Feriehus & leiligheter ved Gardasjøen

Feriehus & leiligheter ved Gardasjøen

Søk blant 9 297 boliger ved Gardasjøen!

Finne Feriehus og leiligheter ved Gardasjøen

Høydepunkter ved Gardasjøen

  • Glitrende sjø
  • Fantastisk natur
  • Solrikt og varmt om sommeren
  • Godt utgangspunkt for utflukter
  • Sjarmerende småbyer

Den beste Feriehus og leiligheter ved Gardasjøen

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i Tignale, Garda-Alpene
Ferieleilighet til 2 Personer i Tignale, Garda-Alpene, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Tignale, Garda-Alpene, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Tignale, Garda-Alpene, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Tignale, Garda-Alpene, Bilde 4
mer...
Tignale, Garda-Alpene
Ferieleilighet • 30 m² • 2 Soverom
8,9
(44 vurderinger)
På et høyplatå i 600 m høyde med en uforglemmelig utsikt over Gardasjøen. Rusticoen fra 1600-tallet ligger rolig til midt i naturreservatet Parco Alto Garda Bresciano. Du har mulighet til å delta på en liten vinsmaking (på forespørsel). I juli og august arrangerer den familiedrevne residensen grilling med smaksprøver av typiske produkter på forespørsel. Forbered middagen din, så kan du også hjelpe deg selv fra den dyrkede grønnsakshagen gratis. Tignale ligger mellom Limone og SalÒ på den vestlige bredden av innsjøen.Detaljer: WiFiAktiviteter i nærheten: Den årlige trøffelfestivalen finner o...
fra kr 864 / natt
Hytte til 2 Personer i Idro, Garda-Alpene
Hytte til 2 Personer i Idro, Garda-Alpene, Bilde 1
Hytte til 2 Personer i Idro, Garda-Alpene, Bilde 2
Hytte til 2 Personer i Idro, Garda-Alpene, Bilde 3
Hytte til 2 Personer i Idro, Garda-Alpene, Bilde 4
mer...
Idro, Garda-Alpene
Hytte • 35 m² • 1 Soverom
fredelig beliggenhet ved bredden av Idro innsjøen. I huset finner du to egenskaper, enkelt men funksjonelt innredet. Eiendommen (IT-25078-05, 1. etasje) har en liten trapp som fører til 1. etasje, hvor to soverom er. Vaskemaskin er til stede. 2-Pers. Eiendom (IT-25078-06) ligger i det gigantiske loftet, som er tilgjengelig via en trapp utenfor (mulig å plassere et barneseng). Huset ligger på en eiendom på 400 m), hvor 250 m) er delt hage med hagemøbler.
fra kr 817 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Brenzone, Garda-Alpene
Ferieleilighet til 2 Personer i Brenzone, Garda-Alpene, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Brenzone, Garda-Alpene, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Brenzone, Garda-Alpene, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Brenzone, Garda-Alpene, Bilde 4
mer...
Brenzone, Garda-Alpene
Ferieleilighet • 30 m² • 1 Soverom
7,0
(6 vurderinger)
1-room apartment 30 m2, on the upper ground floor. Practical and rustic furnishings: living/sleeping room with 1 double bed and dining table. Exit to the terrace. Small kitchen (oven, Gas stove, 4 gas rings, kettle, electric coffee machine). Shower/bidet/WC. No heating option. Small terrace. Terrace furniture, box-room. Reserved parking at 50 m. Please note: non-smokers only. Private entrance. 023014-LOC-00220
fra kr 817 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper ved Gardasjøen som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger ved Gardasjøen

kr 3 003til 13 jul - 20 jul
kr 2 963 årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger ved Gardasjøen

12%til 13 jul - 20 jul
31% årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter ved Garadasjøen

Leiligheter med vakker utsikt

Gardasjøen er den største og mest kjente av innsjøene i Italia. Området er perfekt for deg som søker natur, kultur og avslapning. Gardasjøen ligger foten av Alpene, ikke langt fra Venezia og Milano. I dette området bugner det av tilbud på ferieleiligheter som alle er i kort avstand til sjøen og dermed har utsikt til vakker natur. De ligger perfekt plassert for en tur på vannet eller et besøk i en av de mange sjarmende småbyene du finner her. Leilighetene ligger spredt utover langs hele sjøen, men flest alternativer har du i sør, som også er det enkleste området å komme til.

