Feriehus & leiligheter i Norge

Feriehus & leiligheter i Norge

Søk blant 7 822 boliger i Norge!

Den beste Feriehus og leiligheter i Norge

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 4 Personer i Hardangerfjorden, Vestland
Feriehus til 4 Personer i Hardangerfjorden, Vestland, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Hardangerfjorden, Vestland, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Hardangerfjorden, Vestland, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Hardangerfjorden, Vestland, Bilde 4
mer...
Hardangerfjorden, Vestland
Feriehus • 57 m² • 2 Soverom
8,0
(2 vurderinger)
Koselig feriehus i Utne, midt i hjertet av Hardanger.I dette sjarmerende feriehuset vil du oppleve tradisjonell norsk stil på nært hold. Fra stuen kan du nyte en fantastisk utsikt over Hardangerfjorden.På den åpne terrassen kan du slappe av og nyte fjordlandskapet til det fulle. Det er mulig å fiske fra land i nærheten av huset eller på fjorden, og du kan leie båt fra huseieren. Vennligst bestill båt og motor på forhånd.Det er bare 25 minutter med ferge til Mikkelparken, en vakker familiepark med lekeplass og opplevelsesbasseng. Bergen by ligger ca. 2,5 timer unna og er vel verdt et besøk. ...
fra kr 595 / natt
Feriehus til 2 Personer i Balestrand , Vestland
Feriehus til 2 Personer i Balestrand , Vestland, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Balestrand , Vestland, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Balestrand , Vestland, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Balestrand , Vestland, Bilde 4
mer...
Balestrand , Vestland
Feriehus • 48 m² • 2 Soverom
9,0
(4 vurderinger)
Velkommen til dette koselige feriehuset med god beliggenhet. Huset ligger høyt ved bredden av Sognefjorden og fra hytta har du en vakker utsikt over fjorden. Sognefjorden er Norges lengste og dypeste fjord og det er gode fiskemuligheter her. Området byr også på et vakkert turområde. Fra feriehuset er det ca 5 km til Balestrand. I Balestrand kan du besøke gravhaugene Belehaugane, som i sin tid ble gitt bort av keiser Wilhelm II. Besøk også Sognefjord Akvarium, som viser livet i fjorden. Hvis du vil ta en lengre tur, er både Sogndal og Skjolden verdt et besøk. Nabo: N22019.
fra kr 467 / natt
Feriehus til 2 Personer i Kvinnherad, Vestland
Feriehus til 2 Personer i Kvinnherad, Vestland, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Kvinnherad, Vestland, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Kvinnherad, Vestland, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Kvinnherad, Vestland, Bilde 4
mer...
Kvinnherad, Vestland
Feriehus • 27 m² • 1 Soverom
8,0
Sjarmerende hytte med sjarmerende beliggenhet nær fjorden og fjellene på en eiendom med 3 andre hytter.Hyttene ligger på en stor tomt med vakre blomster, trær og busker. Her kan du nyte panoramautsikten over Hardangerfjorden og fjellene rundt. Den blå fjorden, de grønne bakkene og fjelltoppene er et vakkert syn som kan ta pusten fra deg. Du kan nyte utsikten med en kopp kaffe på terrassen eller i den store hagen. I stuen kan du nyte varmen fra peisen på kalde dager. Det er også en koselig, felles grillhytte på eiendommen. Her kan du grille, spise og prate i all slags vær.Bare 70 meter fra f...
fra kr 420 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Norge som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Norge

kr 2 544til 13 jul - 20 jul
kr 2 613 årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Norge

22%til 13 jul - 20 jul
51% årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Norges høydepunkter

• Fantastisk natur • Trendy byer • Fjordene på Vestlandet • Aktiviteter for hele familien • Kjent og kjært

Feriehus og hytter i Norge

Norge, ditt nærmeste ferieland

Kjent og kjært for nordmenn og i ferd med å bli trendy for utlendinger. Norge er i skuddet som aldri før, med hippe storbyer som Oslo og Bergen og en natur helt unik i verden med dype fjorder, høye fjell og spektakulære utkikkspunkt. For barnefamilier trekker fortsatt Dyreparken i Kristiansand mange til Sørlandet, mens Norge stadig får flere plasser på Unescos verdensarvliste. Ferieboliger finner man mye av på Vestlandet, men det er også godt utvalg på Sørlandet og mange andre deler av landet.

Ferieleiligheter ved fjord og fjell

Er du glad i hyttetur er Norge et land for deg. I fjellene både i sør og i nord finner du typiske norske fjellhytter, med treinteriør og utsikt til landskapet rundt. På vestlandet kan du leie deg inn i typiske lokale feriehus med tradisjonellt interiør, terrasse og nærhet til sjø og fjell. Du finner også moderne leiligheter på forskjellige steder i landet, med alt man forventer av fasiliteter. Ferieleiligheter i Norge er ofte beregnet på den typiske barnefamilien og har gjerne hage og uteplass.

