Finne Feriehus og leiligheter i Frankrike

Den beste Feriehus og leiligheter i Frankrike

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Chaintré, Bourgogne-Franche-Comté
Villa • 550 m² • 11 Soverom
3,9
(17 vurderinger)
En unik mulighet: bo på en vingård med privat svømmebasseng omgitt av vingårder, nær Macon! Du vil ha hele gården til din disposisjon. Det er blitt renovert og pusset opp med et godt øye for detaljer og utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter og Fransk sjarm. Huset består av 2 deler, som er sammenkoblet via en korridor og terrassen. Det er 10 soverom og 8 bad, 2 stuer og 2 kjøkken, hvorav den ene er mindre enn 65m2 og utstyrt med et langt spisebord, åpen peis og stor TV, samt direkte tilgang til terrassen møblert med lange bord. Huset er omgitt av en fantastisk hage med (vedlagt) privat s...
fra kr 3 781 / natt
mer...
Valréas, Provence-Alpes-Côte D'azur
Feriehus • 51 m² • 1 Soverom
5,0
Peacefully located and enjoying shared use of the large swimming pool with the discreet owner, this charming, tastefully restored semi-detached gîte is part of an 18th-century Provençal farmhouse and has a private terrace and garden, with shared use of a small park.Neighbouring farms sell fresh produce and Valréas, 1km, hosts a lively Provençal market. It is also a good base for visiting Rhône wine producers. Discover the Château de Grignan, 9km. Nyons, 15km, is one of France's leading producers of olives and oil. Visit Roman ruins in Vaison-la-Romaine, 28km, and Orange, 35km. Avignon is 70...
fra kr 412 / natt
mer...
Saint-Omer, Hauts-De-France
Feriehus • 300 m² • 5 Soverom
4,2
(54 vurderinger)
Gjennom en privat landevei eller via vannet kommer du i denne vakre oasen midt i den uberørte naturen "Le Marais Audomarois". Gården, som ble restaurert i 2012 og 2018, ligger på en privat eiendom på 4,5 ha. På eiendommen finner du en stor hage med frukttrær, en stor fiskedam, en romslig plen, et lite fotballbane og en brygge for lystbåter. Hagen er omgitt av vann, skog, flora og fauna. Le Marais Audomarois er et biosfærereservat, anerkjent og vedlikeholdt av UNESCO og tilknyttede "øko-aktører", inkludert villaeiere på denne eiendommen. Selv om reserven er fortsatt lite kjent, men utrolig v...
fra kr 1 226 / natt

Other property types i Frankrike that might be interesting:

Priser og tilgjenglighet

Ferieutleiepriser Frankrike

kr 1 990til 10 des - 17 des
kr 2 435 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Gjennomsnittlig pris per uke

Tilgjengelighet for ferieutleie Frankrike

52%til 10 des - 17 des
53% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Frankrikes høydepunkter

• Kultur og historie • Spennende storbyer • Sjarmerende småbyer • Utsøkt mat og drikke • Lang kystlinje

Feriehus og ferieleiligheter i Frankrike

Frankrike er kjent for romantiske byer, kunst og kultur. Det er det mest populære ferielandet i verden og det er ikke uten grunn. Paris er en verdensmetropol, men Frankrike har også badebyer ved Middelhavet, vingårder, slott og bøttevis med historie og sjarm. Ferieleiligheter er å finne over hele landet, med en liten overvekt sør langs Middelhavet og rundt Paris.

Ferieboliger for alle behov

Frankrike er et land der du kan leie deg en hytte som viser seg å være et eldgammelt steinhus i et sjarmerende liten landsby omgitt av vingårder. Men, landet har selvsagt ferieleiligheter for alle behov, med moderne feriehus nær stranden og ferieleiligheter med badebasseng og uteområde for barnefamilier. Du kan også overnatte i tradisjonelle gjestehus, som er en typisk fransk opplevelse og Frankrike har også sine egne skisteder i Alpene, med fjellhytter omtrent midt i skibakken.

Liker du film så er Cannes stedet å dra til. Under den internasjonale filmfestivalen fylles byen av kjente filmstjerner.

Plassering og orientering

Det mest populære turistmålet i verden

Frankrike er det aller mest besøkte turistmålet i verden. Du trenger ikke være lenge i landet for å forstå hvorfor. Kort avstand og de gode forbindelsene til resten av Europa og Verden forøvrig er noe av grunnen. Det går ofte fly til byer som Paris og Nice fra Norge og det er også enkelt å komme seg til Frankrike med egen bil. Internt i landet er motorveinettet godt utbygd og franskmennene er verdensberømte for sine hurtigtog, TGV, som tar deg rundt i landet i 300 kilometer i timen.

