Finne Feriehus og leiligheter i Kristiansand

Høydepunkter i Kristiansand

 • Dyreparken i Kristiansand
 • Sjarmerende skjærgård
 • Musikk og kultur
 • Sørlandslandskapet
 • Barnevennlig
 • Norgesferie

Den beste Feriehus og leiligheter i Kristiansand

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Kristiansand , Agder
Ferieleilighet • 70 m² • 2 Soverom
3,4
(3 vurderinger)
Nydelig leilighet i Kristiansand med fantastisk utsikt.Kom til Kristiansand med dine kjære og bo i denne moderne leiligheten. Herfra kan dere nyte en fantastisk utsikt over elva og byen. Ferieleiligheten er en perfekt base for en rekke utflukter i byen og regionen. Det er gangavstand inn til Kristiansand sentrum med butikker og gode restauranter fra leiligheten. Oppdag den omkringliggende regionen på fotturer eller kom dere ut på vannet for å padle kano gjennom det fine kystlandskapet. For barna er det nok gøy med en tur til Kristiansand Dyrepark for å hilse på dyrene og besøke bakeren i Ka...
fra kr 1 495 / natt
mer...
Kristiansand , Agder
Feriehus • 130 m² • 3 Soverom
Fint feriehus nær Kristiansand.I feriehuset er det nok plass til å samle hele familien. Tilbring late feriedager ute på den store terrassen eller i vinterhagen. Herfra har dere delvis utsikt ut over fjorden og dere kan enkelt gå ned til vannet for et forfriskende bad.Oppdag området til fots på fine fotturer eller padle kano gjennom det unike kystlandskapet. Ta gjerne med fiskestang på turen, og prøv det spennende fisket i sjøen. Her kan dere få godt med fisk til dagens middag. For utflukter fra feriehuset anbefales det å ta turen til Kristiansand Dyrepark der både store og små kan ha det mo...
fra kr 866 / natt
mer...
Kristiansand , Agder
Ferieleilighet • 84 m² • 2 Soverom
Moderne leilighet med solrik balkong, sentralt og veldig rolig.Denne lyse og moderne ferieleiligheten i Kristiansand har en stor balkong som gir deg en vakker utsikt over Otra, som er en av de lengste vannveiene i Sør-Norge. Elva har en stor bestand av ørret, så her er det gode fiskemuligheter.Her bor dere sentralt i Kristiansand og kan utforske alle severdighetene. Spis en bedre lunsj på en av byens restauranter og gå en tur langs vannet etterpå. Eller hva med litt shopping i de spennende butikkene? På varme dager kan dere besøke en av bystrendene. Ta gjerne en tur på friluftsmuseet, Chris...
fra kr 1 247 / natt

Other property types i Kristiansand that might be interesting:

Priser og tilgjenglighet

Ferieutleiepriser Kristiansand

kr 2 372til 10 des - 17 des
kr 2 734 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Gjennomsnittlig pris per uke

Tilgjengelighet for ferieutleie Kristiansand

28%til 10 des - 17 des
44% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Hvor og hvordan skal man bo i under Sørlandsferien?

Kristiansand er en akkurat passe stor by, på ca. 90 000 innbyggere. Sentrum er ganske lite så det anbefales å leie seg en ferieleilighet nærheten. Den eneste formen for kollektivtransport som går i Kristiansand er buss, men det buss nettverket som er, er temmelig omfangsrikt. Hvis man ønsker å leie seg et feriehus utenfor Kristiansand, for eksempel i en mindre by i skjærgården så kan det være lurt å enten kjøre dit så man har en bil eller leie seg en bil. Det går jo selvfølgelig også an å oppleve skjærgården med båt og reise fra havn til havn og å leie seg enten feriehus eller ferieleilighet der man legger til.

Sørlandskysten
Sørlandskysten

Verdt å vite om Kristiansand og sørlandskysten

Kristiansand som sommerdestinasjon.

Sørlandskysten og Kristiansand er populære sommerreisemål for norgesferien. Godt klima, med varme somre gir muligheter for bading og båtferdsel. Andre appellerende kvaliteter er sjarmerende småbyer langs kysten som man kan besøke og nyte stemningen under båtferien, og dyreparken i Kristiansand.

