Feriehus og leiligheter i Ebeltoft

Feriehus og leiligheter i Ebeltoft

Søk blant 943 boliger i Ebeltoft!

Finne Feriehus og leiligheter i Ebeltoft

Høydepunkter i Ebeltoft

  • Lett tilgjengelig
  • Passer ypperlig for ferier med barn
  • Sjarmerende gamleby
  • Stille og rolig atmosfære
  • Kjente omgivelser i Danmark

Den beste Feriehus og leiligheter i Ebeltoft

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 4 Personer i Egsmark Strand, Djursland
Feriehus til 4 Personer i Egsmark Strand, Djursland, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Egsmark Strand, Djursland, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Egsmark Strand, Djursland, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Egsmark Strand, Djursland, Bilde 4
mer...
Egsmark Strand, Djursland
Feriehus • 50 m² • 2 Soverom
10,0
(2 vurderinger)
Djursland, Danmarks nese, er en oase for hele familien. Et flott ferie- og fritidsområde uansett årstid. Her finner du alt hva hjertet begjærer. Fritidsaktiviteter, naturopplevelser og et mangfold av severdigheter. Beundre de mange vakre kirkene fra middelalderen, besøk de mange slottene og herregårdene. Barna dine vil elske et besøk i fornøyelsesparken Djurs Sommerland. Eller ta en rolig spasertur gjennom den koselige gamle handelsbyen Ebeltoft og beundre verdens minste rådhus. Fregatten Jylland, Ebeltoft Zoo & Safari og Skandinavisk Dyrepark er også verdt et besøk.
fra kr 642 / natt
Feriehus til 4 Personer i Øerne, Ebeltoft
Feriehus til 4 Personer i Øerne, Ebeltoft, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Øerne, Ebeltoft, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Øerne, Ebeltoft, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Øerne, Ebeltoft, Bilde 4
mer...
Øerne, Ebeltoft
Feriehus • 57 m² • 2 Soverom
9,6
(9 vurderinger)
Med utsikt mot kanalen og det store naturområdet som grenser til Øer Maritime Ferieby, har denne leiligheten en beliggenhet som gir en følelse av nærhet til naturen. Leiligheten er moderne innredet og har et velutstyrt kjøkken. Fra den åpne spisestuen/kjøkkenet har du direkte utgang til en herlig terrasse og grøntområdet langs kanalen. Leiligheten har egen badebro, slik at du kan ta med egen båt. Ferieparken har mange fritidsfasiliteter, blant annet idrettshall, innendørs svømmebasseng, lekeplasser, fotballbaner og padlebaner. Hvis du ønsker å leie to hus i nærheten av hverandre, ligger D04...
fra kr 677 / natt
Feriehus til 4 Personer i Fuglslev, Ebeltoft
Feriehus til 4 Personer i Fuglslev, Ebeltoft, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Fuglslev, Ebeltoft, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Fuglslev, Ebeltoft, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Fuglslev, Ebeltoft, Bilde 4
mer...
Fuglslev, Ebeltoft
Feriehus • 92 m² • 2 Soverom
8,0
(2 vurderinger)
Dette familievennlige feriehuset ligger i fredelige omgivelser. Det store feriehusområdet Fuglslev ligger ca. 10 km fra byen Ebeltoft, midt på Djursland, hvor det finnes mange severdigheter. Huset har to romslige rom og et kjøkken med en hyggelig stue. Den store treterrassen innbyr til mange koselige timer utendørs.Dagsturer til opplevelsesparkene ikke langt unna gir underholdning. Besøk Djurs Sommerland, Ree Park Safari, Kattegatcentret og den botaniske hagen Randers Regnskov. Mols Bjerge nasjonalpark er også verdt et besøk.
fra kr 642 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Ebeltoft

kr 2 965til 13 jul - 20 jul
kr 2 482 årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Ebeltoft

4%til 13 jul - 20 jul
50% årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og hytter til leie i Ebeltoft

Ebeltoft er en utrolig sjarmerende by på østsiden av jylland i Danmark, like ved Århus. En favoritt blant nordmenn om sommeren, Ebeltoft tilbyr flotte smale hvite strender og en gammel havneby med en gamleby full av bindeverkshus fra flere århundre tilbake. Å leie et feriehus her for noen uker, kanskje også med et badebasseng, er en perfekt Danmark ferie! Særlig for barnefamilier. Århus er også bare en time unna og tilbyr en fin storby avveksling hvis man ønsker det. Legoland i Billund er også en under 2 timer lang kjøretur unna.