Flere forskjellige klimasoner

Klimaet i Frankrike er stort sett litt varmere enn Norge. Nice og Middelhavskysten opplever milde vintre der man knapt trenger jakke og varme somre med lite nedbør. Atlanterhavskysten har en litt våtere og kjøligere værtype, men noen vil nok synes det er behagelig om sommeren. I Alpene er det gode skiforhold om vinteren og våren i Paris er rett og slett nydelig.

Typisk natur i Frankrike
Typisk natur i Frankrike

Aktiviteter for reisende

Kunst, kultur og historie

Det er nesten umulig å fortelle om alt Frankrike har å by på i noen få setninger, men du kan se fram til et land med usedvanlig mye kultur og historie, som gjerne serveres i verdensberømte praktbygg i byer der kunsten er minst like viktig som handel. Her finnes noen av de mest sjarmerende gamle byer i verden med pittoreske sentrum og rad etter rad med utecafèer der klientellet er romantiske par, gamle menn og småbarnsfamilier om hverandre.

Bading og naturopplevelser

Frankrike har også en lang kystlinje, både til Atlanterhavet og til Middelhavet. Det betyr kilometerlange strender mange steder avbrutt av fantastiske klippeformasjoner før du igjen kommer til en lang strandpromenade full av uterestauranter. Midt i landet er det et mer rolig landskap men det er fullt av små og pene innsjøer omgitt av bølgende åser. Alpene er Europas høyeste fjellkjede og strekker seg et stykke inn i Frankrike.

Pyramiden utenfor Louvre i Paris
Pyramiden utenfor Louvre i Paris

Topp 5 ting å gjøre i Frankrike

1. Paris, en by som må oppleves

Verdensbyen Paris er en av de mest unike byene i verden, og omtales som romantikkens hovedstad. Her finner du verdenskjente attraksjoner som Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og Louvre museet, men også strøk med steinbelagte trange gater med utsøkt mat og drikke servert på fortauscafeer til langt på natt. Byen har også flotte parker og noen av verdens mest fasjonable designerbutikker.

2. Den franske riviera

Nice blir gjerne omtalt som hovedstaden på Cote d'Azur, den franske rivieraen, med et behagelig klima året rundt. Dette er Frankrikes middelhavskyst med milelange strender, også midt i byen. Nice har også en sjarmerende gamleby. Byen er et utmerket utgangspunkt for å utforske rivieraen, der man finner noen av verdens mest luksuriøse byer, som Monaco, Cannes og St. Tropez. Det er også kort vei til mange sjarmerende små landsbyer inne i landet.

3. Mat og drikke

Frankrike har kjent for både utsøkt vin og fantastisk mat. Du kan drikke Champagne i det eneste området i verden som har lov til å kalle det for det, altså i Champagne, Bordeaux-regionen er kjent for sine mange vingårder og navnet burde være kjent for vinkjennere. Det franske kjøkken er verdensberømt for sine gode og spennende retter og den franske osten anses som noe av det beste i verden.

4. Korsika, en vakker øy

Korsika, en øy i hjertet av Middelhavet, blir ofte omtalt som skjønnhetens øy. Øya har 1000 km med kystlinje med vakre uberørte strender. Det kalles også den perfekte destinasjon for dykkere, vannet beskrives som utrolig klart og det er mye å se på!.

5. Et palass ute i havet

Mont-Saint-Michel ser ut som et palass ute i Atlanterhavet, men det er en spektakulær landsby anlagt på en tidevannsøy i Normandie. Byen er bare tilgjengelig via en landgang og ingen biler får kjøre inn i byen.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i FrankrikeBooking.com Feriehus og leiligheter i Frankrike
Airbnb Feriehus og leiligheter i FrankrikeAirbnb Feriehus og leiligheter i Frankrike
Vrbo Feriehus og leiligheter i FrankrikeVrbo Feriehus og leiligheter i Frankrike
Bookiply Feriehus og leiligheter i FrankrikeBookiply Feriehus og leiligheter i Frankrike
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i FrankrikeFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Frankrike
Abritel Feriehus og leiligheter i FrankrikeAbritel Feriehus og leiligheter i Frankrike
HRS Feriehus og leiligheter i FrankrikeHRS Feriehus og leiligheter i Frankrike
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Frankrike