Feriehus og leiligheter i Sjælland

Feriehus og leiligheter i Sjælland

Søk blant 3 243 boliger i Sjælland!

Den beste Feriehus og leiligheter i Sjælland

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 4 Personer i Kramnitse, Lolland
Feriehus til 4 Personer i Kramnitse, Lolland, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Kramnitse, Lolland, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Kramnitse, Lolland, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Kramnitse, Lolland, Bilde 4
mer...
Kramnitse, Lolland
Feriehus • 74 m² • 2 Soverom
8,0
(2 vurderinger)
På Lollands beste sandstrand og bare et steinkast unna ligger dette feriehuset.Kramnitse er et vakkert naturområde med fantastiske muligheter for å slappe av og utforske naturen. Besøk Knuthenborg Safaripark, Lalandia Aquadome, prøv å fiske i den lille havnen og prøv maten på restaurant Den Gamle Digegaard, hvor det serveres tradisjonelle retter. Ta postbåten fra Nakskov for en rundtur på fjorden. Du kan sykle på de store digene langs kysten og oppleve den vakre naturen på to hjul.
fra kr 481 / natt
Feriehus til 4 Personer i Den Danske Østersjøen, Sjælland
Feriehus til 4 Personer i Den Danske Østersjøen, Sjælland, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Den Danske Østersjøen, Sjælland, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Den Danske Østersjøen, Sjælland, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Den Danske Østersjøen, Sjælland, Bilde 4
mer...
Den Danske Østersjøen, Sjælland
Feriehus • 73 m² • 2 Soverom
6,8
(5 vurderinger)
Vakkert feriehus i et rolig område.I hjertet av huset er det et godt og stort kjøkken og en fin stue med gode møbler. Omgivelsene overbeviser med vakker natur, ideell for ekspedisjoner til fots og på sykkel.Huset ligger i nærheten av byene Næstved og Vordingborg, hvor du kan handle, spise og ta en fin spasertur. BonBon Land for barn ligger bare 30 minutter unna med bil, akkurat som København også er en halv times kjøretur unna. Hvis du er fisker, har du gode fiskemuligheter ved kysten. I både Næstved og Vordingborg er det muligheter for shopping og restaurantbesøk.Kun til ferieopphold
fra kr 434 / natt
Feriehus til 4 Personer i Rødby, Lolland
Feriehus til 4 Personer i Rødby, Lolland, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Rødby, Lolland, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Rødby, Lolland, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Rødby, Lolland, Bilde 4
mer...
Rødby, Lolland
Feriehus • 62 m² • 2 Soverom
6,0
(3 vurderinger)
Eldre, men koselig feriehus på en skjermet naturgrunn i Hyldtofte ved Rødby. Rolig, vakkert område. Besøk Knuthenborg Safaripark eller badelandet Lalandia Aquadome. Familien vil helt sikkert nyte en dag i Knuthenborg Safaripark, hvor dere blant annet kan se de ville dyrene på nært hold. I den vakre lille byen Maribo kan du hoppe på en av Europas eldste jernbaner, besøke miniatyrbyen eller ta en tur med båten Anemonen på Maribosjøene, som er omgitt av fredet natur.
fra kr 328 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Sjælland som kan være interessante

Populære reisemål i Sjælland

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Sjælland

kr 2 644til 2 des - 9 des
kr 2 739 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Sjælland

28%til 2 des - 9 des
45% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Sjælland

  • Lange sandstrender
  • Avslappende og barnevennlig
  • Vakker natur
  • Slott og kunst
  • Trivelige store og små byer

Feriehus og ferieleiligheter på Sjælland

Feriehus ved stranden

Sjælland er den største øya i Danmark og det er også den tettest befolkede. Det er her du finner hovedstaden København, men øya byr også på en rekke andre mindre, koselige byer. Sjælland består i all hovedsak av lavtliggende sandklitter, som er typisk dansk og stranda er aldri langt unna. En ferie på Sjælland betyr en fin kombinasjon av storby og strandferie. De velkjente danske feriehusene finner du særlig mange av på nordvestkysten ved Sjællands Odde, men du finner enkelt en ferieleilighet med kort vei til stranden også på andre deler av øya.

Ferieboliger for barnefamilier

Jylland er kanskje mer kjent for nordmenn, men Sjælland tilbyr mye av det samme når det gjelder rimelig overnatting. Danskene er gode på feriehus som passer for hele familier, med egen hage der barna kan leke mens foreldrene passer på fra solterrassen. Ferieleiligheter på Sjælland er perfekt for deg som vil klare deg selv med alt du trenger på kjøkkenet og forøvrig i ferieboligen. Men, du har også andre muligheter, som campingplasser og gjestehus. Det må ikke være de typiske leilighetene i rekke heller, du kan også få deg et eget landhus med plass til flere familier med en diger hage helt for dere selv.

