Finne Feriehus og leiligheter i Paris

Høydepunkter i Paris

  • Romantikkens hovedstad
  • Verdensberømte landemerker
  • Kunst og kultur
  • Disneyland
  • Eiffeltårnet

Den beste Feriehus og leiligheter i Paris

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Paris, Île-De-France
Ferieleilighet • 35 m² • 3 Personer
4,8
(6 vurderinger)
Studio ideally located close to the Place Vendôme/Louvre/Opera. On the 4th floor of a listed private mansion of very high standing. Entrance, equipped kitchen, living room with double bed + single sofa bed, bathroom with bathtub, separate toilet. Parquet flooring, very light and very quiet on a large courtyard. Bed linen and towels provided.House information: Floor: 4; Stone house; Historical monument; Total number of floors in the building: 4; Bathrooms: 1; Living room: Sofa bed; Iron; King size bed; TV; Bathroom / WC: Hairdryer; Toilet; Kitchen: 2 hotplates; Kettle; Coffee machine; Coffee...
fra kr 1 946 / natt
mer...
Paris, Île-De-France
Studioleilighet • 20 m² • 2 Soverom
4,2
(16 vurderinger)
Located in a private residence in the heart of Paris nearby many museums, shops and some of the mosttrendy spots of the city light.This studio is in one of the six buildings of the 18th and 19th century,in a green setting as charming as unsuspected.Accessible by stairs only.A real Parisian experience ideal for couples or for a business trip.
fra kr 1 628 / natt
mer...
Paris, Île-De-France
Leilighet • 30 m² • 1 Soverom
Located in a private residence in the heart of Paris nearby many museums, shops and some of the mosttrendy spots of the city light.This apartment is in one of the six buildings of the 18th and 19th century,in a green setting as charming as unsuspected.Accessible by stairs only.A real Parisian experience ideal for couples or for a business trip.
fra kr 2 504 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Paris

kr 5 456til 8 apr - 15 apr
kr 5 853 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Paris

10%til 8 apr - 15 apr
38% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Ferieleiligheter i Paris

Romantiske leiligheter i Paris

Frankrikes hovedstad beskrives gjerne som den mest romantiske byen i verden. Paris har en helt spesiell atmosfære og er elsket av turister fra alle verdensdeler. Her finner du noen av verdens mest kjente monumenter, som Eiffeltårnet og Notre Dame, i tillegg til tusenvis av koselige fortauscafèer perfekt for ost og vin. Det finnes heldigvis også tusenvis av ferieleiligheter å velge mellom i denne romantiske hovedstaden, av både den moderne og den tradisjonelle sorten.

Ferieboliger for storbytur

Det er enkelt å finne et sted å bo og det er mange leiligheter å velge mellom i Paris. Her kan du bo så sentralt du bare vil i din egen ferieleilighet. Det er blant annet flere som tilbyr feriehus rett rundt hjørnet for attraksjoner som Sacré-Cœur og Champs Elysees. Leilighetene i Paris er ofte i tradisjonelle franske bygårder, men med moderne interiør og fasiliteter, en slags trendy hytte i storbyen. Det er verdt å merke seg at ferieboligene her gjerne er kompakte og du bør derfor legge merke deg til mange det er plass til, men de har alt du trenger for ferien og litt til.

Den første besøkende i Eiffeltårnet var ikke en franskmann, med derimot den daværende prinsen av Wales, Edward den åttende.

Plassering og orientering

Utsikten over Paris
Utsikten over Paris
En av verdens mest populære byer

Paris tiltrekker seg turister fra hele verden og mange nordmenn er allerede forelsket i byen. Hvis du vil se hvorfor er det enkelt å komme seg til den franske hovedstaden med fly fra flere byer i Norge. Det er daglige avganger med flyselskap som Air France og Norwegian, samt tallrike andre muligheter. Det er heller ikke langt å kjøre egen bil fra Norge, på gode motorveier gjennom Danmark og Tyskland. Det å kjøre bil i selve Paris er ikke for amatører, men en opplevelse i seg selv.

