Feriehus & leiligheter ved Gardasjøen

Feriehus & leiligheter ved Gardasjøen

Søk blant 9 297 boliger ved Gardasjøen!

Finne Feriehus og leiligheter ved Gardasjøen

Høydepunkter ved Gardasjøen

  • Glitrende sjø
  • Fantastisk natur
  • Solrikt og varmt om sommeren
  • Godt utgangspunkt for utflukter
  • Sjarmerende småbyer

Den beste Feriehus og leiligheter ved Gardasjøen

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i Tremosine, Garda-Alpene
Ferieleilighet til 2 Personer i Tremosine, Garda-Alpene, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Tremosine, Garda-Alpene, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Tremosine, Garda-Alpene, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Tremosine, Garda-Alpene, Bilde 4
mer...
Tremosine, Garda-Alpene
Ferieleilighet • 45 m² • 1 Soverom
9,9
(49 vurderinger)
Kjærlig og smakfullt renoverte leiligheter i naturreservatet Parco Altogarda Besciano med en fantastisk utsikt over Limone sul Garda og Gardasjøen. Landstedet stammer opprinnelig fra 1800-tallet og ble renovert i 2009 samtidig som den karakteristiske atmosfæren til et italiensk landsted beholdt. Huset har en vakker hage og 8000 kvadratmeter med olivenlunder. Den vakre uteserveringen er ideell for en omfattende frokost i friluft eller en romantisk middag. Turgåere og terrengsyklister har funnet sitt perfekte feriehus her.Detaljer: WLANIkke egnet for bevegelseshemmedeDet er strengt forbudt å ...
fra kr 973 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Sirmione, Garda-Alpene
Ferieleilighet til 2 Personer i Sirmione, Garda-Alpene, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Sirmione, Garda-Alpene, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Sirmione, Garda-Alpene, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Sirmione, Garda-Alpene, Bilde 4
mer...
Sirmione, Garda-Alpene
Ferieleilighet • 35 m² • 1 Soverom
9,5
(102 vurderinger)
Baseventuno er et nytt leilighetskompleks med totalt 3 ferieleiligheter i et rolig område i nærheten av Sirmione. I første etasje ligger leiligheten Baseventuno 3 for 3 personer, med soverom, bad, stue med sovesofa og et moderne kjøkken. Leiligheten har også trådløs Internett-tilgang, klimaanlegg og satellitt-TV. Leiligheten har en inngjerdet hage med strandstoler og basseng som deles med de andre gjestene. Den nærmeste stranden ligger bare 300 meter unna, og du er innen gangavstand fra et kjøpesenter og flere restauranter.Husdyr er tillatt (på forespørsel, kun små kjæledyr). Parkeringsplas...
fra kr 1 308 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Brenzone, Garda-Alpene
Ferieleilighet til 2 Personer i Brenzone, Garda-Alpene, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Brenzone, Garda-Alpene, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Brenzone, Garda-Alpene, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Brenzone, Garda-Alpene, Bilde 4
mer...
Brenzone, Garda-Alpene
Ferieleilighet • 18 m² • 1 Soverom
8,5
(119 vurderinger)
"Studio", 1-roms leilighet 18 m2, i første etasje. Praktiskt møbler: stue/soverom med, 1 dobbeltseng, spisebord og satelit-TV. Åpent kjøkken (2 kokeplater, elektrisk kaffemaskin). Dusj/WC. Gassoppvarming. Uteplass. Ingen utsikt mot innsjøen. Fasiliteter: Internett (WiFi, gratis). Parkeringsplass (1 bil) ved huset. Vennligst merk: kun for ikke-røykere.
fra kr 475 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper ved Gardasjøen som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger ved Gardasjøen

kr 2 308til 13 apr - 20 apr
kr 2 932 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger ved Gardasjøen

52%til 13 apr - 20 apr
37% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter ved Garadasjøen

Leiligheter med vakker utsikt

Gardasjøen er den største og mest kjente av innsjøene i Italia. Området er perfekt for deg som søker natur, kultur og avslapning. Gardasjøen ligger foten av Alpene, ikke langt fra Venezia og Milano. I dette området bugner det av tilbud på ferieleiligheter som alle er i kort avstand til sjøen og dermed har utsikt til vakker natur. De ligger perfekt plassert for en tur på vannet eller et besøk i en av de mange sjarmende småbyene du finner her. Leilighetene ligger spredt utover langs hele sjøen, men flest alternativer har du i sør, som også er det enkleste området å komme til.

Ferieboliger for deg som liker sjø

Det er faktisk mulig å bo så nært Gardasjøen at du kan hoppe ut i vannet fra vinduet i leiligheten. Det sier seg selv at utsikten da er strålende. Det er også mange andre feriehus som kan skryte av utsikt, enten mot sjøen eller Alpene eller begge deler. De fleste ferieboliger kommer med uteområder som plen, terrasse eller hage for barnelek og soling. Mange ferielandsbyer er tilrettelagt for barnefamilier og legger fokus på aktiviteter både til lands og til vanns. Eller du kan leie deg inn i en tradisjonell italiensk hytte, som gjerne er et gammelt steinhus og dermed oppleve historie på nært hold.

