Feriehus & leiligheter på Bornholm

Feriehus & leiligheter på Bornholm

Søk blant 1 800 boliger på Bornholm!

Finne Feriehus og leiligheter på Bornholm

Høydepunkter på Bornholm

  • Kjempefin ferieøy
  • Kjente Danske omgivelser
  • Et paradis for sykling
  • Proppfull av severdigheter og ting å gjøre
  • Veldig barnevennlig

Den beste Feriehus og leiligheter på Bornholm

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 2 Personer i Nexø, Bornholm
Feriehus til 2 Personer i Nexø, Bornholm, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Nexø, Bornholm, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Nexø, Bornholm, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Nexø, Bornholm, Bilde 4
mer...
Nexø, Bornholm
Feriehus • 30 m² • 1 Soverom
8,0
(3 vurderinger)
Velkommen til Balka! Du er på ferie i et idyllisk område, bare 150 m fra den barnevennlige sandstranden. Det veldig hyggelige, komfortabelt innredede feriehuset har en delvis overbygd terrasse hvor du kan nyte solen og mange sosiale timer. Det er en parkeringsplass på eiendommen. Den nærliggende landsbyen og dens shoppingfasiliteter ligger 800 m unna. Ta med håndkleet og gå til stranden for en svømmetur. Eller sykle til Snogebæk, hvor du kan nyte bornholmske delikatesser i et fiskerøkeri. Nexø er også et godt sted for en utflukt. Nabohus: I50711.
fra kr 557 / natt
Ferieleilighet til 4 Personer i Aakirkeby, Bornholm
Ferieleilighet til 4 Personer i Aakirkeby, Bornholm, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Aakirkeby, Bornholm, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Aakirkeby, Bornholm, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Aakirkeby, Bornholm, Bilde 4
mer...
Aakirkeby, Bornholm
Ferieleilighet • 50 m² • 2 Soverom
8,7
(3 vurderinger)
Nær kysten, i landlige omgivelser, venter denne mindre ferieleiligheten på deg i et hus med en annen leilighet (I53545). I den koselige leiligheten har du gratis tilgang til internett og en liten del av hagen med hagemøbler og grill, hvor du kan nyte mange vakre ferietimer. Soverom 1 er utformet som en passasje til soverom 2. Ta et håndkle over skulderen og gå ned skråningen til kysten hvor du kan kaste deg i bølgene. Stranden er en blanding av steiner og sand, så barn må være litt forsiktige. Sitt og se på havet eller gå langs vannet på en avslappet måte. Dette er virkelig en ferie for hel...
fra kr 650 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Sandvig, Bornholm
Ferieleilighet til 2 Personer i Sandvig, Bornholm, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Sandvig, Bornholm, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Sandvig, Bornholm, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Sandvig, Bornholm, Bilde 4
mer...
Sandvig, Bornholm
Ferieleilighet • 50 m² • 2 Soverom
10,0
Den lyse og vennlig møblerte ferieleiligheten har en fantastisk utsikt over Østersjøen. Den ligger i første etasje i et hus med flere leiligheter. Fra stuen og det store soverommet har du utsikt over havet, og på balkongen foran finner du hagemøbler. Du har utsikt over havet, sandstranden, klippene og klippene på Hammerknuden. Noen få skritt unna ligger en liten båthavn. Rundt Hammersø eller Hammerknuden kan du ta en fin spasertur. Internett er gratis, og det er også en Boxer TV med danske og skandinaviske kanaler og ZDF. Et vakkert feriehus for alle årstider.
fra kr 952 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger på Bornholm

kr 2 864til 13 jul - 20 jul
kr 2 052 årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger på Bornholm

1%til 13 jul - 20 jul
33% årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og hytter på Bornholm

Bornholm er en av Danmarks østligste øyer, øyen som har form som en rumbe ligger syd for Sverige i Østersjøen. Bornholm er som et typisk feriested i Danmark proppfullt av feriehus og hytter. Mye av det som er til utleie er ordentlige hus, mange har til og med peis! Man finner et godt og variert tilbud av hus og hytter med de fasilitetene man skulle ønske; om det er svømmebasseng, hus hvor det er lov å ta med kjæledyrene sine eller hvor det allerede er en grill som man kan bruke på fine sommerkvelder.

Langs kysten på hele øya finnes det gode utleietilbud, så om man ønsker å bo i en av byene som Rønne, Nexø eller Åkirkeby er dette mulig, ellers så kan man bo ved stranden på strekene mellom disse byene. Bornholm har på det meste bare en diameter på ca. 40 km luftlinje så det er ikke langt til det man skulle ønske, uansett hvor man bor.

