Feriehus og leiligheter i Costa del Sol

Feriehus og leiligheter i Costa del Sol

Søk blant 28 690 boliger i Costa del Sol!

Finne Feriehus og leiligheter i Costa del Sol

Den beste Feriehus og leiligheter i Costa del Sol

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol
Ferieleilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 4
mer...
Nerja, Costa Del Sol
Ferieleilighet • 50 m² • 1 Soverom
8,9
(9 vurderinger)
Capistrano Playa 213 - Burriana NerjaEn solrik leilighet med fantastisk, uavbrutt havutsikt og GRATIS WiFi internett, klimaanlegg og oppvaskmaskin.Beliggende i Capistrano Playa, en av Nerjas mest ettertraktede steder som ligger i åssiden over Burriana-stranden. Leiligheten har god tilgang fra veinivå, (ca. 10 trinn bare), sover 4 og består av 1 dobbelt soverom med garderober, romslig stue / spisestue med dobbel sovesofa. Terrassedører fører fra stuen og soverommet ut til den herlige solterrassen. Badet er moderne og har dusj. Kjøkkenet har åpen planløsning med stekeovn, komfyr, oppvaskmask...
fra kr 525 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja, Costa Del Sol
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 4
mer...
Nerja, Costa Del Sol
Ferieleilighet • 41 m² • 1 Soverom
9,4
(97 vurderinger)
Nerja er en genuin, liten, men livlig by 50 minutter øst for Malaga flyplass. Nerja byr på flotte strender, restauranter og lokale markeder. Leiligheten vår ligger i et av de svært populære Capistrano-områdene, Capistrano Playa, ved Burriana-stranden. Her bor du i et rolig og vakkert anlagt område med frodige hager. Capistrano Playa har sitt eget private bassengområde med snackbar. Mindre enn 5 minutter ned trappene finner du Burriana, den mest besøkte stranden i Nerja. Den er omkranset av flotte kafeer, barer og restauranter. Du kan leie kajakker og nyte forskjellige vannsportaktiviteter, ...
fra kr 765 / natt
Feriehus til 2 Personer i Cómpeta, Costa Del Sol
Feriehus til 2 Personer i Cómpeta, Costa Del Sol, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Cómpeta, Costa Del Sol, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Cómpeta, Costa Del Sol, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Cómpeta, Costa Del Sol, Bilde 4
mer...
Cómpeta, Costa Del Sol
Feriehus • 50 m² • 1 Soverom
9,5
(39 vurderinger)
Located in Cómpeta, the cosy holiday home Casita Linda offers nice views of the sea and the surroundig mountains.The 50 m² holiday home consists of one room divided into living room, kitchen and bedroom and can therefore accommodate 2 people.Additional amenities include Wi-Fi, a washing machine as well as a TV.A baby cot and a high chair are available for an extra fee.The highlight of this accommodation is its private outdoor area with an open terrace and a barbecue. Please, note that both the pergola and the outdoor kitchen belong to the main house and are reserved for the owners.A shared ...
fra kr 719 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Costa del Sol

kr 3 119til 1 jun - 8 jun
kr 3 192 årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Costa del Sol

32%til 1 jun - 8 jun
49% årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Costa del Sol

  • Lange strender
  • Godt tilrettelagt for familier
  • Det beste klimaet i Europa
  • Gode muligheter for dagsturer
  • Enkelt å komme seg til

Feriehus og ferieleiligheter på Costa del Sol

Solrike leiligheter ved stranden

Costa del Sol er som navnet tilsier solkysten i Spania. Definisjonen varierer, men det området som oftest regnes som solkysten ligger vest for storbyen Malaga og strekker seg langs sørkysten av Spania til Estepona. Her finner man spennende byer, historie, shopping og kultur, og ikke minst det varmeste klimaet i Europa, med sol og varme så og si hele året. Ferieleiligheter er det flest av i feriebyene Torremolinos og Fuengirola, men du finner mange leiligheter langs hele kyststripa og også litt oppover i fjellsidene.

Ferieboliger for de som vil ha sol

Costa del Sol er et populært reisemål for solhungrige nordeuropeere og det er derfor et stort utvalg av ferieleiligheter. I dette området er du aldri langt fra Middelhavet og du kan til og med leie feriehus som ligger få meter fra stranden. I tillegg får du eget privat basseng med havutsikt. Leilighetene er gjerne store og har derfor plass til hele familien. Og med stranda ikke langt unna er dette perfekt for barnefamilier. Du finner også svært moderne leiligheter med både aircondition og wifi.

