Finne Feriehus og leiligheter i Nice

Høydepunkter i Nice

  • Flott gamleby
  • Berømt strandpromenade
  • Mildt året rundt
  • Ekslusive restauranter og butikker
  • Gode muligheter for utflukter

Den beste Feriehus og leiligheter i Nice

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Leilighet til 2 Personer i Nice, Niceregionen
Leilighet til 2 Personer i Nice, Niceregionen, Bilde 1
Leilighet til 2 Personer i Nice, Niceregionen, Bilde 2
Leilighet til 2 Personer i Nice, Niceregionen, Bilde 3
Leilighet til 2 Personer i Nice, Niceregionen, Bilde 4
mer...
Nice, Niceregionen
Leilighet • 35 m² • 1 Soverom
7,0
(8 vurderinger)
2-romsleilighet 35 m2 i 4. etasje. Vakkert møbler: stue/spisestue med, 1 sovesoffa (140 cm, lengde 190 cm), air-conditioning. Utgang til balkongen. 1 rom med, 1 dobbeltseng (160 cm, lengde 200 cm). Utgang til balkongen. Åpent kjøkken (4 keramiske kokeplater, mikrobølgeovn, elektrisk kaffemaskin). Bad, bad/WC. Oppvarming, elektrisk oppvarming, air-conditioning. Balkong. Balkongmøbler. Til disposisjon: vaskemaskin. Internett (WiFi, gratis). 06088003829GT
fra kr 497 / natt
Leilighet til 2 Personer i Nice, Niceregionen
Leilighet til 2 Personer i Nice, Niceregionen, Bilde 1
Leilighet til 2 Personer i Nice, Niceregionen, Bilde 2
Leilighet til 2 Personer i Nice, Niceregionen, Bilde 3
Leilighet til 2 Personer i Nice, Niceregionen, Bilde 4
mer...
Nice, Niceregionen
Leilighet • 45 m² • 1 Soverom
6,4
(15 vurderinger)
2-roms leilighet 45 m2 i 5. etasje. Lys, vakkert møbler: stue/spisestue med, TV (flatskjerms TV), air-conditioning. 1 rom med, 1 dobbeltseng (2 x 90 cm, lengde 200 cm). Kjøkkenkrok (2 kokeplater, brødrister, vannkoker, mikrobølgeovn, frys, elektrisk kaffemaskin). Bad, sep. toalett. Oppvarming. Fasiliteter: vaskemaskin, strykejern. Internett (WiFi, ekstra). 06088003831IR
fra kr 554 / natt
Leilighet til 3 Personer i Nice, Niceregionen
Leilighet til 3 Personer i Nice, Niceregionen, Bilde 1
Leilighet til 3 Personer i Nice, Niceregionen, Bilde 2
Leilighet til 3 Personer i Nice, Niceregionen, Bilde 3
Leilighet til 3 Personer i Nice, Niceregionen, Bilde 4
mer...
Nice, Niceregionen
Leilighet • 55 m² • 1 Soverom
8,4
(11 vurderinger)
2-room apartment 55 m2 on 1st floor. Comfortable and beautiful furnishings: living/dining room with 1 sofabed (120 cm, length 190 cm). 1 room with 1 double bed (140 cm, length 190 cm). Open kitchen (4 ceramic glass hob hotplates, electric coffee machine, combination microwave). Bath/WC. Heating. Facilities: Internet (WiFi, free). 1 pet/ dog allowed. 06088000813DW
fra kr 554 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Nice

kr 2 774til 7 okt - 14 okt
kr 3 184 årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Nice

22%til 7 okt - 14 okt
44% årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Ferieleiligheter og feriehus i Nice

Moderne leiligheter på den franske rivieraen

Nice er hovedstaden på den franske rivieraen men er også en attraksjon i seg selv. Denne lille storbyen har en flott gamleby og en fantastisk strandlinje med blått hav så langt man kan se. I dette området er det også enkelt å finne seg en ferieleilighet og du finner dem både i byen og langs Middelhavskysten helt bort til Monaco.

Leiligheter for by og strandliv

Man kan nesten ikke få en mer fransk opplevelse enn en ferieleilighet i gamlebyen i Nice. Disse leilighetene passer for både par og familier og har alltid en balkong og kort vei til gamlebyens mange attraksjoner. Hvis du heller vil ha et feriehus ved stranden er det også enkelt å finne. Litt utenfor finner du flere ferieboliger med god plass og kort vei til Middelhavet. Leiligheter i Frankrike er som oftest svært moderne og inneholder alt man trenger for en behagelig ferie.

En av de mest besøkte attraksjonene i Nice er blomstermarkedet. Det begynner hver dag klokken 06, unntatt mandager.