Norges østligste by, Vadsø, ligger faktisk enda lenger øst enn Istanbul!

Plassering og orientering

Et langstrakt land

En kjøretur gjennom Norge er en fantastisk ferie både for nordmenn og utlendinger. Det er ikke til å komme vekk fra at dype fjorder og høye fjell skaper utfordringer for infrastrukturen, men veistandarden har kommet seg kraftig de siste årene. Fortsatt er det mange ferjeturer på Vestlandet, men det er jo bare en fordel om man er på ferietur. Norge har også noen av verdens mest spektakulære togturer, som Bergensbanen, Raumabanen og Nordlandsbanen. Dersom man ønsker å komme fort fram er det enkelt å finne billige fly til omtrent hvert hjørne av landet.

Norge, mer vær enn mange tror

Norge tilbyr en rekke forskjellige klimasoner. Østlandet er relativt tørt, med kalde vintre og relativt varme somre. Vestlandet tilbyr milde vintre med relativt mye nedbør, men behagelige somre. Nord-Norge er for mange overaskende mildt, i hvert fall om vinteren, og om sommeren skinner sola hele døgnet. Selvsagt må vi ikke glemme fjellene med snødekte topper, isbreer og en frisk værtype om sommeren. Det er aldri enkelt å garantere om været i Norge, men man bør regne med litt snø på vinterstid og litt regn på sommeren.

Lofoten i Nord-Norge
Lofoten i Nord-Norge

Aktiviteter for reisende

Norge om vinteren

Norge har en lang rekke vintersportsteder i verdensklasse og mange av dem er i enkel kjøreavstand til storbyer som Oslo, Bergen og Trondheim. Steder som Geilo og Trysil er bygd opp rundt skisentre med flere skiheiser og bakker som passer både for nybegynnere og viderekommende. Storbyer som Oslo og Bergen er verdt et besøk året rundt, for konserter og andre arrangementer

Norge om sommeren

Liker du fjellturer og naturopplevelser er det ingen grunn til å reise lenger enn ditt eget hjemland. Norge har noen av Europas største og flotteste nasjonalparker der man kan gå i dagevis uten å se andre mennesker, men en liten tur i skogen kan man gå omtrent hvor som helst. I sommerferien kan Norge tilby en vakker skjærgård med hundrevis av små øyer for bading og soling. Barnefamilier blir tatt godt vare på over hele landet, med badeland og fornøyelsesparker.

Trehus på Kampen i Oslo
Trehus på Kampen i Oslo

Topp 5 ting å gjøre i Norge

1. Opplev en storby

Oslo er blitt kåret til en av Europas mest spennende storbyer med uteliv, arkitektur og historie i verdensklasse. Bergen er en internasjonal by med sin egen unike atmosfære, med Unesco-vernede Bryggen som et høydepunkt. Stavanger er kjent som oljebyen, men er egentlig en sjarmerende by med en av Europas største trehusbebyggelser.

2. Ny plass på Unescos verdensarvliste

Norge har nylig fått enda et sted innskrevet som unik verdensarv. Industriarven Rjukan Notodden er blitt beskrevet som et utsøkt eksempel på en by som i sin helhet ble bygd av en industriherre i det tjuende århundret. Både fabrikker, byens bygninger og transportåren Rjukanbanen er en del av den nye verdensarven.

3. Naturopplevelser i kø

Det er knapt noe annet land i verden som kan tilby så mye natur som Norge, med dype skoger, snødekte fjelltopper, fantastiske fjorder, lange vidder og et imponerende kystlandskap. Isbreer er et sjelden syn i andre europeiske land, men i Norge finner du isbreer som aldri smelter både i nord og i sør.

4. Utforsk fjordene

Bergen er innfallsporten til fjordene og herfra kan du enkelt komme deg inn til noen av de mest imponerende naturfenomenene i verden. I kilometer etter kilometer kryper en trang fjord seg innover i fjelllandskapet omgitt av flere hundre meter høye fjellsider. Geirangerfjorden har fått rykte som en verdenssensasjon og det er mange andre fjorder som fortjener oppmerksomhet. Tar du deg til toppen i fjord-Norge finner du noen av verdens mest spektakulære utkikkspunkter, som Prekestolen og Trolltunga.

5. Aktiv ferie for hele familien

Norge er full av aktiviteter for barn i alle aldre. Dyreparken i Kristiansand har ikke bare et solid utvalg av dyr fra hele verden, men tilbyr også opplevelser som Kaptein Sabeltann, klatrepark og mye mer. Det er en rekke andre fornøyelsesparker over hele landet, og et hvert feriested med respekt for seg selv har et badeland eller to. Glem heller ikke å ta ungene med en gåtur i skog og fjell.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til