Feriehus og leiligheter i Paris

Feriehus og leiligheter i Paris

Søk blant 8 949 boliger i Paris!

Finne Feriehus og leiligheter i Paris

Høydepunkter i Paris

  • Romantikkens hovedstad
  • Verdensberømte landemerker
  • Kunst og kultur
  • Disneyland
  • Eiffeltårnet

Den beste Feriehus og leiligheter i Paris

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Studioleilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France
Studioleilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 1
Studioleilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 2
Studioleilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 3
Studioleilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 4
mer...
Paris, Île-De-France
Studioleilighet • 22 m² • 1 Soverom
Denne studioeiligheten i Paris er perfekt for 2 personer. Den tilbyr en innredet terrasse og Wi-Fi.Det er det perfekte stedet for å slappe av etter en dag full av opplevelser. Len deg tilbake i sofaen og kos deg med en god bok eller benytt deg av fasilitetene, blandt annet flatskjerm-TV med satellitt-kanaler og Wi-Fi.Kjøkkenet er utstyrt med alt som trengs for å lage et godt måltid. Nyt maten ved middagsbordet, hvor det er plass til 4 personer eller ute på terrassen.Studioleiligheten har en dobbelseng. Badet er utstyrt med dusj og toalett.Studioleiligheten er utstyrt med støvsuger, strykeje...
fra kr 822 / natt
Studioleilighet til 4 Personer i Paris, Île-De-France
Studioleilighet til 4 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 1
Studioleilighet til 4 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 2
Studioleilighet til 4 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 3
Studioleilighet til 4 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 4
mer...
Paris, Île-De-France
Studioleilighet • 15 m² • 4 Soverom
Ettromsleiligheten i Paris har plass til 4 personer (maks. 3 voksne). Leilighet på 15 m². Den er utstyrt med vaskemaskin, strykejern, safe, internettilgang (wifi), hårføner, elektrisk oppvarming, 1 TV.Det åpne kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn, servise/bestikk, kjøkkenutstyr, brødrister, vannkoker og juicepresse.
fra kr 631 / natt
Studioleilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France
Studioleilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 1
Studioleilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 2
Studioleilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 3
Studioleilighet til 2 Personer i Paris, Île-De-France, Bilde 4
mer...
Paris, Île-De-France
Studioleilighet • 2 Pers. • 2 Personer
7,0
(2 vurderinger)
Velkommen til ditt hjem i det 17. distriktet i Paris! Her bor du bare 10 minutter fra metrostasjonen Porte de Saint Ouen, og du vil oppleve ultimat komfort og bekvemmelighet. Når du ikke er ute og utforsker byen, kan du trekke deg tilbake til dette sjarmerende rommet eller benytte deg av fasilitetene på stedet. Andre funksjoner du vil elske: - Studio med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenger - gi oss beskjed om hva du foretrekker! - Full kjøkkenkrok - GRATIS Wi-Fi - Sengetøy og håndklær er inkludert! - TV med internasjonale kanaler eller beINSports - Frokostservice tilgjengelig - Underjordisk ...
fra kr 1 025 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Paris

kr 6 830til 29 jun - 6 jul
kr 7 508 årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Paris

24%til 29 jun - 6 jul
39% årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Ferieleiligheter i Paris

Romantiske leiligheter i Paris

Frankrikes hovedstad beskrives gjerne som den mest romantiske byen i verden. Paris har en helt spesiell atmosfære og er elsket av turister fra alle verdensdeler. Her finner du noen av verdens mest kjente monumenter, som Eiffeltårnet og Notre Dame, i tillegg til tusenvis av koselige fortauscafèer perfekt for ost og vin. Det finnes heldigvis også tusenvis av ferieleiligheter å velge mellom i denne romantiske hovedstaden, av både den moderne og den tradisjonelle sorten.

Ferieboliger for storbytur

Det er enkelt å finne et sted å bo og det er mange leiligheter å velge mellom i Paris. Her kan du bo så sentralt du bare vil i din egen ferieleilighet. Det er blant annet flere som tilbyr feriehus rett rundt hjørnet for attraksjoner som Sacré-Cœur og Champs Elysees. Leilighetene i Paris er ofte i tradisjonelle franske bygårder, men med moderne interiør og fasiliteter, en slags trendy hytte i storbyen. Det er verdt å merke seg at ferieboligene her gjerne er kompakte og du bør derfor legge merke deg til mange det er plass til, men de har alt du trenger for ferien og litt til.

