Ferieleiligheter og feriehus i Oslo

Søk blant 181 boliger i Oslo!

Søk blant millioner av ferieboliger
+
Sammenlign fra mer enn 600 nettsider
=
Finn din perfekte feriebolig for den beste prisen

Populære ferieboliger i Oslo

Leilighet for 3 personer
3 pers., 1 soverom, 33m², 1,5km til stranden
5,0
16 vurderinger
Frogner, Oslo
fra
kr 1 218per natt
Leilighet for 5 personer, med badebasseng
5 pers., 3 soverom, 125m², 1,7km til stranden
5,0
20 vurderinger
Frogner, Oslo
fra
kr 1 402per natt
Leilighet for 4 personer, med balkong
5,0
1 vurdering
Bydel Gamle Oslo, Oslo
fra
kr 2 068per natt
Leilighet for 4 personer, med balkong
4,5
20 vurderinger
Bydel Gamle Oslo, Oslo
fra
kr 1 075per natt
Leilighet for 3 personer
3 pers., 1 soverom, 38m², 3,6km til stranden
4,5
2 vurderinger
Grünerløkka, Oslo
fra
kr 1 361per natt
Leilighet for 8 personer, med balkong / terrasse og balkong
5,0
1 vurdering
Frogner, Oslo
fra
kr 4 156per natt
Leilighet for 4 personer, med balkong
4 pers., 2 soverom, 55m², 2,4km til stranden
Bydel Gamle Oslo, Oslo
fra
kr 1 883per natt
Leilighet for 3 personer, med balkong
Bydel Gamle Oslo, Oslo
fra
kr 1 771per natt
Leilighet for 6 personer
4,9
83 vurderinger
Bjerke, Oslo
fra
kr 850per natt
Leilighet for 7 personer, med hage, dyr tillatt
4,3
27 vurderinger
Bydel St. Hanshaugen, Oslo
fra
kr 1 310per natt
Leilighet for 3 personer, med balkong
3 pers., 1 soverom, 45m², 1,2km til stranden
4,5
2 vurderinger
Bydel Gamle Oslo, Oslo
fra
kr 962per natt
Leilighet for 3 personer, med balkong
3 pers., 1 soverom, 51m², 1,6km til stranden
Bydel Gamle Oslo, Oslo
fra
kr 2 272per natt
Leilighet for 7 personer, med balkong
3,4
10 vurderinger
Grünerløkka, Oslo
fra
kr 1 187per natt
Leilighet for 5 personer, med balkong
4,4
82 vurderinger
Frogner, Oslo
fra
kr 1 198per natt
Leilighet for 4 personer
4 pers., 1 soverom, 37m², 3,1km til stranden
5,0
1 vurdering
Bydel Gamle Oslo, Oslo
fra
kr 1 576per natt
Leilighet for 5 personer
5 pers., 2 soverom, 62m², 1,5km til stranden
4,7
13 vurderinger
Frogner, Oslo
fra
kr 1 556per natt
Leilighet for 4 personer, med balkong
4 pers., 1 soverom, 37m², 2km til stranden
Bydel Gamle Oslo, Oslo
fra
kr 829per natt
Leilighet for 4 personer
4,6
24 vurderinger
Frogner, Oslo
fra
kr 1 443per natt
Vis alt

Høydepunkter i Oslo

  • Fjordby
  • Varierte aktiviterer
  • Spennende museer
  • Flott atmosfære
  • Noe å like for alle

De mest populære fasilitetene i Oslo

Internet 67
Balkong / Terrasse 43
TV 64
Klimaanlegg 4
Hage 23
Parkering 45
Vaskemaskin 63
Varmeapparat 60
Heis 43

Ferieleiligheter og hus til leie i Oslo

I Oslo finner man for det meste ferieleiligheter til leie. Særlig hvis man ser etter noe I sentrum. Et og annet feriehus finnes det alltid, men disse er det ofte langt i mellom. Det er mange gode alternativer for hvor man bør leie hvis man ser etter en leilighet sentralt i byen. Majorstuen, Frogner, Grünerløkka og faktisk inne i sentrum er alle gode alternativer. Alle med sine sider og sin sjarm. Hvis man ser etter noe å leie som er litt forskjellig kan man også se etter leiligheter på Sørenga eller ved Barcode som er en del av den nye fjordbyutbyggingen. Alle stedene er godt tilknyttet kollektivtransportnettet så man enkelt kan komme seg dit hvor man skulle ønske over hele byen.

Frogner

Frogner er et av de finere strøkene i Oslo, med byvillaer og staslige bygårder fra 1800-tallet. Det er et avslappet boligstrøk veldig nære sentrum, noen få minutters gange eller en kjapp tur med trikken. Frogner ligger også tett opptil Frognerparken med Vigelandsanlegget og Frognerbadet, hvis man er der på sommeren og har lyst på et forfriskende bad.

Grünerløkka

Grünerløkka har gjennomgått en voldsom gentrifisering de siste tiårene, det vil si at et tildeles slitent arbeiderstrøk har mottatt store investeringer og er blitt forvandlet til et av byens kuleste og hippeste steder. Fult av små butikker, små restauranter og en ung energirik befolkning er Grünerløkka et særegent sted i Oslo og også et av de mest etterspurte stedene å bo.

