Feriehus og leiligheter i København

Feriehus og leiligheter i København

Søk blant 811 boliger i København!

Finne Feriehus og leiligheter i København

Høydepunkter i København

 • Tivoli
 • Nærhet til Malmø
 • Nyhavn
 • Den lille havfruen
 • Slottene
 • Det yrende bylivet

Den beste Feriehus og leiligheter i København

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København, Bilde 4
mer...
København Sentrum, København
Ferieleilighet • 70 m² • 1 Soverom
8,9
(9 vurderinger)
Deilig lys og åpen leilighet, midt i København. Leiligheten inneholder følgende: entré, kombinert kjøkken/spisestue/dagligstue, kombinert toalett og dusj, separat soverom. Leiligheten har følgende fasiliteter: Internett, TV med internasjonale kanaler, DVD, stereo, dockstasjon til iPhone/iPod, oppvaskmaskin. Leiligheten ligger i fjerde etasje i eiendom med heis. Ved langvarige opphold mulighet for leie av P-plass.Dobbeltseng: 130x200 cm
fra kr 1 667 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København, Bilde 4
mer...
København Sentrum, København
Ferieleilighet • 2 Pers. • 1 Soverom
9,1
(29 vurderinger)
Leilighet midt i sentrum. Leiligheten består av to rom, hvorav det ene er kombinert stue og kjøkken. Det er et lite toalett med dusj. Hvert rom har franske altaner som vender ut til gågaten, som er fylt med hyggelige kaféer og spennende butikker. Det er ingen trafikkstøy. Dessuten har leiligheten følgende fasiliteter: Leiligheten er innrettet allergikervennlig og har alt det du trenger hvis du ønsker å lage mat selv. Det er naturligvis WiFi, strykejern, strykebrett, vaskemaskin, hårtørker, Stor dobbeltseng i det ene rommet Det andre rommet er kombinert stue/kjøkken. Leiligheten ligger i fje...
fra kr 1 494 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i København Sentrum, København, Bilde 4
mer...
København Sentrum, København
Ferieleilighet • 40 m² • 1 Soverom
8,9
(16 vurderinger)
Veldig hyggelig leilighet på ca. 40 m2. Leiligheten ligger i sentrum av København. Her er det snakk om en ettroms leilighet, slik at man sover og oppholder seg i samme rom.Leiligheten inneholder: kombinert stue/soverom, kjøkken, kombinert toalett/bad med dusj. Det er adgang til flott gård hvor det er mulighet for å grille og benytte lekeplass.Dessuten har leiligheten følgende fasiliteter: WIFI, TV med lokale kanaler, radio, oppvaskmaskin. Klesvask ordnes i et myntvaskeri i nærheten.Leiligheten ligger i andre etasje i eiendom uten heis.Dobbel seng 140x200 cm
fra kr 1 308 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i København som kan være interessante

Populære reisemål i København

  Priser og tilgjenglighet

  Aktuelle priser for ferieboliger København

  kr 3 995til 20 apr - 27 apr
  kr 5 025 årlig gjennomsnitt
  mai
  jun
  jul
  aug
  sep
  okt
  nov
  des
  jan
  feb
  mar
  apr
  Gjennomsnittlig pris per uke

  Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger København

  10%til 20 apr - 27 apr
  35% årlig gjennomsnitt
  mai
  jun
  jul
  aug
  sep
  okt
  nov
  des
  jan
  feb
  mar
  apr
  Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

  Ferieleiligheter og feriehus i København - et av de beste stedene i verden å bo

  København har flere ganger blitt kåret til verdens beste by og bo i. Hvorfo r? København overbeviser med en kombinasjon av mennesker, kultur, fritidsaktiviteter, toleranse, velorganisert kollektivtrafikk og byens mange grønnområder.København er en ungdommelig men samtidig gammel og historisk by, med en variasjon som oppfyller alle forventinger til en storby. Uansett om du ønsker å lære byen bedre å kjenne, eller bare vil å også besøke de andre byene Sjælland som Roskilde eller Næstved, så er København et høyst anbefalt reisemål.

  Nyhavn i København
  Nyhavn i København
  Hvordan komme dit?

  Flyplassen i København er Kastrup, som er lett tilgjengelig fra de fleste norske byer med et stort utvalg av tilbudte flyvninger. I tillegg ligger flyplassen i Roskilde ikke lange veldig langt utenfor byen. Fra Oslo er det også mulig å ta ferge til København. Ønsker man å kjøre kan man det ved å kjøre over Øresundbroen fra Malmø.

