Finne Feriehus og leiligheter i Alcúdia

Høydepunkter i Alcúdia

  • Lange strender
  • Perfekt for barnefamilier
  • Sol og sommer rundt
  • Mange spennende steder å reise til
  • Mallorcas eldste by

Den beste Feriehus og leiligheter i Alcúdia

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Alcúdia, Nord Majorca
Villa • 120 m² • 3 Soverom
3,8
(8 vurderinger)
The exteriors of the house are gorgeous; the property has a 64 m2 private garden with grass within a fenced area, which makes it the ideal place for children to enjoy their time safely. It also has a furnished porch where you can eat peacefully and a fixed barbecue to enjoy cooking outdoors. The property’s privacy is partial and you can park your car without any problems in the area surrounding the house.The living room with fireplace and dining room are in the same space. In the living room area you can enjoy the sea breeze while relaxing in one of their sofas watching satellite TV (in Eng...
fra kr 638 / natt
mer...
Alcúdia, Nord Majorca
Villa • 110 m² • 3 Soverom
4,1
(28 vurderinger)
Wake up early in the morning and enjoy a delicious coffee at the terrace while caressed by the first sun beams. Later in the day, the best plan is to cook a delicious barbecue and enjoy it alfresco at the back courtyard. This is furnished with a table with chairs and an sliding awning in case you wish to spend a nice evening dining and enjoying some wine. But, before that, you will have been able to enjoy an amazing summer day at the beach which is about 850 metres or 10 minutes walk away. This two storey house offers a living-dining room open to the kitchen through a bar. Here, you can rel...
fra kr 587 / natt
mer...
Port D'alcúdia, Alcúdia
Ferieleilighet • 25 m² • 2 Soverom
5,0
(2 vurderinger)
Stylish holiday apartment in Port d'Alcudia near the beach.This beautiful holiday apartment is ideal for a relaxing family holiday by the sea. The apartment ensures a comfortable stay in a compact area. The living room with open kitchen and dining area leads to the wonderful terrace, where you can relax and dine perfectly.Port d'Alcúdia is a tourist place in the north-east of Mallorca and testifies to a large number of hotels and tourist facilities, including Europe's largest hotel complex "BelleVue Club". Here you will find a wide range of leisure activities for young and old.Groups (excep...
fra kr 628 / natt

Priser og tilgjenglighet

Ferieutleiepriser Alcúdia

kr 2 539til 10 des - 17 des
kr 2 975 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
Gjennomsnittlig pris per uke

Tilgjengelighet for ferieutleie Alcúdia

29%til 10 des - 17 des
48% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Alcudia

Leiligheter som passer for familier

Alcudia ligger på nordkysten av Mallorca og er en av øyas favorittreisemål for barnefamilier. Alcudia kan friste med en 14 kilometer lang, finkornet og langgrunn sandstrand. Hoteller og andre overnattingssteder satser stort på barna og tilbyr barneklubber og mange forskjellige aktiviteter for hele familien. Dette er også et av de mest populære reisemålene på Mallorca og tilbudet av ferieleiligheter er stort. Feriehus og leiligheter ligger spredd utover hele kyststripa og oppover i åssidene.

Ferieboliger for barn og voksne

I Alcudia finner du leiligheter som er godt tilrettelagt for familier. Her får du fullt utstyrte leiligheter med terrasse og utsikt over byen. Eller hva med en villa med badebasseng som har plass til hele familien. Du kan også leie en rimelig ferieleilighet som ligger et steinkast unna sandstranden, men likevel med alle fasiliteter. De litt større kompleksene har som oftest et eget utendørsbasseng, selv om det nesten alltid er kort vei til stranden.

Selv om de fleste her lever av turisme synes de også at de mange tilreisende er litt rare. Det har ført til at gatene har fått tilnavn som Dollar Street. Du kan jo prøve å gjette hvilken gate det er.

Plassering og orientering

Populært sted på populær ferieøy

Alcudia er ikke bare et sted, det er en samlebetegnelse på tre steder som har vokst sammen. Den egentlige byen Alcudia ligger inne i landet og er ikke like turistifisert som de to andre. Puerto de Alcudia har den største konsentrasjonen av både overnatting og restauranter. Den lange strandpromenaden ender i Ca'n Picafort, som egentlig var en landsby i seg selv. Det er rundt 40 minutter å kjøre til Alcudia fra Palma de Mallorca, der man finner øyas internasjonale flyplass. Det er mange fly til Mallorca fra Norge i sesongen og det er også mange rutefly til det spanske fastlandet og resten av Europa hele året igjennom. Vil du ikke kjøre selv går det mange busser til og fra hovedstaden og flyplassen.

