Finne Feriehus og leiligheter i Torrevieja

Høydepunkter i Torrevieja

  • Familie og barnevennlig
  • Vakre strender
  • Rikt kulturliv
  • Mildt klimat året rundt

Den beste Feriehus og leiligheter i Torrevieja

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Torrevieja, Costa Blanca
Ferieleilighet • 74 m² • 3 Soverom
3,7
(4 vurderinger)
This cozy 3 bedroom holiday apartment is located just 150 meters from the beautiful Los Locos beach in Torrevieja. The decor is simple and comfortable and the terrace invites you to dine together on balmy summer evenings.The bustling city center has a host of attractions, including the beautiful marina and the large promenade. In the numerous restaurants it is recommended to taste the local fish dishes, accompanied by exquisite wines.The climate is one of the healthiest in Europe and annually attracts countless tourists to Torrevieja and the surrounding area.A bus stop is just a 10-minute w...
fra kr 306 / natt
mer...
Torrevieja, Costa Blanca
Feriehus • 85 m² • 2 Soverom
4,6
(5 vurderinger)
On the outskirts of Torrevieja, this rustic holiday home is located. In 10 minutes by car you can reach the lively city center, the beach promenade and the beautiful sandy beach. Only 100 meters from the holiday home you will find a supermarket and restaurants of all kinds. The local sports club has tennis and paddel fields and a swimming pool where you can train and relax. The small town of Torrevieja is known for its salt lakes and the good climate and is therefore an ideal destination for young and old. Not far away is Spain's largest shopping center "Zenia Boulevard" located with great ...
fra kr 295 / natt
mer...
Torrevieja, Costa Blanca
Studioleilighet • 26 m² • 3 Soverom
3,6
(11 vurderinger)
For rent studio spread out over 26 m2 after complete repair. It can sleep up to two people in winter and three people in summer. The studio consists of a salon, kitchen, bathroom and a glazed terrace. It is equipped with furniture, appliances, dishes, bedding and towels. There is air conditioning. Spanish TV is available. There are many tapas bars and restaurants, supermarkets and more local amenities all in walking distance. The blue flag beach of Del Cura beach is a 10 minute walk. Pets and smoking is not allowed in the property. There is no English television but almost all the shows and...
fra kr 252 / natt

Priser og tilgjenglighet

Ferieutleiepriser Torrevieja

kr 945til 4 feb - 11 feb
kr 1 112 årlig gjennomsnitt
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
Gjennomsnittlig pris per uke

Tilgjengelighet for ferieutleie Torrevieja

54%til 4 feb - 11 feb
63% årlig gjennomsnitt
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og leiligheter i Torrevieja

Bo nær hav og strand i Torrevieja

Torrevieja er en liten kystby i sydøst spania som ligger ca en time fra Alicante. Her finnes det godt med vakre strender og et rikt kulturliv. Torrevieja har et behaglig klima året rundt og det har blitt et populært sted for turister. Her kan man finne ferieboliger for alle smaker og i alle prisklasser. Bo nær havet og våkn opp rett ved stranden, eller lei en bolig i sentrum nør severdigheter og underholdning.

Hyggelige boliger for par og familier

I Torrevieja er tilbudet av ferieboliger stor og det går ann å finne alt fra små privathus til leiligheter midt i sentrum. Det fine med Torrevieja er at det går ann å bo i ferieleilighet selv om man reiser med familien eller i en stor gruppe, siden det finnes godt med store leiligheter for mange personer. Vil man bo i hus så finnes det fine villaer med alle tenkelige fasiliteter til leie.

Lei en bolig med badebasseng og havutsikt til ferien.

Ettersom Torrevieja ligger ved kysten så har mange ferieboliger strålende havutsikt. Ikke sjelden finnes det balkong eller terrasse også som man kan bruke når man spiser eller tar en kveldsdrink. Ferieboligene i Torrevieja er moderne og ofte så har man tilgang til badebasseng og i blant også treningssenter.

Utsikt over Torrevieja
Utsikt over Torrevieja

Ferie i Torrevieja

Koselig reisemål som har noe for alle.

Torrevieja er en by full av historie med vakre byggninger og en over 2 mil lang kystremse full av strender. I Torrevieja regner det sjelden og temperaturen ligger på rundt 30 grader om sommeren, og 20 grader om vinteren. Det er en hyggelig by å feriere i byen med strender og underholdning for alle aldre.

