Finne Feriehus og leiligheter i Hemsedal

Den beste Feriehus og leiligheter i Hemsedal

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Hemsedal By, Hemsedal
Feriehus • 200 m² • 4 Soverom
Lys, vakker feriebolig i Hemsedal, kun 150 m til alpinbakken. Alpinanlegget i Hemsedal ligger mellom 625-1920 m.o.h. og er en av de største alpindestinasjonene i Skandinavia. Moderne anlegg med ekspressheis, snowboardpark og eget barne- og nybegynnerområde. Attraktivt for hele familien. 130 km langrennsløyper og 80 km fjelløyper sørger for en uforglemmelig vinterferie i fantastisk natur. I Hemsedal finner du fjellturer av varierende vanskelighetsgrad, sykkelruter, kano- og kajakkutleie, ridesenter, klatreruter og gode muligheter for elvesnorkling. Nabo N33900: 50m
fra kr 1 093 / natt
mer...
Hemsedal
Feriehus • 75 m² • 3 Soverom
Velkommen til dette solfylte feriehuset på et fjellbeite med en fantastisk panoramautsikt over den norske naturen og fjellene. Hytta ligger ved foten av Skogshorn (1728 m.o.h.) med ideelle tur- og sykkelstier. Om vinteren er det langrennsløyper rett ved huset. For sportsfiskere er det gode fiskemuligheter bare 1 km fra hytta. Opplev fossen Rjukandefossen, som ligger ikke langt fra Hemsedal sentrum. Vi anbefaler også en tur til Borgund stavkirke (1100-tallet) og videre til tettstedet Lærdalsøyri med sine verneverdige trehus.
fra kr 717 / natt
mer...
Hemsedal By, Hemsedal
Feriehus • 200 m² • 6 Soverom
4,5
(2 vurderinger)
Vakkert beliggende feriehus med utsikt over fjell og dal. Huset kan leies fra midten av mai til midten av november. De vakreste fotturene kan startes rett foran huset. Fiskemuligheter i elven Hemsila eller, etter avtale med eierne, i noen private fjellvann. Vi anbefaler for eksempel en dagstur til stavkirken i Borgund. I Hemsedal finner du fjellturer av ulik vanskelighetsgrad, sykkelruter, kano- og kajakkutleie, ridesenter, klatreruter og gode muligheter for elvesnorkling. Barnestol og barneseng kan leies. Nabo N33091: 30 meter.
fra kr 1 138 / natt

Andre eiendomstyper i Hemsedal som kan være interessante:

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Hemsedal

kr 4 079til 8 apr - 15 apr
kr 2 856 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Hemsedal

11%til 8 apr - 15 apr
24% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Stort vintersportssted - varierte vinteraktiviteter - flott natur - varierte sommeraktiviteter - lett tilgjengelig fra store byer

Ferieleilighet og hytteutleie i Hemsedal

I Hemsedal er det stort sett to ting det går i når man ønsker å leie seg en feriebolig. Enten så leier man seg en leilighet eller så leier man seg en hel hytte. Hvis man bare er en eller to så er ofte en ferieleilighet det beste valget, men skal man reise i en større gruppe lønner det seg nok med å leie en hytte. En stor andel av boligene er utstyrt med både sauna og peis så komforten er generelt høy. Hemsedal er en liten bygd i utbredelse så de fleste av leiemulighetene er nære det man trenger. Særlig de som ligger nære sentrum av Hemsedal midt i dalen.

Verdt å vite:

Hvordan komme seg til Hemsedal?

Det finnes flere alternative måter å komme seg til Hemsedal. Med bil (turen fra Oslo tar ca. 3 timer), med bus (det går ekspressbuss mellom Oslo og Hemsedal året rundt), eller med tog (man kan ta toget fra Oslo eller Bergen til Gol).

Klima i Hemsedal

Hemsedal er en fjellbygd som ligger ca 600, og som et kjent vintersportssted er det naturlig at temperaturen om vinteren er forholdsvis lav. Gjennomsnittstemperaturen gjennom november til april er under null grader, men om sommeren kan temperaturen stige opp til 20°-25°. En behagelig temperatur for en rekke sommeraktiviteter.

Hemsedal skianlegg
Hemsedal skianlegg
En av de første registrerte skituristene i Hemsedal var Fridtjof Nansen. Han var på besøk der i 1898.

Hemsedal om vinteren

Stedet Hemsedal er først og fremst vintersport og ferier om vinteren. Det finnes 2 forholdsvis store alpinanlegg i nærheten som er primærattraksjonen om vinteren. Hos begge er det ypperlig mulighet for både alpint ski kjøring og snowboarding.

