Feriehus og leiligheter i Fuengirola

Feriehus og leiligheter i Fuengirola

Søk blant 1 707 boliger i Fuengirola!

Finne Feriehus og leiligheter i Fuengirola

Den beste Feriehus og leiligheter i Fuengirola

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Studioleilighet til 2 Personer i Fuengirola Centre, Fuengirola
Studioleilighet til 2 Personer i Fuengirola Centre, Fuengirola, Bilde 1
Studioleilighet til 2 Personer i Fuengirola Centre, Fuengirola, Bilde 2
Studioleilighet til 2 Personer i Fuengirola Centre, Fuengirola, Bilde 3
Studioleilighet til 2 Personer i Fuengirola Centre, Fuengirola, Bilde 4
mer...
Fuengirola Centre, Fuengirola
Studioleilighet • 28 m² • 2 Soverom
9,5
(17 vurderinger)
Den nybygde studioleiligheten "Beach Front Holiday Studio" ligger i Fuengirola bare en kort spasertur fra stranden.Den 28 m² store eiendommen består av ett stort rom med stue, et fullt utstyrt kjøkken og en dobbeltseng, samt 1 bad (med dusj) og har derfor plass til 2 personer. I tillegg kan sofaen fungere som sovesofa for 1 barn.Ytterligere fasiliteter inkluderer høyhastighets Wi-Fi (egnet for videosamtaler), TV, klimaanlegg, oppvarming og vaskemaskin.Barneseng og barnestol er også tilgjengelig.Det er et felles treningsstudio i bygningen som kan brukes mot en ekstra avgift.Høydepunktet på d...
fra kr 950 / natt
Leilighet til 4 Personer i Puerto Fuengirola, Fuengirola
Leilighet til 4 Personer i Puerto Fuengirola, Fuengirola, Bilde 1
Leilighet til 4 Personer i Puerto Fuengirola, Fuengirola, Bilde 2
Leilighet til 4 Personer i Puerto Fuengirola, Fuengirola, Bilde 3
Leilighet til 4 Personer i Puerto Fuengirola, Fuengirola, Bilde 4
mer...
Puerto Fuengirola, Fuengirola
Leilighet • 60 m² • 1 Soverom
9,2
(13 vurderinger)
Bonito apartamento recién reformado de un dormitorio ubicado en la famosa calle España, en pleno centro de Fuengirola, a tan solo 50 mts. de la Playa y del magnifico paseo maritimo, rodeado de todo tipo de comercios, bares, restaurantes, etc.El apartamento esta totalmente equipado con todo lo necesario para que nuestros clientes se sientan como en casa: aire acondicionado, wifi gratuito, menaje completo, cuberteria, vajilla, etc.Dispone de un ámplio salón comedor con balcón y cocina americana totalmente equipada, un dormitorio de matrimonio exterior, y un cuarto de baño con bañera.La ubicac...
fra kr 633 / natt
Leilighet til 4 Personer i Puerto Fuengirola, Fuengirola
Leilighet til 4 Personer i Puerto Fuengirola, Fuengirola, Bilde 1
Leilighet til 4 Personer i Puerto Fuengirola, Fuengirola, Bilde 2
Leilighet til 4 Personer i Puerto Fuengirola, Fuengirola, Bilde 3
Leilighet til 4 Personer i Puerto Fuengirola, Fuengirola, Bilde 4
mer...
Puerto Fuengirola, Fuengirola
Leilighet • 45 m² • 1 Soverom
10,0
Den har 1 soverom og sover opptil 4 personer. Leiligheten er 45 m², komfortabel og moderne, med utsikt over fjellene og hagen.Det er 80 m fra sandstranden og ligger i et boligområde og ved siden av sjøen.Den har 15 m² terrasse, internettilgang (wifi), klimaanlegg i hele boligen, 1 TV.Det åpne kjøkkenet, med glasskeramisk komfyr, er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn, fryser, servise / bestikk, kjøkkenutstyr / kjøkkenutstyr og kaffemaskin.
fra kr 610 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Fuengirola

kr 1 825til 2 des - 9 des
kr 2 479 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Fuengirola

45%til 2 des - 9 des
57% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Ferieboliger på Fuengirola

Store leiligheter ved stranden

Fuengirola er en av de store badebyene på Costa del Sol, altså solkysten, helt sør i Spania. Her finner du milevis med strender og, som navnet tilsier, skinner sola nesten alltid. Du kan tilbringe dagene i ferieleiligheter sentralt i Fuengirola med kort vei til vannet, eller du kan utforske nabolagets mange koselige små og store byer, som Marbella, Mijas og Malaga.

