Feriehus & leiligheter i Frankrike

Feriehus & leiligheter i Frankrike

Søk blant 300 000 boliger i Frankrike!

Den beste Feriehus og leiligheter i Frankrike

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 2 Personer i Anneville-Sur-Mer, Normandie
Feriehus til 2 Personer i Anneville-Sur-Mer, Normandie, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Anneville-Sur-Mer, Normandie, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Anneville-Sur-Mer, Normandie, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Anneville-Sur-Mer, Normandie, Bilde 4
mer...
Anneville-Sur-Mer, Normandie
Feriehus • 24 m² • 1 Soverom
8,1
(15 vurderinger)
Denne tidligere vindmøllen, ikke langt fra stranden, lover en helt spesiell boopplevelse.Overnattingsstedet ligger nær grensen til den regionale naturparken Marais du Cotentin et du Bessin, og er ideelt for en romantisk ferie for to. Her finner du alt du trenger for en avslappende ferie ved sjøen. De tre etasjene er åpent forbundet via en smal vindeltrapp. Her kan du nyte dagens første kaffe ute i solen.Oppdag den vakre naturparken med rolige strender og fantastisk natur. Feriehuset ligger bare en kort kjøretur fra en over 7 km lang sandstrand. Stranden vil appellere til alle som elsker å b...
fra kr 422 / natt
Feriehus til 4 Personer i Anneville-Sur-Mer, Normandie
Feriehus til 4 Personer i Anneville-Sur-Mer, Normandie, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Anneville-Sur-Mer, Normandie, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Anneville-Sur-Mer, Normandie, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Anneville-Sur-Mer, Normandie, Bilde 4
mer...
Anneville-Sur-Mer, Normandie
Feriehus • 85 m² • 2 Soverom
9,3
(4 vurderinger)
Ingen ungdomsgrupper.Ytterligere kostnader:Sengetøy: EUR 10,00 per person (valgfritt, må betales på stedet)Ved: EUR 30,00 per uke (valgfritt, må betales på stedet)Sluttrengjøring: EUR 65,00 (obligatorisk, må betales på stedet)Energikostnader: EUR 0,25 per kilowattime etter forbruk (obligatorisk, må betales på stedet)Sykkel: EUR 25,00 (valgfritt, skal betales på stedet)Håndklær: EUR 10,00 per person (valgfritt, skal betales på stedet)Husdyr: EUR 20,00 per kjæledyr (obligatorisk hvis du reiser med kjæledyr, skal betales på stedet)Kaution: EUR 250,00 (obligatorisk, skal betales på stedet)Turis...
fra kr 811 / natt
Feriehus til 2 Personer i Ambleteuse, Hauts-De-France
Feriehus til 2 Personer i Ambleteuse, Hauts-De-France, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Ambleteuse, Hauts-De-France, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Ambleteuse, Hauts-De-France, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Ambleteuse, Hauts-De-France, Bilde 4
mer...
Ambleteuse, Hauts-De-France
Feriehus • 50 m² • 1 Soverom
9,3
(9 vurderinger)
Dette feriehuset ligger i en rolig landsby nær kysten, ved siden av eierens hus. Det er vakkert innredet og godt utstyrt, en ideell base for å utforske dette hyggelige området. Det er et museum fra andre verdenskrig i landsbyen og en sandgolfbane i nærheten. Boulogne tilbyr mange restauranter og butikker, og sørg for å besøke kystsenteret Nausicaa og gamlebyen. Innlandet byr på et variert landskap med pene landsbyer som syklister, løpere og ryttere setter pris på. NB: Det er lav takhøyde i soverom og bad og en bratt bleietrapp i huset.
fra kr 468 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Frankrike som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Frankrike

kr 2 438til 1 jun - 8 jun
kr 3 391 årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Frankrike

46%til 1 jun - 8 jun
48% årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Frankrikes høydepunkter

• Kultur og historie • Spennende storbyer • Sjarmerende småbyer • Utsøkt mat og drikke • Lang kystlinje

Feriehus og ferieleiligheter i Frankrike

Frankrike er kjent for romantiske byer, kunst og kultur. Det er det mest populære ferielandet i verden og det er ikke uten grunn. Paris er en verdensmetropol, men Frankrike har også badebyer ved Middelhavet, vingårder, slott og bøttevis med historie og sjarm. Ferieleiligheter er å finne over hele landet, med en liten overvekt sør langs Middelhavet og rundt Paris.

