Feriehus & leiligheter på Sardinia

Feriehus & leiligheter på Sardinia

Søk blant 26 159 boliger på Sardinia!

Finne Feriehus og leiligheter på Sardinia

Høydepunkter på Sardinia

  • Pittoreske viker
  • Vakker kyst
  • Imponerende fjellkjeder
  • Båtparadis

Den beste Feriehus og leiligheter på Sardinia

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i Villaputzu, Sud Sardegna
Ferieleilighet til 2 Personer i Villaputzu, Sud Sardegna, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Villaputzu, Sud Sardegna, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Villaputzu, Sud Sardegna, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Villaputzu, Sud Sardegna, Bilde 4
mer...
Villaputzu, Sud Sardegna
Ferieleilighet • 30 m² • 1 Soverom
8,2
(59 vurderinger)
"Il Borgo I (PCR160)", 1-roms leilighet 30 m2, i første etasje. Enkelt og vakkert møbler: stue/soverom med, 1 dobbeltseng, spisebord og TV. Kjøkkenkrok (ovn, 4 gassbluss). Dusj/WC. Elektrisk oppvarming, air-conditioning. Terrasse. Terrassemøbler, solstoler (2). Fasiliteter: barneseng. Internet (WiFi, gratis). Maksimalt 1 kjæledyr/hund tillatt. E5794
fra kr 594 / natt
Ferieleilighet til 3 Personer i Trinità D'agultu E Vignola, Olbia-Tempio
Ferieleilighet til 3 Personer i Trinità D'agultu E Vignola, Olbia-Tempio, Bilde 1
Ferieleilighet til 3 Personer i Trinità D'agultu E Vignola, Olbia-Tempio, Bilde 2
Ferieleilighet til 3 Personer i Trinità D'agultu E Vignola, Olbia-Tempio, Bilde 3
Ferieleilighet til 3 Personer i Trinità D'agultu E Vignola, Olbia-Tempio, Bilde 4
mer...
Trinità D'agultu E Vignola, Olbia-Tempio
Ferieleilighet • 30 m² • 1 Soverom
8,4
(15 vurderinger)
1-roms leilighet på 30 m2, i første etasje. Objektet er egnet for 2 voksne + 1 barn. Praktiskt møbler: åpen stue/soverom med, 1 seng (lengde 170 cm), 1 dobbeltseng. Utgang til sitteplass. Kjøkkenkrok (4 kokeplater). Dusj/bidèt/WC. Ingen oppvarmingsmulighet. Uteplass. Terrassemøbler, solstoler. Utsikt over havet og hagen. Til benyttelse: hårtørker. 1 kjæledyr/hund tillatt. Vær oppmerksom på at inngang til huset kun er mulig gjennom den lille porten som vender mot stranden. IUN:Q2828
fra kr 457 / natt
Ferieleilighet til 4 Personer i Valledoria, Provinsen Sassari
Ferieleilighet til 4 Personer i Valledoria, Provinsen Sassari, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Valledoria, Provinsen Sassari, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Valledoria, Provinsen Sassari, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Valledoria, Provinsen Sassari, Bilde 4
mer...
Valledoria, Provinsen Sassari
Ferieleilighet • 50 m² • 1 Soverom
7,1
(15 vurderinger)
"Limette 1", 2-roms leilighet 50 m2, i første etasje. Meget enkelt møbler: stue/spisestue med, 1 dobbel sovesoffa og TV. Utgang til terrassen. 1 dobbelt soverom, uten vindu. Kjøkkenkrok (4 kokeplater, ovn, frys). Dusj/bidèt/WC. Ingen oppvarmingsmulighet. Liten terrasse. Grill (bærbar). Meget vakker utsikt over havet. Q2808
fra kr 400 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper på Sardinia som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger på Sardinia

kr 1 882til 2 mar - 9 mar
kr 2 450 årlig gjennomsnitt
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger på Sardinia

42%til 2 mar - 9 mar
53% årlig gjennomsnitt
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter på Sardinia

Ferieleiligheter og feriehus på Sardinias sørkyst

På Sardinia kan du kombinere sol, bad og byliv med en feriebolig på sørkysten som base. Her finner du provinsens hovedstad Cagliari, hjem til flesteparten av ferieleilighetene som passer til 2 til 3 personer. Rett utenfor byen finner du flere rimelige villaer med egne badebasseng. Hus med opp til fire, fem soverom og flere baderom tilbyr bra med plass for en familie med mange barn.

Flotte ferieboliger på midten av øyen

På midten av øya finner man flere leiligheter i byen Nuoro. Byen ligger på en høyde i Ortobene fjellene tilbyr en imponerende utsikt over land og hav. Behagelig leiligheter og typiske middelhavsvillaer finner man litt utenfor byen i det grønne innlandet. Flere leiligheter tilbyr bra med plass for to til tre personer selv her. Villaene i området inkluderer ofte en hage, en takterrasse, et badebasseng og flere baderom.

