Finne Feriehus og leiligheter i Costa del Sol

Høydepunkter i Costa del Sol

  • Lange strender
  • Godt tilrettelagt for familier
  • Det beste klimaet i Europa
  • Gode muligheter for dagsturer
  • Enkelt å komme seg til

Den beste Feriehus og leiligheter i Costa del Sol

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Fuengirola, Costa Del Sol
Leilighet • 55 m² • 1 Soverom
3,6
(11 vurderinger)
Denne leiligheten ligger i første etasje og har en kapasitet på 4 personer. Standardprisen er for 2 personer, for mer enn 2 personer er det et daglig tillegg per person. Det er også en dobbel sovesofa. Denne leiligheten er perfekt for de som elsker å gå til stranden, da stranden ligger mindre enn 50 meter unna. Også folk som ønsker å gå til de livlige sentrene i Fuengirola og Malaga har funnet den perfekte leiligheten, da togstasjonen i Carvajal ligger bare 500 meter unna, og toget går langs hele kysten mellom Malaga og Fuengirola. Leiligheten har et kjøkken i amerikansk stil med kjøkkenuts...
fra kr 365 / natt
mer...
Marbella, Costa Del Sol
Studioleilighet • 35 m² • 2 Soverom
3,8
(286 vurderinger)
Studio i første etasje ved stranden til leie i Romana Playa Elviria. Dette velutstyrte studioet har direkte tilgang til Elviria-stranden. Romana Playa har flere bassenger, rikelig med fellesområder, et offentlig treningsstudio og ligger i gangavstand til fasiliteter.Studioet i Marbella har kapasitet for 2 personer. Studioet er koselig, er fullt utstyrt og er 35 m². Eiendommen ligger rett ved siden av stranden. Eiendommen ligger 30 m fra sandstranden, 30 m fra restauranten, 300 m fra busstasjonen, 300 m fra supermarkedet, 2 km fra golfbanen, 4 km fra byen, 45 km fra flyplassen. Huset ligger ...
fra kr 570 / natt
mer...
Estepona, Costa Del Sol
Leilighet • 45 m² • 1 Soverom
4,5
(14 vurderinger)
2-room apartment 45 m2 on 1st floor, south facing position. Comfortable furnishings: living/dining room with digital TV. Exit to the terrace. 1 room with 1 french bed (140 cm, length 200 cm). Open kitchen (2 hot plates, oven, dishwasher, toaster, kettle, microwave, freezer, electric coffee machine). Shower/bidet/WC. Electric heating, boiler (150 litres). Terrace 7 m2. Terrace furniture. View of the sea. Facilities: washing machine. Internet (WiFi, free). The property is in a residential complex where you have to respect the rules of coexistence. No noise should be made after midnight. VFT/M...
fra kr 695 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Costa del Sol

kr 2 759til 8 apr - 15 apr
kr 2 804 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Costa del Sol

31%til 8 apr - 15 apr
50% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter på Costa del Sol

Solrike leiligheter ved stranden

Costa del Sol er som navnet tilsier solkysten i Spania. Definisjonen varierer, men det området som oftest regnes som solkysten ligger vest for storbyen Malaga og strekker seg langs sørkysten av Spania til Estepona. Her finner man spennende byer, historie, shopping og kultur, og ikke minst det varmeste klimaet i Europa, med sol og varme så og si hele året. Ferieleiligheter er det flest av i feriebyene Torremolinos og Fuengirola, men du finner mange leiligheter langs hele kyststripa og også litt oppover i fjellsidene.

Ferieboliger for de som vil ha sol

Costa del Sol er et populært reisemål for solhungrige nordeuropeere og det er derfor et stort utvalg av ferieleiligheter. I dette området er du aldri langt fra Middelhavet og du kan til og med leie feriehus som ligger få meter fra stranden. I tillegg får du eget privat basseng med havutsikt. Leilighetene er gjerne store og har derfor plass til hele familien. Og med stranda ikke langt unna er dette perfekt for barnefamilier. Du finner også svært moderne leiligheter med både aircondition og wifi.

Før turismen kom til området på 1950-tallet besto Costa del Sol stort sett av fiskerlandsbyer med noen få hundre innbyggere. Nå bor det nesten en million mennesker her, mange av dem utlendinger.