Italienere har et litt dårlig forhold til byen Salo, fordi det var herfra landet ble styrt under Mussolinis Republica Sociale Italiana. Men, det betyr også at byen har bevart sitt særpreg.

Plassering og orientering

Den mest berømte innsjøen i Italia

Gardasjøen ligger i Nord-Italia der Alpene begynner, men er lett å komme til. Det er flyplasser i Både Bergamo, Milano og Venezia, som alle har forbindelser til Norge. Fra flyplassene går det både buss og togforbindelser til Garda-sjøen. Toget går til sørenden av innsjøen, men det går gode ferje og bussforbindelser på begge sider av vannet. Med leiebil er det bare en drøy time å kjøre på gode italienske veier. Gardasjøen er også et kjent mål for bussreiser fra Skandinavia.

Godt og varmt om sommeren

Sør for Alpene er det Middelhavsklima som regjerer og det betyr at sommeren er varm, ofte over 30 grader, med lite nedbør. Vinteren er en god del kjøligere og det kan komme snø. Det kan bli ganske hett i juli og august men det betyr også at temperaturen i vannet er behagelig og du er garantert mange soltimer.

Hustakene i Limone sul Garda
Hustalene i Limone sul Garda

Aktiviteter for reisende

Bilvei langs Gardasjøen
Bilvei langs Gardasjøen
Sjøen og naturen er den store attraksjonen

Gardasjøen beskrives som et perfekt reisemål for deg som både vil ha natur, sol og kultur. Den vakre sjøen stammer fra istiden og har glitrende klart vann. Den beste måten å oppleve sjøen på er å komme seg ut på den i en båt. Da har du en fantastisk utsikt både mot Alpene og de mange koselige og pittoreske byene som ligger som perler på en snor langs sjøen. Det er mange båter eller ferjer som krysser Gardasjøen og det er ikke spesiellt dyrt, hvis du ikke da velger et luksuscruise.

Aktiviter for familier

Har du med deg barn så er dette området er fullt av aktiviteter for familier. Ved Gardasjøen ligger nemlig landets største fornøyelsespark Gardaland og like ved finner man også badeparken Aquaparadise og Movie Studios, med fokus på film for hele familien. Når barna har fått sitt kan foreldrene innta en de mange 18-hulls golfbanene som finnes her. Dessuten finnes det selvsagt også mange fine strender og man kan gjøre som italienere, ta en spasertur langs promenaden.

Topp 3 ting å gjøre ved Gardasjøen

1. Utforsk en eller flere sjarmerende byer

Garda er i seg selv en koselig gammel fiskeby med små, trange gater fulle av butikker og restauranter. Her har man også laget til en strandpromenade omgitt av oliventrær og palmer. Desenzano er den sørligste byen med monumenter fra blant annet Romertiden. Simione betraktes ofte som den vakreste byen med ruiner fra en gammel romersk villa, en borg og fantastisk natur.

2. Perfekt for en aktiv ferie

Området ved Gardasjøen er perfekt for vandrere og syklister og du kan selv bestemme vanskelighetsgraden. Særlig rundt Limone Sul Garda og ved Malcesine er det gode muligheter for en trivelig vandring. I dette området kan man også dra på vinsmaking, for eksempel i den kjente vinbyen Bardolino. Den aller beste aktiviteten er selvsagt en båttur på selve perlen Gardasjøen, noe det er gode muligheter for fra de fleste brygger.

3. Godt utgangspunkt for utflukter

Det går veldig fint å bruke Gardasjøen som startsted for utflukter i regionen. Her finner man blant annet den fasjonable storbyen Milano, som er den rikeste i Italia. Ikke langt unna finner man også Verona, der historien om Romeo og Juliet stammer fra. Bergamo er også verdt et besøk, med en spektakulær gamleby som ruver flere hundre meter over den nyere delen av byen. Venezia er også i nærheten og trenger vel neppe noen nærmere introduksjon.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter ved GardasjøenBooking.com Feriehus og leiligheter ved Gardasjøen
Airbnb Feriehus og leiligheter ved GardasjøenAirbnb Feriehus og leiligheter ved Gardasjøen
Vrbo Feriehus og leiligheter ved GardasjøenVrbo Feriehus og leiligheter ved Gardasjøen
Bookiply Feriehus og leiligheter ved GardasjøenBookiply Feriehus og leiligheter ved Gardasjøen
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter ved GardasjøenFeWo-direkt Feriehus og leiligheter ved Gardasjøen
Abritel Feriehus og leiligheter ved GardasjøenAbritel Feriehus og leiligheter ved Gardasjøen
HRS Feriehus og leiligheter ved GardasjøenHRS Feriehus og leiligheter ved Gardasjøen
500+ til