Ferieboliger for alle behov

Frankrike er et land der du kan leie deg en hytte som viser seg å være et eldgammelt steinhus i et sjarmerende liten landsby omgitt av vingårder. Men, landet har selvsagt ferieleiligheter for alle behov, med moderne feriehus nær stranden og ferieleiligheter med badebasseng og uteområde for barnefamilier. Du kan også overnatte i tradisjonelle gjestehus, som er en typisk fransk opplevelse og Frankrike har også sine egne skisteder i Alpene, med fjellhytter omtrent midt i skibakken.

Liker du film så er Cannes stedet å dra til. Under den internasjonale filmfestivalen fylles byen av kjente filmstjerner.

Plassering og orientering

Det mest populære turistmålet i verden

Frankrike er det aller mest besøkte turistmålet i verden. Du trenger ikke være lenge i landet for å forstå hvorfor. Kort avstand og de gode forbindelsene til resten av Europa og Verden forøvrig er noe av grunnen. Det går ofte fly til byer som Paris og Nice fra Norge og det er også enkelt å komme seg til Frankrike med egen bil. Internt i landet er motorveinettet godt utbygd og franskmennene er verdensberømte for sine hurtigtog, TGV, som tar deg rundt i landet i 300 kilometer i timen.

Flere forskjellige klimasoner

Klimaet i Frankrike er stort sett litt varmere enn Norge. Nice og Middelhavskysten opplever milde vintre der man knapt trenger jakke og varme somre med lite nedbør. Atlanterhavskysten har en litt våtere og kjøligere værtype, men noen vil nok synes det er behagelig om sommeren. I Alpene er det gode skiforhold om vinteren og våren i Paris er rett og slett nydelig.

Typisk natur i Frankrike
Typisk natur i Frankrike

Aktiviteter for reisende

Kunst, kultur og historie

Det er nesten umulig å fortelle om alt Frankrike har å by på i noen få setninger, men du kan se fram til et land med usedvanlig mye kultur og historie, som gjerne serveres i verdensberømte praktbygg i byer der kunsten er minst like viktig som handel. Her finnes noen av de mest sjarmerende gamle byer i verden med pittoreske sentrum og rad etter rad med utecafèer der klientellet er romantiske par, gamle menn og småbarnsfamilier om hverandre.

Bading og naturopplevelser

Frankrike har også en lang kystlinje, både til Atlanterhavet og til Middelhavet. Det betyr kilometerlange strender mange steder avbrutt av fantastiske klippeformasjoner før du igjen kommer til en lang strandpromenade full av uterestauranter. Midt i landet er det et mer rolig landskap men det er fullt av små og pene innsjøer omgitt av bølgende åser. Alpene er Europas høyeste fjellkjede og strekker seg et stykke inn i Frankrike.

Pyramiden utenfor Louvre i Paris
Pyramiden utenfor Louvre i Paris

Topp 5 ting å gjøre i Frankrike

1. Paris, en by som må oppleves

Verdensbyen Paris er en av de mest unike byene i verden, og omtales som romantikkens hovedstad. Her finner du verdenskjente attraksjoner som Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og Louvre museet, men også strøk med steinbelagte trange gater med utsøkt mat og drikke servert på fortauscafeer til langt på natt. Byen har også flotte parker og noen av verdens mest fasjonable designerbutikker.

2. Den franske riviera

Nice blir gjerne omtalt som hovedstaden på Cote d'Azur, den franske rivieraen, med et behagelig klima året rundt. Dette er Frankrikes middelhavskyst med milelange strender, også midt i byen. Nice har også en sjarmerende gamleby. Byen er et utmerket utgangspunkt for å utforske rivieraen, der man finner noen av verdens mest luksuriøse byer, som Monaco, Cannes og St. Tropez. Det er også kort vei til mange sjarmerende små landsbyer inne i landet.

3. Mat og drikke

Frankrike har kjent for både utsøkt vin og fantastisk mat. Du kan drikke Champagne i det eneste området i verden som har lov til å kalle det for det, altså i Champagne, Bordeaux-regionen er kjent for sine mange vingårder og navnet burde være kjent for vinkjennere. Det franske kjøkken er verdensberømt for sine gode og spennende retter og den franske osten anses som noe av det beste i verden.

4. Korsika, en vakker øy

Korsika, en øy i hjertet av Middelhavet, blir ofte omtalt som skjønnhetens øy. Øya har 1000 km med kystlinje med vakre uberørte strender. Det kalles også den perfekte destinasjon for dykkere, vannet beskrives som utrolig klart og det er mye å se på!.

5. Et palass ute i havet

Mont-Saint-Michel ser ut som et palass ute i Atlanterhavet, men det er en spektakulær landsby anlagt på en tidevannsøy i Normandie. Byen er bare tilgjengelig via en landgang og ingen biler får kjøre inn i byen.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til