette typisk mallorcanske huset inkluderer også en barnestol (på forespørsel), en barneseng og en parkeringsplass. Den overbygde terrassen med hagemøbler er omgitt av en idyllisk hage og har en fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Nyt en avslappende ferie ved bassenget, som gir s...
fra kr 1 436 / natt
Villa til 2 Personer i Pollença, Serra De Tramuntana
Villa til 2 Personer i Pollença, Serra De Tramuntana, Bilde 1
Villa til 2 Personer i Pollença, Serra De Tramuntana, Bilde 2
Villa til 2 Personer i Pollença, Serra De Tramuntana, Bilde 3
Villa til 2 Personer i Pollença, Serra De Tramuntana, Bilde 4
mer...
Pollença, Serra De Tramuntana
Villa • 65 m² • 1 Soverom
9,2
(5 vurderinger)
Can Bisquerra es un pequeño y bonito escondite para personas que buscan una experiencia única. Un lugar ideal para parejas para disfrutar de unas vacaciones románticas y simplemente relajarse y descansar en medio de la impresionante campiña. La propiedad tiene un dormitorio doble con armarios empotrados, un cuarto de ducha separado y una cocina comedor. El salón tiene muebles cómodos, una mesa de comedor y sillas y una cocina con horno eléctrico y encimera de gas, también hay una nevera-congelador. En el exterior, relájese y disfrute del paisaje desde la terraza cubierta. Hay una terraza pa...
fra kr 1 586 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper på Mallorca som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger på Mallorca

kr 3 846til 20 apr - 27 apr
kr 4 529 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger på Mallorca

34%til 20 apr - 27 apr
32% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Villaer, feriehus og ferieleiligheter på Mallorca

Feriehus på Mallorca

Mallorca er en gigant blant feriereisemål, og utvalget av ferieboliger er omfangsrikt. I byene finnes det feriehus ofte med badebasseng egnet til større vennegrupper eller familier. Disse husene finnes overalt på øya, men ute på landsbyen kalles ofte de finere husene for Fincaer. Mallorca er spesielt kjent for sine Fincaer. Det er staselige villaer til bondefamilier ute på landsbygden, som i dag er oppusset og mulig å leie. Villaene er bygget med romersk inspirerte lyse søyler og steinbuer. Disse eiendommene har hage og badebasseng, og derfor godt egnet til å leie for litt større feriegrupper, for eksempel familier eller vennegjenger.

Ferieleiligheter på Mallorca

Hvis du ønsker å ferier i Palma de Mallorca eller en av de andre større byene på Mallorca er det å leie en leilighet det mest gunstige. Stort utvalg og gode priser gjør det å leie en leilighet til et ypperlig valg, særlig hvis man bare er to eller tre personer. Det finnes tre typer leiligheter på Mallorca; leiligheter i ferielandsbyer, leiligheter i villaer på landet eller leiligheter i byer. Ferieleiligheter i ferieleiligheter eller i villaer gir også ofte tilgang til et nærliggende svømmebasseng.

Hva bør man se etter i en feriebolig på Mallorca?

Mye av det som er tilbudt til utleie på Mallorca i dag er moderne og oppusset, det kan likevel være lurt å sjekke om boligen har klimaanlegg hvis du reiser om sommeren og varmeapparat hvis man reiser om vinteren.

Moderne leilighet
Moderne leilighet

Feriere på Mallorca

Hvordan komme seg til Mallorca?

Det er kjempeenkelt å komme seg til Mallorca med fly, et hav av flyselskaper tilbyr billige flyvninger gjennom hele året. Å ta ferge fra Barcelona er også en mulighet, skulle man ønske å ikke ta fly. Med fergen er det også mulig å ta med egen bil.

Hvordan komme seg rundt på Mallorca?

