Finne Feriehus og leiligheter i Geilo

Høydepunkter i Geilo

  • 50 alpinbakker
  • Mekka for vintersport
  • Enkelt å komme til både fra øst og vest
  • Perfekt for en aktiv sommer
  • Vakker natur

Den beste Feriehus og leiligheter i Geilo

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Geilo, Hol
Ferieleilighet • 70 m² • 2 Soverom
3,5
(2 vurderinger)
Tilbring aktive dager med fjellturer og hyggelige middager i ferieleiligheten.Denne koselige og velutstyrte ferieleiligheten ligger i 5. etasje i dette leilighetskomplekset i Geilo sentrum. Leiligheten har et naturlig og stilfullt interiør med store vinduer som fyller rommet med lys. Du kan slå deg ned i de to lesestolene med en fengslende roman, se på TV i sofagruppen eller la solen skinne på balkongen, alt etter hva du foretrekker.Det er bare en kort spasertur til togstasjonen, ikke langt fra koselige restauranter, kafeer og butikker. Fra området og leiligheten har du en fantastisk utsikt...
fra kr 1 070 / natt
mer...
Geilo, Hol
Ferieleilighet • 94 m² • 3 Soverom
En vakker leilighet venter på deg i første etasje, i sentrum av Geilo.Tilbring en avslappende ferie med den store familien i denne koselige ferieleiligheten. Herfra har du et flott utgangspunkt for utflukter både sommer og vinter.AlpinAlpincenter i umiddelbar nærhet. Bestill spennende turer, med og uten ski, og utforsk omgivelsene. Om sommeren kan du bruke badestranden ved Ustedalsfjorden og hoppe i det forfriskende vannet.Det lille tettstedet Geilo har mye å by på for store og små. Enten det er golf, sykling, badeland - eller en tur til Dagali for å ake. Mulighetene er mange.I tillegg finn...
fra kr 2 322 / natt
mer...
Geilo, Hol
Feriehus • 100 m² • 5 Soverom
2,9
(4 vurderinger)
Tilbring en herlig ferie på Geilo i dette koselige feriehuset.Fra hytta har du en fantastisk utsikt over de vakre fjellområdene på Geilo og den glitrende Ustedalsfjorden. I stuen er det god plass til å samles om kveldene etter dagens aktiviteter. Det er også utgang til en flott terrasse derfra.På terrassen kan du lene deg tilbake og bare nyte stillheten og en avslappende ferie med familie og venner. Rundt huset er det vakker natur, gode solforhold og mange muligheter for utelek for barna.Området byr på mange muligheter for vakre turer. Foretrekker du å oppleve området fra sykkelsetet, er de...
fra kr 1 150 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Geilo

kr 3 257til 8 apr - 15 apr
kr 2 523 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Geilo

17%til 8 apr - 15 apr
54% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Hytter og ferieleiligheter på Geilo

Moderne leiligheter på fjellet

Øverst i Hallingdalen, i flott norsk natur, finner du Geilo, en av landets viktigste vinterdestinasjoner. I denne fjellandsbyen er det mange muligheter for å more seg både med og uten ski på beina, og for både store og små. Her kan du velge mellom leiligheter, fjellhytter og feriehus i mange forskjellige størrelser, alle med kort vei til skianlegg og utsikt over den vakre norske naturen.

Ferieboliger midt i skiløypa

Du har et godt utvalg av ferieleiligheter i Geilo-området. Mange av ferieboligene har alpinbakker eller skiløyper rett på utsiden av huset. Det er ditt valg om du vil bo i en ferielandsby med alle fasiliteter i gangavstand eller en fjellhytte litt mer for deg selv. Da gjerne med peis inne og terrasse ute for dagene da sola skinner. På Geilo er alle feriehus like ved butikker og spisesteder, men likevel i naturskjønne omgivelser. Hvis været eller mørket tilsier det, er de fleste hytter og leiligheter utstyrt med TV med mange kanaler og tilkobling til internett.