Festivaler og musikk om sommeren

Et godt antall festivaler og andre musikkarrangementer blir avholdt på sørlandet hvert år, både i Kristiansand og i byene og stedene rundt. I Kristiansand har det også de siste årene blitt arrangert gratiskonsert i det nye Theater- og konserthuset Kilden, også på Kilde-kaia rett utenfor skjer det en rekke spennende ting om sommeren.

Havna med restauranter og båter

Det å ta seg en tur til brygga, der du oppholder deg under sørlandsferien er ofte et høydepunkt. Der kan man sitte ved en av de mange restaurantene eller barene og drikke øl eller nyte et rekesmørbrød i kveldssolen mens man hører skvulpet fra vannkanten.

Kristiansand for barn

Dyreparken

Dyreparken er en av de beste attraksjonen for barn i hele landet. Kardemommeby, Hakkebakkeskogen, Kaptein Sabeltann, alle er der. I tillegg til et badeland og alle dyrene selvfølgelig.

Aquarama

Er det dårlig vær, så kan det innendørs badelandet Aquarama være en god idee. Med to sklier, en på 97 meter den andre på 55 meter og en rekke badebasseng er det Sørlandet største innendørs badeland.

Vitensenteret på Sørlandet

I Arendal, rundt en time med buss fra Kristiansand, ligger vitensenteret på sørlandet. Det er et opplevelses og læringssenter i Arendal sentrum. I helger og skoleferier har senteret også aktivitetstilbud for barn I tillegg til de vanlige utstillingene.

5 tips til Kristiandsand- og sørlandskystferien

1. Dyreparken

Dyreparken har nylig rundet en million besøkende i året. Den er Norges nest største turistattraksjon. Åpnet i 1966 dyreparken har i dag over 140 dyrearter og over 700 dyr. Med norges kjente attraksjoner som kardemommeby og Kaptein sabeltann. I 2010 ble også et badeland åpnet i parken.

2. Lindesnes Fyr

Fyrtårnet på norges sydligste punkt er en fabelaktig tur, hvis man har lyst til å se fortryllende sørlandslandskap.Lindesnes Fyr er norges eldste fyr, og huser i dag også et fyrmuseeum som man kan besøke. Fyret kan på finne sommerdager også ankommes sjøveien, ellers så må man kjøre dit. Det er også mulig å dykke i “fyrhagen” i vannet rundt fyret, men dette skjer på eget ansvar.

3. Ravnedalen Naturpark

Parken ble grunnlagt av General Joseph Frantz Oscar Wergeland broren til Henrik Wergeland. Området parken ligger på ble fredet i 1863, og kort etter ble området et populært utfartsmål for Kristiansandere. Generalen Café tilbyr mat og forfriskningen og i sommerhalvåret arrangerer de quizer, konserter, kor og allsang.

4. Øyhopping med MS Bragdøya

Om sommeren er det mulig å hoppe på rutebåten MS Bragdøya i Kristiansand for å gjøre litt øyhopping. Den stopper på flere små øyer ute i skjærgården. Det er mulig å dra på rundtur med båten eller hoppe av på en av øyene å bli der til neste båtavgang kommer.

5. Fiskebrygga i Kristiansand

Fiskebrygga i Kristiansand er verdt å oppleve hvis man kommer på besøk. Om sommeren er det god stemning rundt alle restaurantene til sent på kvelden og om sommeren blir det avholdt konserter på brygga hver tirsdag. Da trekker alle båtene inn til brygga og alle koser seg med musikken til sent på kvelden.

Lindesnes fyr
Lindesnes fyr

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i Kristiansand Booking.com Feriehus og leiligheter i Kristiansand
Airbnb Feriehus og leiligheter i Kristiansand Airbnb Feriehus og leiligheter i Kristiansand
Vrbo Feriehus og leiligheter i Kristiansand Vrbo Feriehus og leiligheter i Kristiansand
Bookiply Feriehus og leiligheter i Kristiansand Bookiply Feriehus og leiligheter i Kristiansand
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Kristiansand FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Kristiansand
Abritel Feriehus og leiligheter i Kristiansand Abritel Feriehus og leiligheter i Kristiansand
HRS Feriehus og leiligheter i Kristiansand HRS Feriehus og leiligheter i Kristiansand
500+ til
 1. Feriehus og leiligheter
 2. Norge
 3. Sørlandet
 4. Agder
 5. Vest-Agder
 6. Kristiansand