Feriehus og leiligheter i Geilo

Feriehus og leiligheter i Geilo

Søk blant 27 boliger i Geilo!

Finn overnatting

Gratis avbestilling
Feriehus
Ferieleiligheter
Internet
Balkong / Terrasse
TV
4,0
 & mer

Feriehus og leiligheter i Geilo

Ferielandsby for 2 personer, med hage og sauna, barnevennlig i Geilo
Ferielandsby for 2 personer, med hage og sauna, barnevennlig
1 soverom
3,8
(1994 vurderinger)
fra kr 392 / natt
Leilighet for 5 personer, utsikt og sauna i tillegg til badebasseng og hage, barnevennlig i Geilo
Leilighet for 5 personer, utsikt og sauna i tillegg til badebasseng og hage, barnevennlig
3 soverom
4,2
(646 vurderinger)
fra kr 1 453 / nattGRATIS avbestilling
Feriehus for 12 personer, med hage, dyr tillatt i Geilo
Feriehus for 12 personer, med hage, dyr tillatt
5 soverom
4,4
(866 vurderinger)
fra kr 907 / natt
Feriehus for 12 personer, med innsjøutsikt og terrasse i Geilo
Feriehus for 12 personer, med innsjøutsikt og terrasse
5 soverom
4,0
(4 vurderinger)
fra kr 1 103 / natt
Vis alt

Feriehus og leiligheter med internett

Fjellhytte for 12 personer, med hage i Geilo
Fjellhytte for 12 personer, med hage
5 soverom
fra kr 1 041 / natt
Hotel for 6 personer, sauna og badebasseng i tillegg til utsikt og terrasse, dyr tillatt i Geilo
Hotel for 6 personer, sauna og badebasseng i tillegg til utsikt og terrasse, dyr tillatt
3 soverom
3,6
(457 vurderinger)
fra kr 1 072 / natt
Leilighet for 4 personer, med balkong og utsikt, barnevennlig i Geilo
Leilighet for 4 personer, med balkong og utsikt, barnevennlig
2 soverom
4,0
(216 vurderinger)
fra kr 1 113 / nattGRATIS avbestilling
Hotel for 2 personer, med hage og sauna i tillegg til badebasseng, dyr tillatt i Geilo
Hotel for 2 personer, med hage og sauna i tillegg til badebasseng, dyr tillatt
1 soverom
4,0
(895 vurderinger)
fra kr 1 031 / natt
Vis alt

Finne Feriehus og leiligheter i Geilo

Kart

Høydepunkter i Geilo

  • 50 alpinbakker
  • Mekka for vintersport
  • Enkelt å komme til både fra øst og vest
  • Perfekt for en aktiv sommer
  • Vakker natur

De mest populære fasilitetene i Geilo

Internet 2
Balkong / Terrasse 3
TV 3
Hage 1
Parkering 3
Vaskemaskin 3

Priser og tilgjenglighet

Priser

kr 2 082
juni
juli
august
september
oktober
Gjennomsnittlig pris per uke

Tilgjengelighet

100 %
juni
juli
august
september
oktober
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Hytter og ferieleiligheter på Geilo

Moderne leiligheter på fjellet

Øverst i Hallingdalen, i flott norsk natur, finner du Geilo, en av landets viktigste vinterdestinasjoner. I denne fjellandsbyen er det mange muligheter for å more seg både med og uten ski på beina, og for både store og små. Her kan du velge mellom leiligheter, fjellhytter og feriehus i mange forskjellige størrelser, alle med kort vei til skianlegg og utsikt over den vakre norske naturen.

Ferieboliger midt i skiløypa

Du har et godt utvalg av ferieleiligheter i Geilo-området. Mange av ferieboligene har alpinbakker eller skiløyper rett på utsiden av huset. Det er ditt valg om du vil bo i en ferielandsby med alle fasiliteter i gangavstand eller en fjellhytte litt mer for deg selv. Da gjerne med peis inne og terrasse ute for dagene da sola skinner. På Geilo er alle feriehus like ved butikker og spisesteder, men likevel i naturskjønne omgivelser. Hvis været eller mørket tilsier det, er de fleste hytter og leiligheter utstyrt med TV med mange kanaler og tilkobling til internett.

