Feriehus og leiligheter i Provence

Feriehus og leiligheter i Provence

Søk blant 40 455 boliger i Provence!

Den beste Feriehus og leiligheter i Provence

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i Le Lavandou, Toulonregionen
Ferieleilighet til 2 Personer i Le Lavandou, Toulonregionen, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Le Lavandou, Toulonregionen, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Le Lavandou, Toulonregionen, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Le Lavandou, Toulonregionen, Bilde 4
mer...
Le Lavandou, Toulonregionen
Ferieleilighet • 20 m² • 1 Soverom
7,2
(33 vurderinger)
1-roms ettromsleilighet 20 m2, i første etasje. Enkelt og vakkert møbler: stue/spisestue med, 1 dobbel sovesoffa (140 cm, lengde 190 cm), spisebord og TV (flatskjerms TV). Kjøkkenkrok (2 keramiske kokeplater, brødrister, vannkoker, elektrisk kaffemaskin, kombimikrobølgeovn). Dusj/WC, ingen oppvarmingsmulighet. Utsikt over havet. Fasiliteter: Internett (WiFi, ekstra). Vennligst merk: ingen parkering. Maksimalt 1 kjæledyr/hund tillatt. TV kun FR. Røykvarsler. 8307000091231
fra kr 572 / natt
Feriehus til 2 Personer i Sarrians, Provence
Feriehus til 2 Personer i Sarrians, Provence, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Sarrians, Provence, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Sarrians, Provence, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Sarrians, Provence, Bilde 4
mer...
Sarrians, Provence
Feriehus • 30 m² • 1 Soverom
9,0
(6 vurderinger)
Feriehuset ligger 3 km utenfor Sarrians, en liten by mellom Carpentras (7 km) og Orange (15 km), 15 km fra den historiske byen Avignon. Du bor på grensen mellom Provence og Drôme, midt i vingårder med vakker utsikt. Et vakkert område, laget for fotturer og sykling. Du bor i riktig del av dette huset. Elven Ouvèze, hvor du kan svømme, ligger 6 km fra huset ditt. Du bor her i et veldig rolig område, og på en klar dag har du en vakker utsikt over Mont Ventoux fra terrassen din ved svømmebassenget. Frukthagen grenser til den; her kan du sole deg, lese eller bare slappe av i fred. Eierens hus li...
fra kr 771 / natt
Feriehus til 2 Personer i Carpentras, Provence
Feriehus til 2 Personer i Carpentras, Provence, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Carpentras, Provence, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Carpentras, Provence, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Carpentras, Provence, Bilde 4
mer...
Carpentras, Provence
Feriehus • 85 m² • 1 Soverom
9,9
(14 vurderinger)
2-roms hus 85 m2. Vakkert møbler: inngangsparti. Stue/spisestue med, TV (flatskjerms TV). Utgang til terrassen, til badebassenget. 1 rom med, 1 dobbeltseng (1 x 160 cm, lengde 200 cm), dusj/WC. Utgang til terrassen, til bassenget. Kjøkkenkrok (4 kokeplater, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn). Oppvarming. Liggestoler (2). Til benyttelse: vaskemaskin. Internet (WiFi, gratis). Vennligst merk: røykvarsler. Tilgang utenfra: dusj/WC. Reversibel luftkondisjonering.
fra kr 1 343 / natt

Populære reisemål i Provence

  Priser og tilgjenglighet

  Aktuelle priser for ferieboliger Provence

  kr 3 591til 13 jul - 20 jul
  kr 3 360 årlig gjennomsnitt
  aug
  sep
  okt
  nov
  des
  jan
  feb
  mar
  apr
  mai
  jun
  jul
  Gjennomsnittlig pris per uke

  Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Provence

  31%til 13 jul - 20 jul
  49% årlig gjennomsnitt
  aug
  sep
  okt
  nov
  des
  jan
  feb
  mar
  apr
  mai
  jun
  jul
  Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

  Høydepunkter i Provence

  • Både Alpene og Middelhavet
  • Lange sandstrender
  • Solrik og varm sommer
  • Store og små byer
  • Kultur og historie

  Feriehus og ferieleiligheter i Provence

  Tradisjonelle ferieleiligheter i vakker natur

  Provence er en region i Sør-Frankrike, som strekker seg fra Middelhavet til Alpene. Her finner man både strender og skisteder, spennende storbyer og sjarmerende landsbyer, verdenskjente attraksjoner og ukjente perler, alt i en ramme av et dramatisk landskap. Ferieleiligheter i Provence finner du både langs kysten og inne i landet, med en overvekt av tilbud i nærheten av verdensarvbyen Avignon og langs de mange badebyene ved Middelhavskysten.