Den populære stranden La Mata

La Mata er en populær sandstrand som er flere kilometer lang og sies med sin finkornede sand å være den vakreste stranden i Torrevieja. Vannet er friskt og klart, og man selv om stranden er populær så går det ann å finne en plass hvor man er helt for seg selv.

Nær naturen på stranden Cobo Roy

Dette er den perfekte stranden for barnefamilier siden den er grunn langt ut og har klart og fint vann. Stranden ligger nære fjell og flora og det er et veldig hyggelig område å ta seg en tur i nærområdet når solen blir alt for varm.

Playa de los Náufragos, stranden for sport

Denne stranden er full av sportsaktiviteter for den som vil kombinere sin sol og badeferie med litt eventyr. Stranden er vakker med hvit sand og klart vann som lokker mange til å bade. Under sommerhalvåret besøkes denne stranden av cirka 700 personer daglig.

Transport til og i Torrevieja

Reis lett till Torrevieja

Gjennom sommerhalvåret finnes det rikelig med lavprisflygninger til Alicante og derfra kan man ta en buss eller leie en bil for å komme seg til Torrevieja. Reisen fra Alicante flyplass tar cirka en time og koster rundt 7 euro med buss. Lavprisflyselskapene flyr til Alicante selv om vinteren og ofte kan man finne veldig rimelige billetter også på denne tiden.

Komme seg rundt i Torrevieja

Torrevieja er ikke så stor og det er lett å ta seg rundt til fots i byen. Det finnes godt med gode turområder og en strandvei langs kysten. For den som foretrekker å ta seg rund med buss er det heller ikke noe problem. Torrevieja har et velutviklet buss-system som tar deg både rundt i Torrevieja og i regionen.

Strand nær Torrevieja
Strand nær Torrevieja

Aktiviteter for reisende

Morsom fornøyelsespark for hele familien

Rett utenfor Torrevieja finnes fornøyelsesparken Terra Mitica som er en gigantisk temapark med underholdning for både barn og voksne. Man reiser tilbake i tiden og besøker de gamle sivilisasjonene til egypterne, grekerne og romerne. Her kan man enkelt tilbringe en dag blant alle de spennende attraksjonene og badebassengene.

Besøk et museum

I Torrevieja finnes det tre museum og ett ut av dem er museet Torrevieja Museum of Sea and Salt. Her får man innblikk i Torreviejas historie som fiskeby over flere hundre år og hvordan den har utviklet seg til byen den er i dag. Et morsomt museum som er vel verdt et besøk.

Topp 3 ting å gjøre i Torrevieja

1. Torreviejas havn

Man må nesten besøke den vakre havnen i Torrevieja hvis man er der på besøk. Ettersom at havnen har spilt en stor rolle i byens historie. Det finnes masser av båter å kikke på og det er mulig å få seg en god middag på en av de mange restaurantene som ligger rundt havna.

2. Besøk et av Torreviejas mange tårn

Navnet Torrevieja betyr “det gamle tårnet” på spansk og i området finnes det godt med interessante tårn. Tårnene ble brukt som vakttårn for å kunne oppdage fiender og pirater som var på vei til Torrevieja. Blant annet kan man besøke tårnet Torre del More som er et gammelt tårn fra 1400-tallet.

3. Vakre parker og den rosa saltsjøen

I Torrevieja finnes det mange vakre parker med et rikt naturliv. Mange av parkene er nasjonalparker og det er enkelt å gå tur rundt i de godt vedlikeholdte parkene. Reiser man hit på våren så er mange blomster i full blomst og det er slående vakkert. Den rosa saltsjøen nær Torrevieja er også veldig anbefalt å besøke. Der kan man til og med se flamingoer har man hellet med seg.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i TorreviejaBooking.com Feriehus og leiligheter i Torrevieja
Airbnb Feriehus og leiligheter i TorreviejaAirbnb Feriehus og leiligheter i Torrevieja
Vrbo Feriehus og leiligheter i TorreviejaVrbo Feriehus og leiligheter i Torrevieja
Bookiply Feriehus og leiligheter i TorreviejaBookiply Feriehus og leiligheter i Torrevieja
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i TorreviejaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Torrevieja
Abritel Feriehus og leiligheter i TorreviejaAbritel Feriehus og leiligheter i Torrevieja
HRS Feriehus og leiligheter i TorreviejaHRS Feriehus og leiligheter i Torrevieja
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Spania
  3. Torrevieja