Nordsjælland kalles gjerne den danske riviera på grunn av sine flotte strender, mange slott og imponerende villaer

Plassering og orientering

Enkelt å komme til fra Norge

Danskenes hovedstad ligger på Sjælland og det betyr gode transportmuligheter i alle retninger. Kastrup flyplass ligger like utenfor København og hit går det rutefly fra mange byer i Norge daglig. Velger du å kjøre selv så kan du kjøre gjennom Sverige på flotte veier og i løpet av noen timer er du ved den berømte Øresundsbroen, som er en attraksjon i seg selv. Det går også gode tog og bussforbindelser til København og videre til selv den minste by på Sjælland. Skal du til nordkysten kan kanskje ferjeforbindelsen Helsingborg - Helsingør være mer praktisk enn Øresundsforbindelsen, som ligger lenger syd.

Ekte dansk sommer

De fleste vet vel at sommeren er litt bedre i Danmark enn i Norge. Sjælland er intet unntak og tilbyr mange solrike dager med temperaturer over 20 grader om sommeren. Litt vind er også helt normalt. Om vinteren blir det sjelden så kaldt at det snør, så det er på en måte alltid greit vær i denne delen av Danmark.

Lang fin sandstrand på Sjælland
Lang fin sandstrand på Sjælland

Aktiviteter for reisende

Klassisk mølle på landsbygda på Sjælland
Klassisk mølle på landsbygda på Sjælland
Strandliv på Sjælland

Du tror kanskje de fineste strendene i Danmark ligger på Jylland? Så feil kan du ta. Gudmindrup Lyng strand ved Sejerø-bukta på Sjælland er kåret til landets beste og grunnenetil det er blant annet lys og finkornet sand og krystallklart vann. I tillegg er det langgrunt og du trenger ikke bekymre deg for store bølger. Dette er også kåret til den mest barnevennlige stranden i Danmark. I nærheten ligger også flere andre strender som ofte finnes på listene over landets fineste badestrender.

Sjælland for opplevelser

Sjælland har ikke bare København, men også mange andre fine mindre byer. Du finner blant annet noen av Danmarks eldste byer med godt bevart middelalderkjerne. Sjælland har også mange gamle slott og andre historiske bygninger og siden øya er flat som en pannekake er det perfekt sykkelterreng. Her kan du slappe av og vandre i fin natur eller du kan bli med på et utall aktiviteter som fisking, seiling og windsurfing. Sjælland er også kjent for god lokal mat og har til og med sin egen vinregion.

Topp 3 ting å gjøre på Sjælland

En tur til København

Man kan nesten ikke reise helt til Sjælland og ikke få med seg en dagstur eller to til den trivelige danske hovedstaden. Tivoli er åpent hele sommeren igjennom med fornøyelser for hele familien og storbyen er perfekt for deg som er ute etter shopping og et bedre måltid. København er en tilbakelent by med mye gammel historie men inneholder også helt moderne bydeler. En by som bør utforskes.

En utflukt til en trivelig småby

Sjælland er kontrastenes øy. Her ligger nemlig ikke bare den nordiske metropolen København, men også en rekke små sjarmerende byer. Slagelse er en av de eldste byene i Danmark og har blant annet inspirert noen av fortellingen til H.C. Andersen. Skelskør kalles solskinnsbyen og er kjent for sine godt bevarte bygninger i et lunt bymiljø. På Sjælland ligger også festivalbyen Roskilde.

Slott, kunst og natur i nord

Nordsjælland er grønt og frodig med åpne og kuperte landskap, i tillegg til store skoger og innsjøer. Nordkysten betegnes som den flotteste kyststrekningen på Sjælland og har også en fantastisk utsikt over sundet til Sverige. Her kan du også besøke noen av de flotteste slottene i Europa, nemlig Kronborg og Fredriksborg. Er moderne kunst av interesse er et besøk på kunstmuseet Louisiana et høydepunkt.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i SjællandBooking.com Feriehus og leiligheter i Sjælland
Airbnb Feriehus og leiligheter i SjællandAirbnb Feriehus og leiligheter i Sjælland
Vrbo Feriehus og leiligheter i SjællandVrbo Feriehus og leiligheter i Sjælland
Bookiply Feriehus og leiligheter i SjællandBookiply Feriehus og leiligheter i Sjælland
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i SjællandFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Sjælland
Abritel Feriehus og leiligheter i SjællandAbritel Feriehus og leiligheter i Sjælland
HRS Feriehus og leiligheter i SjællandHRS Feriehus og leiligheter i Sjælland
500+ til
© 2023 Holidu GmbH
·Imprint·Vilkår·Personvern