  En by med tradisjoner

  Selv om byen allerede er nevnt i en islandsk saga fra 1043, anser man 1167 som Københavns grunnleggingsår. Et slott ble på den tiden bygget for å dra nytte den lett forsvarlige beliggenheten til den unge havnen, videre fikk København fikk bystatus i 1254. I dag forbinder vi hovedstaden med Amalienborg Slott, hjemmet til den danske kongefamilien, og sin moderne arkitektur og livsstil.

  Underholdning

  København byr på et bredt spekter av konserter, arrangementer og utstillinger gjennom hele året. I tillegg kan man prøve seg på noen av de mange godbitene som blir tilbudt blant byens kafeer og restauranter, den berømte danske skillingsbollen eller ulike varianter av spennende smørbrød. Hos Holidu kan du sammenligne og bestille hundretalls av leiligheter og også hus i sentrum av københavn. Med en sentral bolig som base kan du nå nesten alle severdighetene til fots og man kan også oppleve det Danske bylivet til det fulle.

  Tivoli er verdens nest eldste fornøyelsespark. Den eldste er Bakken som ligger like utenfor København.

  Top 5 ting å gjøre under Københavnferien

  1. Den lille havfruen er en av de mest kjente severdighetene i København. Den lille bronseskulpturen sitter på en stor stein og ble innviet i 1913 av skulptøren Edvard Eriksen, som skapte skulpturen etter H.C. Andersens historie med samme navn. Skulpturen ble modellert etter Ellen Price som spilte havfruerollen i teaterstykket oppført i det kongelige teater i København. Skulpturen ligger i vannkanten, nær Amalienborg slott, så disse to severdighetene er det lett å samtidig.

  2. Nyhavn distriktet er et av de flotteste havneområdene i Europa og vel verdt et besøk. Det er også byens mest besøkte turistmål. Havnen ble laget mellom 1671 og 1673 og gravet ut av svenske krigsfanger. Tidligere var dette blant Københavns skumlere strøk men på 1980-tallet gjennomgikk det en rekke store renovasjoner og i dag finnes det en rekke ulike kule kafeer, restauranter, puber og klubber/diskoteker. Pepret med seilskuter, båter og måker, Nyhavn garantere fantastisk maritim stemning, og den utmerkede beliggenheten gjør at du kan nå alle severdighetene i byen herfra.

  3. Tivoli tilbyr underholdning til hele familien. Fornøyelsesparken, med sine berg-og dalbaner og attraksjoner mitt i sentrale København har også en mengde restauranter, en innsjø en konsertscene og en massevis av andre høydepunker. På Tivoli kan alle aldere finne noe som passer om det er konserter, parader, fyrverkeri eller utstillinger. Bare inngangen er vært å få med seg, mursteinsbygget med den store porten og kuppelen gir en smak av stilen som var tidlig på nittenhundretallet.

  4. Sveriges tredje største by, Malmø, ligger bare et steinkast unna København, over Ørsundbroen. Broen som egentlig er en severdighet i seg selv, kan enkelt bli traversert med kollektivtransport, og man er i Malmø innen en time. Dette gjør at at Malmø er den perfekte dagsutflukten fra København. Malmo appellerer med spennende severdigheter som Malmøhus slott, grøntområder og parker, i tillegg til sitt velkjente landemerke,Turning Torso som på nesten 200 meter er Nordens høyeste boligskyskraper.

  5. Alle som planlegger å reise til København bør prøve å få med seg slottene. Christianborgs slott er staselig, det som har brent ned 2 ganger og blitt gjenoppbygget hver gang i dag inneholder det Folketinget, Høyesterett og Statsministkontoret. Hvis man besøker Amalienborg slottet så bør man komme rundt lunsjtider så man får med seg den daglige vaktavløsningen som er et fint opplevelse. Rosenborg slott har den vakre parken Kongens Have leggende rundt seg og inneholder i dag et kulturhistorisk museum.

  Tivoli i København
  Tivoli i København

  Søk, sammenlign og reserver hus eller leiligheter i København på Holidu - så du finner den boligen som passer for deg!

  De som ønsker å utforske København og sine interessante omgivelser, på Holidu enkelt bla et bredt utvalg av leiligheter, hoteller, loft og hus for å sikre den perfekte boligen under Københavnferien

  Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

  Booking.com Feriehus og leiligheter i KøbenhavnBooking.com Feriehus og leiligheter i København
  Airbnb Feriehus og leiligheter i KøbenhavnAirbnb Feriehus og leiligheter i København
  Vrbo Feriehus og leiligheter i KøbenhavnVrbo Feriehus og leiligheter i København
  Bookiply Feriehus og leiligheter i KøbenhavnBookiply Feriehus og leiligheter i København
  FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i KøbenhavnFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i København
  Abritel Feriehus og leiligheter i KøbenhavnAbritel Feriehus og leiligheter i København
  HRS Feriehus og leiligheter i KøbenhavnHRS Feriehus og leiligheter i København
  500+ til