Finne Feriehus og leiligheter i Italia

Høydepunkter i Italia

  • Familie og barnevennlig
  • Vakre strender
  • Rikt kulturliv
  • Velkjente skisteder

Den beste Feriehus og leiligheter i Italia

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Lido Di Spina, Adriaterhavet
Ferieleilighet • 68 m² • 3 Soverom
4,8
This holiday complex is located in one of the last areas of the ancient pinewood that connected Venice (80 km) to Ravenna (30 km) along the Adriatic coast in the seaside resort of Lido di Spina, very close to the Po Delta Natural Park. This holiday complex is perfect for families with small children or groups of friends who love nature, culture and a peaceful beach holiday where you will find one of the most beautiful fine sandy beaches of the Romagna coast with shallow waters, ideal for the less experienced swimmers. The holiday complex offers a.o. also apartments in cottages (4 apartments...
fra kr 930 / natt
mer...
Poggibonsi, Toscana
Feriehus • 30 m² • 1 Soverom
4,2
(11 vurderinger)
This semi-detached holiday home is located on a former Farm-complex consisting of a farmhouse, a 15th century watch tower, a small church from the 18th century, a former barn (ITC829) and two independent rural buildings (ITC907 + ITC525). In addition to the owner's house, located in the heart of the property there are also two additional semi-detached houses (ITC952 and ITC243). This former farm building was renovated with great care, attention and architectural flair! The authentic structure has entirely remained, however the inside has been transformed and modernised to a very high spec. ...
fra kr 547 / natt
mer...
Le Rocchette, Toscana
Feriehus • 42 m² • 2 Soverom
4,0
(2 vurderinger)
"Tipo C", 4-room cottage 42 m2, on the ground floor. Object suitable for 4 adults + 2 children. Comfortable furnishings: living/dining room with 1 sleeping facility, kitchen corner and TV. Exit to the terrace, to the patio. 2 double bedrooms. Living/dining room with 1 sleeping facility and kitchen corner. Exit to the terrace. 2 showers/bidet/WC. Air-conditioning. Patio. Terrace furniture. Please note: private entrance. The cottage consists of 2 units with an internal connecting door. It has a private terrace surrounded by a beautiful Mediterranean garden of this secluded property. Object su...
fra kr 635 / natt

Other property types i Italia that might be interesting:

Priser og tilgjenglighet

Ferieutleiepriser Italia

kr 1 999til 4 feb - 11 feb
kr 2 553 årlig gjennomsnitt
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
Gjennomsnittlig pris per uke

Tilgjengelighet for ferieutleie Italia

40%til 4 feb - 11 feb
50% årlig gjennomsnitt
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Italia

Finn det perfekte feriehuset i Italia

Italia topper ofte listene over reisemål som er verdt å besøke og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. I Italia finner du vakre strender, god mat og et utmerket kulturliv. Variasjonen av feriehus er stor i Italia og du kan bo langs kysten nær sol og bading, i en storby nær underholdning og severdigheter eller ute på landet ved fjell og vingårder.

Store villaer for gruppereiser og koselige leiligheter for par

I Italia finner du akkurat den ferieboligen du leter etter. I Firenze og den omkringliggende regionen, Toscana, finnes det mange moderne villaer og sjarmerende hus for den som reiser i gruppe eller med familien. På de romantiske øyene Sardinia og Sicilia finnes det leiligheter med fantastisk havutsikt og balkong, perfekt for deg som reiser med kjæresten. Roma er nesten obligatorisk å besøke for en som ønsker å oppleve kultur og historie i verdensklasse. Der kan man bo sentralt i en ferieleilighet med gangavstand til severdigheter, shopping og restauranter.

Feriehus med alle fasiliteter

Mange feriehus i Italia tilbyr havutsikt og egen balkong eller terrasse. Man kan bo i ett hus med egen hage og spise frokost under citrontrær eller ta en dukkert i det private svømmebassenget. Både leiligheter og hus tilbyr alle fasiliteter, som klimaanlegg, kjøkken og vaskemaskin

Lanskapet i Toscana
Landskapet i Toscana

Plassering og orientering

Italia har noe for alle

Italia lokker til seg mange med et varmt klima under sommerhalvåret, mild temperatur i sør og snø og skigåing i nord om vinteren. For de som vil være nær havet så finnes det mange alternativer. Langs nordvestkysten finner man den Italienske rivieraen med pittoreske byer som Portofino och Alassio. I sør ligger Amalfikysten som tilbyr det meste, fjell, grønn natur og små byer. Også i nordøst er det nok av attraksjoner, med byer som Venezia og Bologna

Amalfikysten: Et av verdens vakreste kyststrekke

Amalfikysten har flere ganger blitt kåret til verdens vakreste kyststrekke for sine vakre strender og byer. Her finner man Capri som lokker med eksklusive restauranter og krystallklart vann. På Amalfikysten ligger også Sorrento som har mengder med feriehus i syd-italiensk stil.

