Feriehus og leiligheter i Costa del Sol

Feriehus og leiligheter i Costa del Sol

Søk blant 28 690 boliger i Costa del Sol!

Finne Feriehus og leiligheter i Costa del Sol

Den beste Feriehus og leiligheter i Costa del Sol

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 1
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 2
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 3
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 4
mer...
Nerja, Costa Del Sol
Leilighet • 50 m² • 1 Soverom
8,3
(6 vurderinger)
Leilighet med 1 soverom i øverste etasje i Sirena-bygningen, i sentrum av Nerja, med plass til opptil 4 personer, bare 400 meter fra stranden "Torrecilla". Veldig lyst, med sol hele dagen.Det er fordelt i stue med separat kjøkken, fullt utstyrt, 1 soverom, bad og en enorm privat terrasse med spektakulær utsikt over havet, fjellene og Nerja. Det ligger bare 400 meter fra stranden "Torrecilla" og i sentrum av Nerja, så det har alle slags butikker, butikker, banker, restauranter, barer, etc. i umiddelbar nærhet. . Klimaanlegg (varmt/kaldt). 2 heiser. Satellitt-TV. Gratis WiFi. Kjæledyr er ikke...
fra kr 621 / natt
Feriehus til 6 Personer i Nerja, Costa Del Sol
Feriehus til 6 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 1
Feriehus til 6 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 2
Feriehus til 6 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 3
Feriehus til 6 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 4
mer...
Nerja, Costa Del Sol
Feriehus • 100 m² • 2 Soverom
7,3
(3 vurderinger)
2-roms leilighet i to etasjer med havutsikt i den prestisjetunge urbanisasjonen "Ladera del Mar". I første etasje er det kjøkken, soverom, bad, romslig stue-spisestue med sovesofa og utgang til en stor sørvestvendt terrasse med havutsikt og grill. Ovenpå er det enda et soverom, et bad og en liten terrasse til å henge klær på, en liten terrasse utenfor soverommet mot vest og en stor terrasse mot sørvest med spektakulær havutsikt og fullt utstyrt kjøkken. Kjøkkenet har keramisk komfyr, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap med fryser og mikrobølgeovn, samt kjøkkenutstyr og servise. Vaskemaskin. ...
fra kr 762 / natt
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 1
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 2
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 3
Leilighet til 4 Personer i Nerja, Costa Del Sol, Bilde 4
mer...
Nerja, Costa Del Sol
Leilighet • 90 m² • 2 Soverom
9,3
(9 vurderinger)
Original leilighet i øverste etasje i en bygning ved sjøen i Nerja. Leiligheten har flott utsikt over havet og Burriana-stranden, og Carabeillo-stranden ligger bare et minutts gange unna. Nyt solen hele dagen i denne leiligheten med 2 soverom og plass til opptil 4 personer. Hovedsoverommet har åpen planløsning, kun adskilt fra stuen med en skjerm, og har direkte havutsikt fra det øyeblikket du våkner. Leiligheten har også bad og fullt utstyrt kjøkken. Bygningen ligger bare noen få minutter fra Balcon de Europa og har et stort utvalg av tjenester og restauranter i nærheten. Hvis du reiser me...
fra kr 516 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Costa del Sol

kr 2 310til 2 des - 9 des
kr 3 113 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Costa del Sol

49%til 2 des - 9 des
59% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Costa del Sol

  • Lange strender
  • Godt tilrettelagt for familier
  • Det beste klimaet i Europa
  • Gode muligheter for dagsturer
  • Enkelt å komme seg til

Feriehus og ferieleiligheter på Costa del Sol

Solrike leiligheter ved stranden

Costa del Sol er som navnet tilsier solkysten i Spania. Definisjonen varierer, men det området som oftest regnes som solkysten ligger vest for storbyen Malaga og strekker seg langs sørkysten av Spania til Estepona. Her finner man spennende byer, historie, shopping og kultur, og ikke minst det varmeste klimaet i Europa, med sol og varme så og si hele året. Ferieleiligheter er det flest av i feriebyene Torremolinos og Fuengirola, men du finner mange leiligheter langs hele kyststripa og også litt oppover i fjellsidene.

Ferieboliger for de som vil ha sol

Costa del Sol er et populært reisemål for solhungrige nordeuropeere og det er derfor et stort utvalg av ferieleiligheter. I dette området er du aldri langt fra Middelhavet og du kan til og med leie feriehus som ligger få meter fra stranden. I tillegg får du eget privat basseng med havutsikt. Leilighetene er gjerne store og har derfor plass til hele familien. Og med stranda ikke langt unna er dette perfekt for barnefamilier. Du finner også svært moderne leiligheter med både aircondition og wifi.

