Feriehus og leiligheter i Toscana

Feriehus og leiligheter i Toscana

Søk blant 41 276 boliger i Toscana!

Den beste Feriehus og leiligheter i Toscana

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 2 Personer i Provinsen Arezzo, Toscana
Feriehus til 2 Personer i Provinsen Arezzo, Toscana, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Provinsen Arezzo, Toscana, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Provinsen Arezzo, Toscana, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Provinsen Arezzo, Toscana, Bilde 4
mer...
Provinsen Arezzo, Toscana
Feriehus • 50 m² • 2 Personer
10,0
Dette feriehuset i nærheten av Cortona er omgitt av natur.Funksjonen til dette feriehuset med utendørsbasseng for eksklusiv bruk er beliggenheten i Toscana, men samtidig nær Umbria. Både Cortona og Trasimenosjøen kan nås med bil på 15 minutter. Organiser fotturer eller terrengsykkelturer. I Coldolmo, som huset heter, finner du direkte kontakt med naturen, et sted for regenerering for hele familien. Parkhagen rundt huset er helt til gjestenes disposisjon, det samme er bassenget over bakken. En stor grill og hagemøbler fullfører tilbudet.På forespørsel / ekstra: guidet ridning, utflukter elle...
fra kr 938 / natt
Feriehus til 2 Personer i Poggibonsi, Chianti
Feriehus til 2 Personer i Poggibonsi, Chianti, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Poggibonsi, Chianti, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Poggibonsi, Chianti, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Poggibonsi, Chianti, Bilde 4
mer...
Poggibonsi, Chianti
Feriehus • 45 m² • 1 Soverom
9,7
(6 vurderinger)
Lite feriehus i Barberino Val d'Elsa. Dette er en enebolig (tomannsbolig) med privat utstyrt gårdsplass og bruk av felles svømmebasseng, som på baksiden er knyttet til hovedbygningen der eieren bor. Beliggenheten er solrik og rolig, og her har du et ideelt utgangspunkt for å besøke de mest karakteristiske byene i Toscana som San Gimignano med sine tårn 20 km, middelalderbyen Monteriggioni med sin intakte bymur 23 km og selvfølgelig vakre Siena 37 km med sin vakre gamleby og Piazza del Campo hvor den berømte "Palio" kjøres to ganger i året. I nærheten kan du beundre den vakre utsikten over d...
fra kr 598 / natt
Feriehus til 2 Personer i Le Rocchette, Maremma
Feriehus til 2 Personer i Le Rocchette, Maremma, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Le Rocchette, Maremma, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Le Rocchette, Maremma, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Le Rocchette, Maremma, Bilde 4
mer...
Le Rocchette, Maremma
Feriehus • 21 m² • 1 Soverom
8,2
(50 vurderinger)
"Tipo A", 2-room cottage 21 m2, on the ground floor. Object suitable for 2 adults + 1 child. Comfortable furnishings: living/dining room with 1 sleeping facility, kitchen corner and TV. Exit to the terrace. 1 double bedroom. Shower/bidet/WC. Air-conditioning. Patio. Sitting area. Facilities: Internet (WiFi, free). Please note: private entrance. This is a semi-indipendent cottage as it is divided in 2 properties, each with a terrace surrounded by a pinewood. Object suitable for two adults and one child under 11 years.
fra kr 692 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Toscana som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Toscana

kr 2 793til 2 des - 9 des
kr 3 939 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Toscana

40%til 2 des - 9 des
55% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Toscana

  Feriehus og ferieleiligheter i Toscana

  Moderne leiligheter i vakkert landskap

  Toscana er et navn som klinger godt for de aller fleste. Denne delen av Italia er kjent for vakkert landskap, historie, kunst og kultur. Her ble renessansen født og Toscana har tiltrukket seg mange kunstnere og andre historiske personer som har påvirket vitenskapen og kunsten. Det er et solid utvalg av ferieleiligheter i Toscana og aller best er tilbudet i området rundt Firenze. Men, det er mer enn nok leiligheter å velge mellom i hele området, både langs kysten og inne i landet.

  Ferieboliger for kulturbevisste

  Du finner mange tradisjonelle ferieleiligheter ved kysten i Toscana, med kort vei til stranden. Men, det er innlandet de fleste forbinder med Toscana og her kan du leie et ekte italiensk feriehus med egen hage midt i en sjarmerende landsby omgitt av kultur og historie. De kommer i forskjellige størrelser, men de fleste villaer har alle moderne fasiliteter du trenger. Du kan også finne en moderne leilighet med plass til hele familien sentralt i en større by med balkong og utsikt.

  Selv om man kanskje tenker mest på historiske byer, har Toscana faktisk også hele 120 beskyttede naturreservater.