Toscana

Toscana ligger i midten av Italia og man finner populære reisemål der som Firenze og Pisa. I Firenze kan du gå rundt i en by fylt med kultur og nyte god vin fra nærområdet. Pisa er verdenskjent for det skjeve tårnet, men det finnes også et stort utvalg av shoppingmuligheter og masse historisk arkitektur.

Sicilia

Sicilia er middelhavets største øy og har lenge vært et populært turistmål. Her finnes det vakre strender, severdigheter og typisk siciliansk mat som som bare finnes på øya. For den eventyrlystne kan man besøke vulkanen Etna som fortsatt er aktiv.

Venezia

Venezia er en av de mest romantiske byene i verden og det er masse morsomt å finne på i byen. Reis med en gondol på de kjente kanalene og drikk espresso på et typisk italiensk torg. Har du ikke lyst til å reise med gondol så er byen også utmerket å utforske til fots og man kan gå rund i en by som er full av broer, brosteinsgater og små smug.

Transport til og i Italia

Et fjell i Dolomittene i Italia
Et fjell i Dolomittene i Italia
Mengder med lavprisflyvninger til Italia

Mange lavprisflyselskaper flyr til ulike steder i Italia og der er ikke vanskelig å finne en billig flybilett, Takket være de mange flyplassene er det veldig lett å ta seg fra et sted til et annet i selve Italia også. Noen av de største flyplassene finnes i Roma, Milano, Venezia, på Sicilia og i Verona.

Det å reise rundt i Italia

Det er enkelt å ta seg rundt innenriks i Italia ettersom det både tog og bussforbindelsene er gode. Mange tar toget gjennom Italiaog det er et populært siden man får oppleve flere deler av landet på reisen. Ønsker man å leie bil og selv kjøre rundt så er det også et utmerket alternativ.

Topp 5 reisetips for Italiaferien

1. Besøk historiske Colosseum

Colosseum ligger i Roma og ble bygget av keiser Vespasian 70 år e.Kr. Byggningen ble anvendt som amfiteater hvor det blant annet utspilte seg gladiatorkamper, tyrefekting og teater. Et besøk i Colosseum er definitivt obligatorisk om man er i Roma.

2. Reis med gondol på Canal Grande i Venezia

Canal Grande går gjennom hele Venezia og det er derfor perfekt å ta seg en tur langs denne kanalen om man vil se så mye som mulig av Venezia. Ønsker man ikke å dra med en gondol så finnes det vannbusser og vanntaxier man også kan ta.

3. Skigåing og andre aktiviteter i Champoluc

Champoluc er en førsteklasses skidestinasjon og det finnes skibakker der som utfordrer selv den mest erfarne. Det er også en mengde andre aktiviteter tilgjengelig utenfor bare skigåing samt godt med restauranter og puber.

4. Prøv den berømte pizzaen fra Napoli

Italia er som mange vet kjent for sin mat og mest av alt for sin pizza. Ønsker man å oppleve den autentiske pizzaen er det bare ett sted man kan dra i Italia, Napoli. Men det er verdt å huske på at de beste pizzeriaene finner man utenfor allfarvei i en av smågatene.

5. Gardaland: En av Europas største fornøyelsesparker

For barnefamilier stor ofte ett besøk til en fornøyelsespark høyt opp på lista under en ferie. I Italia finner man Gardaland som er Europas tredje største fornøyelsespark. Der finnes det attraksjoner for både store og små som garanterer at man har en fornøyelig dag for hele familien.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i ItaliaBooking.com Feriehus og leiligheter i Italia
Airbnb Feriehus og leiligheter i ItaliaAirbnb Feriehus og leiligheter i Italia
Vrbo Feriehus og leiligheter i ItaliaVrbo Feriehus og leiligheter i Italia
Bookiply Feriehus og leiligheter i ItaliaBookiply Feriehus og leiligheter i Italia
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i ItaliaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Italia
Abritel Feriehus og leiligheter i ItaliaAbritel Feriehus og leiligheter i Italia
HRS Feriehus og leiligheter i ItaliaHRS Feriehus og leiligheter i Italia
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Italia