Den beste måten å reise rundt på Mallorca er å leie seg bil. Det finnes et hav av tilbydere rundt flyplassen i Palma, og det kan være lurt å bestille på Internett på forhånd om man har tenkt til å reise Bor man i Palma de Mallorca og ikke tenker å reise mye utenfor byen kan man klare seg ut. Man kommer seg fra flyplassen og inn til byen på ca. 20 minutter med enten buss eller taxi.

Finca på Mallorca
Finca på Mallorca

Hvor skal man reise på øya?

Mallorca er den største av de baleariske øyene utenfor spania, og en perle i Middelhavet. Øya ligger vest i Middelhavet, i lengdegrad ligger øya mellom Barcelona og Valencia på den spanske kysten. Den er med 3.600km² den største øya i Balearene, men bare den syvende største øya i Middelhavet etter Sicilia, Sardinia, Kypros, Korsika ,Kreta og Euboea.

Den nordlige delen av Mallorca er preget av klippene rundt Cap de Formentor-halvøya. På halvøya ligger buktene Pollensa og Alcudia som har strender som er mindre folksomme og er godt egnet for barnefamilier.

Den østre delen av Mallorca tilbyr en flott ferie for naturelskere og idrettsutøvere. Det kuperte landskapet i naturreservatet Península de Llevant perfekt for avslappende spaserturer og hulene Cuevas del Drach i Porto Cristo i Manacor er noen av de største turistattraksjonene på øya.

Den flate sørlige Mallorca starter i slutten av partiet området av Platja de Palma i El Arenal og strekker seg over den vakre naturlige stranden Es Trenc til havnen i Porto Colom .

På vestsiden av øya finnes de avlange Tramuntana-fjellene og delvis avsidesliggende kystlandsbyer ved foten av fjellene. Mange av landsbyene i fjellskråningene er verdt å besøke. I området ligger landsbyen Fornatlutx som har blitt stemt frem til den vakreste landsbyen i Spania flere ganger.

I Palma de Mallorca finner vi ikke bare et berømte natteliv. Den vakre gamlebyen og shoppinggatene Avenida Jaime III og Paseo Borne tilbyr spennende opplevelser. Med et bredt utvalg av aktiviteter og lett tilgjengelighet, er den tiende største byen i Spania også egnet til en storbyferie utenfor sesongen.

Midten av Mallorca har vært stort sett uberørt av turisme av kystlandsbyer og er en veldig autentisk bilde av Mallorca. De flate slettene i Es Pla er i dag kornlageret til Mallorca, og er kjent for olivenlunder, mandeltrær og vingårder. De som leier et hus på landet her, finner ofte et hus med en stor tomt og gratis panoramautsikt. Populære destinasjoner er det ukentlige markedet i Sineu og vinen landsbyen Binissalem.

Klippe ved havet på Mallorca
Klippe ved havet på Mallorca

Aktiviteter for ferierende

Mallorca for familier

Mallorca er det perfekte sted for en familie ferie. Spesielt strendene i det nordlige Mallorca, som stranden i Port d'Alcudia er egnet for barn hav som stort sett er stille og det finnes trær som gir tilstrekkelig med skygge. I tillegg finnes muligheten til å dra til det nærliggende badelandet “Hidroland”. For variasjon, utenfor vannet, finnes det historiske tog til Sóller, Safari Zoo i Porto Cristo eller Akvariet i Palma de Mallorca.

Mallorca for syklister

Hver vår, titusenvis av syklister fra hele Europa kommer til Mallorca for å forberede seg til den kommende sesongen. Spesielt de slyngende og skiftende bakkene i Tramuntana-fjellene er ideell treningssteder for syklister. Men selv flatere ruter som fra Palma de Mallorca til Llucmajor har sin sjarm og er fine turer for fritidssyklister.

Mallorca for golfere

Det er i Mallorca totalt 23 golfbaner, hvorav nitten er 18-hulls baner og resten er 9-hulls baner. De tre mest kjente golfbaner Pula Golf, Golf Capdepera og Canyamel Golf ligger alle i Capdepeiraområdet nordøst på øya. Golf utstyr kan leies hos nesten alle golfbanene. På grunn av det varme klimaet er Mallorca er populært, spesielt om våren og høsten, for golfere.

