Feriehus & leiligheter i Kristiansand

Feriehus & leiligheter i Kristiansand

Søk blant 85 boliger i Kristiansand !

Finne Feriehus og leiligheter i Kristiansand

Høydepunkter i Kristiansand

  • Dyreparken i Kristiansand
  • Sjarmerende skjærgård
  • Musikk og kultur
  • Sørlandslandskapet
  • Barnevennlig
  • Norgesferie

Den beste Feriehus og leiligheter i Kristiansand

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 6 Personer i Skålevik, Kristiansand
Feriehus til 6 Personer i Skålevik, Kristiansand , Bilde 1
Feriehus til 6 Personer i Skålevik, Kristiansand , Bilde 2
Feriehus til 6 Personer i Skålevik, Kristiansand , Bilde 3
Feriehus til 6 Personer i Skålevik, Kristiansand , Bilde 4
mer...
Skålevik, Kristiansand
Feriehus • 85 m² • 4 Soverom
10,0
Dette er et flott feriehus som ligger på en strandtomt på Flekkerøy. Du har vakker utsikt over fjorden og en 50 m2 stor åpen terrasse med gode hagemøbler og grill. Flott bryggeanlegg ved vannet, deles med N36328 og N36327. Her er barnevennlige badeplasser og gode fiskemuligheter fra land eller båt. Bare 15 km unna ligger Kristiansand med mange attraksjoner. Ta for eksempel med hele familien på tur til den populære dyreparken i Kristiansand eller til Agder naturmuseum med botanisk hage.
fra kr 1 179 / natt
Ferieleilighet til 6 Personer i Kristiansand , Agder
Ferieleilighet til 6 Personer i Kristiansand , Agder, Bilde 1
Ferieleilighet til 6 Personer i Kristiansand , Agder, Bilde 2
Ferieleilighet til 6 Personer i Kristiansand , Agder, Bilde 3
Ferieleilighet til 6 Personer i Kristiansand , Agder, Bilde 4
mer...
Kristiansand , Agder
Ferieleilighet • 80 m² • 2 Soverom
10,0
Vil du tilbringe ferien i en lys og vakker leilighet med flott utsikt?Denne ferieboligen er godt utstyrt og har store vinduer som slipper inn mye dagslys. På solfylte dager kan du slappe av i den vakre hagen bak leiligheten.Ferieboligen ligger i et rolig område, men likevel veldig sentralt for utflukter. Kristiansand sentrum ligger kun 15 minutters kjøring fra leiligheten. Dyreparken i Kristiansand og kjøpesenteret Sørlandsparken ligger bare 25 minutter unna med bil. Det er også en vakker skjærgård i området, et fint turområde og gode strender for varme sommerdager. Flekkerøy er verdt et be...
fra kr 806 / natt
Feriehus til 10 Personer i Kristiansand , Agder
Feriehus til 10 Personer i Kristiansand , Agder, Bilde 1
Feriehus til 10 Personer i Kristiansand , Agder, Bilde 2
Feriehus til 10 Personer i Kristiansand , Agder, Bilde 3
Feriehus til 10 Personer i Kristiansand , Agder, Bilde 4
mer...
Kristiansand , Agder
Feriehus • 80 m² • 4 Soverom
Nydelig feriehus med fantastisk beliggenhet like utenfor Kristiansand.Huset er komfortabelt innredet og har fire soverom, så det er god plass til hele familien. På kjøkkenet er det et stort trebord, som gjør at du kan spise en lang og god frokost sammen.Feriehuset ligger vakkert til på en usjenert tomt nær vannet. Her kan du tilbringe dagene med lek og aktiviteter i vannet, eller bare lene deg tilbake og beundre panoramautsikten over fjorden.Feriehuset ligger i et rolig område som også er veldig sentralt for utflukter. Herfra er det bare noen få minutter med bil til Kristiansand sentrum. Dy...
fra kr 1 588 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Kristiansand som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Kristiansand

kr 2 968til 13 jul - 20 jul
kr 2 220 årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Kristiansand

17%til 13 jul - 20 jul
36% årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Hvor og hvordan skal man bo i under Sørlandsferien?

