Finne Feriehus og leiligheter i Ebeltoft

Høydepunkter i Ebeltoft

  • Lett tilgjengelig
  • Passer ypperlig for ferier med barn
  • Sjarmerende gamleby
  • Stille og rolig atmosfære
  • Kjente omgivelser i Danmark

Den beste Feriehus og leiligheter i Ebeltoft

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Ebeltoft, Djursland
Feriehus • 60 m² • 2 Soverom
3,5
(2 vurderinger)
Interessant ferieleilighet innredet med smakfulle møbler.Plasseringen av leiligheten og den sørvestlige terrassen med den fantastiske utsikten vil gjøre ferien din i dette vakre området veldig spesiell. Byen Ebeltoft med gode shoppingmuligheter i de trange gatene ligger bare 5 minutter med bil fra huset og er absolutt verdt et besøk sammen med de mange glassblåseriene og det historiske skipet Fregatten Jylland.Se frem til et bredt utvalg av innendørs og utendørs aktiviteter, inkludert en idrettshall, svømmebasseng, utendørs lekeplasser og idrettsbaner, for eksempel for padle tennis.Merk: De...
fra kr 604 / natt
mer...
Ebeltoft, Djursland
Feriehus • 75 m² • 2 Soverom
Gled deg til en fantastisk ferie på Djursland.Velkommen til dette lyse og innbydende feriehuset. De store vinduene i stuen gir rikelig med lys og lar deg nyte hagen selv når du er inne. Fokuset her er på samspillet mellom det velutstyrte interiøret og de vakre uteområdene. Start dagen med en kaffe på den opphøyde terrassen mens du planlegger dagens aktiviteter.Her er du nær den vakre, barnevennlige stranden, shopping og restauranter, samtidig som du nyter roen på en vakker, tilbaketrukket eiendom. I de vakre omgivelsene er det mange muligheter for vandre- og sykkelturer langs kysten og i næ...
fra kr 912 / natt
mer...
Ebeltoft, Djursland
Feriehus • 93 m² • 3 Soverom
4,0
(2 vurderinger)
Byggherrens feriehus! En familievennlig og førsteklasses konstruksjon med gode detaljer og komfort for den større familien eller to små familier. Huset er innredet med moderne møbler. Både ute og inne tilbyr det fasiliteter av både praktisk og luksuriøs karakter. Det er blant annet installert en energibesparende varmepumpe/klimaanlegg. Området er ideelt for aktive feriegjester, da det er en sykkel-/gangsti langs vannet til Ebeltoft. Stranden, dagligvarebutikken og et par restauranter ligger innen gangavstand. Innen en times kjøring kan du nå mange østjyske attraksjoner.
fra kr 547 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Ebeltoft

kr 2 156til 8 apr - 15 apr
kr 2 260 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Ebeltoft

9%til 8 apr - 15 apr
29% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og hytter til leie i Ebeltoft

Ebeltoft er en utrolig sjarmerende by på østsiden av jylland i Danmark, like ved Århus. En favoritt blant nordmenn om sommeren, Ebeltoft tilbyr flotte smale hvite strender og en gammel havneby med en gamleby full av bindeverkshus fra flere århundre tilbake. Å leie et feriehus her for noen uker, kanskje også med et badebasseng, er en perfekt Danmark ferie! Særlig for barnefamilier. Århus er også bare en time unna og tilbyr en fin storby avveksling hvis man ønsker det. Legoland i Billund er også en under 2 timer lang kjøretur unna.

Klima

Ebeltoft, siden det ligger ved nordsjøkysten har et svalt klima, ikke så kaldt om vinteren, men ikke så fryktelig varmt om sommeren heller. Gjennomsnittstemperaturen i juli og august er litt over 20 grader.

Hvordan komme seg til Ebeltoft

Fra Bergen, Stavanger og Larvik kan man ta ferge til Hirtshals og videre kjøre ned til Ebeltoft. Fra Oslo kan man ta fergen til Fredrikshavn og gjøre det samme. Det er også mulig å kjøre om Øresundsbroen og innom Malmø og København hvis man ønsker og kjøre hele veien. Hvis man ønsker å fly er det selvfølgelig også alltid en mulighet. Den nærmeste flyplassen er i Århus, bare 14 km unna.