Midelhahavsvillaer på Costa Smeralda

Costa Smeralda nord på Sardinia er utmerket for bading og er hjem til byen Oblia. Rimlige ferieboliger for hele familien finnes i nærheten av stranden. De typiske midelhavsvillaene i området har vanligvis en balkong, egen hage og en terrasse. På en klar dag strekker utsikten seg østover helt til øyene i Maddelenas skjærgård. Terrakotta og hvitkalkede villaer med tykke steinvegger holder varmen under kontroll og holder det kjølig så man kan ta en daglig siesta.

.

Regionen og orientering

Nedgang til Neptungrotten på Sardinia
Nedgang til Neptungrotten på Sardinia
Middelhavets nest største øy

Sardinia ligger cirka 200 kilometer fra den italienske vestkysten og er Middelhavet nest største øy etter Sicilia. Bonifaciosundet, bare 12 kilometer bredt, skiller Sardinia fra franske Korsika i nord. Cirka 1,6 millioner innbyggere bor på øyen, hvis hovedstad, Cagliari ligger på øyas sørkyst.

Kysten og det bergfylte innlandet.

Værbitte klipper omringer det 1800 kilometer lange kyststrekket på øyen. Utenfor hovedøya ligger det flere mindre øygrupper i øst og vest. De mest kjente av disse er Maddalenaøyene i nordøst. Øst på hovedøya finner man Gennargenufjellet, hvor Sardinias høyeste punkt befinner seg; Punta La Marmora med en høyde på nesten 2000 meter.

Aktiviteter for reisende

Sardinia, strand, sol og bading

Strendene på Sardinia varierer, fra granittklipper omgivet av viker ved Costa Smeralda, til lange og brede strender på sydkysten rundt hovedstaden Cagliari og på østkysten ved Oroseibukten. Men mange av de fineste kalkstrendene kan dessverre bare nås med båt.

Sardinia for turgåere

Landskapet på Sardinia er veldig variert, på tross av den lille størrelsen. Vulkanske fjellkjeder, kalkstein, skifer og granitt fjell gir turgåere og fjellklatrere utallige utfluktsmuligheter. Turgåere anbefales å klatre Punta La Marmora, det høyeste fjellet på Sardinia. På Giara di Gesturi-platået kan til og med erfarne klatrere finne spennende utfordringer.

Sardinia for seilere

Seilere kommer til å kjenne seg hjemme blant en av Sardinias cirka 40 småbåtshavner. Ønsker man noe mer luksus kan de eksklusive småbåtshavnene på Costa Smeralda passe. For seiling anbefales en tur på Tyrrenhavet mellom det italienske fastlandet og Sardinia, Korsika og Sicilia eller på det Sardinske havet mellom Sardinia og den spanske øygruppen Balearene i vest. Det finnes også flotte båturer til Maddalenas skjærgård i nordøst.

Strand på Sardinia
Strand på Sardinia

Topp 5 ting å gjøre på Sardinia

1. Cagliari

Med over 150.000 innbyggere er Cagliari ikke bare Sardinias hovedstad, men også den største byen på øyen. En leilighet i gamlebyen, Castello tilbyr utmerket utsikt over Cagliaribukten. En av de beste severdighetene i byen er middelalderkatedralen Santa Maria fra 1300-tallet.

2. Blue Marino grotten

En av de mest imponerende grottene på Sardinia er Grotta del Blue Marino som ligger ved foten av fjellkjeden Supramonte, nær Oroseibukten, men grotten kan dessverre kun nås med båt. Den sydvestre delen av grotten består av underjordiske elver. I gråtten kan man se stalkatiter og stalagmiter i varierende farger. Besøkende kommer også til å finne helleristninger fra den neolittiske perioden.

3. Gola Su Gorropu: En av Europas dypeste raviner

Supramonte er også hjem til en av de dypeste ravinene i Europa, Gola Su Gorropu, et halvt kilometer langt gjeld. Bekken i bunnen ser ganske ordinær ut, men den har erodert dette fantastiske naturfenomenet gjennom flere årtusener.

4. De røde klippene i Arbatax

I provinsen Nuoro på den sardinske kysten finner du Arbatax. Langs kysten direkte ved innpasset til havnen, står flammende røde steiner i havet. Vulkansk stein gir de røde klippene i Arbatax sin imponerende farge, dette gjør området til et populært og mye fotografert besøkssted.

5. Sardiske ostespesialiteter

På Sardinia er god ost like viktig som god vin. For eksempel hardoststen Pecorino, som passer utmerket til et stykke med carasau, et tradisjonelt crispy italiensk flatbrød. Bestill en flaske sardinsk vin til og du kan nyte den smaksrike lokale delikatessen.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter på SardiniaBooking.com Feriehus og leiligheter på Sardinia
Airbnb Feriehus og leiligheter på SardiniaAirbnb Feriehus og leiligheter på Sardinia
Vrbo Feriehus og leiligheter på SardiniaVrbo Feriehus og leiligheter på Sardinia
Bookiply Feriehus og leiligheter på SardiniaBookiply Feriehus og leiligheter på Sardinia
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter på SardiniaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter på Sardinia
Abritel Feriehus og leiligheter på SardiniaAbritel Feriehus og leiligheter på Sardinia
HRS Feriehus og leiligheter på SardiniaHRS Feriehus og leiligheter på Sardinia
500+ til