Feriehus & leiligheter i Herning

Feriehus & leiligheter i Herning

Søk blant 60 boliger i Herning!

Finne Feriehus og leiligheter i Herning

Den beste Feriehus og leiligheter i Herning

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 8 Personer i Kølkær, Herning
Feriehus til 8 Personer i Kølkær, Herning, Bilde 1
Feriehus til 8 Personer i Kølkær, Herning, Bilde 2
Feriehus til 8 Personer i Kølkær, Herning, Bilde 3
Feriehus til 8 Personer i Kølkær, Herning, Bilde 4
mer...
Kølkær, Herning
Feriehus • 92 m² • 3 Soverom
8,0
(2 vurderinger)
Naturelskere vil elske dette vakre feriehuset fra 2010 i Kolkær, da det er den perfekte basen for å bli kjent med omgivelsene. Huset har et godt, romslig kjøkken-stue med utgang til delvis overbygd terrasse og naturtomt. Gulvvarme på bad, stue og kjøkken. Du har boxer-TV. I Kølkær finner du mange små butikker. Besøk også Søby Brunkullmuseum, hvor du kan se hvordan brunkull ble utvunnet fra april til oktober. Med beliggenheten nær Herning kan du også enkelt komme deg til shopping og sightseeing.
fra kr 649 / natt
Feriehus til 7 Personer i Kølkær, Herning
Feriehus til 7 Personer i Kølkær, Herning, Bilde 1
Feriehus til 7 Personer i Kølkær, Herning, Bilde 2
Feriehus til 7 Personer i Kølkær, Herning, Bilde 3
Feriehus til 7 Personer i Kølkær, Herning, Bilde 4
mer...
Kølkær, Herning
Feriehus • 120 m² • 3 Soverom
Dette feriehuset tilbyr ren avslapning. På grunn av beliggenheten i Lyngshuse vil du oppleve mye ro, men i nærliggende Herning har du mange muligheter til å oppleve noe. Terrassen er delvis skjermet for innsyn, og inne finner du tre soverom, et romslig kjøkken-stue og et vakkert bad, samt en nydelig alkove. I nærområdet finner du Søby Sø, Danmarks reneste hedesjø, og en barnevennlig badestrand. I Søby byr Brunkulslejerne på et flott syn. Hvite sandtopper og okerbrune brunkullsjøer ligger spredt utover det 16 km² store tidligere brunkullgruveområdet. Det finnes også et brunkullmuseum med en ...
fra kr 1 458 / natt
Feriehus til 5 Personer i Kølkær, Herning
Feriehus til 5 Personer i Kølkær, Herning, Bilde 1
Feriehus til 5 Personer i Kølkær, Herning, Bilde 2
Feriehus til 5 Personer i Kølkær, Herning, Bilde 3
Feriehus til 5 Personer i Kølkær, Herning, Bilde 4
mer...
Kølkær, Herning
Feriehus • 98 m² • 3 Soverom
8,7
(9 vurderinger)
Feriehytte med tilbaketrukket beliggenhet på en stor lyng-/skogtomt. Fra vinterhagen kan du observere den vakre naturen. Huset ble renovert i 2017 med nytt bad og nye tepper i stue og gang. Det er en stor terrasse med hagemøbler og grill. Ved kan kjøpes ved huset. Det er en stor fryser.Av hensyn til roen vil dette feriehuset ikke bli leid ut til grupper av ungdommer.
fra kr 809 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Herning

kr 1 761til 1 jun - 8 jun
kr 2 884 årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Herning

29%til 1 jun - 8 jun
63% årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

FAQs: Feriehus og leiligheter i Herning

Hvor mye kostet det å leie I Herning i 2020, under pandemien?

Med en gjennomsnittspris på på 2 134,17 NOK per natt, Herning ligger i det øvreprissjiktet ferieboliger i Danmark. Når på året er det i gjennomsnitt billigst å leie feriebolig I Herning? Reisende med begrensede budsjetter bør dra til Herning i Mai, April, og Desember, ettersom dette er tiden med mest rabatterte priser, med gjennomsnittspriser på 1062,99 NOK, 1066,78 NOK, og 1070,24 NOK per natt, ifølge data fra 2020. Når er det dyrest å leie feriebolig i Herning? Data fra 2020 viser at gjennomsnittskostnad per natt for ferieboliger er høyere i månedene September (5644,67 NOK), August (4662,55 NOK), og Juli (3917,26 NOK). Er Herning en god destinasjon hvis man ønsker restplasser billig? Det er viktig å være tidlig ute i Herning ettersom bare 29 % av ferieboligene er ledige, basert på siste års data. data.. Hvilke tid på året er det flest ledige ferieboliger? Juni, Januar, og April er, fra høyest til lavest, månedene med høyest tilbud av eiendommer tilgjengelig, med henholdsvis 46,75 %, 39,4 % og 36 %. Hvor mange ferieboliger har Holidu i Herning? Ifølge data fra 2020, er det færrest ledige ferieboliger i Herning i, August (med kun 14 % av tilgjengelige eiendommer ledig), Juli (17 %), og Oktober (18,8 %). Hvor mange ferieboliger er det i Herning? Vi har 50 eiendommer for deg i Herning, tilbudt gjennom våre 9 lokale og internasjonale partnere.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til