Finne Feriehus og leiligheter i Sør-Frankrike

Den beste Feriehus og leiligheter i Sør-Frankrike

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Bordezac, Sentralmassivet
Feriehus • 28 m² • 2 Personer
2,9
(9 vurderinger)
Dette lille trehuset med terrasse og svømmebasseng (naturlig basseng med vannplanter) har en rolig naturlig beliggenhet. Innen 3 km kan du bade og fiske i foten Cèze, og restauranter og butikker venter på deg i Bessèges. Cévennes danner et vakkert bakteppe for fotturer. Attraksjoner i regionen inkluderer Grotte de Cocalière (15 km), Saint-Ambroix (15 km), Alès (35 km), Pont-du-Gard (40 km), Vallon-Port-d'Arc (40 km), Uzès (45 km) og Anduze (50 km).
fra kr 239 / natt
mer...
Entrechaux, Provence
Feriehus • 53 m² • 1 Soverom
4,3
(15 vurderinger)
Oppdag dette sjarmerende feriehuset på en stor, skogkledd og rolig eiendom i en vakker landsby, 6 km fra den vakre lille byen Vaison-la-Romaine i Provence.Dette lille huset i nærheten av Mont Ventoux med sin vakre lille terrasse er perfekt for et par med to barn. Barna kan leke i hagen mens foreldrene kan nyte den fantastiske utsikten over landskapet og slottet i Entrechaux i skyggen og på hagemøbler.Entrechaux ligger på grensen mellom Drôme Provençale og Vaucluse, ved bredden av Ouvèze og Toulourenc, med en natur som er verdig de vakreste postkortene i Sør-Frankrike. Landsbyen domineres av...
fra kr 524 / natt
mer...
Carpentras, Provence
Feriehus • 85 m² • 1 Soverom
4,9
(19 vurderinger)
2-room house 85 m2. Beautiful furnishings: entrance hall. Living/dining room with TV (flat screen). Exit to the terrace, to the swimming pool. 1 room with 1 french bed (1 x 160 cm, length 200 cm), shower/WC. Exit to the terrace, to the swimming pool. Kitchenette (4 hot plates, dishwasher, microwave). Deck chairs (2). Facilities: washing machine. Internet (WiFi, free). Please note: smoke alarm. Access from outside: shower/WC. Reversible air conditioning.
fra kr 1 093 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Sør-Frankrike

kr 2 141til 8 apr - 15 apr
kr 2 666 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Sør-Frankrike

43%til 8 apr - 15 apr
49% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

FAQs: Feriehus og leiligheter i Sør-Frankrike

Hva koster det å leie et feriehus ISør-Frankrike?

Med tanke på den gjennomsnittlige prisen på 1 653,04 NOK per natt, Sør-Frankrike ligger i det øvreprissjiktet ferieboliger i Frankrike. Hvilken måned er det mest penger å spare på ferieboliger? Om du ønsker å få mest ut av feriebudsjettet ditt, er de rimeligste månedene for et besøk til Sør-Frankrike Oktober (1463,48 NOK i gjennomsnitt per natt), November (1517,72 NOK), og Mars (1561,86 NOK). Når er det dyrest å leie feriebolig i Sør-Frankrike? Når det kommer til ferieboliger i Sør-Frankrike, er det dyrest gjennom sommeren, i Juli (med en gjennomsnittspris på 1988,15 NOK per natt), etterfulgt av August (1898,1 NOK), og Juni (1697,78 NOK). Er det vanlig med mange ferieboliger tilgjengelig i Sør-Frankrike? Er det bedre å bestille ferieboligen i god tid før avreise når man besøker Sør-Frankrike, ettersom bare 40 % av ferieboligene normalt er tilgjengelig gjennom året. Når er det best sjanser for restplasser? De beste månedene for å finne ledige ferieboliger i Sør-Frankrike er April (gjennomsnittlig antall ferieboliger tilgjengelig nådde 48 % av totalen i 2020), Oktober (46,6 %), og November (45,75 %). Hvor mange eiendommer har Holidu i Sør-Frankrike? Ifølge data fra 2020, er det vanskeligst å finne ferieboliger i Sør-Frankrike i, August (med kun 17,6 % av tilgjengelige eiendommer ledig), Juli (27,6 %), og Mai (39 %). Hvor mange eiendommer er det i Sør-Frankrike? Vårt tilbud av eiendommer inneholder rundt 130000 eiendommer fra 129 partnere.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i Sør-FrankrikeBooking.com Feriehus og leiligheter i Sør-Frankrike
Airbnb Feriehus og leiligheter i Sør-FrankrikeAirbnb Feriehus og leiligheter i Sør-Frankrike
Vrbo Feriehus og leiligheter i Sør-FrankrikeVrbo Feriehus og leiligheter i Sør-Frankrike
Bookiply Feriehus og leiligheter i Sør-FrankrikeBookiply Feriehus og leiligheter i Sør-Frankrike
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Sør-FrankrikeFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Sør-Frankrike
Abritel Feriehus og leiligheter i Sør-FrankrikeAbritel Feriehus og leiligheter i Sør-Frankrike
HRS Feriehus og leiligheter i Sør-FrankrikeHRS Feriehus og leiligheter i Sør-Frankrike
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Frankrike
  3. Sør-Frankrike