Finne Feriehus og leiligheter i Torrevieja

Høydepunkter i Torrevieja

  • Familie og barnevennlig
  • Vakre strender
  • Rikt kulturliv
  • Mildt klimat året rundt

Den beste Feriehus og leiligheter i Torrevieja

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Leilighet til 6 Personer i Torrevieja Centre, Torrevieja
Leilighet til 6 Personer i Torrevieja Centre, Torrevieja, Bilde 1
Leilighet til 6 Personer i Torrevieja Centre, Torrevieja, Bilde 2
Leilighet til 6 Personer i Torrevieja Centre, Torrevieja, Bilde 3
Leilighet til 6 Personer i Torrevieja Centre, Torrevieja, Bilde 4
mer...
Torrevieja Centre, Torrevieja
Leilighet • 65 m² • 2 Soverom
4,1
(7 vurderinger)
Two bedroom flat in a building with swimming pool within walking distance of the beach! This 65 m2 flat consists of a living room, two bedrooms, a French style kitchen, a bathroom and a terrace. It has everything you need: furniture, electrical appliances (including coffee machine and dishwasher), crockery, bed linen and towels. Spanish TV, air conditioning and Wi-Fi. The infrastructure is well developed. In the neighbouring streets many bars and restaurants, a pharmacy and supermarket "Consum". The beach is about 350 meters away! Up to six persons can be accommodated (no pets)! Smoking is ...
fra kr 473 / natt
Leilighet til 4 Personer i Torrevieja Centre, Torrevieja
Leilighet til 4 Personer i Torrevieja Centre, Torrevieja, Bilde 1
Leilighet til 4 Personer i Torrevieja Centre, Torrevieja, Bilde 2
Leilighet til 4 Personer i Torrevieja Centre, Torrevieja, Bilde 3
Leilighet til 4 Personer i Torrevieja Centre, Torrevieja, Bilde 4
mer...
Torrevieja Centre, Torrevieja
Leilighet • 47 m² • 1 Soverom
2,5
(5 vurderinger)
Refurbished one bedroom flat for rent close to the Avenida de las Habaneras! The total area is 47 m2, it consists of a living room, bedroom, bathroom, an open kitchen and a terrace with furniture. There is everything necessary for rest: new furniture, electrical appliances, crockery, bed linen and towels, beach accessories. The interior is equipped with air conditioning in the living room. There is Spanish television. Smoking is not allowed in the flat! For up to 4 persons, (no pets allowed!). The area with many restaurants and bars around, close to supermarket "Consum". The bus station 10-...
fra kr 437 / natt
Feriehus til 4 Personer i Torrevieja, Costa Blanca
Feriehus til 4 Personer i Torrevieja, Costa Blanca, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Torrevieja, Costa Blanca, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Torrevieja, Costa Blanca, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Torrevieja, Costa Blanca, Bilde 4
mer...
Torrevieja, Costa Blanca
Feriehus • 85 m² • 2 Soverom
4,1
(11 vurderinger)
Denne rustikke tomannsboligen ligger i utkanten av Torrevieja. På 10 minutter med bil kan du nå det livlige sentrum, strandpromenaden og den vakre sandstranden. Bare 100 meter fra feriehuset finner du et supermarked og restauranter av alle slag. Den lokale sportsklubben har tennisbaner, padlebaner og et innendørs svømmebasseng hvor du kan trene og slappe av. Den lille byen Torrevieja er kjent for sine saltsjøer og gode klima, noe som gjør den til et ideelt reisemål for store og små. Ikke langt unna ligger Spanias største kjøpesenter "Zenia Boulevard" med flotte butikker, barer, restauranter...
fra kr 426 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Torrevieja

kr 1 403til 10 jun - 17 jun
kr 1 333 årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Torrevieja

48%til 10 jun - 17 jun
56% årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og leiligheter i Torrevieja

Bo nær hav og strand i Torrevieja

Torrevieja er en liten kystby i sydøst spania som ligger ca en time fra Alicante. Her finnes det godt med vakre strender og et rikt kulturliv. Torrevieja har et behaglig klima året rundt og det har blitt et populært sted for turister. Her kan man finne ferieboliger for alle smaker og i alle prisklasser. Bo nær havet og våkn opp rett ved stranden, eller lei en bolig i sentrum nør severdigheter og underholdning.

Hyggelige boliger for par og familier

I Torrevieja er tilbudet av ferieboliger stor og det går ann å finne alt fra små privathus til leiligheter midt i sentrum. Det fine med Torrevieja er at det går ann å bo i ferieleilighet selv om man reiser med familien eller i en stor gruppe, siden det finnes godt med store leiligheter for mange personer. Vil man bo i hus så finnes det fine villaer med alle tenkelige fasiliteter til leie.

Lei en bolig med badebasseng og havutsikt til ferien.

Ettersom Torrevieja ligger ved kysten så har mange ferieboliger strålende havutsikt. Ikke sjelden finnes det balkong eller terrasse også som man kan bruke når man spiser eller tar en kveldsdrink. Ferieboligene i Torrevieja er moderne og ofte så har man tilgang til badebasseng og i blant også treningssenter.