Hemsedal skisenter

Hemsedal skisenter er det største skianlegget og ligger midt inne i dalen. Du kan kjøre løyper ned fra fjellet Totten som ligger på 1450 m.o.h ned til bunnen av dalen. Det betyr 810 høydemeter med skikjøring.

Solheisen skisenter

Solheisen skisenter er litt mindre, ligger 12 km utenfor Hemsedal sentrum og er perfekt for barnefamilier, det er også bra pudderkjøringsmuligheter. Det går gratis skibuss til Solheisen fra Hemsedal sentrum hver dag i vintersesongen.

Andre vinteraktiviteter

Det finnes totalt 250 km med preparerte langrennsløyper rundt Hemsedal. Både klassisk og skøytespor, i tillegg til strikkede høyfjellsløyper. Det er også store muligheter for off-pist kjøring og toppturer til fjellene rundt Hemsedal. Det er best å leie en guide, hvis man begir seg ut på tur uten skal man ha god erfaring i å kjøre off pist og i skredsikkerhet. I tillegg finnes tilbyr Hemsedal andre varierte vinteraktiviteter som hundekjøring, kanefart og snøscooterkjøring med flere.

Hemsedal om sommeren

Det finnes store muligheter for fisking og fjellturer samt en rekke andre aktiviteter i Hemsedal hvis man er der på sommerstid.

Fiske i Hemsedal

Rundt Hemsedal ligger det 18 fjellvann og 4 elver du kan fiske i. Sesongen går fra slutten av mai til midten av september. Hemsila er kjent som en av Norges beste elver for fluefiske og byr på spennende ørretfiske.

Sykkelturer

Hemsedal har 21 sykkelruter på totalt 225 km. Mekret, gradert etter vanskelighetsgrad og godt skiltet. I tillegg finnes Hemsedal Bike park med utforløper på nesten 3 km og 450 høydemeter, og en Sykkelteknikkbane i bunnen av Hemsedal skisenter.

Fjellturer

Det finnes en rekke gode fjelltur muligheter rundt Hemsedal. Topper som Røggjin, Totten, Svarthetta og Kjykjebønnøse. Turene varierer i vanskelighetsgrad og lengde. Fra korte kveldsturer til krevende heldagsturer. På de lengre turene er det anbefalt å ta med kart og kompass.

Golf

Hemsedal golfklubb ligger i Grøndalen noen kilometer utenfor Hemsedal sentrum. Det er Norges beste fjell golfbane med 9 hull og 18 ulike utslag. Det finnes også muligheter for å spille tennis ved å leie en av de to tennisbanene som ligger ved golfanlegget, skulle man ønske det.

Fiske i Hemsedal
Fiske i Hemsedal

3 Hemsedal tips:

1. Hemsedal i påsken

Reiser man til Hemsedal i påsken er det en rekke arrangementer. Det blir arrangert konserter og invitert DJer på utestedene. I tillegg blir det hvert år avholdt “Rally to the Valley” en utforkonkurranse, hvor førstemann ned til målstreken vinner. 2. Via ferrara (Jernveg på italiensk)

Via ferraraen i Hemsedal er en fjelltur som går fra Hemsedalsentrum til toppen av Røggjin. Det handler om bratt, av og til vertikal klatring opp til toppen av fjellet, ledet av en guide. En ypperlig sommeraktivitet å gjøre i Hemsedal

3. Hollvin express.

Hollvin express er en sommeråpen skiheis som tar deg direkte opp til 1100 meter. Heisen gir deg storslagen utsikt underveis og når man er kommet har man et storslagent utgangspunkt for fjellturer. Man kan for eksempel ta turen til toppen av Totten. En lett tur, ca 3 km med ca 300 meter stigning.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i Hemsedal Booking.com Feriehus og leiligheter i Hemsedal
Airbnb Feriehus og leiligheter i Hemsedal Airbnb Feriehus og leiligheter i Hemsedal
Vrbo Feriehus og leiligheter i Hemsedal Vrbo Feriehus og leiligheter i Hemsedal
Bookiply Feriehus og leiligheter i Hemsedal Bookiply Feriehus og leiligheter i Hemsedal
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Hemsedal FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Hemsedal
Abritel Feriehus og leiligheter i Hemsedal Abritel Feriehus og leiligheter i Hemsedal
HRS Feriehus og leiligheter i Hemsedal HRS Feriehus og leiligheter i Hemsedal
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Norge
  3. Østlandet
  4. Viken
  5. Hemsedal