Feriehus og leiligheter i Frankrike

Feriehus og leiligheter i Frankrike

Søk blant 300 000 boliger i Frankrike!

Populære reisemål i Frankrike

Den beste Feriehus og leiligheter i Frankrike

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 2 Personer i Venterol, Auvergne-Rhône-Alpes
Feriehus til 2 Personer i Venterol, Auvergne-Rhône-Alpes, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Venterol, Auvergne-Rhône-Alpes, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Venterol, Auvergne-Rhône-Alpes, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Venterol, Auvergne-Rhône-Alpes, Bilde 4
mer...
Venterol, Auvergne-Rhône-Alpes
Feriehus • 40 m² • 1 Soverom
9,6
(18 vurderinger)
"Chaud'abri (NYS170)", 1-room house 40 m2 on 2 levels. Practical furnishings: living/dining room with dining table and satellite TV. Kitchen (oven, 4 ceramic glass hob hotplates, toaster, kettle, microwave, freezer, electric coffee machine). Exit to the garden. Shower, sep. WC. Upper floor: gallery with sloping ceilings with 1 french bed (140 cm). Electric heating. Wooden floors. Garden 100 m2. Terrace furniture, electric barbecue, deck chairs (2). Facilities: washing machine, children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Maximum 1 pet/ dog allowed.
fra kr 678 / natt
Leilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France
Leilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 1
Leilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 2
Leilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 3
Leilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 4
mer...
Paris, Île-De-France
Leilighet • 9 m² • 1 Soverom
7,0
(14 vurderinger)
Fantastisk liten leilighet veldig komfortabelt privat bad dusj toaletter utstyrt kjøkkenkrok kjøleskap mikroovn te og kaffetrakter induksjon kokeplate matlaging radio raskt internett wifiFantastisk distrikt veldig livlig, men veldig trygtVi tar vare på våre gjester ved å tilby laken håndklær sjampo og selvfølgelig kloke råd gratis informasjon. .Veldig enkel tilgang fra internasjonale flyplasser og togstasjonerfleksibel innsjekking og utsjekking.
fra kr 655 / natt
Feriehus til 2 Personer i Grignan, Auvergne-Rhône-Alpes
Feriehus til 2 Personer i Grignan, Auvergne-Rhône-Alpes, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Grignan, Auvergne-Rhône-Alpes, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Grignan, Auvergne-Rhône-Alpes, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Grignan, Auvergne-Rhône-Alpes, Bilde 4
mer...
Grignan, Auvergne-Rhône-Alpes
Feriehus • 40 m² • 1 Soverom
9,0
(37 vurderinger)
Dette vakre, lille, typiske provençalske steinhuset er ideelt for et par. Det ligger i rolige og avslappende omgivelser, bare 800 m fra den pittoreske landsbyen Grignan og det imponerende renessanseslottet. Du har en hyggelig terrasse hvor du kan grille om sommeren, og i hagen kan du slappe av i solstolene i skyggen av trærne. Interiøret består av en sittegruppe med vedovn, spiseplass og kjøkkenkrok med en stor dusj på bakkeplan på den ene siden og et separat toalett på den andre. Soveområdet ligger oppe på et åpent, lyst og romslig galleri. Oppdag det fantastiske landskapet i det provençal...
fra kr 936 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Frankrike som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Frankrike

kr 2 710til 2 des - 9 des
kr 3 549 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Frankrike

52%til 2 des - 9 des
54% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Frankrike

  Frankrikes høydepunkter

  • Kultur og historie • Spennende storbyer • Sjarmerende småbyer • Utsøkt mat og drikke • Lang kystlinje

  Feriehus og ferieleiligheter i Frankrike

  Frankrike er kjent for romantiske byer, kunst og kultur. Det er det mest populære ferielandet i verden og det er ikke uten grunn. Paris er en verdensmetropol, men Frankrike har også badebyer ved Middelhavet, vingårder, slott og bøttevis med historie og sjarm. Ferieleiligheter er å finne over hele landet, med en liten overvekt sør langs Middelhavet og rundt Paris.

  Ferieboliger for alle behov

  Frankrike er et land der du kan leie deg en hytte som viser seg å være et eldgammelt steinhus i et sjarmerende liten landsby omgitt av vingårder. Men, landet har selvsagt ferieleiligheter for alle behov, med moderne feriehus nær stranden og ferieleiligheter med badebasseng og uteområde for barnefamilier. Du kan også overnatte i tradisjonelle gjestehus, som er en typisk fransk opplevelse og Frankrike har også sine egne skisteder i Alpene, med fjellhytter omtrent midt i skibakken.

  Liker du film så er Cannes stedet å dra til. Under den internasjonale filmfestivalen fylles byen av kjente filmstjerner.