Sol og sommer hele året

Mallorca er velsignet med et varmt klima hele året rundt. Om sommeren er det nesten konstant skyfritt og du kan glede deg over mange dager der gradestokken er godt over 30 grader. Det lille av nedbør som kommer til ferieøya kommer om vinteren og da snakker vi fortsatt om svært lite regn. Selv i januar kan temperaturen komme opp i 20 grader og skikkelig kaldt blir det egentlig aldri.

Fyrtårn i bukten utenfor Alcudia
Fyrtårn i bukten utenfor Alcudia

Aktiviteter for reisende

Gammel steinbro utenfor Alcudia
Gammel steinbro utenfor Alcudia
Alcudia for deg med barn som elsker strender

Alcudia er svært populært blant barnefamilier og du skjønner fort hvorfor. Hvor mange andre steder i verden kan skilte med en 14 kilometer lang strand, som ikke bare har lys og finkornet sand, men også er langgrunn. Selv om stranda er kjempepopulær er den også stor nok til å gi plass til alle. Ungene kan boltre seg i vannkanten, mens mor og far dovner seg i skyggen av palmer og pinjer.

Alcudia for aktiv ferie

Når du vil gjøre noe annet enn å slappe helt av på stranda, kan Alcudia tilby nesten endeløse muligheter for aktiviteter. Det er særlig vannsportaktiviter som står i fokus og vi kan nevne blant annet vindsurfing, vannski og leie av både pedalbåter og små seilbåter. Du finner også mer landlige aktiviteter som tennis, squash, ridning og sykling. I Alcudia kan du også kjøre gocart og spille minigolf. Det går selvsagt også an å leie seg en bil eller hoppe på en buss og oppleve en av de mange spennende byene og landsbyene, som Soller og Palma.

Topp 3 ting å gjøre i Alcudia

1. Slappe av i gamlebyen og havna

Den eldste delen av Alcudia er gamlebyen, som stammer fra 1300-tallet og ligger litt inn i landet. Den er omkranset av en bymur, som er svært godt bevart. Alcudia er faktisk Mallorcas eldste by og ble grunnlagt av fønikerne. Inne i gamlebyen er det et godt utvalg av restauranter og cafèer, men den tetteste konsentrasjonen av spisesteder og shopping finner du i havnebyen Puerto de Alcudia. Her kan man også på nært hold oppleve aktiviteten på de mange fiske- og seilbåtene.

2. Dagsutflukter til diverse landsbyer

Mallorca er full av små og spennende byer, som ligger bare en liten kjøretur unna. Vestover finner du blant annet klosterbyen Valldemosa, hvor den berømte komponisten Fredric Chopin var fast gjest i en lang periode. Østover kan du besøke Porto Cristo, med de vakre dryppsteinsgrottene eller Manacor, som er byen der de berømte Majorica-perlene lages. Du kan også ta toget eller trikken til fjell-landsbyen Soller, som er svært sjarmerende i seg selv.

3. Dagstur til hovedstaden Palma

Palma er Mallorcas hovedstad og er en ekte spansk storby med gode muligheter for både shopping og kultur. Ta deg en spasertur gjennom gamlebyen med trange gater og sjarmerende småbutikker i gamle ærverdige bygninger. Eller nyt et lokalt måltid på Plaza Mayor og gå så ned til den praktfulle katedralen. Det går mange busser til Palma fra Alcudia eller du kan kjøre selv på 40 minutter.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i AlcúdiaBooking.com Feriehus og leiligheter i Alcúdia
Airbnb Feriehus og leiligheter i AlcúdiaAirbnb Feriehus og leiligheter i Alcúdia
Vrbo Feriehus og leiligheter i AlcúdiaVrbo Feriehus og leiligheter i Alcúdia
Bookiply Feriehus og leiligheter i AlcúdiaBookiply Feriehus og leiligheter i Alcúdia
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i AlcúdiaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Alcúdia
Abritel Feriehus og leiligheter i AlcúdiaAbritel Feriehus og leiligheter i Alcúdia
HRS Feriehus og leiligheter i AlcúdiaHRS Feriehus og leiligheter i Alcúdia
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Spania
  3. Mallorca
  4. Alcúdia