Feriehus & leiligheter i Danmark

Feriehus & leiligheter i Danmark

Søk blant 29 520 boliger i Danmark!

Den beste Feriehus og leiligheter i Danmark

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 2 Personer i Nexø, Københavnregionen
Feriehus til 2 Personer i Nexø, Københavnregionen, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Nexø, Københavnregionen, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Nexø, Københavnregionen, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Nexø, Københavnregionen, Bilde 4
mer...
Nexø, Københavnregionen
Feriehus • 30 m² • 1 Soverom
7,0
(2 vurderinger)
Velkommen til Balka! Du er på ferie i et idyllisk område, bare 150 m fra den barnevennlige sandstranden. Det veldig hyggelige, komfortabelt innredede feriehuset har en delvis overbygd terrasse hvor du kan nyte solen og mange sosiale timer. Det er en parkeringsplass på eiendommen. Den nærliggende landsbyen og dens shoppingfasiliteter ligger 800 m unna. Ta med håndkleet og gå til stranden for en svømmetur. Eller sykle til Snogebæk, hvor du kan nyte bornholmske delikatesser i et fiskerøkeri. Nexø er også et godt sted for en utflukt. Nabohus: I50711.
fra kr 548 / natt
Feriehus til 4 Personer i Broager, Sønderborgregionen
Feriehus til 4 Personer i Broager, Sønderborgregionen, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Broager, Sønderborgregionen, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Broager, Sønderborgregionen, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Broager, Sønderborgregionen, Bilde 4
mer...
Broager, Sønderborgregionen
Feriehus • 35 m² • 1 Soverom
Du kan ikke komme nærmere havet og skogen enn i dette feriehuset! Dette sjarmerende feriehuset har en unik beliggenhet; det eneste som kan forstyrre deg her er dyrene eller en turgåer på stranden. Du vil veldig sjelden finne en slik perle. Du kan nyte den unike utsikten over havet fra terrassen eller direkte fra stuen og lytte til lyden av havet. Kanskje til og med en sel eller en nise kommer forbi på jakt etter byttedyr. Vær oppmerksom på at de siste 100 meterne til huset er en ujevn sti som ikke brøytes om vinteren.Ferie betyr mye tid til rolige aktiviteter med familien. Her kan du gjøre ...
fra kr 1 130 / natt
Feriehus til 2 Personer i Bagenkop, Syd-Danmark
Feriehus til 2 Personer i Bagenkop, Syd-Danmark, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Bagenkop, Syd-Danmark, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Bagenkop, Syd-Danmark, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Bagenkop, Syd-Danmark, Bilde 4
mer...
Bagenkop, Syd-Danmark
Feriehus • 33 m² • 1 Soverom
4,5
(4 vurderinger)
Dette feriehuset i stein ligger i vakker natur. Eieren bor ca 20 m fra huset. Langelandsfortet med museet om den kalde krigen, en av de viktigste severdighetene på Langeland, ligger bare 700 m unna. Bagenkop, den sørligste byen på Langeland, er den nærmeste byen, og her venter en koselig havn. Sør på øya er det også en golfbane, vakre naturområder med mange fugler å se på, og på 2 områder beiter til og med ville hester.Det er mange barnevennlige sandstrender langs kysten, hvor du også kan fiske. Dovns Klint danner den sørlige spissen og er verdt å se når som helst på året med sin spesielle ...
fra kr 422 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Danmark som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Danmark

kr 1 992til 1 jun - 8 jun
kr 2 427 årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Danmark

24%til 1 jun - 8 jun
37% årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Danmark

  • Lange strender
  • Passer for barnefamilier
  • Populært blant nordmenn
  • Kort reisevei
  • Kulinariske opplevelser

Feriehus og ferieleiligheter i Danmark

Komfortable ferieleilighet ved stranden

Danmark er et ferieland som er veldig populært blant nordmenn. Med kort reisevei er Danmark akkurat passe eksotisk, men samtidig trygt og velkjent. Lange strender fulle av sanddyner, Legoland og koselige småbyer er bare noen av attraksjonene i Danmark. Landet er fullt av feriehus tilpasset nordmenns behov og du er aldri langt fra stranden uansett hvor du bor.

Feriehus for hele familien

Du finner alle typer ferieboliger i Danmark, men den mest kjente er det typiske danske feriehuset. Disse kan ligge alene eller i rekker, med utgang til egen hage og uteområder. De kommer gjerne med kjøkken og flere soverom, altså perfekt for en eller flere familier. Du finner slike hytter over hele Danmark, men det er flest av dem på Jylland. Mer tradisjonelle gjestehus eller Bed and Breakfast er også populært i Danmark, sammen med campinghytter. Det er uansett aldri langt til stranden.

