Populære reisemål i Sverige

Den beste Feriehus og leiligheter i Sverige

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 2 Personer i Kalmar Län, Syd-Sverige
Feriehus til 2 Personer i Kalmar Län, Syd-Sverige, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Kalmar Län, Syd-Sverige, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Kalmar Län, Syd-Sverige, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Kalmar Län, Syd-Sverige, Bilde 4
mer...
Kalmar Län, Syd-Sverige
Feriehus • 30 m² • 1 Soverom
10,0
(2 vurderinger)
Koselig, praktisk feriehus med badstue og utsikt over innsjøen.Velkommen til dette praktisk innredede feriehuset, som venter på deg i en koselig atmosfære. Tilbring hyggelige timer i stuen etter en dag i frisk luft. I de kjøligere årstidene kan du varme deg foran peisen eller gå i badstuen. Badstue, dusj og fryser er i uthuset.Du har tilgang til en vakker, felles tomt ved siden av eierens hus, hvor du finner hagemøbler, grill og barnevennlige fasiliteter. Innkvarteringen har også en båtplass og kanoer kan leies.Bademuligheter finnes for eksempel ved Hornsö (3 km). Midt i Hornsö naturpark li...
fra kr 181 / natt
Feriehus til 3 Personer i Gotland, Syd-Sverige
Feriehus til 3 Personer i Gotland, Syd-Sverige, Bilde 1
Feriehus til 3 Personer i Gotland, Syd-Sverige, Bilde 2
Feriehus til 3 Personer i Gotland, Syd-Sverige, Bilde 3
Feriehus til 3 Personer i Gotland, Syd-Sverige, Bilde 4
mer...
Gotland, Syd-Sverige
Feriehus • 36 m² • 3 Personer
9,0
(2 vurderinger)
Her venter en koselig ferieleilighet i øverste etasje i en fløy som er en del av en gotlandsk gård fra rundt 1900. Gården ligger i Lärbro, og derfra er det 100 m til Vägumevike, hvor båten ligger klar for fiske- og badeturer. Slite, Gotlands nest største by, ligger omtrent 10 km unna, hvor du finner en travel marina. Her finner du også Gotlands eneste skjærgård, Slite skjærgård.
fra kr 260 / natt
Feriehus til 3 Personer i Jönköping, Syd-Sverige
Feriehus til 3 Personer i Jönköping, Syd-Sverige, Bilde 1
Feriehus til 3 Personer i Jönköping, Syd-Sverige, Bilde 2
Feriehus til 3 Personer i Jönköping, Syd-Sverige, Bilde 3
Feriehus til 3 Personer i Jönköping, Syd-Sverige, Bilde 4
mer...
Jönköping, Syd-Sverige
Feriehus • 20 m² • 1 Soverom
8,3
(6 vurderinger)
"Kaxholmen (SND112)", 1-roms hus 20 m2. Objektet egnet for 2 voksne. Praktiskt møbler: stue/soverom med, vinterhage med, 1 dobbel sovesoffa (140 cm), spisebord, satelit-TV og CD-spiller. Utgang til hagen. Kjøkkenkrok (2 kokeplater, brødrister, vannkoker, mikrobølgeovn, frys, elektrisk kaffemaskin). Dusj/WC, elektrisk oppvarming. Tregulv. Terrasse. Terrassemøbler, grill (transportabel). Utsikt av innsjøen. Til disposisjon: vaskemaskin, strykejern. Vennligst merk: kjøleskap uten fryser, røykfritt hus. Røykvarsler, brannslukningsapparat.
fra kr 339 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Sverige som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Sverige

kr 1 724til 7 okt - 14 okt
kr 1 930 årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Sverige

36%til 7 okt - 14 okt
46% årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Sverige

  • Kort reisevei
  • Litt rimeligere enn Norge
  • Litt varmere enn Norge
  • Vakker natur
  • Mat og kultur

Feriehus og hytter i Sverige

I Sverige kan du få tak i det meste når det gjelder ferieleiligheter. Hva med et feriehus for hele familien, med utsikt og sauna, og 50 meter til stranden? Eller en hytte i nærheten til en av Sveriges mange innsjøer, med selvhusholdning i landlig periodehus? Eller et komfortabelt feriehus med tilbud om båt? Vil du bo nærme en av Sveriges mange interessante store og små byer, er det bare å velge seg en leilighet som passer.

