Den beste Feriehus og leiligheter i Provence

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 2 Personer i Carpentras, Provence
Feriehus til 2 Personer i Carpentras, Provence, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Carpentras, Provence, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Carpentras, Provence, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Carpentras, Provence, Bilde 4
mer...
Carpentras, Provence
Feriehus • 85 m² • 1 Soverom
9,9
(14 vurderinger)
2-room house 85 m2. Beautiful furnishings: entrance hall. Living/dining room with TV (flat screen). Exit to the terrace, to the swimming pool. 1 room with 1 french bed (1 x 160 cm, length 200 cm), shower/WC. Exit to the terrace, to the swimming pool. Kitchenette (4 hot plates, dishwasher, microwave). Heating. Deck chairs (2). Facilities: washing machine. Internet (WiFi, free). Please note: smoke alarm. Access from outside: shower/WC. Reversible air conditioning.
fra kr 1 028 / natt
Feriehus til 2 Personer i Sigonce, Forcalquierregionen
Feriehus til 2 Personer i Sigonce, Forcalquierregionen, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Sigonce, Forcalquierregionen, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Sigonce, Forcalquierregionen, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Sigonce, Forcalquierregionen, Bilde 4
mer...
Sigonce, Forcalquierregionen
Feriehus • 30 m² • 1 Soverom
9,4
(7 vurderinger)
"Giono (SNC106)", 1-roms studio 30 m2. Renovert, rustikt og koseligt møbler: stue/soverom med, 2 senger (100 cm, lengde 200 cm). Utgang til terrassen. Liten kjøkkenkrok (2 gassbrennere, brødrister, vannkoker, mikrobølgeovn, elektrisk kaffemaskin) med, spisebord. Utgang til terrassen. Dusj/WC. Gassoppvarming. Terrasse med tak. Terrassemøbler. Utsikt over hagen og landskapet. Fasiliteter: Internett (WiFi, gratis). Maksimalt 1 kjæledyr/hund tillatt.
fra kr 813 / natt
Leilighet til 2 Personer i Six-Fours-Les-Plages, Toulonregionen
Leilighet til 2 Personer i Six-Fours-Les-Plages, Toulonregionen, Bilde 1
Leilighet til 2 Personer i Six-Fours-Les-Plages, Toulonregionen, Bilde 2
Leilighet til 2 Personer i Six-Fours-Les-Plages, Toulonregionen, Bilde 3
Leilighet til 2 Personer i Six-Fours-Les-Plages, Toulonregionen, Bilde 4
mer...
Six-Fours-Les-Plages, Toulonregionen
Leilighet • 27 m² • 1 Soverom
9,1
(9 vurderinger)
"Le Colibri (SFP145)", 1-room apartment 27 m2, on the upper floor. Practical furnishings: living/sleeping room with 1 double sofabed and open-hearth fireplace (only for decoration), dining table and satellite TV. Exit to the balcony. Small, open kitchen in the entrance (2 hot plates, toaster, kettle, electric coffee machine, combination microwave). Shower/WC. Electric heating. Large balcony 24 m2. Balcony furniture, electric barbecue, deck chairs (2). Facilities: washing machine, children's high chair, baby cot. Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Maximum 2 pets/ dogs allo...
fra kr 508 / natt

Populære reisemål i Provence

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Provence

kr 2 759til 7 okt - 14 okt
kr 3 273 årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Provence

56%til 7 okt - 14 okt
53% årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Provence

  • Både Alpene og Middelhavet
  • Lange sandstrender
  • Solrik og varm sommer
  • Store og små byer
  • Kultur og historie

Feriehus og ferieleiligheter i Provence

Tradisjonelle ferieleiligheter i vakker natur

Provence er en region i Sør-Frankrike, som strekker seg fra Middelhavet til Alpene. Her finner man både strender og skisteder, spennende storbyer og sjarmerende landsbyer, verdenskjente attraksjoner og ukjente perler, alt i en ramme av et dramatisk landskap. Ferieleiligheter i Provence finner du både langs kysten og inne i landet, med en overvekt av tilbud i nærheten av verdensarvbyen Avignon og langs de mange badebyene ved Middelhavskysten.

Franske leiligheter som passer hele familien

Dette er en populær region både for franskmenn og utlendinger og utvalget i ferieboliger er derfor stort. Du kan enkelt finne en leilighet som passer deg og familien. Her kan du blant annet bo i en barnevennlig ferieleilighet i en liten landsby ved havet, med kort vei til stranden. Eller du kan ha et feriehus for deg selv med hage og basseng nær en av de mange sjarmerende landsbyene i Provence. På listen over rimelig overnatting finner du også moderne leiligheter sentralt i storby, rom i gjestehus, flotte villaer og til og med bondegårder.

