Finne Feriehus og leiligheter i Toscana

Den beste Feriehus og leiligheter i Toscana

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Bagni Di Lucca, Provinsen Lucca
Ferieleilighet • 40 m² • 1 Soverom
5,0
Small apartment in the pretty village of Casoli, 14km from the spa town of Bagni di Lucca. In the hiking area Garfagnana you can enjoy fresh air and long walks. The apartment is only accessible on foot via a small road from the parking area (approximately 200m). In the village there is also a restaurant (reservation required in the off-season and winter time), which is open all year round and serves as a bar, grocery store and Internet access. The ski slopes of Abetone are 15 km away. Near the apartment there are a number of activities: horse-trekking and rafting 12 km, thermal baths 14 km,...
fra kr 247 / natt
mer...
Provinsen Pisa, Toscana
Feriehus • 110 m² • 3 Soverom
3,2
(3 vurderinger)
In a medieval hamlet, in a unique hillside location near Volterra (9 km), are these two identical holiday houses (See also ITN192). From the modern kitchen you have access onto a terrace with a panoramic view of the surrounding hills of Volterra where you can sit and relax and soak up the sun and the beautiful surroundings. There is also a private garden area and the inviting swimming pool is shared with the other inhabitants of the hamlet. There are 3 beautifully decorated bedrooms at the property; the third bedroom is in the loft (mansard roof , minimum height 1,40 m). There is a cot avai...
fra kr 988 / natt
mer...
Provinsen Arezzo, Toscana
Feriehus • 60 m² • 2 Soverom
3,5
(3 vurderinger)
Stone house in peaceful position and panoramic view among the woods. Garden and terrace, swimming pool, barbecue. This property is the ideal place for relaxing, going trekking, reading as well as a good starting point for daily trips to Lake Trasimeno and to the towns of Arezzo, Montepulciano, Pienza and Città di Castello. The access road (4,3 km) is unpaved, steep, narrow, winding and it's suitable for 4WD cars only. Air-conditioning in the sleeping rooms.
fra kr 772 / natt

Other property types i Toscana that might be interesting:

Priser og tilgjenglighet

Ferieutleiepriser Toscana

kr 2 255til 10 des - 17 des
kr 2 985 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Gjennomsnittlig pris per uke

Tilgjengelighet for ferieutleie Toscana

46%til 10 des - 17 des
53% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Toscana

Moderne leiligheter i vakkert landskap

Toscana er et navn som klinger godt for de aller fleste. Denne delen av Italia er kjent for vakkert landskap, historie, kunst og kultur. Her ble renessansen født og Toscana har tiltrukket seg mange kunstnere og andre historiske personer som har påvirket vitenskapen og kunsten. Det er et solid utvalg av ferieleiligheter i Toscana og aller best er tilbudet i området rundt Firenze. Men, det er mer enn nok leiligheter å velge mellom i hele området, både langs kysten og inne i landet.

Ferieboliger for kulturbevisste

Du finner mange tradisjonelle ferieleiligheter ved kysten i Toscana, med kort vei til stranden. Men, det er innlandet de fleste forbinder med Toscana og her kan du leie et ekte italiensk feriehus med egen hage midt i en sjarmerende landsby omgitt av kultur og historie. De kommer i forskjellige størrelser, men de fleste villaer har alle moderne fasiliteter du trenger. Du kan også finne en moderne leilighet med plass til hele familien sentralt i en større by med balkong og utsikt.

Selv om man kanskje tenker mest på historiske byer, har Toscana faktisk også hele 120 beskyttede naturreservater.

Plassering og orientering

En perle midt i Italia

Toscana ligger på mange måter i hjertet av Italia og det er derfor mange måter å komme hit på. Det er flyplasser både i Firenze og i Pisa, men Bologna, Roma, Milano og Bergamo er også aktuelle flyplasser med flere avganger til Norge. Det går også gode togforbindelser til alle de store byene i Italia samt til mange byer i andre land, som Østerrike og Tyskland. Det er altså enkelt å komme til Toscana og det går gode buss og togforbindelser mellom større steder i regionen. Men, vil du se mindre landsbyer og mer av det fantastiske landskapet bør du vurdere å leie egen bil.

