Feriehus & leiligheter i Calpe

Feriehus & leiligheter i Calpe

Søk blant 2 849 boliger i Calpe!

Finne Feriehus og leiligheter i Calpe

Høydepunkter i Calpe

  • Fine sandstrender
  • Et behagelig klima hele året
  • Dramatisk natur
  • Mye god lokal sjømat
  • Populær blant utlendinger

Den beste Feriehus og leiligheter i Calpe

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 4 Personer i La Manzanera, Calpe
Ferieleilighet til 4 Personer i La Manzanera, Calpe, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i La Manzanera, Calpe, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i La Manzanera, Calpe, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i La Manzanera, Calpe, Bilde 4
mer...
La Manzanera, Calpe
Ferieleilighet • 70 m² • 2 Soverom
8,2
(17 vurderinger)
"Muralla Roja", 3-roms leilighet 70 m2 i 4. etasje. Romlig, renovert, stilfullt og koseligt møbler: stue/spisestue med, digital-TV, elektrisk ovn og vifte. Utgang til veranda. 2 rom, hvert rom med, 1 dobbeltseng (135 cm, lengde 190 cm), elektrisk ovn og vifte. Kjøkken (ovn, oppvaskmaskin, 3 induksjonskomfyr, brødrister, vannkoker, mikrobølgeovn, elektrisk kaffemaskin, Kapsler til kaffemaskin (Dolce gusto)). Dusj/bidé/WC. Utsikt mot havet. Fasiliteter: vaskemaskin, tørketrommel. Vennligst merk: ingen heis. AT-436803-A
fra kr 822 / natt
Feriehus til 6 Personer i Calpe Old Town, Calpe
Feriehus til 6 Personer i Calpe Old Town, Calpe, Bilde 1
Feriehus til 6 Personer i Calpe Old Town, Calpe, Bilde 2
Feriehus til 6 Personer i Calpe Old Town, Calpe, Bilde 3
Feriehus til 6 Personer i Calpe Old Town, Calpe, Bilde 4
mer...
Calpe Old Town, Calpe
Feriehus • 6 Pers. • 3 Soverom
8,2
(25 vurderinger)
"Sunshine (CLP401)", 4-roms hus 75 til 90 m2. Stue/spisestue med spisebord. 3 rom, hvert rom med 2 sovemuligheter. Åpent kjøkken (3 kokeplater, elektrisk kaffemaskin). Bad/WC eller dusj/WC. ingen oppvarmingsmulighet. Terrasse. Terrasse møbler. Til benyttelse: vaskemaskin, høystol, barneseng. Internett (WiFi, ekstra). Vennligst merk: røykfritt hus. Maksimalt 1 kjæledyr/hund tillatt. Ingen innvendig forbindelsesdør mellom de separate eiendommene. Eiendommen er en av en type eiendom eller leilighet. R0000000001
fra kr 1 347 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Playa La Fossa, Calpe
Ferieleilighet til 2 Personer i Playa La Fossa, Calpe, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Playa La Fossa, Calpe, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Playa La Fossa, Calpe, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Playa La Fossa, Calpe, Bilde 4
mer...
Playa La Fossa, Calpe
Ferieleilighet • 43 m² • 1 Soverom
7,5
(15 vurderinger)
"Horizonte", 2-roms leilighet 43 m2 i 3. etasje. Praktiskt møbler: stue/spisestue 14 m2 med, digital TV og gassovn. Utgang til balkongen. 1 dobblet rom med 2 senger (90 cm, lengde 190 cm). Åpent kjøkken (ovn, 2 keramiske kokeplater, frys, elektrisk kaffemaskin) med bar. Dusj/WC. terrassemøbler. Meget vakker utsikt over havet. Fasiliteter: vaskemaskin, strykejern, barnestol, barneseng for inntil 2 år, hårføner. AT-4214-A
fra kr 537 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Calpe

kr 2 239til 1 jun - 8 jun
kr 2 481 årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Calpe

36%til 1 jun - 8 jun
37% årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og leiligheter i Calpe

Ferieleilighet nær stranden i Calpe

Varme somre og milde vintre gjør spanske Calpe til en perfekt destinasjon for soltørste nordmenn. Her finner du mange smarte leiligheter som passer både for enslige og familier. Mange av ferieboligene kommer med utendørsbasseng og utsikt over Calpebukta med flott natur og lange behagelige strender. Du kan nyte kaffen på balkongen eller en bedre middag i den tidligere fiskelandsbyen som har bevart sin småbysjarm.