Nyttig informasjon om Bornholm

Klima

Klima på Bornholm er mildt, spesielt på sensommeren og om høsten. Sommeren på Bornholm varer som regel litt lenger enn den gjør på det danske fastlandet. Vannet er også ganske så behagelig på sommeren, med nærmere 20 grader i vannet i juli og august. Temperaturen på selve øya er er mildt året rundt, med gjennomsnittstemperatur om sommeren over 20 grader. Det er også forholdsvis få regnværsdager i sommermånedene, gjennomsnittlig 7 dager i juli for eksempel.

Hvordan komme seg til Bornholm

Ferger går til Bornholm fra Ystad i Sverige, Køge i Danmark eller Sassnitz i Tyskland. Det letteste for nordmenn er å bare kjøre gjennom Sverige til Ystad og ta fergen derfra, man kan også ta med bilen på fergen. Å fly er selvfølgelig en veldig enkel løsning, så lenge man ikke skal ha mye med seg. Flyavganger til Bornholm er enkelt å finne særlig i sommersesongen.

Bornholm er viden kjent som en kunsterøy. Ingen steds i Danmark finner man flere kunstnere per kvadratmeter enn på Bornholm.
En strand på Bornholm
En strand på Bornholm

Bornholm for barn

NaturBornholm

NaturBornholm er et besøks- og opplevelsessenter i utkanten av Aakirkeby. Der kan man oppleve tidsreiser, jordskjelv, dinosaurer, Østersjøakvarium og mye mer. Senteret by på mer enn 3000 kvadratmeter med opplevelser og moro. Det er til og med et lekeområde for barn rett utenfor parken.

Melstedgård Landbrugsmuseum

Melstedgård Landbrugsmuseum ligger utenfor Gudhjem på Bornholm. Gården har historie fra helt tilbake til 1600-tallet. Det er en flott mulighet til å få inntrykk av hvordan man levde på gård for mange hundre år siden, med dyr og alt.

Bornholms museums arkeologiske avdeling.

Museets arkeologiske avdeling gir barn muligheten til å prøve seg på en rekke aktiviteter som å bruke metalldetektorer og å undersøke en miniatyr utgave av et virkelig arkeologisk utgravning hull.

Disse tre attraksjonene er bare noen få av de som er tilgjengelig og passende for barn og barnefamilier på Bornholm. Andre aktiviteter er Bornholms Rovfugleshow i Rønne med falker ørner, ugler og gribber. Det er også mange forskjellige minigolfbaner på øya.

Svaneke
Svaneke

5 tips til Bornholmferien

1. Besøk Hammershus borg

Hammershus er en middelalderborgruin, som ble bygget rundt år 1255 i samarbeid mellom erkebiskop Anders Sunesen og kong Valdemar Sejr. Ruinen er nord-europas største borgruin og ligger helt nord på øyen. Utenfor selve ruinene finnes Hammershusutstillingen som har viser arkeologiske funn og modeler relatert til dagliglivet i borgen dengang den var aktiv og ble brukt. Der finnes det også en kafé, kiosk og toiletter.

2. Sykkelferie på Bornholm

Bornholm har mer enn 230 km med familier sykkelveier. Mye av sykkelveinettet ligger utenfor det vanlige veinettet så det er trygt og enkelt å sykle, også for barn. Det er en flott mulighet til å se mye av Bornholm og mange av de største turistattraksjonene ligger langs kysten så man kan enkelt få de med seg hvis man bestemmer seg for å sykle øyen rundt. Man kan bringe med seg egen sykkel hvis man ønsker det ellers så finnes det plenty med leiemuligheter når man er på øya.

3. Bornholms Sommerfuglpark

I Nexø sydøst på Bornholm rommer Bornholms Sommerfuglepark. Parken har en sammling på over 1000 fargerike sommerfugler. Parken er temmelig tropisk, med 27 grader inne i drivhuset hvor sommerfuglene holdes.

4. Opalsøen

Tovbanen over Opalsjøen er Danmarks lengste taubane, den starter 50 meter over sjøen og man kommer opp i 70 km når man rutsjer nedover før man lander i sjøen. Opalsjøen er ellers også en verdig attraksjon i seg selv, og et flott sted for å dra og bade.

5. Besøk Svaneke

Svaneke har blitt kåret til peneste kjøpsteder. Det at det var et kjøpested bidro til velstanden byen oppsamlet seg og betalte for de flotte husene man ser rundt om i bysentrum. Byen fikk også i 1975 europeisk guldmedalje for bybevaring Man finner mikrobryggeriet Svaneke Bryghus i byen, som da det ble startet (år 2000) var et av de første i Danmark.

Opalskjøen på Bornholm
Opalsjøen på Bornholm

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til