De som bor i Provence kalles provencalere og snakker faktisk sitt eget språk, provencalsk, som er i slekt med fransk.

Plassering og orientering

Det mest populære reisemålet i Frankrike

Provence og Cote d'Azur er den mest besøkte delen av Frankrike og har derfor gode transportforbindelser både til Norge og resten av verden. Nice er en by som har hyppige flyavganger til norske flyplasser og også Marseille er det enkelt å fly til. Det går hurtigtog TGV til så og si alle franske byer, så Paris er også et alternativ å fly til og så kan du suse avgårde i 300 kilometer i timen til Middelhavskysten. Det går også tog til Italia, Tyskland, Sveits og Storbritannia. For de som vil kjøre selv fra Norge blir det et valg mellom raske motorveier gjennom Tyskland og Frankrike eller spektakulær natur gjennom Sveits.

Ordentlig Middelhavsklima

Provence ligger ved Middelhavet og sør for Alpene så sommeren er garantert varm og solrik. I innlandet er det ikke uvanlig med opp mot 40 grader, men det er som oftest en avkjølende bris langs kysten. Om vinteren kan været mer beskrives som en norsk sommer, altså med opp mot 20 grader og litt nedbør, men ikke mye. I innlandet kan det ligge litt snø på bakken på morgenen i januar, men det forsvinner fort når sola kommer opp.

En koselig bakgate i Aix en Provence
En koselig bakgate i Aix en Provence

Aktiviteter for reisende

Provence for strand og sol

Det er kanskje ikke det første man tenker på når man hører Provence, men med en lang Middelhavskyst er det enkelt å finne seg en strand her. Her snakker vi om både lange sandstrender der lokalbefolkningen foretar sin kveldstur på strandpromenaden og om mindre, men mer dramatiske strender som ligger nesten uberørt mellom klipper. En by som er kjent for sine strender i en flott gamleby er Antibes. Litt lenger vest finner du kilometer lange strender i pen natur ved Cap d'Agde og Sete.

Provence for kultur og historie

Kultur og historie er nok det Provence er mest kjent for og du blir ikke skuffet hvis du besøker en av de mange fantastiske småbyene landsbyene i området. Listen over aktuelle byer er lang og alle har en gammel bykjerne full av historiske monumenter med trange gater fulle av fortauscafèer, med et eller flere torg der lokalbefolkingen slapper og snakker sammen.

Særegne lavender åkere i Provence
Særegne lavender åkere i Provence

Topp 3 ting å gjøre i Provence

1. Opplev verdensarvbyen Avignon

Avignon er kanskje den mest kjente av byene i Provence. Så er det da også en helt unik middelalderby med en spesiell historie. Gamlebyen var nemlig residens for paven, rettere sagt en av dem. I en periode i middelalderen hadde den katolske kirken tre paver og en av dem hadde sin residens i Avignon. Dette er noe av grunnen til at byen er oppført på Unescos liste over verdensarv. En annen grunn er de mange palassene og en pussig gammel bro som går ingen steder.

2. Dagstur til storbyen Marseille

Marseille er en av de største byene i Frankrike og har sine utfordringer. Men, et besøk til den gamle bydelen ved havna vil avsløre et flott strøk med mye gammel historie og utallige restauranter og spisesteder. Like ved finner man den gamle bohembydelen La Panier, som nå er pusset opp og er blitt et trendy strøk med koselige cafèer, gallerier og småbutikker.

3. Strand, natur og småby i Sete

Sète er en liten men samtidig viktig havneby, som ligger plassert på en landtunge med Middelhavet på den ene siden og en lagune på den andre. I tilegg er byen plassert rundt en høy klippeformasjon og innehar en rekke kanaler, som mange sammenligner med Venezia. Både sør og nord for sentrum finner du lange badestrender på sandbanker og naturen er i seg selv like spektakulær som gamlebyen er sjarmerende.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i ProvenceBooking.com Feriehus og leiligheter i Provence
Airbnb Feriehus og leiligheter i ProvenceAirbnb Feriehus og leiligheter i Provence
Vrbo Feriehus og leiligheter i ProvenceVrbo Feriehus og leiligheter i Provence
Bookiply Feriehus og leiligheter i ProvenceBookiply Feriehus og leiligheter i Provence
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i ProvenceFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Provence
Abritel Feriehus og leiligheter i ProvenceAbritel Feriehus og leiligheter i Provence
HRS Feriehus og leiligheter i ProvenceHRS Feriehus og leiligheter i Provence
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Frankrike
  3. Sør-Frankrike
  4. Provence