Paris er fint uansett vær

Klimaet i Paris er generellt en tanke mildere enn Norge. Den aller beste årstiden er våren. Når sola begynner å varme og alle parisere er ute på gatene for å nyte dagen så skjønner man fort hvorfor den beskrives som romantisk. Sommeren er relativ varm og tørr, mens vinteren er relativ mild og en tanke våtere. Det kommer av og til snø og da fryser kanalene til og det er dype samtaler om kafebordene som gjelder. Også denne delen av året vil mange beskrive som romantisk i Paris.

Glasspyramiden utenfor Louvre
Glasspyramiden utenfor Louvre

Aktiviteter for reisende

Paris for kunst og kultur

Paris har så mye å tilby at du kan tilbringe resten av livet i byen uten å rekke over alt. Men, det kanskje mest unike med Paris er fokuset på kunst og kultur. Louvre, som i seg selv er et slott, er et museum som inneholder noen av de mest kjente verkene i verden, blant annet Leonardo da Vincis Mona Lisa. Men, du har også mange andre verdensberømte museer og de berømte kirkene Notre Dame og Sacré-Cœu.r

En ekte storbyopplevelse

Paris er en by som klarer å kombinere historien med det moderne. Du kan i det ene øyeblikket vandre gjennom de trange gatene i Montmartre, en bydel kjent for kunstnere og underholdning. I det neste kan du utforske La Defense, en ny og futuristisk bydel. Byen er delt inn i 20 bydeler, arrondissement og betegnes lokalt bare etter nummer. Disse bydelene har gjerne sin egen stil og dermed kan alle finne sin favorittbydel.

Topp 5 ting å gjøre i Paris

Verdens mest besøkte museum

Er du interessert i kunst eller bare nysgjerrig så er Musee du Louvre et must. Dette er et gedigent museum og skal være det mest besøkte museum i verden. Louvre er i seg selv et landemerke i Paris og et historisk monument. Her finner du cirka 35 000 objekter fra alle tidsperioder på et område på over 60 000 kvadratmeter

Triumfbuen

Arc de triomphe er et verdenskjent monument i paradegaten Champs-Elysee: Herfra starter 12 avenyer i alle himmelretninger. Triumfbuen ble begynt bygget under Napoleon og var ment til å være et monument over ham og den franske armeen. Fra takterrassen er det fantastisk utsikt og de kan se hvordan Napeloen så for seg at Paris skulle bli.

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet er 324 meter høyt og det mest kjente landemerket i byen, i tilegg til å være et symbol for landet. Tårnet er oppkalt etter han som bygde det, ingeniøren Eiffel. Det sto klart til Verdensutstillingen i 1889 og hundreårsdagen for den franske revolusjon.

Besøk øya der det hele startet

Ile-da-la-Citè er en liten øy i Seinen, men det var her Paris ble grunnlagt. Allerede i 508 ble denne øya utnevnt til hovedstad og først i 900 begynte man å bygge på områdene rundt øya. I dag huser øya flere kjente attraksjoner som den gotiske katedralen Notre-Dame, også den et kjent landemerke.

Ha det gøy i Disneyland

Paris har mer enn gammel historie. Disneyland ligger rett utenfor byen og er den europeiske utgaven av Disneys amerikanske fornøyelsesparker. Her kan hele familien oppleve spektakulære show og parader og ikke minst møte Mikke Mus og vennene hans.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i ParisBooking.com Feriehus og leiligheter i Paris
Airbnb Feriehus og leiligheter i ParisAirbnb Feriehus og leiligheter i Paris
Vrbo Feriehus og leiligheter i ParisVrbo Feriehus og leiligheter i Paris
Bookiply Feriehus og leiligheter i ParisBookiply Feriehus og leiligheter i Paris
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i ParisFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Paris
Abritel Feriehus og leiligheter i ParisAbritel Feriehus og leiligheter i Paris
HRS Feriehus og leiligheter i ParisHRS Feriehus og leiligheter i Paris
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Frankrike
  3. Paris