  Plassering og orientering

  Det mest populære turistmålet i verden

  Frankrike er det aller mest besøkte turistmålet i verden. Du trenger ikke være lenge i landet for å forstå hvorfor. Kort avstand og de gode forbindelsene til resten av Europa og Verden forøvrig er noe av grunnen. Det går ofte fly til byer som Paris og Nice fra Norge og det er også enkelt å komme seg til Frankrike med egen bil. Internt i landet er motorveinettet godt utbygd og franskmennene er verdensberømte for sine hurtigtog, TGV, som tar deg rundt i landet i 300 kilometer i timen.

  Flere forskjellige klimasoner

  Klimaet i Frankrike er stort sett litt varmere enn Norge. Nice og Middelhavskysten opplever milde vintre der man knapt trenger jakke og varme somre med lite nedbør. Atlanterhavskysten har en litt våtere og kjøligere værtype, men noen vil nok synes det er behagelig om sommeren. I Alpene er det gode skiforhold om vinteren og våren i Paris er rett og slett nydelig.

  Typisk natur i Frankrike
  Typisk natur i Frankrike

  Aktiviteter for reisende

  Kunst, kultur og historie

  Det er nesten umulig å fortelle om alt Frankrike har å by på i noen få setninger, men du kan se fram til et land med usedvanlig mye kultur og historie, som gjerne serveres i verdensberømte praktbygg i byer der kunsten er minst like viktig som handel. Her finnes noen av de mest sjarmerende gamle byer i verden med pittoreske sentrum og rad etter rad med utecafèer der klientellet er romantiske par, gamle menn og småbarnsfamilier om hverandre.

  Bading og naturopplevelser

  Frankrike har også en lang kystlinje, både til Atlanterhavet og til Middelhavet. Det betyr kilometerlange strender mange steder avbrutt av fantastiske klippeformasjoner før du igjen kommer til en lang strandpromenade full av uterestauranter. Midt i landet er det et mer rolig landskap men det er fullt av små og pene innsjøer omgitt av bølgende åser. Alpene er Europas høyeste fjellkjede og strekker seg et stykke inn i Frankrike.

  Pyramiden utenfor Louvre i Paris
  Pyramiden utenfor Louvre i Paris

  Topp 5 ting å gjøre i Frankrike

  1. Paris, en by som må oppleves

  Verdensbyen Paris er en av de mest unike byene i verden, og omtales som romantikkens hovedstad. Her finner du verdenskjente attraksjoner som Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og Louvre museet, men også strøk med steinbelagte trange gater med utsøkt mat og drikke servert på fortauscafeer til langt på natt. Byen har også flotte parker og noen av verdens mest fasjonable designerbutikker.

  2. Den franske riviera

  Nice blir gjerne omtalt som hovedstaden på Cote d'Azur, den franske rivieraen, med et behagelig klima året rundt. Dette er Frankrikes middelhavskyst med milelange strender, også midt i byen. Nice har også en sjarmerende gamleby. Byen er et utmerket utgangspunkt for å utforske rivieraen, der man finner noen av verdens mest luksuriøse byer, som Monaco, Cannes og St. Tropez. Det er også kort vei til mange sjarmerende små landsbyer inne i landet.

  3. Mat og drikke

  Frankrike har kjent for både utsøkt vin og fantastisk mat. Du kan drikke Champagne i det eneste området i verden som har lov til å kalle det for det, altså i Champagne, Bordeaux-regionen er kjent for sine mange vingårder og navnet burde være kjent for vinkjennere. Det franske kjøkken er verdensberømt for sine gode og spennende retter og den franske osten anses som noe av det beste i verden.

  4. Korsika, en vakker øy

  Korsika, en øy i hjertet av Middelhavet, blir ofte omtalt som skjønnhetens øy. Øya har 1000 km med kystlinje med vakre uberørte strender. Det kalles også den perfekte destinasjon for dykkere, vannet beskrives som utrolig klart og det er mye å se på!.

  5. Et palass ute i havet

  Mont-Saint-Michel ser ut som et palass ute i Atlanterhavet, men det er en spektakulær landsby anlagt på en tidevannsøy i Normandie. Byen er bare tilgjengelig via en landgang og ingen biler får kjøre inn i byen.

  Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

  Booking.com Feriehus og leiligheter i FrankrikeBooking.com Feriehus og leiligheter i Frankrike
  Airbnb Feriehus og leiligheter i FrankrikeAirbnb Feriehus og leiligheter i Frankrike
  Vrbo Feriehus og leiligheter i FrankrikeVrbo Feriehus og leiligheter i Frankrike
  Bookiply Feriehus og leiligheter i FrankrikeBookiply Feriehus og leiligheter i Frankrike
  FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i FrankrikeFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Frankrike
  Abritel Feriehus og leiligheter i FrankrikeAbritel Feriehus og leiligheter i Frankrike
  HRS Feriehus og leiligheter i FrankrikeHRS Feriehus og leiligheter i Frankrike
  500+ til
  © 2023 Holidu GmbH
  ·Imprint·Vilkår·Personvern