Før turismen kom til området på 1950-tallet besto Costa del Sol stort sett av fiskerlandsbyer med noen få hundre innbyggere. Nå bor det nesten en million mennesker her, mange av dem utlendinger.

Plassering og orientering

Helt sør i Europa

Du kommer ikke stort lenger sør på det europeiske fastlandet. Helt sørvest på Costa del Sol kan du på en fin dag se kysten av Afrika i det fjerne. Malaga er innfallsporten for de aller fleste. Flyplassen der er en av Spanias travleste og har mange avganger til norske byer og til resten av verden. Fra flyplassen går det tog både til Malaga by og til Fuengirola via Torremolinos. Det går også gode bussforbindelser videre sørover. Liker du tog kan du kjøre AVE i 300 kilometer i timen fra både Barcelona og Madrid til Malaga.

Den varmeste delen av Europa

Costa del Sol er ikke bare en solrik del av Europa, det er også den varmeste. Malaga er kjent som den varmeste storbyen i Europa og temperaturer over 20 grader er vanlig selv i februar og selvsagt er det en god del varmere i sommermånedene. Da kan det være godt å bo langs kysten med sin avkjølende bris, for i innlandet kan det være hett. Det kommer generellt svært lite nedbør, og det som kommer, kommer om vinteren.

Havnen i Puerto Banus som ligger på Costa del Sol
Havnen i Puerto Banus som ligger på Costa del Sol

Aktiviteter for reisende

Costa del Sol, perfekt for sol og bading

Med et slikt navn, er det ikke rart at Costa del Sol er perfekt for de som vil tilbringe solfyllte dager på stranden. Her finner du kilometer lange sandstrender og mange av dem ligger sentralt i en av de mange små og store byene som ligger som perler på en snor langs kysten. Der er det lange strandpromenader fulle av barer og spisesteder, alt er lagt til rette for en behagelig ferie.

Kort vei til spennende reisemål

Du kan oppleve mye bare en kort kjøretur unna feriebyene på Costa del Sol. Malaga er en spansk storby som satser sterkt på kunst og kultur, mens Marbella er stedet der de rike viser seg fram. Inne i landet finner du spektakulære Ronda, på toppen av et fjell. Sørover finner du den britiske enklaven Gibraltar og de eventyrlystne kan til og med ta en dagstur til Marokko.

Man finner mange gjemte strender langs Costa del Sol
Man finner mange gjemte strender langs Costa del Sol

Topp 3 ting å gjøre i Costa del Sol

Utforsk de lokale omgivelsene

Det meste av kyststripa på Costa del Sol består av turisthoteller og leiligheter med kjøpesentere, restauranter og cafèer. Men, du trenger ikke reise langt for å oppleve noe litt mer autentisk. De aller fleste badebyene begynte som små landsbyer med hvite hus oppe i fjellsidene. Et besøk i en av disse gir et helt annet inntrykk av regionen. Noe helt annet kan du oppleve i bydelen Puerto Banus i Marbella. Her finner du den største konsentrasjonen av luksusyachter og biler i millionklassen eid av rike kjendiser.

Dagstur til Malaga

Malaga er en trivelig spansk storby, men blir ofte oversett av turistene som drar rett til stranda. I det siste har Malaga gjort en innsats for å pusse opp sin gamleby, der man kan spasere i timesvis og oppleve artige småbutikker og personlige cafèer i et bilfritt miljø. Malaga satser hardt på kunst og kultur og har blant annet sitt eget Picasso-museum. Den nye bydelen langs havna er blitt svært populær med mange nye spisesteder og kaffebarer og like ved finner man bystranden, Malagueta.

Dagstur til Ronda eller Gibraltar

Ronda er en sjarmerende gammel by med en spektakulær plassering på toppen av et fjell. Det betyr en fantastisk utsikt både fra sentrum og på kjøreturen opp dit. Ronda ligger bare en times kjøring innover i landet. Kjører man istedet sørover kommer man til Gibraltar. Dette er fortsatt en del av Storbritannia og er kanskje enda mer britisk enn moderlandet. Et tips, kjør ikke inn i Gibraltar, det kan være lange køer på grensen. Husk også å ta med deg passet! Gå over flystripa og du er framme.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til