Majorstuen

Majorstuen er et perfekt sted å bo hvis du er ute etter å bo temmelig nære sentrum i et mer avslappet boligområde. Rett ved handlegaten Bogstadveien, Slottet og Vigelandsparken majorstuen er nærme alt. Majorstuen er også ypperlig tilknyttet kollektivnettet i Oslo med busser trikker og t-bane lett tilgjengelig.

Oslo sentrum

Det å bo i Oslo sentrum kan være ideelt under et kort besøk i Oslo. Nære til alt og alle, det å bo i eller rundt kvadraturen har en rekke fordeler. Kort vei til alt i sentrum og nære Oslo Sentralstasjon hvor så og si alt av transport stopper slik at man kan komme seg dit man vil ellers i Oslo også. Dette i tillegg til at strøket inneholder en rekke gamle sjarmerende bygninger.

Operaen
Operaen
Det var i den tid jeg gikk omkring og sultet i Kristiania, denne forunderlige by som ingen forlater før han har fått merker av den … Knut Hamsund, Sult

Nyttig informasjon om Oslo:

Hvordan komme seg rundt

Kollektivtransporttilbudet i Oslo er egentlig alt man trenger for å komme seg rundt omkring. Busser, trikker, t-baner, tog og båter frakter deg hvor enn du skulle ønske innenfor bygrensene, i tillegg til en rekke steder utenfor bygrensene. Ruter sin smarttelefon app er den mest vanlige måten for osloborgere å betale for seg på. Ellers så finnes det også muligheter til å kjøpe en vanlig billett på billettautomater på de fleste stasjoner, eller i en kiosk i nærheten.

Klima i Oslo

Somrene i Oslo er ofte fine med temperaturer rundt 20 til 25 grader og mye sol, men på vinteren kan være kaldt i Oslo om vinteren, med minusgrader i gjennomsnitt fra desember til mars. På høsten og våren varierer det veldig med både varme og kalde perioder. Det kan være lurt å se på langtidsvarselet på yr.no før du reiser uansett når det er.

Arrangementer i Oslo

Det er en rekke arrangementer i Oslo i løpet av året. Alt fra Norway cup til Øyafestivalen, by:Larm, Infernofestivalen og Bislett Games. I løpet av vinteren avholdes det også en rekke vintersportsarrangementer som X-games og verdenscupen i skiskyting, langrenn og hopp.

Aktivitetsmuligheter for barn under en Osloferie.

Lekeslottet i Frognerparken

I Frognerparken, rett ved siden av Vigelandsparken finner man Norges største lekeslott; Frognerborgen

Naturhistorisk museum

Inne i naturhistorisk museum på tøyen ligger både Zoologisk museum med utstillinger som viser dyreliv fra Norge og resten av verden.

Teknisk museum

Teknisk museum ligger på Kjelsås i Oslo og har over 80 prøv-selv installasjoner blant 25 forskjellige temautstillinger. Rundt 60% av de som besøker museet er barn og unge.

Slottet i Oslo
Slottet i Oslo

5 Oslo tips

1. Vigelandsparken

Vigelandsparken er verdens største skulpturpark utført av en enkelt kunstner, den ble ferdigstilt mellom 1939 og 1949 og er i dag en av Oslos største turistattraksjoner. Parken strekker seg utover 320 mål mellom Majorstuen og Frogner. Monolitten, Sinnataggen og livshjulet er alle kjente skulpturer man finner i parken. Det er gratis inngang til parken, men for det tilhørende museet koster det 60kr for voksne og 30kr for barn for inngang.

2. Akershus festning

Akershus festning er en av norgeshistoriens mest betydningsfulle festninger. Det er en middelalderfestning hvor de første delene ble påbegynt helt tilbake i 1290- tallet. I dag inneholder festningen både Norges hjemmefrontmuseum og Forsvarsmuseet i tillegg til mange severdigheter i selve festningen. På sommeren arrangeres det også en rekke arrangementer i og rundt festningen, som fotballfest ved Kontraskjæret under EM og VM og festivaler.

3. Marka

Marka er noe særegent for Oslo. Det er et sted Oslofolk flykter til i helgene for å unngå byens mas og kjas. Å gå tur på sommeren eller å gå på ski på vinteren er noe absolutt å anbefale for hele familien. Man kan ta T-banen helt opp til Frognerseteren eller til Sognsvann og så å si havne midt ute i skogen.

4. Vikingskipshuset (Kulturhistorisk Museum)

Vikingskipshuset ble ferdigstilt i 1957, det ligger ute på bygdøy og det er absolutt verdt å ta en tur. Museet huser Tuneskipet, Gokstadskipet og Osebergskipet tre av verdens best bevarte vikingskip, i tillegg til en rekke andre funn som en vogn og en slede fra Oseberggraven. I huset er det også en skiftende utstilling som viser temaer relaterte til vikingskipene.

5. Astrup Fearnly museet.

Astrup Fearnly museet er et privat samtidskunstmuseum. Det åpnet i 1993 og i 2012 flyttet det til et nytt spektakulært museumsbygg tegnet av Renzo Piano, en verdenskjent arkitekt. Museet ligger ytterst på tuppen av Tjuvholmen i et område med moderne nybygg fulle av restauranter hoteller og butikker. Det disponerer en betydelig samling av både norsk og internasjonal samtidskunst. Museet har ofte eksterne utstillinger og har tidligere hatt utstillinger med kunstverk fra kunstnere som Yoko Ono og Charles Ray.

Akershus festning
Akershus festning