Kristiansand er en akkurat passe stor by, på ca. 90 000 innbyggere. Sentrum er ganske lite så det anbefales å leie seg en ferieleilighet nærheten. Den eneste formen for kollektivtransport som går i Kristiansand er buss, men det buss nettverket som er, er temmelig omfangsrikt. Hvis man ønsker å leie seg et feriehus utenfor Kristiansand, for eksempel i en mindre by i skjærgården så kan det være lurt å enten kjøre dit så man har en bil eller leie seg en bil. Det går jo selvfølgelig også an å oppleve skjærgården med båt og reise fra havn til havn og å leie seg enten feriehus eller ferieleilighet der man legger til.

Sørlandskysten
Sørlandskysten

Verdt å vite om Kristiansand og sørlandskysten

Kristiansand som sommerdestinasjon.

Sørlandskysten og Kristiansand er populære sommerreisemål for norgesferien. Godt klima, med varme somre gir muligheter for bading og båtferdsel. Andre appellerende kvaliteter er sjarmerende småbyer langs kysten som man kan besøke og nyte stemningen under båtferien, og dyreparken i Kristiansand.

Festivaler og musikk om sommeren

Et godt antall festivaler og andre musikkarrangementer blir avholdt på sørlandet hvert år, både i Kristiansand og i byene og stedene rundt. I Kristiansand har det også de siste årene blitt arrangert gratiskonsert i det nye Theater- og konserthuset Kilden, også på Kilde-kaia rett utenfor skjer det en rekke spennende ting om sommeren.

Havna med restauranter og båter

Det å ta seg en tur til brygga, der du oppholder deg under sørlandsferien er ofte et høydepunkt. Der kan man sitte ved en av de mange restaurantene eller barene og drikke øl eller nyte et rekesmørbrød i kveldssolen mens man hører skvulpet fra vannkanten.

Kristiansand for barn

Dyreparken

Dyreparken er en av de beste attraksjonen for barn i hele landet. Kardemommeby, Hakkebakkeskogen, Kaptein Sabeltann, alle er der. I tillegg til et badeland og alle dyrene selvfølgelig.

Aquarama

Er det dårlig vær, så kan det innendørs badelandet Aquarama være en god idee. Med to sklier, en på 97 meter den andre på 55 meter og en rekke badebasseng er det Sørlandet største innendørs badeland.

Vitensenteret på Sørlandet

I Arendal, rundt en time med buss fra Kristiansand, ligger vitensenteret på sørlandet. Det er et opplevelses og læringssenter i Arendal sentrum. I helger og skoleferier har senteret også aktivitetstilbud for barn I tillegg til de vanlige utstillingene.

5 tips til Kristiandsand- og sørlandskystferien

1. Dyreparken

Dyreparken har nylig rundet en million besøkende i året. Den er Norges nest største turistattraksjon. Åpnet i 1966 dyreparken har i dag over 140 dyrearter og over 700 dyr. Med norges kjente attraksjoner som kardemommeby og Kaptein sabeltann. I 2010 ble også et badeland åpnet i parken.

2. Lindesnes Fyr

Fyrtårnet på norges sydligste punkt er en fabelaktig tur, hvis man har lyst til å se fortryllende sørlandslandskap.Lindesnes Fyr er norges eldste fyr, og huser i dag også et fyrmuseeum som man kan besøke. Fyret kan på finne sommerdager også ankommes sjøveien, ellers så må man kjøre dit. Det er også mulig å dykke i “fyrhagen” i vannet rundt fyret, men dette skjer på eget ansvar.

3. Ravnedalen Naturpark

Parken ble grunnlagt av General Joseph Frantz Oscar Wergeland broren til Henrik Wergeland. Området parken ligger på ble fredet i 1863, og kort etter ble området et populært utfartsmål for Kristiansandere. Generalen Café tilbyr mat og forfriskningen og i sommerhalvåret arrangerer de quizer, konserter, kor og allsang.

4. Øyhopping med MS Bragdøya

Om sommeren er det mulig å hoppe på rutebåten MS Bragdøya i Kristiansand for å gjøre litt øyhopping. Den stopper på flere små øyer ute i skjærgården. Det er mulig å dra på rundtur med båten eller hoppe av på en av øyene å bli der til neste båtavgang kommer.

5. Fiskebrygga i Kristiansand

Fiskebrygga i Kristiansand er verdt å oppleve hvis man kommer på besøk. Om sommeren er det god stemning rundt alle restaurantene til sent på kvelden og om sommeren blir det avholdt konserter på brygga hver tirsdag. Da trekker alle båtene inn til brygga og alle koser seg med musikken til sent på kvelden.

Lindesnes fyr
Lindesnes fyr

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til