Ebeltoft for barn

Dra til Billund for å besøke legoland.

Legoland er en av de største attraksjoner i Danmark og særlig for barn. Fornøyelsesparken er en flott dagstur fra Ebeltoft og absolutt verdt å få med seg. Parken har over 1.7 millioner besøkende og er den største turistattraksjonen i Danmark etter København.

Ree Park Safari

Dyreparken er hjem til 800 dyr fra 80 land og 5 kontinenter. Parken jobber spesielt med å preservere truede dyrearter. Og er blant annet hjem til nord-europas største geopardbestand. Man kan se dyrene fra en jeep eller fra en togvogn, ettersom en toglinje går gjennom deler av parken.

Rådhuset i Ebeltoft
Rådhuset i Ebeltoft

Ting å få med seg i Ebeltoft

Gamlebyen i Ebeltoft

Gamlebyen i Ebeltoft sentrum er utrolig sjarmerende, med bindeverkshus og brosteinsgater. Rådhuset i Ebeltoft er også et kjempesøtt bindeverkshus som rommer et lokalmuseum med særutstillinger. Det er også mulig å gå ned i den gamle fengselskjelleren. Det gamle farveriet i byen har i dag også blitt omgjort til et lite museum. Museet viser frem tidsriktig interiør og utstyr for farveren, hans ansatte og hans familie.

Mols Bjerge nasjonalpark

Mols Bjerge nasjonalpark omringer Ebeltoft med flott natur og supre muligheter for sykling, fisking og fotturer. Med en 188 km lang kystlinje er området perfekt for både fisking og bading.

Mols Bjerge nasjonalpark
Mols Bjerge nasjonalpark

3 Ebeltoft tips

Fregatten Jylland

Fregatten Jylland er et av verdens største treskip. Den ble sjøsatt i 1860, midt i brytningen mellom tre krigsskip og stålskip. Når man drar og ser på skipet anbefales det også å ta en tur innom museet som tilhører skipet. Der får man innføring om hvordan livet utartet seg som sjøfarer på fregatten så vel som historien om de slagene fregatten deltok i på 1800- tallet.

Glasmuseet Ebeltoft

Finn Lynggaard og hans kone Tchai Munch åpnet i 1985. Museet stiller ut moderne internasjonal glasskunst og har en samling på 1500 verk skapt av 700 kunstnere fra 40 land. I hagen til museet er det mulig å se glasskunstnerne fra Studio Strange utøve sitt håndverk. I 2006 ble museet utvidet, den gamle kjøpmannsbygningen som museet ble grunnlagt i ble tilbygget med et funkis nybygg og tilbygg.

Kalø Slottsruiner

Slottet ble bygget i borgen i år 1313 av Kong Erik Menved etter et bandeoppgjør på Jylland. Den var ganske moderne for sin tid, med et flankeringstårn, det første av sitt slag i Danmark. Slottet ble brukt som lensmannskontor for hele Djursland helt frem til 1660 da slottet ble revet ned og materialene ble brukt til å bygge Charlottenburg slott i København. I løpet av skolesommerferien blir det tilbudt gratis guidede turer rundt ruinene.

Feriereisemål i nærheten

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i EbeltoftBooking.com Feriehus og leiligheter i Ebeltoft
Airbnb Feriehus og leiligheter i EbeltoftAirbnb Feriehus og leiligheter i Ebeltoft
Vrbo Feriehus og leiligheter i EbeltoftVrbo Feriehus og leiligheter i Ebeltoft
Bookiply Feriehus og leiligheter i EbeltoftBookiply Feriehus og leiligheter i Ebeltoft
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i EbeltoftFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Ebeltoft
Abritel Feriehus og leiligheter i EbeltoftAbritel Feriehus og leiligheter i Ebeltoft
HRS Feriehus og leiligheter i EbeltoftHRS Feriehus og leiligheter i Ebeltoft
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Danmark
  3. Ebeltoft