Feriehus & leiligheter i Toscana

Feriehus & leiligheter i Toscana

Søk blant 41 276 boliger i Toscana!

Den beste Feriehus og leiligheter i Toscana

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i Chiusdino, Provinsen Siena
Ferieleilighet til 2 Personer i Chiusdino, Provinsen Siena, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Chiusdino, Provinsen Siena, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Chiusdino, Provinsen Siena, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Chiusdino, Provinsen Siena, Bilde 4
mer...
Chiusdino, Provinsen Siena
Ferieleilighet • 45 m² • 1 Soverom
9,0
(8 vurderinger)
Stort landsted innredet i rustikk toskansk stil med panoramautsikt. Eiendommen har en fredelig beliggenhet i vingårdene og er hjemsted for noen dyr som esler, griser, gjess, høner og ender. Landstedet er omgitt av en stor, velholdt hage med skyggefulle sittegrupper. Nyt den fantastiske fremsynet herfra! En elv inviterer deg til å svømme bare 5 km unna. Fjellbyen Chiusdino, sørvest for Siena og med et godt bevart historisk sentrum, ligger kun 1 km fra herskapshuset.Ikke egnet for bevegelseshemmedeDet er strengt forbudt å organisere studentfest, utdrikningslag eller fest med stort inntak av a...
fra kr 799 / natt
Fjellhytte til 2 Personer i Vicchio, Provinsen Firenze
Fjellhytte til 2 Personer i Vicchio, Provinsen Firenze, Bilde 1
Fjellhytte til 2 Personer i Vicchio, Provinsen Firenze, Bilde 2
Fjellhytte til 2 Personer i Vicchio, Provinsen Firenze, Bilde 3
Fjellhytte til 2 Personer i Vicchio, Provinsen Firenze, Bilde 4
mer...
Vicchio, Provinsen Firenze
Fjellhytte • 60 m² • 1 Soverom
9,6
(5 vurderinger)
Foran Mugello-dalen, bak fjellene i de toskanske-romagnolo Apenninene, rundt skog av eik og kastanjetrær, avbrutt av tomter dyrket med oliventrær og grønnsakshager. 45 kvm, 1 soverom, et bad, 1 stort kjøkken-stue.Utenfor en pergola vil tillate deg å spise ute i privatliv og en grill for å lage god grillet.Innkvarteringen ligger i en panoramisk beliggenhet på Mugello-dalen. Det er ideelt å nå de vakreste byene i Toscana (Firenze, Lucca, Arezzo, Pisa, Siena, San Gimignano, etc. ) og kanskje slappe av i naturen dagen etter. Ideell for de som søker kontakt med naturen, fred og avslapning. Det e...
fra kr 1 142 / natt
Feriehus til 2 Personer i Roccastrada, Provinsen Grosseto
Feriehus til 2 Personer i Roccastrada, Provinsen Grosseto, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Roccastrada, Provinsen Grosseto, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Roccastrada, Provinsen Grosseto, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Roccastrada, Provinsen Grosseto, Bilde 4
mer...
Roccastrada, Provinsen Grosseto
Feriehus • 33 m² • 1 Soverom
9,4
(16 vurderinger)
"Casale Belvedere", 1-roms hus 33 m2, i første etasje. Komfortabelt og rustikt møbler: åpen stue med panoramavindu med 1 dobbeltseng, dusj/bidèt/WC, satelit-TV, stereoanlegg, vedovn og air-conditioning. Kjøkkenkrok (4 kokeplater, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, elektrisk kaffemaskin). Terrasse med tak. Terrassemøbler, grill, solstoler, overbygd balkong, sittegruppe. Vakker panoramautsikt over landskapet. Fasiliteter: safe. Internet (WiFi, gratis). Reservert parkeringsplass n 1 på 5 m. 1 kjæledyr/hund tillatt. Vedovn (utendørs), ved er tilgjengelig gratis. Hagen er inngjerdet.
fra kr 742 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Toscana som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Toscana

kr 3 090til 1 jun - 8 jun
kr 3 829 årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Toscana

32%til 1 jun - 8 jun
41% årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Toscana

Moderne leiligheter i vakkert landskap

Toscana er et navn som klinger godt for de aller fleste. Denne delen av Italia er kjent for vakkert landskap, historie, kunst og kultur. Her ble renessansen født og Toscana har tiltrukket seg mange kunstnere og andre historiske personer som har påvirket vitenskapen og kunsten. Det er et solid utvalg av ferieleiligheter i Toscana og aller best er tilbudet i området rundt Firenze. Men, det er mer enn nok leiligheter å velge mellom i hele området, både langs kysten og inne i landet.