Hytter på Geilo
Hytter på Geilo

Nyttig informasjon

Hvordan kommer man seg til Geilo

Det er enkelt å komme seg til Geilo både fra Østlandet og Vestlandet. Du kan kjøre selv på noen få timer fra Oslo, men vestfra kan det ta litt lenger tid om vinteren og er det dårlig vær kan det være kolonnekjøring over fjellet. Derfor er det enkelt å anbefale toget, som kommer seg over fjellet i nesten all slags vær. Bergensbanen er også en opplevelse i seg selv, en toglinje som er blitt internasjonalt kjent som en av verdens vakreste. Det er drøye 3 timer med tog både fra Bergen og fra Oslo.

Klima på Geilo

Geilo ligger på nesten 800 meters høyde og opplever derfor kalde vintre og relativt kjølige somre. Det er et perfekt klima for vintersport, der sesongen kan vare helt fra oktober til april. Om sommeren kan det være godt og varmt i sola om dagen, men man bør ha på seg en genser på kvelden. Nedbøren er ganske jevnt fordelt over hele året, noe som gir trygghet for godt skiføre.

Mange fra Geilo har deltatt i en av Star Wars-filmene. Deler av filmen The Empire Strikes Back er spilt inn like i nærheten, på Finse.

Aktiviteter om vinteren

Geilo - et mekka for vinterturistene

Geilo byr på omtrent uendelig med opplevelser om vinteren både med og uten ski. I Geilo-området finner du mer enn 50 alpinbakker av forskjellige kategorier, både for nybegynnere og eksperter. Du finner også store og små snøparker og ikke minst mange som er tilpasset de små. De som vil stå på bortoverski kan også glede seg. I Geilo-området er det over 500 km med langrennsløyper.

Moro uten ski på beina

Selv om nordmenn er født med ski på beina, kan det være moro å gjøre noe annet også. I Geilo-området kan du blant annet delta i aktiviteter som trugeturer, kjøring med hundeslede, aking og ikke minst kanefart. Geilo sentrum byr dessuten på shopping og restauranter og andre typer velvære, som spa.

Hundekjøring på Langedrag

På Langedrag kan du være med og kjøre ditt eget hundespann. Spannet har 4 til 6 hunder foran sleden. Du kan kjøre selv, men det er selvsagt også lov å bare sitte på som passasjer. Det er tilbud om forskjellige runder og lengder. Turen går innover i lett terreng innover i fjellet og passer de aller fleste. Alle turer ledes av erfarne hundekjørere, så du kan alltid føle deg trygg.

Lokale matspesialiteter

Hallingkost er maten man tradisjonellt spiste i denne delen av Norge. Nå er det gjort om til et konsept for moderne mennesker. Vi snakker selvsagt om kortreist mat, produsert av stort sett lokale råvarer. Mange av produktene er i tillegg øko­logiske, og her brukes det rene råvarer uten noen tilsetningsstoffer. Dette er en matopplevelse du bare kan få i Geilo og Hallingdal.

Landskapet på Geilo
Landskapet på Geilo

Aktiviteter om sommeren

Aktiv sommer på Geilo

Geilo er perfekt for de som ønsker seg en rolig fjelltur om sommeren i vakker natur. Det er også utmerket for de som vil ha mer actionfylte opplevelser. Du kan kaste deg ut i stryk og elver på rafting eller leke Tarzan i en av flere høydeparker. Du kan også kjøre avgårde på sykkel eller oppleve høyfjellet i litt mer rolig tempo på hesteryggen.

Enda mer å finne på

Når snøen forsvinner er det faktisk enda mer å gjøre på Geilo. Vi kan nevne aktiviteter som paintball, som passer for alle. Hva med Archery Tag, som er et actionfylt spill med pil og bue, en spennende blanding av bueskyting, paintball samt kanonball. Gokart, golfbaner og badeland står også til din disposisjon.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i GeiloBooking.com Feriehus og leiligheter i GeiloHomeAway Feriehus og leiligheter i GeiloHomeAway Feriehus og leiligheter i GeiloFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i GeiloFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i GeiloVrbo Feriehus og leiligheter i GeiloVrbo Feriehus og leiligheter i GeiloHRS Feriehus og leiligheter i GeiloHRS Feriehus og leiligheter i GeiloAbritel Feriehus og leiligheter i GeiloAbritel Feriehus og leiligheter i GeiloAirbnb Feriehus og leiligheter i GeiloAirbnb Feriehus og leiligheter i Geilo
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Norge
  3. Østlandet
  4. Viken
  5. Geilo