Finne Feriehus og leiligheter i Fuengirola

Den beste Feriehus og leiligheter i Fuengirola

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Playa De Torreblanca, Fuengirola
Ferieleilighet • 63 m² • 2 Soverom
4,5
(4 vurderinger)
Denne herlige leiligheten med to soverom ligger i boligkomplekset Don Juan, som ligger i det strandnære og fjellrike området Carvajal, ikke langt fra Fuengirola. Sandstranden ligger bare en 10-minutters spasertur unna, selv om det også er oppoverbakke. Det delte komplekset har et basseng med utendørs dusjer og et barnebasseng.Denne smakfullt møblerte leiligheten ligger i 3. etasje og har en elegant spise- og stue med sofakrok, spisestue og TV, hvorfra du har tilgang til den vakre terrassen, som vender mot sør-øst og hvorfra du kan nyte en flott panoramautsikt over havet. Her inviterer et si...
fra kr 876 / natt
mer...
Puerto Fuengirola, Fuengirola
Leilighet • 60 m² • 1 Soverom
4,0
(5 vurderinger)
Fin leilighet med nylig bygging av et soverom som ligger i den berømte gaten Spania, i sentrum av Fuengirola, bare 50 meter. fra stranden og den fantastiske promenaden, omgitt av alle slags butikker, barer, restauranter, etc.Leiligheten er fullt utstyrt med alt som er nødvendig for at våre kunder skal føle seg hjemme: klimaanlegg, gratis Wi-Fi, kjøkkenutstyr, bestikk, servise osv.Den har en stor stue med balkong og fullt utstyrt kjøkken, et dobbelt soverom utenfor og et bad med badekar.Plasseringen er uslåelig, i hjertet av det beste området i Fuengirola.Garanti for komfort.GOLFPAKKER TILGJ...
fra kr 615 / natt
mer...
Puerto Fuengirola, Fuengirola
Leilighet • 58 m² • 2 Soverom
3,3
(7 vurderinger)
Koselig to-roms leilighet som ligger på den berømte Calle España i sentrum av Fuengirola, bare 50 meter fra stranden og den fantastiske promenaden i Fuengirola, omgitt av alle slags butikker, barer, restauranter, etc.Leiligheten er fullt utstyrt med alt som er nødvendig for at våre kunder skal føle seg hjemme.Klimaanlegg, gratis wifi, kjøkkenutstyr, bestikk, servise, etc.Den har et dobbelt soverom, og et andre soverom med to enkeltsenger. Fullt utstyrt kjøkken, og et bad med dusj.Plasseringen er uslåelig, i hjertet av det beste området i Fuengirola.Garanti for komfort.GOLFPAKKER TILGJENGELI...
fra kr 649 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Fuengirola

kr 1 993til 8 apr - 15 apr
kr 2 341 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Fuengirola

31%til 8 apr - 15 apr
50% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Ferieboliger på Fuengirola

Store leiligheter ved stranden

Fuengirola er en av de store badebyene på Costa del Sol, altså solkysten, helt sør i Spania. Her finner du milevis med strender og, som navnet tilsier, skinner sola nesten alltid. Du kan tilbringe dagene i ferieleiligheter sentralt i Fuengirola med kort vei til vannet, eller du kan utforske nabolagets mange koselige små og store byer, som Marbella, Mijas og Malaga.

Ferieboliger for store familier

Fuengirola er godt tilrettelagt for en behagelig ferie. Her finner du store ferieleiligheter med eget badebasseng og terrasse med sjøutsikt. Du finner ferieboliger med alt du trenger for selvhusholdning hvis du ikke vil prøve en av byens mange restauranter. Mange leiligheter ligger rett på stranden, noe som passer godt for barnefamilier, mens andre feriehus ligger sentralt i byen og har balkong med utsikt over bassenget. Det er uansett aldri langt til havet.

Området er veldig populært for innflyttere fra andre land. Særlig britene har lagt sin elsk på Fuengirola, men du finner også mange skandinaver her.