Plassering og orientering

Den franske rivieraen

Nice er innfallsporten for det som kalles den franske rivieraen, som strekker seg land sørkysten av Frankrike. Flyplassen i Nice har gode forbindelser til Norge hele året, med enda flere avganger i sommersesongen. Det er også enkelt å komme seg til Nice med tog fra mange byer i Frankrike og fra Italia. Mikrostaten Monaco ligger ikke langt unna Nice. Velger du å kjøre bil selv har du valget mellom å kjøre raskt gjennom Frankrike eller oppleve fantastiske fjelloverganger gjennom Alpene.

Solrikt og varmt klima

Sommeren er lang og vinteren er kort i Nice, der gradestokken ofte går over 30 grader i skyggen om sommeren. Med omtrent konstant solskinn er sommersesongen en favoritt blant mange tilreisende. Det er også relativt mildt om vinteren og aldri så kaldt som i Norge. Det er litt mer nedbør om vinteren, men snø er en så stor sjeldenhet at det blir overskrifer i avisene. 15 grader og sol er mer vanlig i januar. Et tips er våren og høsten i Nice. Fortsatt mildt og alt er åpent men litt mindre trykk på strendene.

Massena plassen i Nice
Massena plassen i Nice

Aktiviteter for reisende

Typiske sør-franske hus
Typiske sør-franske hus
Nice for storbyliv

Nice er en elegant by med gode muligheter for shopping og kulinariske fornøyelser. Du kan utforske de trange gatene i gamlebyen eller gå på et av byens mange museum. I tillegg til å slappe av på en av de mange utecafèene som du finner særlig mange av langs den verdensberømte strandpromenaden. Byen har også flotter parker. Nice beskrives ofte som en pen og rik by og kan best oppleves på en spasertur. Nice som utgangspunkt for utflukter

Ikke nok med at Nice i seg selv er spennende. Byen er et godt utgangspunkt for å oppleve området rundt, som inneholder både små landsbyer og større byer, i tillegg til den lange Middelhavskysten. Bare en kort kjøretur eller togtur unna finner du det bittelille landet Monaco. Filmbyen Cannes er også i nærheten. Innover i landet ligger det små sjarmerende landsbyer og det er heller ikke langt til Italia.

Topp 3 ting å gjøre i Nice

Besøk gamlebyen i Nice

Gamlebyen er den eldste og mest sjarmerende delen av byen. Her snakker vi om trange brosteinsgater som snirkler seg forbi gamle bygninger med rød takstein som ser ut som de er fra Middelalderen. I gamlebyen finner du mange små butikker og familiedrevne restauranter med spennende lokal mat og drikke. Er du glad i museum og kunst så er det greit å vite at Henri Matisse har fått sitt eget museum i Nice. Hans kunstverk var ifølge ekspertene tydelig inspirert av fargene og utsikten i Nice.

Gå på den berømte strandpromenaden

Promenade des Anglais er den berømte strandpromenaden i Nice. Den ble anlagt på 1800-tallet og er stadig stedet der de rike og vakre kommer for en aftentur før middagen inntas på en eksklusiv restaurant. Men promenaden er selvsagt åpen for alle og syder av liv året rundt. Her ligger noen av de beste restaurantene i Frankrike med priser som gjenspeiler både kvaliteten og beliggenheten.

Ta en dagstur til Monaco eller Cannes

Monaco er et eget land, som er helt omgitt av Frankrike og Middelhavet. Dette er et av verdens minste land, et fyrstedømme som i all hovedsak består av hovedstaden Monte Carlo. Dette er en lekeplass for noen av verdens rikeste med et berømt casino, der du må kle deg svært pent for å komme inn. Byen er også kjent for det årlige billøpet der racerbilene kjører i en vanvittig fart gjennom bygatene. Monaco ligger en kort kjøretur unna Nice og det går ofte tog til landets eneste togstasjon, som er plassert inne i fjellet ovenfor Monte Carlo.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i NiceBooking.com Feriehus og leiligheter i Nice
Airbnb Feriehus og leiligheter i NiceAirbnb Feriehus og leiligheter i Nice
Vrbo Feriehus og leiligheter i NiceVrbo Feriehus og leiligheter i Nice
Bookiply Feriehus og leiligheter i NiceBookiply Feriehus og leiligheter i Nice
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i NiceFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Nice
Abritel Feriehus og leiligheter i NiceAbritel Feriehus og leiligheter i Nice
HRS Feriehus og leiligheter i NiceHRS Feriehus og leiligheter i Nice
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Frankrike
  3. Sør-Frankrike
  4. Cote d'Azur
  5. Nice