Jämtland og Härjedalen var i mange hundre år en del av Norge og mange kaller området for Øst-Trøndelag.
Vinterlandskap i Sverige
Vinterlandskap i Sverige

Plassering og orientering

Kort vei for de aller fleste

Sverige er for mange bare en kort kjøretur unna, og når du kommet inn i landet venter flotte veier som kjapt tar deg dit du vil. Den mest brukte grenseovergangen er Svinesund og derfra kan du kjøre til sydspissen av Sverige på noen få timer. Velger du kollektivtransport er det både tog og busser, særlig fra Oslo, men også fra Trondheim og andre steder. Det er heller ikke vanskelig å finne et fly til Sverige og du kan velge mellom flere flyplasser å reise til. Visste du forresten at ferjene er gratis i Sverige, fordi de regnes som en del av veinettet?

Litt mildere enn i Norge

Det er ingen stor forskjell på klimaet i Norge og Sverige, men drar man til den søndre delen av landet er det stort sett alltid noen grader varmere der enn i gamlelandet. Det er likevel ikke så varmt at man ikke kan gå på ski i fjellene om vinteren og svenskene kan skryte av flere kjente vintersportssteder.

Stockholms skjærgård
Stockholms skjærgård

Aktiviteter for reisende

Sverige har mye å by på

Sverige har alt fra vakker natur, hvite strender og gresskledde dalsider, koselige småbyer med flust av kultur og tradisjoner til livlige storbyer med mat, kulturarrangementer og historie. Svenskene er også gode på aktiviteter for barna med morsomme badeland og aktivitetsparker.

Sverige, sommer som vinter

Sommeren er fin over hele Sverige. Da drar svenskene til sommerhytta i skjærgården og bader, griller og koser seg gjennom lyse kvelder. Det er mange fine øyer i Sverige, der man finner fine strender og en avslappende atmosfære. Om vinteren kan vårt naboland friste med skiområder som har variert skikjøring og hundrevis av heiser. Mange av stedene er godt tilrettelagt for barnefamilier. Storbyer som Gøteborg og Stockholm pulserer av liv hele året.

Gamla staden i Stockholm
Gamla staden i Stockholm

Topp 5 ting å gjøre i Sverige

1. Utforsk Skåne.

Skåne er Sveriges svar på Provence. Helt sør i landet finner man mer enn 200 slott, mange restauranter med Michelin-stjerner, og en golfsesong som varer nesten hele året. Strendene er ypperlige for badenymfer, og det er kort avstand mellom byer som Malmø og Ystad, og til Danmark og København. Den litt spesielle Skåne-dialekten gjør også at man nesten tror man er i Danmark.

2. Den varme storbyen Gøteborg

Gøteborg er landets nest største by, og her finner man supre muligheter for shopping, flotte museer, koselige kafeer og restauranter i verdensklasse. Liseberg er en fornøyelsespark som passer for hele familien og byen ligger bare et steinkast unna den vakre skjærgården på vestkysten.

3. Stockholm, kontrastenes by

Sveriges hovedstad er en by med kontraster. Byen har gitt liv til trender innen musikk, fashion, design og teknologi, men Stockholm har også en fantastisk historie med storslått arkitektur, slott og middelalderbyen Gamla Stan. Her ligger trendy barer og spisesteder side om side med hjemmekoselige kafeer og barer. Stockholm er også nær fin natur og vannet er allestedsværende i denne storbyen.

4. Unike Gotland

Øya Gotland har middelalderbyen Visby med en komplett ringmur. Dette har gitt byen og Sverige en plass på UNESCOs verdensarvliste. På Gotland er de lave småhusene på sommeren dekket av et hav av roser, og du kan glede deg til brosteinsbelagte gater med gammeldagse forretninger. Sjarmerende småbyer og landsbyer ligger i sykkelavstand til Visby.

5. Sälen, et vinterparadis

Sälen er Sveriges største vinterdestinasjon, men har vært nøye på å være familievennlig. I området har du over 100 nedfarter med variert skikjøring. Her ligger også det største tallerkenheis-området i Nord-Europa, samt utallige barnebakker og landets bratteste preparerte løyper. I Sälen bor også Valle, barnas venn, som gjør alt for at alle skal ha det gøy i bakkene.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i SverigeBooking.com Feriehus og leiligheter i Sverige
Airbnb Feriehus og leiligheter i SverigeAirbnb Feriehus og leiligheter i Sverige
Vrbo Feriehus og leiligheter i SverigeVrbo Feriehus og leiligheter i Sverige
Bookiply Feriehus og leiligheter i SverigeBookiply Feriehus og leiligheter i Sverige
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i SverigeFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Sverige
Abritel Feriehus og leiligheter i SverigeAbritel Feriehus og leiligheter i Sverige
HRS Feriehus og leiligheter i SverigeHRS Feriehus og leiligheter i Sverige
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Sverige