Ferieboliger for solhungrige nordmenn

Med et behagelig klima året rundt er en balkong eller en terrasse selvsagt for de aller fleste ferieleiligheter i dette området. Det er ditt valg om du vil bo på stranden, i byen eller litt lenger opp i fjellet. Uansett hva du velger kan du forvente deg smarte leiligheter med alt du trenger av tilbehør, inkludert basseng og wifi. Kort vei til stranden vil det nesten alltid være, hvis du da ikke foretrekker et herskapshus med stor plass for 8 personer oppe i fjellene. Da får du selvsagt også et stort basseng helt for deg selv og familien.

Strandpromenaden i Calpe
Strandpromenaden i Calpe

Plassering og orientering

Populært mål for norske turister

Calpe ligger på Costa Blanca omtrent midt mellom Alicante og Valencia. Denne pene byen er kjent for uberørte strender og urørt natur. Fjellet, eller klippen Peñón de Ifach, i bukta utenfor Calpe, er et kjent symbol for Costa Blanca. Området er også kjent for mange soltimer selv om vinteren, da temperaturen på dagen ligger på behagelige 19 grader.

vakre strender og utlendinger

Calpe med sine rundt 30 000 innbyggere er populær blant utlendinger. Ifølge lokale tall er over 60% av de som bor i Calpe utenlandske statsborgere. Disse er blitt godt integrert i det spanske småbylivet. Byen er ikke minst berømt for sine mange spesielle strender. Det er snakk om i alt 14 strender som alle er forskjellige og tilbyr en unik opplevelse. Du trenger heller ikke reise langt for å finne skjulte perler.

Aktiviteter for reisende

Perfekt for soling og bading

De to hovedstrendene, Cantal Roig og Playa de Arenal er kjent for sine flotte sandstrender. Legger du til alle de andre strendene i området snakker vi om flere kilometer strender, perfekt for strandliv. Her kan du sole deg, bade i havet eller surfe, hvis du vil prøve det. Her finner du også en rekke steinete bukter der du kan ha et hele stranda for deg selv.

Calpe for hele familien

Spanjolene er glad i barn og Calpe er en by som er spesiellt tilrettelagt for familier med barn. I tillegg til de mange strendene, som garantert vil mye av barnas oppmerksomhet, er det mange tradisjonelle lekeplasser i byen og det er masse flott natur rundt byen med enkle turløyper som passer for alle. Husk også at i Spania er det helt vanlig at barna leker rundt bordene mens mor og far spiser middag.

Calpe har noe av det beste klimaet på Costa Blanca, fordi fjellene rundt byen beskytter for nordavinden.
1. Bestig Peñón de Ifach

Peñón de Ifach er en dramatisk klippe ut mot havet, 335 meter høy. Den er visstnok Spanias minste naturreservat. Det går mange spennende løyper både til og gjennom den majestetiske klippen. Herfra har du fantastisk utsikt over Calpe og store deler av Costa Blanca.

2. Besøk naturparken Las Salinas

Saltsjøene er en naturpark som ligger i gangavstand til Calpe. Sjøene har lenge vært et viktig område for produksjon av salt, helt siden romertiden. Nå er den viktigste funksjonen å være et avslappende sted for fastboende og turister. Det er ikke bare saltsjøene som er spesielle, et besøk vil også avsløre at mange flamingoer har slått seg ned i naturparken. Og besøket er helt gratis!

3. Fisk rett fra havet

Beliggenheten ved Middelhavet betyr at man i Calpe kan få usedvanlig fersk og god fisk. Besøk en av byens mange barer og restauranter og prøv selv. Mange av dem serverer lokal fisk og sjømat i varianter som vil overraske deg. Du får selvsagt også Tapas og all den internasjonale maten du kan ønske deg.

4. Utforsk arkeologihistorien

Calpe har vært en viktig by gjennom mange hundre år og det kan du lære mer om i det arkeologiske museet, som ligger like ved hovedtorget i Calpe. Her kan du oppleve flere tusen år med historie og utforske blant annet ruiner fra Romertiden og arabertiden og restene av et gammelt utsiktstårn.

5. Besøk havnene i Calpe og Teulada

Både Calpe og nabobyen Teulada fungerer fortsatt som lokale fiskelandsbyer. Et besøk på havna vil gi deg en helt unik lokal opplevelse, hvor du kan se fiskere i arbeid og ikke minst den spesielle ånde inn den spesielle lukten av fersk fisk.

Calpe
Calpe

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til