Den første besøkende i Eiffeltårnet var ikke en franskmann, med derimot den daværende prinsen av Wales, Edward den åttende.

Plassering og orientering

Utsikten over Paris
Utsikten over Paris
En av verdens mest populære byer

Paris tiltrekker seg turister fra hele verden og mange nordmenn er allerede forelsket i byen. Hvis du vil se hvorfor er det enkelt å komme seg til den franske hovedstaden med fly fra flere byer i Norge. Det er daglige avganger med flyselskap som Air France og Norwegian, samt tallrike andre muligheter. Det er heller ikke langt å kjøre egen bil fra Norge, på gode motorveier gjennom Danmark og Tyskland. Det å kjøre bil i selve Paris er ikke for amatører, men en opplevelse i seg selv.

Paris er fint uansett vær

Klimaet i Paris er generellt en tanke mildere enn Norge. Den aller beste årstiden er våren. Når sola begynner å varme og alle parisere er ute på gatene for å nyte dagen så skjønner man fort hvorfor den beskrives som romantisk. Sommeren er relativ varm og tørr, mens vinteren er relativ mild og en tanke våtere. Det kommer av og til snø og da fryser kanalene til og det er dype samtaler om kafebordene som gjelder. Også denne delen av året vil mange beskrive som romantisk i Paris.

Glasspyramiden utenfor Louvre
Glasspyramiden utenfor Louvre

Aktiviteter for reisende

Paris for kunst og kultur

Paris har så mye å tilby at du kan tilbringe resten av livet i byen uten å rekke over alt. Men, det kanskje mest unike med Paris er fokuset på kunst og kultur. Louvre, som i seg selv er et slott, er et museum som inneholder noen av de mest kjente verkene i verden, blant annet Leonardo da Vincis Mona Lisa. Men, du har også mange andre verdensberømte museer og de berømte kirkene Notre Dame og Sacré-Cœu.r

En ekte storbyopplevelse

Paris er en by som klarer å kombinere historien med det moderne. Du kan i det ene øyeblikket vandre gjennom de trange gatene i Montmartre, en bydel kjent for kunstnere og underholdning. I det neste kan du utforske La Defense, en ny og futuristisk bydel. Byen er delt inn i 20 bydeler, arrondissement og betegnes lokalt bare etter nummer. Disse bydelene har gjerne sin egen stil og dermed kan alle finne sin favorittbydel.

Topp 5 ting å gjøre i Paris

Verdens mest besøkte museum

Er du interessert i kunst eller bare nysgjerrig så er Musee du Louvre et must. Dette er et gedigent museum og skal være det mest besøkte museum i verden. Louvre er i seg selv et landemerke i Paris og et historisk monument. Her finner du cirka 35 000 objekter fra alle tidsperioder på et område på over 60 000 kvadratmeter

Triumfbuen

Arc de triomphe er et verdenskjent monument i paradegaten Champs-Elysee: Herfra starter 12 avenyer i alle himmelretninger. Triumfbuen ble begynt bygget under Napoleon og var ment til å være et monument over ham og den franske armeen. Fra takterrassen er det fantastisk utsikt og de kan se hvordan Napeloen så for seg at Paris skulle bli.

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet er 324 meter høyt og det mest kjente landemerket i byen, i tilegg til å være et symbol for landet. Tårnet er oppkalt etter han som bygde det, ingeniøren Eiffel. Det sto klart til Verdensutstillingen i 1889 og hundreårsdagen for den franske revolusjon.

Besøk øya der det hele startet

Ile-da-la-Citè er en liten øy i Seinen, men det var her Paris ble grunnlagt. Allerede i 508 ble denne øya utnevnt til hovedstad og først i 900 begynte man å bygge på områdene rundt øya. I dag huser øya flere kjente attraksjoner som den gotiske katedralen Notre-Dame, også den et kjent landemerke.

Ha det gøy i Disneyland

Paris har mer enn gammel historie. Disneyland ligger rett utenfor byen og er den europeiske utgaven av Disneys amerikanske fornøyelsesparker. Her kan hele familien oppleve spektakulære show og parader og ikke minst møte Mikke Mus og vennene hans.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til