Klima

Ebeltoft, siden det ligger ved nordsjøkysten har et svalt klima, ikke så kaldt om vinteren, men ikke så fryktelig varmt om sommeren heller. Gjennomsnittstemperaturen i juli og august er litt over 20 grader.

Hvordan komme seg til Ebeltoft

Fra Bergen, Stavanger og Larvik kan man ta ferge til Hirtshals og videre kjøre ned til Ebeltoft. Fra Oslo kan man ta fergen til Fredrikshavn og gjøre det samme. Det er også mulig å kjøre om Øresundsbroen og innom Malmø og København hvis man ønsker og kjøre hele veien. Hvis man ønsker å fly er det selvfølgelig også alltid en mulighet. Den nærmeste flyplassen er i Århus, bare 14 km unna.

Ebeltoft for barn

Dra til Billund for å besøke legoland.

Legoland er en av de største attraksjoner i Danmark og særlig for barn. Fornøyelsesparken er en flott dagstur fra Ebeltoft og absolutt verdt å få med seg. Parken har over 1.7 millioner besøkende og er den største turistattraksjonen i Danmark etter København.

Ree Park Safari

Dyreparken er hjem til 800 dyr fra 80 land og 5 kontinenter. Parken jobber spesielt med å preservere truede dyrearter. Og er blant annet hjem til nord-europas største geopardbestand. Man kan se dyrene fra en jeep eller fra en togvogn, ettersom en toglinje går gjennom deler av parken.

Rådhuset i Ebeltoft
Rådhuset i Ebeltoft

Ting å få med seg i Ebeltoft

Gamlebyen i Ebeltoft

Gamlebyen i Ebeltoft sentrum er utrolig sjarmerende, med bindeverkshus og brosteinsgater. Rådhuset i Ebeltoft er også et kjempesøtt bindeverkshus som rommer et lokalmuseum med særutstillinger. Det er også mulig å gå ned i den gamle fengselskjelleren. Det gamle farveriet i byen har i dag også blitt omgjort til et lite museum. Museet viser frem tidsriktig interiør og utstyr for farveren, hans ansatte og hans familie.

Mols Bjerge nasjonalpark

Mols Bjerge nasjonalpark omringer Ebeltoft med flott natur og supre muligheter for sykling, fisking og fotturer. Med en 188 km lang kystlinje er området perfekt for både fisking og bading.

Mols Bjerge nasjonalpark
Mols Bjerge nasjonalpark

3 Ebeltoft tips

Fregatten Jylland

Fregatten Jylland er et av verdens største treskip. Den ble sjøsatt i 1860, midt i brytningen mellom tre krigsskip og stålskip. Når man drar og ser på skipet anbefales det også å ta en tur innom museet som tilhører skipet. Der får man innføring om hvordan livet utartet seg som sjøfarer på fregatten så vel som historien om de slagene fregatten deltok i på 1800- tallet.

Glasmuseet Ebeltoft

Finn Lynggaard og hans kone Tchai Munch åpnet i 1985. Museet stiller ut moderne internasjonal glasskunst og har en samling på 1500 verk skapt av 700 kunstnere fra 40 land. I hagen til museet er det mulig å se glasskunstnerne fra Studio Strange utøve sitt håndverk. I 2006 ble museet utvidet, den gamle kjøpmannsbygningen som museet ble grunnlagt i ble tilbygget med et funkis nybygg og tilbygg.

Kalø Slottsruiner

Slottet ble bygget i borgen i år 1313 av Kong Erik Menved etter et bandeoppgjør på Jylland. Den var ganske moderne for sin tid, med et flankeringstårn, det første av sitt slag i Danmark. Slottet ble brukt som lensmannskontor for hele Djursland helt frem til 1660 da slottet ble revet ned og materialene ble brukt til å bygge Charlottenburg slott i København. I løpet av skolesommerferien blir det tilbudt gratis guidede turer rundt ruinene.

Feriereisemål i nærheten

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til