Før turismen kom til området på 1950-tallet besto Costa del Sol stort sett av fiskerlandsbyer med noen få hundre innbyggere. Nå bor det nesten en million mennesker her, mange av dem utlendinger.

Plassering og orientering

Helt sør i Europa

Du kommer ikke stort lenger sør på det europeiske fastlandet. Helt sørvest på Costa del Sol kan du på en fin dag se kysten av Afrika i det fjerne. Malaga er innfallsporten for de aller fleste. Flyplassen der er en av Spanias travleste og har mange avganger til norske byer og til resten av verden. Fra flyplassen går det tog både til Malaga by og til Fuengirola via Torremolinos. Det går også gode bussforbindelser videre sørover. Liker du tog kan du kjøre AVE i 300 kilometer i timen fra både Barcelona og Madrid til Malaga.

Den varmeste delen av Europa

Costa del Sol er ikke bare en solrik del av Europa, det er også den varmeste. Malaga er kjent som den varmeste storbyen i Europa og temperaturer over 20 grader er vanlig selv i februar og selvsagt er det en god del varmere i sommermånedene. Da kan det være godt å bo langs kysten med sin avkjølende bris, for i innlandet kan det være hett. Det kommer generellt svært lite nedbør, og det som kommer, kommer om vinteren.

Havnen i Puerto Banus som ligger på Costa del Sol
Havnen i Puerto Banus som ligger på Costa del Sol

Aktiviteter for reisende

Costa del Sol, perfekt for sol og bading

Med et slikt navn, er det ikke rart at Costa del Sol er perfekt for de som vil tilbringe solfyllte dager på stranden. Her finner du kilometer lange sandstrender og mange av dem ligger sentralt i en av de mange små og store byene som ligger som perler på en snor langs kysten. Der er det lange strandpromenader fulle av barer og spisesteder, alt er lagt til rette for en behagelig ferie.

Kort vei til spennende reisemål

Du kan oppleve mye bare en kort kjøretur unna feriebyene på Costa del Sol. Malaga er en spansk storby som satser sterkt på kunst og kultur, mens Marbella er stedet der de rike viser seg fram. Inne i landet finner du spektakulære Ronda, på toppen av et fjell. Sørover finner du den britiske enklaven Gibraltar og de eventyrlystne kan til og med ta en dagstur til Marokko.

Man finner mange gjemte strender langs Costa del Sol
Man finner mange gjemte strender langs Costa del Sol

Topp 3 ting å gjøre i Costa del Sol

Utforsk de lokale omgivelsene

Det meste av kyststripa på Costa del Sol består av turisthoteller og leiligheter med kjøpesentere, restauranter og cafèer. Men, du trenger ikke reise langt for å oppleve noe litt mer autentisk. De aller fleste badebyene begynte som små landsbyer med hvite hus oppe i fjellsidene. Et besøk i en av disse gir et helt annet inntrykk av regionen. Noe helt annet kan du oppleve i bydelen Puerto Banus i Marbella. Her finner du den største konsentrasjonen av luksusyachter og biler i millionklassen eid av rike kjendiser.

Dagstur til Malaga

Malaga er en trivelig spansk storby, men blir ofte oversett av turistene som drar rett til stranda. I det siste har Malaga gjort en innsats for å pusse opp sin gamleby, der man kan spasere i timesvis og oppleve artige småbutikker og personlige cafèer i et bilfritt miljø. Malaga satser hardt på kunst og kultur og har blant annet sitt eget Picasso-museum. Den nye bydelen langs havna er blitt svært populær med mange nye spisesteder og kaffebarer og like ved finner man bystranden, Malagueta.

Dagstur til Ronda eller Gibraltar

Ronda er en sjarmerende gammel by med en spektakulær plassering på toppen av et fjell. Det betyr en fantastisk utsikt både fra sentrum og på kjøreturen opp dit. Ronda ligger bare en times kjøring innover i landet. Kjører man istedet sørover kommer man til Gibraltar. Dette er fortsatt en del av Storbritannia og er kanskje enda mer britisk enn moderlandet. Et tips, kjør ikke inn i Gibraltar, det kan være lange køer på grensen. Husk også å ta med deg passet! Gå over flystripa og du er framme.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i Costa del SolBooking.com Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
Airbnb Feriehus og leiligheter i Costa del SolAirbnb Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
Vrbo Feriehus og leiligheter i Costa del SolVrbo Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
Bookiply Feriehus og leiligheter i Costa del SolBookiply Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Costa del SolFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
Abritel Feriehus og leiligheter i Costa del SolAbritel Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
HRS Feriehus og leiligheter i Costa del SolHRS Feriehus og leiligheter i Costa del Sol
500+ til
© 2023 Holidu GmbH
·Imprint·Vilkår·Personvern