Ferieboliger for deg som liker sjø

Det er faktisk mulig å bo så nært Gardasjøen at du kan hoppe ut i vannet fra vinduet i leiligheten. Det sier seg selv at utsikten da er strålende. Det er også mange andre feriehus som kan skryte av utsikt, enten mot sjøen eller Alpene eller begge deler. De fleste ferieboliger kommer med uteområder som plen, terrasse eller hage for barnelek og soling. Mange ferielandsbyer er tilrettelagt for barnefamilier og legger fokus på aktiviteter både til lands og til vanns. Eller du kan leie deg inn i en tradisjonell italiensk hytte, som gjerne er et gammelt steinhus og dermed oppleve historie på nært hold.

Italienere har et litt dårlig forhold til byen Salo, fordi det var herfra landet ble styrt under Mussolinis Republica Sociale Italiana. Men, det betyr også at byen har bevart sitt særpreg.

Plassering og orientering

Den mest berømte innsjøen i Italia

Gardasjøen ligger i Nord-Italia der Alpene begynner, men er lett å komme til. Det er flyplasser i Både Bergamo, Milano og Venezia, som alle har forbindelser til Norge. Fra flyplassene går det både buss og togforbindelser til Garda-sjøen. Toget går til sørenden av innsjøen, men det går gode ferje og bussforbindelser på begge sider av vannet. Med leiebil er det bare en drøy time å kjøre på gode italienske veier. Gardasjøen er også et kjent mål for bussreiser fra Skandinavia.

Godt og varmt om sommeren

Sør for Alpene er det Middelhavsklima som regjerer og det betyr at sommeren er varm, ofte over 30 grader, med lite nedbør. Vinteren er en god del kjøligere og det kan komme snø. Det kan bli ganske hett i juli og august men det betyr også at temperaturen i vannet er behagelig og du er garantert mange soltimer.

Hustakene i Limone sul Garda
Hustalene i Limone sul Garda

Aktiviteter for reisende

Bilvei langs Gardasjøen
Bilvei langs Gardasjøen
Sjøen og naturen er den store attraksjonen

Gardasjøen beskrives som et perfekt reisemål for deg som både vil ha natur, sol og kultur. Den vakre sjøen stammer fra istiden og har glitrende klart vann. Den beste måten å oppleve sjøen på er å komme seg ut på den i en båt. Da har du en fantastisk utsikt både mot Alpene og de mange koselige og pittoreske byene som ligger som perler på en snor langs sjøen. Det er mange båter eller ferjer som krysser Gardasjøen og det er ikke spesiellt dyrt, hvis du ikke da velger et luksuscruise.

Aktiviter for familier

Har du med deg barn så er dette området er fullt av aktiviteter for familier. Ved Gardasjøen ligger nemlig landets største fornøyelsespark Gardaland og like ved finner man også badeparken Aquaparadise og Movie Studios, med fokus på film for hele familien. Når barna har fått sitt kan foreldrene innta en de mange 18-hulls golfbanene som finnes her. Dessuten finnes det selvsagt også mange fine strender og man kan gjøre som italienere, ta en spasertur langs promenaden.

Topp 3 ting å gjøre ved Gardasjøen

1. Utforsk en eller flere sjarmerende byer

Garda er i seg selv en koselig gammel fiskeby med små, trange gater fulle av butikker og restauranter. Her har man også laget til en strandpromenade omgitt av oliventrær og palmer. Desenzano er den sørligste byen med monumenter fra blant annet Romertiden. Simione betraktes ofte som den vakreste byen med ruiner fra en gammel romersk villa, en borg og fantastisk natur.

2. Perfekt for en aktiv ferie

Området ved Gardasjøen er perfekt for vandrere og syklister og du kan selv bestemme vanskelighetsgraden. Særlig rundt Limone Sul Garda og ved Malcesine er det gode muligheter for en trivelig vandring. I dette området kan man også dra på vinsmaking, for eksempel i den kjente vinbyen Bardolino. Den aller beste aktiviteten er selvsagt en båttur på selve perlen Gardasjøen, noe det er gode muligheter for fra de fleste brygger.

3. Godt utgangspunkt for utflukter

Det går veldig fint å bruke Gardasjøen som startsted for utflukter i regionen. Her finner man blant annet den fasjonable storbyen Milano, som er den rikeste i Italia. Ikke langt unna finner man også Verona, der historien om Romeo og Juliet stammer fra. Bergamo er også verdt et besøk, med en spektakulær gamleby som ruver flere hundre meter over den nyere delen av byen. Venezia er også i nærheten og trenger vel neppe noen nærmere introduksjon.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til