Feriehus & leiligheter i Ulfborg

Feriehus & leiligheter i Ulfborg

Søk blant 342 boliger i Ulfborg!

Finne Feriehus og leiligheter i Ulfborg

Den beste Feriehus og leiligheter i Ulfborg

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 4 Personer i Ulfborg, Nordsjøkysten Av Danmark
Feriehus til 4 Personer i Ulfborg, Nordsjøkysten Av Danmark, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Ulfborg, Nordsjøkysten Av Danmark, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Ulfborg, Nordsjøkysten Av Danmark, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Ulfborg, Nordsjøkysten Av Danmark, Bilde 4
mer...
Ulfborg, Nordsjøkysten Av Danmark
Feriehus • 99 m² • 2 Soverom
8,4
(5 vurderinger)
Dette stråtette feriehuset ligger på en vakker naturtomt i Fjand.Det har to soverom, hvorav det ene er tilgjengelig via det store badet. I tillegg er det et annet bad. Fra den gode stuen / kjøkkenet har du tilgang til den vakre terrassen med utsikt over åkrene. Et veldig koselig feriehus med god atmosfære hvor du virkelig kan nyte livet.Ikke langt fra huset ligger en spennende gårdsbutikk hvor det selges deilige delikatesser, kunsthåndverk osv.Gled dere til noen fantastiske feriedager i dette fine feriehuset. Hjertelig velkommen!
fra kr 566 / natt
Feriehus til 4 Personer i Ulfborg, Nordsjøkysten Av Danmark
Feriehus til 4 Personer i Ulfborg, Nordsjøkysten Av Danmark, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Ulfborg, Nordsjøkysten Av Danmark, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Ulfborg, Nordsjøkysten Av Danmark, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Ulfborg, Nordsjøkysten Av Danmark, Bilde 4
mer...
Ulfborg, Nordsjøkysten Av Danmark
Feriehus • 85 m² • 2 Soverom
Dette feriehuset, som tilbyr mye komfort, ligger i et godt, naturskjønt område i Fjand.Det er plassert i enden av en rolig grusvei. Inne og ute er det god plass, og innen gangavstand har du til og med Nissumfjorden. Inne er det et stort område med badstue og dusj, overfor den finner du den velholdte kjøkken-stuen med TV og vedovn. Det er 2 soverom i huset, det ene med dobbeltseng og det andre med to køyesenger. Terrassen foran stuen er stor og innbyr til mange timer utendørs. Fin hage for alle slags spill.Fjorden er veldig populær blant windsurfere, her kan du oppleve fart med surfebrettet ...
fra kr 589 / natt
Feriehus til 6 Personer i Sønder Nissum, Ulfborg
Feriehus til 6 Personer i Sønder Nissum, Ulfborg, Bilde 1
Feriehus til 6 Personer i Sønder Nissum, Ulfborg, Bilde 2
Feriehus til 6 Personer i Sønder Nissum, Ulfborg, Bilde 3
Feriehus til 6 Personer i Sønder Nissum, Ulfborg, Bilde 4
mer...
Sønder Nissum, Ulfborg
Feriehus • 81 m² • 3 Soverom
8,3
(6 vurderinger)
Den brusende Nordsjøen med sine hvite sanddyner står i skarp kontrast til den blide Limfjorden. Det kuperte morenelandskapet står i kontrast til de vidstrakte lyngheiene, og stillheten i naturen står i kontrast til det pulserende livet i byene langs Limfjorden. Et område med store kontraster og mange muligheter. Ta med badetøy til sommeren og varme gensere til vinteren, så blir havet og fjorden en uforglemmelig opplevelse for hele familien. Gå på shopping, besøk de mange museene og attraksjonene. Hver årstid byr på spesielle opplevelser.
fra kr 544 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Ulfborg

kr 2 070til 29 jun - 6 jul
kr 2 249 årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Ulfborg

26%til 29 jun - 6 jul
38% årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

FAQs: Feriehus og leiligheter i Ulfborg

Hvor mye koster et feriehus I Ulfborg i gjennomsnitt?

Med tanke på den gjennomsnittlige prisen på 1 967,15 NOK per natt, Ulfborg ligger i det øvreprissjiktet ferieboliger i Danmark. Når kan man finne de beste tilbudene på ferieboliger I Ulfborg? I følge våre data er de rimeligste månedene å besøke Ulfborg i Mai, November, og April, med gjennomsnittspriser på 1152,91 NOK, 1170,74 NOK og 1197,83 NOK. Når er det dyrest å leie feriebolig i Ulfborg? Når man ser etter ferieboliger i Ulfborg, er prisene høyest om sommeren, fra dyrest til billigst, August, Juli and September med en gjennomsnittskostnad på 4346,53 NOK, 3730,01 NOK, og 3230,08 NOK. Er Ulfborg en god destinasjon hvis man ønsker restplasser billig? Om du bestemmer deg for å utforske Ulfborg, foreslår vi at du planlegger ferien din på forhånd fordi det er ofte veldig høy etterspørsel, hvor det i gjennomsnitt kun er 82 % gjennom året (basert på data fra 2020). Når på året er det flest ledige ferieboliger? I 2019 var det flest ferieboliger tilgjengelig i Ulfborg i April, Mai, og Juni med en gjennomsnittspris på 33,25 %, 29,6 % og 29,5 %. Hvor mange eiendommer er tilgjengelig i Ulfborg? Måneden med høyest gjennomsnittlig etterspørsel etter ferieboliger er August (bare 1,8 % av ferieboligene var i gjennomsnitt tilgjengelig i 2020). Etterfulgt av Juli med (3 %), og Oktober med (5,2 %). Er det mange eiendommer i Ulfborg? Holidu tilbyr rundt 260 overnattingssteder i Ulfborg fra 9 forskjellige samarbeidspartnere, sånn at du har best sjanse til å finne den perfekte ferieboligen for deg.Vi har alt du trenger!

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til