Plassering og orientering

Midt på Costa del Sol

Det er svært enkelt å komme til Fuengirola. Den sentrale beliggenheten på solkysten gjør at det er kort vei til det meste. Det går lokale tog flere ganger i timen til flyplassen i Malaga, der man finner mange forbindelser til norske byer. Dette toget fortsetter til Malaga sentrum, der man kan ta hurtigtog til mange andre byer i Spania, som Madrid, Sevilla og Barcelona. Nedover langs kysten, f.eks til Marbella og helt til Gibraltar, går det et godt utbygd nettverk av busser.

Den varmeste og mest solrike delen av Europa

Dette er den mest solrike delen av Europa og Costa del Sol har beviselig flest soltimer av alle områder i hele Spania, faktisk enda litt flere enn på Kanariøyene. Det kan være svært godt og varmt om sommeren, mens temperaturen om vinteren sjelden kommer under 20 grader. Det som måtte komme av nedbør, og det er ikke mye, kommer stort sett også om vinteren.

Oversiktsbilde over strandlinjen ved Fuengirola
Oversiktsbilde over strandlinjen ved Fuengirola

Aktiviteter for reisende

Late dager på stranden

Dette er syden på sitt beste, med lange strender midt i byen og en avslappet atmosfære. Fuengirola har mange strekninger der strendene har fått blått flagg, som betyr at det er utmerket for bading. Det er også flust av aktiviteter på stranden for barn i alle aldre og kort vei til strandcafèer og barer.

Utflukter og aktiviteter

Om du blir rastløs etter noen late dager på stranden er det mye å finne på i Fuengirola. Har du med deg barn kan et besøk i Fuengirola Zoo være det rette, eller du kan svinge innom byens skatepark som skal være en av de beste i Europa. Vannaktiviteter er det også mange av, du kan leie deg en båt og fiske eller kanskje dykke eller vindsurfe. Det er også flere gode golfbaner i området og mulighetene for utflukter står nærmest i kø.

Stranden i Fuengirola
Stranden i Fuengirola

Topp 3 ting å gjøre i Furengirola

1. Båtcruise til Benalmadena

En av de mest populære aktivitetene i Fuengirola er båtturen til Benalmadena. Dette er en blanding av ferje og sightseeing der man får se mye av det flotte landskapet som preger kystlinjen mellom de to byene. Marinaen i Benalmadena er en opplevelse i seg selv, med et godt utvalg av restauranter og cafèer. Du kan ta båten begge veier, eller bruke den lokale bussen den andre veien.

2. Dagsutflukt til Malaga

Malaga er en av Spanias mest spennende storbyer, som setter veldig fokus på kunst og kultur, blant annet med et eget Picasso-museum. Her finner du en omfattende gamleby som er gjort om til gågater fulle av utecafèer og sjarmerende småbutikker av ymse slag. Du kan også gå en tur opp til toppen av den gamle festningen og nyte utsikten over Middelhavet og det nye bryggeområdet, der man finner mange trendy restauranter.

3. Andre utflukter til små og store byer

Oppe i fjellen ovenfor Fuengirola ligger den hvite byen Mijas. Dette er en sjarmerende liten by med trange gater og gamle hus og gir et inntrykk av hvordan livet var i området i gamle dager. En helt annen opplevelse får du i nabobyen Marbella, som er lekeplass for noen av de rikeste i verden. Liker du dyre biler og båter er det verdt turen i seg selv, men Marbella kan også by på en trivelig gamleby og lang strandpromenade.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i FuengirolaBooking.com Feriehus og leiligheter i Fuengirola
Airbnb Feriehus og leiligheter i FuengirolaAirbnb Feriehus og leiligheter i Fuengirola
Vrbo Feriehus og leiligheter i FuengirolaVrbo Feriehus og leiligheter i Fuengirola
Bookiply Feriehus og leiligheter i FuengirolaBookiply Feriehus og leiligheter i Fuengirola
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i FuengirolaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Fuengirola
Abritel Feriehus og leiligheter i FuengirolaAbritel Feriehus og leiligheter i Fuengirola
HRS Feriehus og leiligheter i FuengirolaHRS Feriehus og leiligheter i Fuengirola
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Spania
  3. Fuengirola