  Plassering og orientering

  En perle midt i Italia

  Toscana ligger på mange måter i hjertet av Italia og det er derfor mange måter å komme hit på. Det er flyplasser både i Firenze og i Pisa, men Bologna, Roma, Milano og Bergamo er også aktuelle flyplasser med flere avganger til Norge. Det går også gode togforbindelser til alle de store byene i Italia samt til mange byer i andre land, som Østerrike og Tyskland. Det er altså enkelt å komme til Toscana og det går gode buss og togforbindelser mellom større steder i regionen. Men, vil du se mindre landsbyer og mer av det fantastiske landskapet bør du vurdere å leie egen bil.

  Solrik og varm sommer

  Toscana består av forskjellige klimatyper men felles for dem alle er at det er svært godt og varmt om sommeren. Da vil du oppleve mange dager uten en sky på himmelen og med godt over 30 grader i skyggen. Utover høsten blir det kjøligere og litt mer fuktig, men hvor mye og hvor fort været forandrer seg kommer an på hvor du er. I innlandet kan det bli ganske kjølig om vinteren, mens det er en tanke varmere langs kysten. Du kan oppleve snødekte åkre i januar, men våren kommer allerede i februar!

  Landskapet i Toscana
  Landskapet i Toscana

  Aktiviteter for reisende

  Santa Maria del Fiore katedralen i Firenze
  Santa Maria del Fiore katedralen i Firenze
  Toscana for kultur og opplevelser

  Det er gode muligheter for badeliv, men det er ønsket om opplevelser som er grunnen til at de fleste tar turen til Toscana. Her kan du vandre eller sykle i det vakre landskapet som er kjent over hele verden. Du kan gå gjennom historiske byer som er fabelaktige i seg selv, men som også har påvirket historien med sin spesielle arkitektur, kunst og kultur.

  Strandliv i Toscana

  Toscana er en region der du fint kan kombinere kulturferien med en avslappet uke ved kysten. Toscana har en nesten 400 kilometer lang kystlinje som i all hovedsak består av sandstrender. Men, det er verdt å merke seg at en del av strandlinjen er privat og det kan koste penger å få legge seg ned, enten i form av inngangspenger eller avgift for strandstol. Dette kan være en liten sum eller ende med skyhøye beløp på de mest populære strendene. Et unntak fra regelen er byen Vada, der det meste av stranden er offentlig tilgjengelig.

  Topp 3 ting å gjøre i Toscana

  Utforsk Firenze

  Firenze er en av de mest berømte historiske byene i Italia og er kjent som den viktigste byen i den italienske renessansen. Her finner du storslåtte byggverk som kirker, katedraler, klostre og bruer. Eldgamle Ponte Veccio er en helt unik bru med butikker på hver side og du merker nesten ikke at du går over elven. Det skal også legges til at det kan være så mange turister at det nesten ikke er mulig å komme fram, så kom tidlig på dagen.

  Besøk en vingård

  Det er kort mellom vingårdene i Toscana. Du har mulighet til å bo på en vingård eller kommme innom for et besøk på dagtid. Et godt tips kan være å følge de merkede veiene Strada del Vino eller Chianti Classico, som tar deg til mange vingårder. Er du i området i slutten av mai kan du glede deg. Da arrangerer vinbøndene Cantine Aperte. Det betyr at vinkjellerne åpnes for publikum og det er storstilt feiring av vinproduksjonen over hele Toscana.

  Få med deg Siena

  Siena er en godt bevart middelalderby i hjertet av Toscana, som har mange av sine gotiske mursteinsbygninger i behold. Byen ligger vakkert til på tre åser, omgitt av vinmarker. oliventrær og grønne skoger. Hovedtorget Piazza del Campo beskrives som Italias vakreste. Selve plassen er vifteformet og er omkranset av velholdte, gamle bygninger. Slå deg ned på en av de mange utecafeene og se på folkelivet, men ikke gå glipp av utsikten fra toppen av klokketårnet. Siena har fått en velfortjent plass på Unescos verdensarvliste.

  Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

  Booking.com Feriehus og leiligheter i ToscanaBooking.com Feriehus og leiligheter i Toscana
  Airbnb Feriehus og leiligheter i ToscanaAirbnb Feriehus og leiligheter i Toscana
  Vrbo Feriehus og leiligheter i ToscanaVrbo Feriehus og leiligheter i Toscana
  Bookiply Feriehus og leiligheter i ToscanaBookiply Feriehus og leiligheter i Toscana
  FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i ToscanaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Toscana
  Abritel Feriehus og leiligheter i ToscanaAbritel Feriehus og leiligheter i Toscana
  HRS Feriehus og leiligheter i ToscanaHRS Feriehus og leiligheter i Toscana
  500+ til
  © 2023 Holidu GmbH
  ·Imprint·Vilkår·Personvern