Plassering og orientering

Helt sør i Europa

Du kommer ikke stort lenger sør på det europeiske fastlandet. Helt sørvest på Costa del Sol kan du på en fin dag se kysten av Afrika i det fjerne. Malaga er innfallsporten for de aller fleste. Flyplassen der er en av Spanias travleste og har mange avganger til norske byer og til resten av verden. Fra flyplassen går det tog både til Malaga by og til Fuengirola via Torremolinos. Det går også gode bussforbindelser videre sørover. Liker du tog kan du kjøre AVE i 300 kilometer i timen fra både Barcelona og Madrid til Malaga.

Den varmeste delen av Europa

Costa del Sol er ikke bare en solrik del av Europa, det er også den varmeste. Malaga er kjent som den varmeste storbyen i Europa og temperaturer over 20 grader er vanlig selv i februar og selvsagt er det en god del varmere i sommermånedene. Da kan det være godt å bo langs kysten med sin avkjølende bris, for i innlandet kan det være hett. Det kommer generellt svært lite nedbør, og det som kommer, kommer om vinteren.

Havnen i Puerto Banus som ligger på Costa del Sol
Havnen i Puerto Banus som ligger på Costa del Sol

Aktiviteter for reisende

Costa del Sol, perfekt for sol og bading

Med et slikt navn, er det ikke rart at Costa del Sol er perfekt for de som vil tilbringe solfyllte dager på stranden. Her finner du kilometer lange sandstrender og mange av dem ligger sentralt i en av de mange små og store byene som ligger som perler på en snor langs kysten. Der er det lange strandpromenader fulle av barer og spisesteder, alt er lagt til rette for en behagelig ferie.

Kort vei til spennende reisemål

Du kan oppleve mye bare en kort kjøretur unna feriebyene på Costa del Sol. Malaga er en spansk storby som satser sterkt på kunst og kultur, mens Marbella er stedet der de rike viser seg fram. Inne i landet finner du spektakulære Ronda, på toppen av et fjell. Sørover finner du den britiske enklaven Gibraltar og de eventyrlystne kan til og med ta en dagstur til Marokko.

Man finner mange gjemte strender langs Costa del Sol
Man finner mange gjemte strender langs Costa del Sol

Topp 3 ting å gjøre i Costa del Sol

Utforsk de lokale omgivelsene

Det meste av kyststripa på Costa del Sol består av turisthoteller og leiligheter med kjøpesentere, restauranter og cafèer. Men, du trenger ikke reise langt for å oppleve noe litt mer autentisk. De aller fleste badebyene begynte som små landsbyer med hvite hus oppe i fjellsidene. Et besøk i en av disse gir et helt annet inntrykk av regionen. Noe helt annet kan du oppleve i bydelen Puerto Banus i Marbella. Her finner du den største konsentrasjonen av luksusyachter og biler i millionklassen eid av rike kjendiser.

Dagstur til Malaga

Malaga er en trivelig spansk storby, men blir ofte oversett av turistene som drar rett til stranda. I det siste har Malaga gjort en innsats for å pusse opp sin gamleby, der man kan spasere i timesvis og oppleve artige småbutikker og personlige cafèer i et bilfritt miljø. Malaga satser hardt på kunst og kultur og har blant annet sitt eget Picasso-museum. Den nye bydelen langs havna er blitt svært populær med mange nye spisesteder og kaffebarer og like ved finner man bystranden, Malagueta.

Dagstur til Ronda eller Gibraltar

Ronda er en sjarmerende gammel by med en spektakulær plassering på toppen av et fjell. Det betyr en fantastisk utsikt både fra sentrum og på kjøreturen opp dit. Ronda ligger bare en times kjøring innover i landet. Kjører man istedet sørover kommer man til Gibraltar. Dette er fortsatt en del av Storbritannia og er kanskje enda mer britisk enn moderlandet. Et tips, kjør ikke inn i Gibraltar, det kan være lange køer på grensen. Husk også å ta med deg passet! Gå over flystripa og du er framme.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i Costa del SolBooking.com Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
Airbnb Feriehus og leiligheter i Costa del SolAirbnb Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
Vrbo Feriehus og leiligheter i Costa del SolVrbo Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
Bookiply Feriehus og leiligheter i Costa del SolBookiply Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Costa del SolFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
Abritel Feriehus og leiligheter i Costa del SolAbritel Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
HRS Feriehus og leiligheter i Costa del SolHRS Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Spania
  3. Costa del Sol