Solrik og varm sommer

Toscana består av forskjellige klimatyper men felles for dem alle er at det er svært godt og varmt om sommeren. Da vil du oppleve mange dager uten en sky på himmelen og med godt over 30 grader i skyggen. Utover høsten blir det kjøligere og litt mer fuktig, men hvor mye og hvor fort været forandrer seg kommer an på hvor du er. I innlandet kan det bli ganske kjølig om vinteren, mens det er en tanke varmere langs kysten. Du kan oppleve snødekte åkre i januar, men våren kommer allerede i februar!

Landskapet i Toscana
Landskapet i Toscana

Aktiviteter for reisende

Santa Maria del Fiore katedralen i Firenze
Santa Maria del Fiore katedralen i Firenze
Toscana for kultur og opplevelser

Det er gode muligheter for badeliv, men det er ønsket om opplevelser som er grunnen til at de fleste tar turen til Toscana. Her kan du vandre eller sykle i det vakre landskapet som er kjent over hele verden. Du kan gå gjennom historiske byer som er fabelaktige i seg selv, men som også har påvirket historien med sin spesielle arkitektur, kunst og kultur.

Strandliv i Toscana

Toscana er en region der du fint kan kombinere kulturferien med en avslappet uke ved kysten. Toscana har en nesten 400 kilometer lang kystlinje som i all hovedsak består av sandstrender. Men, det er verdt å merke seg at en del av strandlinjen er privat og det kan koste penger å få legge seg ned, enten i form av inngangspenger eller avgift for strandstol. Dette kan være en liten sum eller ende med skyhøye beløp på de mest populære strendene. Et unntak fra regelen er byen Vada, der det meste av stranden er offentlig tilgjengelig.

Topp 3 ting å gjøre i Toscana

Utforsk Firenze

Firenze er en av de mest berømte historiske byene i Italia og er kjent som den viktigste byen i den italienske renessansen. Her finner du storslåtte byggverk som kirker, katedraler, klostre og bruer. Eldgamle Ponte Veccio er en helt unik bru med butikker på hver side og du merker nesten ikke at du går over elven. Det skal også legges til at det kan være så mange turister at det nesten ikke er mulig å komme fram, så kom tidlig på dagen.

Besøk en vingård

Det er kort mellom vingårdene i Toscana. Du har mulighet til å bo på en vingård eller kommme innom for et besøk på dagtid. Et godt tips kan være å følge de merkede veiene Strada del Vino eller Chianti Classico, som tar deg til mange vingårder. Er du i området i slutten av mai kan du glede deg. Da arrangerer vinbøndene Cantine Aperte. Det betyr at vinkjellerne åpnes for publikum og det er storstilt feiring av vinproduksjonen over hele Toscana.

Få med deg Siena

Siena er en godt bevart middelalderby i hjertet av Toscana, som har mange av sine gotiske mursteinsbygninger i behold. Byen ligger vakkert til på tre åser, omgitt av vinmarker. oliventrær og grønne skoger. Hovedtorget Piazza del Campo beskrives som Italias vakreste. Selve plassen er vifteformet og er omkranset av velholdte, gamle bygninger. Slå deg ned på en av de mange utecafeene og se på folkelivet, men ikke gå glipp av utsikten fra toppen av klokketårnet. Siena har fått en velfortjent plass på Unescos verdensarvliste.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i ToscanaBooking.com Feriehus og leiligheter i Toscana
Airbnb Feriehus og leiligheter i ToscanaAirbnb Feriehus og leiligheter i Toscana
Vrbo Feriehus og leiligheter i ToscanaVrbo Feriehus og leiligheter i Toscana
Bookiply Feriehus og leiligheter i ToscanaBookiply Feriehus og leiligheter i Toscana
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i ToscanaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Toscana
Abritel Feriehus og leiligheter i ToscanaAbritel Feriehus og leiligheter i Toscana
HRS Feriehus og leiligheter i ToscanaHRS Feriehus og leiligheter i Toscana
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Italia
  3. Toscana