Feriehus og leiligheter på Menorca

Feriehus og leiligheter på Menorca

Søk blant 2 578 boliger på Menorca!

Finne Feriehus og leiligheter på Menorca

Høydepunkter på Menorca

  • Mange fine badeviker
  • Mildt klima
  • Lite turister sammenlignet med Mallorca
  • Trivelige småbyer
  • Spektakulær nasjonalpark

Den beste Feriehus og leiligheter på Menorca

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Fjellhytte til 4 Personer i Cala En Bosc, Menorca
Fjellhytte til 4 Personer i Cala En Bosc, Menorca, Bilde 1
Fjellhytte til 4 Personer i Cala En Bosc, Menorca, Bilde 2
Fjellhytte til 4 Personer i Cala En Bosc, Menorca, Bilde 3
Fjellhytte til 4 Personer i Cala En Bosc, Menorca, Bilde 4
mer...
Cala En Bosc, Menorca
Fjellhytte • 70 m² • 2 Soverom
9,2
(54 vurderinger)
Villa Buena Ventura ligger bare 550 m fra Cap d'Artrutx, i rolige omgivelser rett ved sjøen. Feriehuset har 2 etasjer, stue/spisestue, velutstyrt kjøkkenkrok, 2 soverom og bad, og har plass til 4 personer. Den koselige ferieboligen har Wi-Fi, vifter og satellitt-TV. Fra det ene soverommet i 1. etasje er det utgang til 2 solterrasser med uhindret havutsikt. I første etasje er det også en terrasse med skyggefullt tak, som innbyr til avslappende timer i frisk luft og er utstyrt med sittegruppe og grill. Den vakkert anlagte hagen innbyr til en avslappende ferie på landet sammen med dine nærmest...
fra kr 799 / natt
Ferieleilighet til 4 Personer i Arenal D'en Castell, Menorca
Ferieleilighet til 4 Personer i Arenal D'en Castell, Menorca, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Arenal D'en Castell, Menorca, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Arenal D'en Castell, Menorca, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Arenal D'en Castell, Menorca, Bilde 4
mer...
Arenal D'en Castell, Menorca
Ferieleilighet • 70 m² • 2 Soverom
8,2
(38 vurderinger)
Apartment "Bellavista" is located in the seaside resort Coves Noves in the north of Menorca, only a few minutes on foot from the sea. The apartment consists of a living room, a well-equipped kitchen, 2 bedrooms (each with 2 single beds) as well as a bathroom with a washing machine, and thus offers space for 4 people. The equipment includes Wi-Fi, fans and cable TV, while a baby cot and a children’s bed are available on request. The private outdoor area offers a garden with a covered terrace with a grill and the shared outdoor area facilities are at the "Club de Tenis Coves Noves", 400m away...
fra kr 754 / natt
Ferieleilighet til 6 Personer i Cala Blanca, Menorca
Ferieleilighet til 6 Personer i Cala Blanca, Menorca, Bilde 1
Ferieleilighet til 6 Personer i Cala Blanca, Menorca, Bilde 2
Ferieleilighet til 6 Personer i Cala Blanca, Menorca, Bilde 3
Ferieleilighet til 6 Personer i Cala Blanca, Menorca, Bilde 4
mer...
Cala Blanca, Menorca
Ferieleilighet • 80 m² • 2 Soverom
8,9
(56 vurderinger)
Den sjarmerende ferieleiligheten "Apartamento Delfín 2" ligger i Cala Blanca, Menorca, og er den perfekte innkvarteringen for å nyte en avslappet ferie like ved havet. Den er innredet med delikate farger for å skape en avslappende atmosfære for ferien din, og den består av en stue (med sovesofa), et velutstyrt kjøkken, 2 soverom (ett med 2 enkeltsenger, ett med dobbeltseng), samt ett bad og har derfor plass til 6 personer. Ytterligere fasiliteter inkluderer Wi-Fi, klimaanlegg, TV, barneseng og barnestol. Uteområdet, som deles med to andre eiendommer, tilbyr et svømmebasseng hvor du kan ta e...
fra kr 731 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger på Menorca

kr 3 745til 1 jun - 8 jun
kr 4 513 årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger på Menorca

28%til 1 jun - 8 jun
28% årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Ferieboliger på Menorca

Store leiligheter med basseng

Menorca er den trivelige lillesøsteren til Mallorca. Her finner man mye av det samme når det gjelder natur og kultur, men Menorca har bare en brøkdel av turismen i forhold til storebror Mallorca. Øya er blant annet kjent for sine steiner eller megalitter og har såpass sjelden naturlandskap at Unesco har plassert øya på sin verdensarvliste. Selv om øya ser relativt få turister er det enkelt å finne seg en rimelig ferieleilighet her, særlig i nærheten av Ciutadella de Menorca i vest og Punta Prima i sørøst.