Plassering og orientering

Nyhavn i København
Nyhavn i København
Enkelt å reise til

Danmark har lenge vært blant nordmenns favoritter og er et svært enkelt land å reise til. For de fleste er Danmark bare en kort ferjetur unna, fra blant annet Kristiansand, Langesund, Larvik og Oslo. Men, man kan også komme seg til Danmark med tog, buss eller bil via Sverige og Øresundsbroen. I tillegg går det fly både til København, Billund og Aalborg fra flere flyplasser i Norge.

Et land for barnefamilier

Lang kystlinje med tilsynelatende endeløse sanddyner, eller klitter, betyr at Danmark er perfekt for late dager på stranden. Når barna blir rastløse er landet fullt av attraksjoner for de minste og de ikke fullt så små. Legoland er verdensberømt og må sies å være den største attraksjonen i denne klassen, men nesten like populær er Tivoli i København. Du finner også mange dyreparker, badeland og opplevelsesparker for barn i alle aldre.

Danskene har holdt fast på sin noe merkelige måte å telle på, basert på 20, 80 uttales derfor fjers, altså fire ganger 20, mens 90 blir halv fems.

Aktiviteter for reisende

Sykkeltur for hele familien

Danmark har mer enn 11 000 kilometer merkede sykkelstier. Siden det ikke er noen fjell i dette landet og kort vei til neste opplevelse er sykling en ren fornøyelse. Det er aldri langt å sykle til havet og stranden eller til nærmeste by for et bedre måltid. Det er også enkelt å ta sykkelen med seg over til en av de mange småøyene. Sykkeltur i Danmark passer for alle i familien.

Gastronomiske fristelser

En ferie i Danmark er ikke komplett uten en tur på kroen, eller krogen på dansk. Her er det fortsatt lokale, særegne spesialiteter å sette tennene i. Også det danske smørrebrødet lever i beste velgående og den legendariske pølsevogna kan du fremdeles finne i gatebildet. Du kan også spise på noen av verdens beste restauranter mens du er i Danmark. Der blir maten laget av noen av de beste kokkene i verden. Det nye nordiske kjøkken har også sin opprinnelse i Danmark.

Strand i Danmark
Strand i Danmark

Topp 5 ting å gjøre i Danmark

1. Legoland - Barnas favoritt

Legoland er en eventyrpark for barn bygd av tusenvis av legoklosser i alle tenkelige former og fasonger. Parken har eksistert i mange år, men det kommer nye attraksjoner hvert eneste år. Her er det blant annet klatrevegg, egen kjøreskole og man kan bli en nesten ekte ninja, samt hundrevis av andre opplevelser.

2. Tivoli i København

Tivoli er en fornøyelsespark midt i hovedstaden, som tilbyr en overflod av opplevelser som kan få det til å kile i magen, fra spennende hager og morsomme tivoliaktiviter til gode matopplevelser. Tivolig ble grunnlagt i 1843 og skal ha vært et favorittsted for både H.C. Andersen og Walt Disney.

3. Opplev ville dyr på nært hold

Danskene er glad i dyr og derfor er det mange dyreparker eller zoologiske hager spredt over hele landet. Den Zoologiske Have i København trekkes ofte fram som en av de beste dyrehagene, mens du i Givskud Zoo nær Billund kan kjøre tvers gjennom løveparken med egen bil og oppleve disse enestående dyrene på nært hold. Det er også dyreparker i blant annet Aalborg og Odense.

4. Aarhus, en europeisk kulturby

Aarhus, tidligere Århus, er Danmarks nest største by og beskrives som både trendy og trivelig. Byen kan skryte av at den ble valgt til Europeisk kulturhovedstad 2017. med temaet: Let`s Rethink, et år med kunst og kultur i verdensklasse.

5. Ribe, Danmarks eldste by

På vestkysten finner du Ribe, landets eldste by. En spasertur gjennom de trange og sjarmerende gatene er som et historieeventyr, men byen er også kjent for sine kulinariske opplevelser. Utenfor Ribe finner du det spesielle Vadehavet som blir tørrlagt ved lavvann. Vadehavet er rundt 450 kilometer langt og opp mot 30 kilometer bredt. Store deler av Vadehavet er innskrevet som verdensarvområde av UNESCO.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til