Vannsport på Mallorca

Mallorca byr på mange vannsportsmuligheter. I nesten alle havner kan man leie seilbåter og motorbåter. Spesielt tilbudet i Port Adriano er imponerende. De som ikke har båtførerbevis kan leie spesielle motorbåter uten lisens-krav eller bestille en båt med skipper. Mallorca er også veldig populært blant dykkere. Det finnes en rekke PADI dykkeskoler, spesielt på den sørlige delen av Mallorca, hvor naturreservatet på øya Cabrera ligger med sin store bestand av middelhavsfisk, flott for å utforske med dykking.

Typiske hus på Mallorca
Typiske hus på Mallorca

Topp 5 tips til en reise til Mallorca

1. Fjelllandsbyen Fornatlutx

Fornatlutx ligger i nordlige Mallorca nær Sóller, regnes som en av de vakreste landsbyene i Spania og er ideell for en dagstur. Den lille landsby med ca 700 innbyggere har bevart mye av sin opprinnelige skjønnhet. Landsbyen er dominert av trange gater mellom steinhus og sitrustrær. Fjellandsbyen er også egnet som utgangspunkt for fotturer til Lluc Lluc klosteret og andre steder som ligger i Tramuntana-fjellene.

2. Ensaimada boller

De som besøker Mallorca, bør smake ensaimadas minst én gang. Det lokale bakverket som er en stor skillingsbolle laget av smult. Den søte versjonen med melis passer perfekt til en Kaffe latte eller en Cortado.

3. Historisk tog til Sóller

Fra Palma de Mallorca til Sóller kjører et antikt tre tog som bukter seg gjennom Tramuntana fjellene i en behagelig hastighet. Det såkalte "røde lynet" går over broer og gjennom tunneler forbi olivenlunder og små landsbyer og har til sammen ti stopp på ruten. Den smalsporede jernbanen tar ca. 1 time for å nå Sóller og de som ønsker kan få med seg historiske Port de Sóller da toget stopper der på veien.

4. Santa Maria del Cami markedet

Hver søndag avholdes det et kjempestort marked i denne lille byen nord for Mallorca. Alt mulig selges her, men et høydepunkt er friske frukt og grønnsaker fra nærliggende bondegårder. Markedet pågår fra 9 til 14 og parkering kan være en utfordring, men det er absolutt verdt det.

5. Mallorca er perfekt med bil

I høysesongen juni, juli og august hele øyen er nedtynget av turister så kan det være en god ide å leie seg et hus eller en leilighet i midten av øya, f.eks i byen Inca og samtidig leier en bil. Øya er liten og hvis man er basert i midten av øya er det ikke mer en times kjøretur til i noen retning til alle attraksjoner øyen byr på. Man kan også nå de litt mer avsidesliggende strendene som er litt mindre folksomme. I tillegg så vil ting være litt billigere, kvaliteten på restaurantene litt bedre og det vil være litt færre turister hvis man bor utenfor de mest kjente stedene.

Kirsebærtreblomstrnig på Mallorca
Kirsebærtreblomstrnig på Mallorca

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter på MallorcaBooking.com Feriehus og leiligheter på Mallorca
Airbnb Feriehus og leiligheter på MallorcaAirbnb Feriehus og leiligheter på Mallorca
Vrbo Feriehus og leiligheter på MallorcaVrbo Feriehus og leiligheter på Mallorca
Bookiply Feriehus og leiligheter på MallorcaBookiply Feriehus og leiligheter på Mallorca
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter på MallorcaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter på Mallorca
Abritel Feriehus og leiligheter på MallorcaAbritel Feriehus og leiligheter på Mallorca
HRS Feriehus og leiligheter på MallorcaHRS Feriehus og leiligheter på Mallorca
500+ til