Finne Feriehus og leiligheter i Alcúdia

Høydepunkter i Alcúdia

  • Lange strender
  • Perfekt for barnefamilier
  • Sol og sommer rundt
  • Mange spennende steder å reise til
  • Mallorcas eldste by

Den beste Feriehus og leiligheter i Alcúdia

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Port D'alcúdia, Alcúdia
Ferieleilighet • 25 m² • 2 Soverom
5,0
(2 vurderinger)
Stilig ferieleilighet i Port d'Alcúdia nær stranden.Denne vakre ferieleiligheten er ideell for en avslappende familieferie ved sjøen. I et kompakt område sikrer leiligheten et komfortabelt opphold. Fra stuen med åpen kjøkkenløsning og spiseplass har du tilgang til den nydelige terrassen, som er et flott sted å slappe av og spise.Port d'Alcúdia er et turiststed nordøst på Mallorca og er hjemmet til et stort antall hoteller og turistfasiliteter, inkludert Europas største hotellkompleks "BelleVue Club". Her finner du et sjenerøst utvalg av fritidsaktiviteter for store og små.Grupper (unntatt f...
fra kr 728 / natt
mer...
Alcúdia, Nord Majorca
Villa • 120 m² • 2 Soverom
4,7
(18 vurderinger)
The views from the terrace and the location of this modernized fishermen’s house, make the perfect place to spend your holiday. In fact, the terraces are usually the favourite corner of the house. There you will be able to relax, sunbathe, have dinner with your friends and family or read a book, while enjoying the beautiful views to the Mediterranean Sea and Cap de Formentor, one of the nicest places in Mallorca.The house has a well furnished living room and a fully furnished kitchen with all the equipment you might need during your holiday. There are two bedrooms: one with a double bed and...
fra kr 1 730 / natt
mer...
Marina Manresa, Alcúdia
Feriehus • 97 m² • 3 Soverom
2,9
(8 vurderinger)
"Casa Bibi" is a delightful three traditional bedroom Majorcan house in village setting with wooden floors, high ceilings and lush courtyard garden conveniently situated eight minutes Local from beaches and a two minute stroll from the historic old town of Alcudia, ideal for families, couples, walkers and explorers seeking an authentic experience of Majorca, the stunning scenery of This beautiful island and the Mediterranean culture of the people locally.This typical Majorcan village house is inviting and comfortable With its green shutters, high ceilings and the original wooden features ad...
fra kr 1 002 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Alcúdia

kr 2 881til 8 apr - 15 apr
kr 3 301 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Alcúdia

19%til 8 apr - 15 apr
34% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Alcudia

Leiligheter som passer for familier

Alcudia ligger på nordkysten av Mallorca og er en av øyas favorittreisemål for barnefamilier. Alcudia kan friste med en 14 kilometer lang, finkornet og langgrunn sandstrand. Hoteller og andre overnattingssteder satser stort på barna og tilbyr barneklubber og mange forskjellige aktiviteter for hele familien. Dette er også et av de mest populære reisemålene på Mallorca og tilbudet av ferieleiligheter er stort. Feriehus og leiligheter ligger spredd utover hele kyststripa og oppover i åssidene.

Ferieboliger for barn og voksne

I Alcudia finner du leiligheter som er godt tilrettelagt for familier. Her får du fullt utstyrte leiligheter med terrasse og utsikt over byen. Eller hva med en villa med badebasseng som har plass til hele familien. Du kan også leie en rimelig ferieleilighet som ligger et steinkast unna sandstranden, men likevel med alle fasiliteter. De litt større kompleksene har som oftest et eget utendørsbasseng, selv om det nesten alltid er kort vei til stranden.

Selv om de fleste her lever av turisme synes de også at de mange tilreisende er litt rare. Det har ført til at gatene har fått tilnavn som Dollar Street. Du kan jo prøve å gjette hvilken gate det er.

Plassering og orientering

Populært sted på populær ferieøy

Alcudia er ikke bare et sted, det er en samlebetegnelse på tre steder som har vokst sammen. Den egentlige byen Alcudia ligger inne i landet og er ikke like turistifisert som de to andre. Puerto de Alcudia har den største konsentrasjonen av både overnatting og restauranter. Den lange strandpromenaden ender i Ca'n Picafort, som egentlig var en landsby i seg selv. Det er rundt 40 minutter å kjøre til Alcudia fra Palma de Mallorca, der man finner øyas internasjonale flyplass. Det er mange fly til Mallorca fra Norge i sesongen og det er også mange rutefly til det spanske fastlandet og resten av Europa hele året igjennom. Vil du ikke kjøre selv går det mange busser til og fra hovedstaden og flyplassen.