Hytter på Geilo
Hytter på Geilo

Nyttig informasjon

Hvordan kommer man seg til Geilo

Det er enkelt å komme seg til Geilo både fra Østlandet og Vestlandet. Du kan kjøre selv på noen få timer fra Oslo, men vestfra kan det ta litt lenger tid om vinteren og er det dårlig vær kan det være kolonnekjøring over fjellet. Derfor er det enkelt å anbefale toget, som kommer seg over fjellet i nesten all slags vær. Bergensbanen er også en opplevelse i seg selv, en toglinje som er blitt internasjonalt kjent som en av verdens vakreste. Det er drøye 3 timer med tog både fra Bergen og fra Oslo.

Klima på Geilo

Geilo ligger på nesten 800 meters høyde og opplever derfor kalde vintre og relativt kjølige somre. Det er et perfekt klima for vintersport, der sesongen kan vare helt fra oktober til april. Om sommeren kan det være godt og varmt i sola om dagen, men man bør ha på seg en genser på kvelden. Nedbøren er ganske jevnt fordelt over hele året, noe som gir trygghet for godt skiføre.

Mange fra Geilo har deltatt i en av Star Wars-filmene. Deler av filmen The Empire Strikes Back er spilt inn like i nærheten, på Finse.

Aktiviteter om vinteren

Geilo - et mekka for vinterturistene

Geilo byr på omtrent uendelig med opplevelser om vinteren både med og uten ski. I Geilo-området finner du mer enn 50 alpinbakker av forskjellige kategorier, både for nybegynnere og eksperter. Du finner også store og små snøparker og ikke minst mange som er tilpasset de små. De som vil stå på bortoverski kan også glede seg. I Geilo-området er det over 500 km med langrennsløyper.

Moro uten ski på beina

Selv om nordmenn er født med ski på beina, kan det være moro å gjøre noe annet også. I Geilo-området kan du blant annet delta i aktiviteter som trugeturer, kjøring med hundeslede, aking og ikke minst kanefart. Geilo sentrum byr dessuten på shopping og restauranter og andre typer velvære, som spa.

Hundekjøring på Langedrag

På Langedrag kan du være med og kjøre ditt eget hundespann. Spannet har 4 til 6 hunder foran sleden. Du kan kjøre selv, men det er selvsagt også lov å bare sitte på som passasjer. Det er tilbud om forskjellige runder og lengder. Turen går innover i lett terreng innover i fjellet og passer de aller fleste. Alle turer ledes av erfarne hundekjørere, så du kan alltid føle deg trygg.

Lokale matspesialiteter

Hallingkost er maten man tradisjonellt spiste i denne delen av Norge. Nå er det gjort om til et konsept for moderne mennesker. Vi snakker selvsagt om kortreist mat, produsert av stort sett lokale råvarer. Mange av produktene er i tillegg øko­logiske, og her brukes det rene råvarer uten noen tilsetningsstoffer. Dette er en matopplevelse du bare kan få i Geilo og Hallingdal.

Landskapet på Geilo
Landskapet på Geilo

Aktiviteter om sommeren

Aktiv sommer på Geilo

Geilo er perfekt for de som ønsker seg en rolig fjelltur om sommeren i vakker natur. Det er også utmerket for de som vil ha mer actionfylte opplevelser. Du kan kaste deg ut i stryk og elver på rafting eller leke Tarzan i en av flere høydeparker. Du kan også kjøre avgårde på sykkel eller oppleve høyfjellet i litt mer rolig tempo på hesteryggen.

Enda mer å finne på

Når snøen forsvinner er det faktisk enda mer å gjøre på Geilo. Vi kan nevne aktiviteter som paintball, som passer for alle. Hva med Archery Tag, som er et actionfylt spill med pil og bue, en spennende blanding av bueskyting, paintball samt kanonball. Gokart, golfbaner og badeland står også til din disposisjon.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i GeiloBooking.com Feriehus og leiligheter i Geilo
Airbnb Feriehus og leiligheter i GeiloAirbnb Feriehus og leiligheter i Geilo
Vrbo Feriehus og leiligheter i GeiloVrbo Feriehus og leiligheter i Geilo
Bookiply Feriehus og leiligheter i GeiloBookiply Feriehus og leiligheter i Geilo
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i GeiloFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Geilo
Abritel Feriehus og leiligheter i GeiloAbritel Feriehus og leiligheter i Geilo
HRS Feriehus og leiligheter i GeiloHRS Feriehus og leiligheter i Geilo
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Norge
  3. Østlandet
  4. Viken
  5. Geilo