Ferieboliger for store familier

Fuengirola er godt tilrettelagt for en behagelig ferie. Her finner du store ferieleiligheter med eget badebasseng og terrasse med sjøutsikt. Du finner ferieboliger med alt du trenger for selvhusholdning hvis du ikke vil prøve en av byens mange restauranter. Mange leiligheter ligger rett på stranden, noe som passer godt for barnefamilier, mens andre feriehus ligger sentralt i byen og har balkong med utsikt over bassenget. Det er uansett aldri langt til havet.

Området er veldig populært for innflyttere fra andre land. Særlig britene har lagt sin elsk på Fuengirola, men du finner også mange skandinaver her.

Plassering og orientering

Midt på Costa del Sol

Det er svært enkelt å komme til Fuengirola. Den sentrale beliggenheten på solkysten gjør at det er kort vei til det meste. Det går lokale tog flere ganger i timen til flyplassen i Malaga, der man finner mange forbindelser til norske byer. Dette toget fortsetter til Malaga sentrum, der man kan ta hurtigtog til mange andre byer i Spania, som Madrid, Sevilla og Barcelona. Nedover langs kysten, f.eks til Marbella og helt til Gibraltar, går det et godt utbygd nettverk av busser.

Den varmeste og mest solrike delen av Europa

Dette er den mest solrike delen av Europa og Costa del Sol har beviselig flest soltimer av alle områder i hele Spania, faktisk enda litt flere enn på Kanariøyene. Det kan være svært godt og varmt om sommeren, mens temperaturen om vinteren sjelden kommer under 20 grader. Det som måtte komme av nedbør, og det er ikke mye, kommer stort sett også om vinteren.

Oversiktsbilde over strandlinjen ved Fuengirola
Oversiktsbilde over strandlinjen ved Fuengirola

Aktiviteter for reisende

Late dager på stranden

Dette er syden på sitt beste, med lange strender midt i byen og en avslappet atmosfære. Fuengirola har mange strekninger der strendene har fått blått flagg, som betyr at det er utmerket for bading. Det er også flust av aktiviteter på stranden for barn i alle aldre og kort vei til strandcafèer og barer.

Utflukter og aktiviteter

Om du blir rastløs etter noen late dager på stranden er det mye å finne på i Fuengirola. Har du med deg barn kan et besøk i Fuengirola Zoo være det rette, eller du kan svinge innom byens skatepark som skal være en av de beste i Europa. Vannaktiviteter er det også mange av, du kan leie deg en båt og fiske eller kanskje dykke eller vindsurfe. Det er også flere gode golfbaner i området og mulighetene for utflukter står nærmest i kø.

Stranden i Fuengirola
Stranden i Fuengirola

Topp 3 ting å gjøre i Furengirola

1. Båtcruise til Benalmadena

En av de mest populære aktivitetene i Fuengirola er båtturen til Benalmadena. Dette er en blanding av ferje og sightseeing der man får se mye av det flotte landskapet som preger kystlinjen mellom de to byene. Marinaen i Benalmadena er en opplevelse i seg selv, med et godt utvalg av restauranter og cafèer. Du kan ta båten begge veier, eller bruke den lokale bussen den andre veien.

2. Dagsutflukt til Malaga

Malaga er en av Spanias mest spennende storbyer, som setter veldig fokus på kunst og kultur, blant annet med et eget Picasso-museum. Her finner du en omfattende gamleby som er gjort om til gågater fulle av utecafèer og sjarmerende småbutikker av ymse slag. Du kan også gå en tur opp til toppen av den gamle festningen og nyte utsikten over Middelhavet og det nye bryggeområdet, der man finner mange trendy restauranter.

3. Andre utflukter til små og store byer

Oppe i fjellen ovenfor Fuengirola ligger den hvite byen Mijas. Dette er en sjarmerende liten by med trange gater og gamle hus og gir et inntrykk av hvordan livet var i området i gamle dager. En helt annen opplevelse får du i nabobyen Marbella, som er lekeplass for noen av de rikeste i verden. Liker du dyre biler og båter er det verdt turen i seg selv, men Marbella kan også by på en trivelig gamleby og lang strandpromenade.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i FuengirolaBooking.com Feriehus og leiligheter i Fuengirola
Airbnb Feriehus og leiligheter i FuengirolaAirbnb Feriehus og leiligheter i Fuengirola
Vrbo Feriehus og leiligheter i FuengirolaVrbo Feriehus og leiligheter i Fuengirola
Bookiply Feriehus og leiligheter i FuengirolaBookiply Feriehus og leiligheter i Fuengirola
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i FuengirolaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Fuengirola
Abritel Feriehus og leiligheter i FuengirolaAbritel Feriehus og leiligheter i Fuengirola
HRS Feriehus og leiligheter i FuengirolaHRS Feriehus og leiligheter i Fuengirola
500+ til
© 2023 Holidu GmbH
·Imprint·Vilkår·Personvern