Vidunderlige ferieboliger for familier

Menorca kan blant annet friste med vidunderlige feriehus med hage og badebasseng og god plass til en stor familie. Her finner man også leiligheter med direkte utgang til badebassenget og gjestehus sentralt plassert med balkong der man kan se på livet i gatene nedenfor. De fleste ferieboliger kommer med internett og mulighet for selvhusholdning og det er gjerne bar og restaurant like i nærheten. Kort avstand til stranden er nærmest en selvfølge på Menorca.

Navnet Menorca betyr faktisk den mindre øya, der Mallorca betyr den større øya. Det snakkes forøvrig Katalansk på begge øyene.

Plassering og orientering

Direkte fly fra Norge

Selv om Menorca opplever langt færre turister enn naboøya Mallorca, er det enkelt å komme seg dit fra Norge. Norwegian flyr direkte fra Oslo til Menorca i sesongen og det går også charterfly fra flere destinasjoner her i nord. Passer ikke det er det langt flere muligheter hvis du tar fly til for eksempel Barcelona og bytter der. Det går også ferjer mellom de to øyene og også til fastlandet dersom man skulle ønske å ta sjøveien.

Samme milde klima som Mallorca

Det er ikke store forskjellen i klima mellom Mallorca og Menorca. Det betyr varme somre og milde vintre. I høysesongen er det sjeldent man ser en eneste sky på himmelen og gradestokken når ofte 30 varme grader og over. Om vinteren er det mest vanlig med 15 til 20 plussgrader. Været i vinterhalvåret er litt mer overskyet og det kan komme en regnskur, men snø er sjeldent.

Det dramatiske landskapet langs sjøen på Menorca
Det dramatiske landskapet langs sjøen på Menorca

Aktiviteter for reisende

Menorca for sol og badeliv

Menorca er en øy perfekt for deg som ønsker å slappe av på stranden. Menorca har mer enn 100 små badeviker som har klart vann og fin sand. Det finnes selvsagt også flere større strender, og den aller lengste er stranden Platja Som Bou, som ligger ved byen Alaior. Den sammenlignes ofte med stranda på Alcudia på Mallorca, men mange faste reisende mener den på Menorca er enda finere.

By, natur og lokal kultur på Menorca

Menorca er på ingen måte like turistifisert som Mallorca og derfor kan man her komme mye nærmere inn på lokalbefolkningen. Her finner du sjarmerende gamle byer med trange gater og landsbyer der fiskerne fortsatt dominerer strendene. Du vil også oppleve å sitte på samme restaurant som lokalbefolkningen. Og, selv om øya ikke er så stor, er store arealer avsatt til nasjonalpark, som er perfekt for deg som vil vandre i bilfritt miljø.

Havnen i Mahon på Menorca
Havnen i Mahon på Menorca
1. Opplev de flotte strendene

På Menorca kan man finne seg et strandparadis helt for seg selv. Nord på øya, med dramatiske omgivelser, ligger Platja Tortuga, som også kalles den turkise stranden. Den er bare tilgjengelig med båt eller til fots. I sør finner du Cala en Turqueta, som består av flere små badeviker og det er bare å velge. Det spesielle i dette området er at vannet er krystallklart og fargen skifter mellom turkis og smaragdgrønt.

2. Utforsk de mange småbyene

Ciutadella er øyas gamle hovedstad. Den har en sentrumskjerne bestående av trange gater og med et godt utvalg av lokale restauranter i den hyggelige byhavna. Punta Prima i sørøst kan skryte av å ha en flott sandstrand midt i byen, i tillegg til en lang strandpromenade med en fantastisk utsikt. Fornells er i utgangspunktet en flott naturhavn i nord. Den tiltrekker seg både seilbåter og surfere på grunn av de supre vindforholdene. Hovedstaden Mahón har en spektakulær beliggenhet og her ligger faktisk den nest største dypvannshavn i verden.

3. En natur i verdensklasse

Menorca har fått en plass på Unescos verdensarvliste på grunn av sin natur. Allerede i 1993 ble Menorca oppført som et biosfærereservat på grunn av sitt unike økosystem med våtmarker, huler, innsjøer og myrer. Her finner man over 200 forskjellige typer fugler og 1000 arter av planter, 60 av disse artene er utrydningstruet. Her finner man også en stor samling megalitt-monumenter. Dette tyder på en svært tidlig menneskelig aktvitet på øya. Dette er nå en nasjonalpark.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til