Ferieboliger for kulturbevisste

Du finner mange tradisjonelle ferieleiligheter ved kysten i Toscana, med kort vei til stranden. Men, det er innlandet de fleste forbinder med Toscana og her kan du leie et ekte italiensk feriehus med egen hage midt i en sjarmerende landsby omgitt av kultur og historie. De kommer i forskjellige størrelser, men de fleste villaer har alle moderne fasiliteter du trenger. Du kan også finne en moderne leilighet med plass til hele familien sentralt i en større by med balkong og utsikt.

Selv om man kanskje tenker mest på historiske byer, har Toscana faktisk også hele 120 beskyttede naturreservater.

Plassering og orientering

En perle midt i Italia

Toscana ligger på mange måter i hjertet av Italia og det er derfor mange måter å komme hit på. Det er flyplasser både i Firenze og i Pisa, men Bologna, Roma, Milano og Bergamo er også aktuelle flyplasser med flere avganger til Norge. Det går også gode togforbindelser til alle de store byene i Italia samt til mange byer i andre land, som Østerrike og Tyskland. Det er altså enkelt å komme til Toscana og det går gode buss og togforbindelser mellom større steder i regionen. Men, vil du se mindre landsbyer og mer av det fantastiske landskapet bør du vurdere å leie egen bil.

Solrik og varm sommer

Toscana består av forskjellige klimatyper men felles for dem alle er at det er svært godt og varmt om sommeren. Da vil du oppleve mange dager uten en sky på himmelen og med godt over 30 grader i skyggen. Utover høsten blir det kjøligere og litt mer fuktig, men hvor mye og hvor fort været forandrer seg kommer an på hvor du er. I innlandet kan det bli ganske kjølig om vinteren, mens det er en tanke varmere langs kysten. Du kan oppleve snødekte åkre i januar, men våren kommer allerede i februar!

Landskapet i Toscana
Landskapet i Toscana

Aktiviteter for reisende

Santa Maria del Fiore katedralen i Firenze
Santa Maria del Fiore katedralen i Firenze
Toscana for kultur og opplevelser

Det er gode muligheter for badeliv, men det er ønsket om opplevelser som er grunnen til at de fleste tar turen til Toscana. Her kan du vandre eller sykle i det vakre landskapet som er kjent over hele verden. Du kan gå gjennom historiske byer som er fabelaktige i seg selv, men som også har påvirket historien med sin spesielle arkitektur, kunst og kultur.

Strandliv i Toscana

Toscana er en region der du fint kan kombinere kulturferien med en avslappet uke ved kysten. Toscana har en nesten 400 kilometer lang kystlinje som i all hovedsak består av sandstrender. Men, det er verdt å merke seg at en del av strandlinjen er privat og det kan koste penger å få legge seg ned, enten i form av inngangspenger eller avgift for strandstol. Dette kan være en liten sum eller ende med skyhøye beløp på de mest populære strendene. Et unntak fra regelen er byen Vada, der det meste av stranden er offentlig tilgjengelig.

Topp 3 ting å gjøre i Toscana

Utforsk Firenze

Firenze er en av de mest berømte historiske byene i Italia og er kjent som den viktigste byen i den italienske renessansen. Her finner du storslåtte byggverk som kirker, katedraler, klostre og bruer. Eldgamle Ponte Veccio er en helt unik bru med butikker på hver side og du merker nesten ikke at du går over elven. Det skal også legges til at det kan være så mange turister at det nesten ikke er mulig å komme fram, så kom tidlig på dagen.

Besøk en vingård

Det er kort mellom vingårdene i Toscana. Du har mulighet til å bo på en vingård eller kommme innom for et besøk på dagtid. Et godt tips kan være å følge de merkede veiene Strada del Vino eller Chianti Classico, som tar deg til mange vingårder. Er du i området i slutten av mai kan du glede deg. Da arrangerer vinbøndene Cantine Aperte. Det betyr at vinkjellerne åpnes for publikum og det er storstilt feiring av vinproduksjonen over hele Toscana.

Få med deg Siena

Siena er en godt bevart middelalderby i hjertet av Toscana, som har mange av sine gotiske mursteinsbygninger i behold. Byen ligger vakkert til på tre åser, omgitt av vinmarker. oliventrær og grønne skoger. Hovedtorget Piazza del Campo beskrives som Italias vakreste. Selve plassen er vifteformet og er omkranset av velholdte, gamle bygninger. Slå deg ned på en av de mange utecafeene og se på folkelivet, men ikke gå glipp av utsikten fra toppen av klokketårnet. Siena har fått en velfortjent plass på Unescos verdensarvliste.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til