  Franske leiligheter som passer hele familien

  Dette er en populær region både for franskmenn og utlendinger og utvalget i ferieboliger er derfor stort. Du kan enkelt finne en leilighet som passer deg og familien. Her kan du blant annet bo i en barnevennlig ferieleilighet i en liten landsby ved havet, med kort vei til stranden. Eller du kan ha et feriehus for deg selv med hage og basseng nær en av de mange sjarmerende landsbyene i Provence. På listen over rimelig overnatting finner du også moderne leiligheter sentralt i storby, rom i gjestehus, flotte villaer og til og med bondegårder.

  De som bor i Provence kalles provencalere og snakker faktisk sitt eget språk, provencalsk, som er i slekt med fransk.

  Plassering og orientering

  Det mest populære reisemålet i Frankrike

  Provence og Cote d'Azur er den mest besøkte delen av Frankrike og har derfor gode transportforbindelser både til Norge og resten av verden. Nice er en by som har hyppige flyavganger til norske flyplasser og også Marseille er det enkelt å fly til. Det går hurtigtog TGV til så og si alle franske byer, så Paris er også et alternativ å fly til og så kan du suse avgårde i 300 kilometer i timen til Middelhavskysten. Det går også tog til Italia, Tyskland, Sveits og Storbritannia. For de som vil kjøre selv fra Norge blir det et valg mellom raske motorveier gjennom Tyskland og Frankrike eller spektakulær natur gjennom Sveits.

  Ordentlig Middelhavsklima

  Provence ligger ved Middelhavet og sør for Alpene så sommeren er garantert varm og solrik. I innlandet er det ikke uvanlig med opp mot 40 grader, men det er som oftest en avkjølende bris langs kysten. Om vinteren kan været mer beskrives som en norsk sommer, altså med opp mot 20 grader og litt nedbør, men ikke mye. I innlandet kan det ligge litt snø på bakken på morgenen i januar, men det forsvinner fort når sola kommer opp.

  En koselig bakgate i Aix en Provence
  En koselig bakgate i Aix en Provence

  Aktiviteter for reisende

  Provence for strand og sol

  Det er kanskje ikke det første man tenker på når man hører Provence, men med en lang Middelhavskyst er det enkelt å finne seg en strand her. Her snakker vi om både lange sandstrender der lokalbefolkningen foretar sin kveldstur på strandpromenaden og om mindre, men mer dramatiske strender som ligger nesten uberørt mellom klipper. En by som er kjent for sine strender i en flott gamleby er Antibes. Litt lenger vest finner du kilometer lange strender i pen natur ved Cap d'Agde og Sete.

  Provence for kultur og historie

  Kultur og historie er nok det Provence er mest kjent for og du blir ikke skuffet hvis du besøker en av de mange fantastiske småbyene landsbyene i området. Listen over aktuelle byer er lang og alle har en gammel bykjerne full av historiske monumenter med trange gater fulle av fortauscafèer, med et eller flere torg der lokalbefolkingen slapper og snakker sammen.

  Særegne lavender åkere i Provence
  Særegne lavender åkere i Provence

  Topp 3 ting å gjøre i Provence

  1. Opplev verdensarvbyen Avignon

  Avignon er kanskje den mest kjente av byene i Provence. Så er det da også en helt unik middelalderby med en spesiell historie. Gamlebyen var nemlig residens for paven, rettere sagt en av dem. I en periode i middelalderen hadde den katolske kirken tre paver og en av dem hadde sin residens i Avignon. Dette er noe av grunnen til at byen er oppført på Unescos liste over verdensarv. En annen grunn er de mange palassene og en pussig gammel bro som går ingen steder.

  2. Dagstur til storbyen Marseille

  Marseille er en av de største byene i Frankrike og har sine utfordringer. Men, et besøk til den gamle bydelen ved havna vil avsløre et flott strøk med mye gammel historie og utallige restauranter og spisesteder. Like ved finner man den gamle bohembydelen La Panier, som nå er pusset opp og er blitt et trendy strøk med koselige cafèer, gallerier og småbutikker.

  3. Strand, natur og småby i Sete

  Sète er en liten men samtidig viktig havneby, som ligger plassert på en landtunge med Middelhavet på den ene siden og en lagune på den andre. I tilegg er byen plassert rundt en høy klippeformasjon og innehar en rekke kanaler, som mange sammenligner med Venezia. Både sør og nord for sentrum finner du lange badestrender på sandbanker og naturen er i seg selv like spektakulær som gamlebyen er sjarmerende.

  Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

  500+ til