Sol og sommer hele året

Mallorca er velsignet med et varmt klima hele året rundt. Om sommeren er det nesten konstant skyfritt og du kan glede deg over mange dager der gradestokken er godt over 30 grader. Det lille av nedbør som kommer til ferieøya kommer om vinteren og da snakker vi fortsatt om svært lite regn. Selv i januar kan temperaturen komme opp i 20 grader og skikkelig kaldt blir det egentlig aldri.

Fyrtårn i bukten utenfor Alcudia
Fyrtårn i bukten utenfor Alcudia

Aktiviteter for reisende

Gammel steinbro utenfor Alcudia
Gammel steinbro utenfor Alcudia
Alcudia for deg med barn som elsker strender

Alcudia er svært populært blant barnefamilier og du skjønner fort hvorfor. Hvor mange andre steder i verden kan skilte med en 14 kilometer lang strand, som ikke bare har lys og finkornet sand, men også er langgrunn. Selv om stranda er kjempepopulær er den også stor nok til å gi plass til alle. Ungene kan boltre seg i vannkanten, mens mor og far dovner seg i skyggen av palmer og pinjer.

Alcudia for aktiv ferie

Når du vil gjøre noe annet enn å slappe helt av på stranda, kan Alcudia tilby nesten endeløse muligheter for aktiviteter. Det er særlig vannsportaktiviter som står i fokus og vi kan nevne blant annet vindsurfing, vannski og leie av både pedalbåter og små seilbåter. Du finner også mer landlige aktiviteter som tennis, squash, ridning og sykling. I Alcudia kan du også kjøre gocart og spille minigolf. Det går selvsagt også an å leie seg en bil eller hoppe på en buss og oppleve en av de mange spennende byene og landsbyene, som Soller og Palma.

Topp 3 ting å gjøre i Alcudia

1. Slappe av i gamlebyen og havna

Den eldste delen av Alcudia er gamlebyen, som stammer fra 1300-tallet og ligger litt inn i landet. Den er omkranset av en bymur, som er svært godt bevart. Alcudia er faktisk Mallorcas eldste by og ble grunnlagt av fønikerne. Inne i gamlebyen er det et godt utvalg av restauranter og cafèer, men den tetteste konsentrasjonen av spisesteder og shopping finner du i havnebyen Puerto de Alcudia. Her kan man også på nært hold oppleve aktiviteten på de mange fiske- og seilbåtene.

2. Dagsutflukter til diverse landsbyer

Mallorca er full av små og spennende byer, som ligger bare en liten kjøretur unna. Vestover finner du blant annet klosterbyen Valldemosa, hvor den berømte komponisten Fredric Chopin var fast gjest i en lang periode. Østover kan du besøke Porto Cristo, med de vakre dryppsteinsgrottene eller Manacor, som er byen der de berømte Majorica-perlene lages. Du kan også ta toget eller trikken til fjell-landsbyen Soller, som er svært sjarmerende i seg selv.

3. Dagstur til hovedstaden Palma

Palma er Mallorcas hovedstad og er en ekte spansk storby med gode muligheter for både shopping og kultur. Ta deg en spasertur gjennom gamlebyen med trange gater og sjarmerende småbutikker i gamle ærverdige bygninger. Eller nyt et lokalt måltid på Plaza Mayor og gå så ned til den praktfulle katedralen. Det går mange busser til Palma fra Alcudia eller du kan kjøre selv på 40 minutter.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i AlcúdiaBooking.com Feriehus og leiligheter i Alcúdia
Airbnb Feriehus og leiligheter i AlcúdiaAirbnb Feriehus og leiligheter i Alcúdia
Vrbo Feriehus og leiligheter i AlcúdiaVrbo Feriehus og leiligheter i Alcúdia
Bookiply Feriehus og leiligheter i AlcúdiaBookiply Feriehus og leiligheter i Alcúdia
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i AlcúdiaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Alcúdia
Abritel Feriehus og leiligheter i AlcúdiaAbritel Feriehus og leiligheter i Alcúdia
HRS Feriehus og leiligheter i AlcúdiaHRS Feriehus og leiligheter i Alcúdia
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Spania
  3. Mallorca
  4. Alcúdia