Utsikt over Torrevieja
Utsikt over Torrevieja

Ferie i Torrevieja

Koselig reisemål som har noe for alle.

Torrevieja er en by full av historie med vakre byggninger og en over 2 mil lang kystremse full av strender. I Torrevieja regner det sjelden og temperaturen ligger på rundt 30 grader om sommeren, og 20 grader om vinteren. Det er en hyggelig by å feriere i byen med strender og underholdning for alle aldre.

Den populære stranden La Mata

La Mata er en populær sandstrand som er flere kilometer lang og sies med sin finkornede sand å være den vakreste stranden i Torrevieja. Vannet er friskt og klart, og man selv om stranden er populær så går det ann å finne en plass hvor man er helt for seg selv.

Nær naturen på stranden Cobo Roy

Dette er den perfekte stranden for barnefamilier siden den er grunn langt ut og har klart og fint vann. Stranden ligger nære fjell og flora og det er et veldig hyggelig område å ta seg en tur i nærområdet når solen blir alt for varm.

Playa de los Náufragos, stranden for sport

Denne stranden er full av sportsaktiviteter for den som vil kombinere sin sol og badeferie med litt eventyr. Stranden er vakker med hvit sand og klart vann som lokker mange til å bade. Under sommerhalvåret besøkes denne stranden av cirka 700 personer daglig.

Transport til og i Torrevieja

Reis lett till Torrevieja

Gjennom sommerhalvåret finnes det rikelig med lavprisflygninger til Alicante og derfra kan man ta en buss eller leie en bil for å komme seg til Torrevieja. Reisen fra Alicante flyplass tar cirka en time og koster rundt 7 euro med buss. Lavprisflyselskapene flyr til Alicante selv om vinteren og ofte kan man finne veldig rimelige billetter også på denne tiden.

Komme seg rundt i Torrevieja

Torrevieja er ikke så stor og det er lett å ta seg rundt til fots i byen. Det finnes godt med gode turområder og en strandvei langs kysten. For den som foretrekker å ta seg rund med buss er det heller ikke noe problem. Torrevieja har et velutviklet buss-system som tar deg både rundt i Torrevieja og i regionen.

Strand nær Torrevieja
Strand nær Torrevieja

Aktiviteter for reisende

Morsom fornøyelsespark for hele familien

Rett utenfor Torrevieja finnes fornøyelsesparken Terra Mitica som er en gigantisk temapark med underholdning for både barn og voksne. Man reiser tilbake i tiden og besøker de gamle sivilisasjonene til egypterne, grekerne og romerne. Her kan man enkelt tilbringe en dag blant alle de spennende attraksjonene og badebassengene.

Besøk et museum

I Torrevieja finnes det tre museum og ett ut av dem er museet Torrevieja Museum of Sea and Salt. Her får man innblikk i Torreviejas historie som fiskeby over flere hundre år og hvordan den har utviklet seg til byen den er i dag. Et morsomt museum som er vel verdt et besøk.

Topp 3 ting å gjøre i Torrevieja

1. Torreviejas havn

Man må nesten besøke den vakre havnen i Torrevieja hvis man er der på besøk. Ettersom at havnen har spilt en stor rolle i byens historie. Det finnes masser av båter å kikke på og det er mulig å få seg en god middag på en av de mange restaurantene som ligger rundt havna.

2. Besøk et av Torreviejas mange tårn

Navnet Torrevieja betyr “det gamle tårnet” på spansk og i området finnes det godt med interessante tårn. Tårnene ble brukt som vakttårn for å kunne oppdage fiender og pirater som var på vei til Torrevieja. Blant annet kan man besøke tårnet Torre del More som er et gammelt tårn fra 1400-tallet.

3. Vakre parker og den rosa saltsjøen

I Torrevieja finnes det mange vakre parker med et rikt naturliv. Mange av parkene er nasjonalparker og det er enkelt å gå tur rundt i de godt vedlikeholdte parkene. Reiser man hit på våren så er mange blomster i full blomst og det er slående vakkert. Den rosa saltsjøen nær Torrevieja er også veldig anbefalt å besøke. Der kan man til og med se flamingoer har man hellet med seg.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i TorreviejaBooking.com Feriehus og leiligheter i Torrevieja
Airbnb Feriehus og leiligheter i TorreviejaAirbnb Feriehus og leiligheter i Torrevieja
Vrbo Feriehus og leiligheter i TorreviejaVrbo Feriehus og leiligheter i Torrevieja
Bookiply Feriehus og leiligheter i TorreviejaBookiply Feriehus og leiligheter i Torrevieja
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i TorreviejaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Torrevieja
Abritel Feriehus og leiligheter i TorreviejaAbritel Feriehus og leiligheter i Torrevieja
HRS Feriehus og leiligheter i TorreviejaHRS Feriehus og leiligheter i Torrevieja
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Spania
  3. Torrevieja