Populære reisemål i Sverige

Finne Feriehus og leiligheter i Sverige

Høydepunkter i Sverige

  • Kort reisevei
  • Litt rimeligere enn Norge
  • Litt varmere enn Norge
  • Vakker natur
  • Mat og kultur

Den beste Feriehus og leiligheter i Sverige

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Storfors, Svealand
Feriehus • 32 m² • 1 Soverom
Liten, møblert feriebolig, i et område rikt på dyreliv. I nærheten av en innsjø. Ridehester til leie for erfarne ryttere. Kristinehamn: 25 km.Eieren forteller:Hvis du vil ha fred og ro, kom hit! Huset i skogkanten og midt i Värmlands natur med utsikt over Bjurtjärnsdalen lar deg nyte rådyr, hjort, ugler og mange andre fugler. Du kan også møte en elg eller bever ved innsjøen. Det gamle huset Brygghuset er nennsomt renovert og delvis innredet med antikviteter fra gården. Om morgenen, når du spiser frokost på verandaen, vil solen skinne på deg og blikket vil vandre over frukthagen.Det er vakre...
fra kr 216 / natt
mer...
Västergötland, Syd-Sverige
Feriehus • 85 m² • 2 Soverom
4,0
Tilbaketrukket og rolig beliggende hus på landet, perfekt for avslappende, rolig ferie og likevel nær utflukter. Du bor i Börstig, 5 km fra Trädet i Västergötland. Terrasse for perfekt avslapning. Nærliggende utflukter inkluderer Kvarncafé i Blidsberg, 10 km til Ulricehamn, en liten koselig by. Hornborgasjön med Tranens dans ligger heller ikke langt unna.
fra kr 228 / natt
mer...
Kalmar Län, Syd-Sverige
Feriehus • 45 m² • 1 Soverom
Nydelig sjøhus ved vannet med utsikt over den vakre skjærgården i Östersjön rett utenfor døren. Begrenset antall båter til leie. Ikke egnet for små barn. Separat biotoalett. Det er også en dusjkabinett utenfor huset. Det er en sommerrestaurant og minigolf i området. I Västervik ligger også Lysingsbadet med vannsklie. Vimmerby ligger 60 km unna.
fra kr 603 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Sverige

kr 1 730til 8 apr - 15 apr
kr 2 046 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Sverige

27%til 8 apr - 15 apr
36% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og hytter i Sverige

I Sverige kan du få tak i det meste når det gjelder ferieleiligheter. Hva med et feriehus for hele familien, med utsikt og sauna, og 50 meter til stranden? Eller en hytte i nærheten til en av Sveriges mange innsjøer, med selvhusholdning i landlig periodehus? Eller et komfortabelt feriehus med tilbud om båt? Vil du bo nærme en av Sveriges mange interessante store og små byer, er det bare å velge seg en leilighet som passer.

Jämtland og Härjedalen var i mange hundre år en del av Norge og mange kaller området for Øst-Trøndelag.
Vinterlandskap i Sverige
Vinterlandskap i Sverige

Plassering og orientering

Kort vei for de aller fleste

Sverige er for mange bare en kort kjøretur unna, og når du kommet inn i landet venter flotte veier som kjapt tar deg dit du vil. Den mest brukte grenseovergangen er Svinesund og derfra kan du kjøre til sydspissen av Sverige på noen få timer. Velger du kollektivtransport er det både tog og busser, særlig fra Oslo, men også fra Trondheim og andre steder. Det er heller ikke vanskelig å finne et fly til Sverige og du kan velge mellom flere flyplasser å reise til. Visste du forresten at ferjene er gratis i Sverige, fordi de regnes som en del av veinettet?

Litt mildere enn i Norge

Det er ingen stor forskjell på klimaet i Norge og Sverige, men drar man til den søndre delen av landet er det stort sett alltid noen grader varmere der enn i gamlelandet. Det er likevel ikke så varmt at man ikke kan gå på ski i fjellene om vinteren og svenskene kan skryte av flere kjente vintersportssteder.

Stockholms skjærgård
Stockholms skjærgård

Aktiviteter for reisende

Sverige har mye å by på

Sverige har alt fra vakker natur, hvite strender og gresskledde dalsider, koselige småbyer med flust av kultur og tradisjoner til livlige storbyer med mat, kulturarrangementer og historie. Svenskene er også gode på aktiviteter for barna med morsomme badeland og aktivitetsparker.

Sverige, sommer som vinter

Sommeren er fin over hele Sverige. Da drar svenskene til sommerhytta i skjærgården og bader, griller og koser seg gjennom lyse kvelder. Det er mange fine øyer i Sverige, der man finner fine strender og en avslappende atmosfære. Om vinteren kan vårt naboland friste med skiområder som har variert skikjøring og hundrevis av heiser. Mange av stedene er godt tilrettelagt for barnefamilier. Storbyer som Gøteborg og Stockholm pulserer av liv hele året.

Gamla staden i Stockholm
Gamla staden i Stockholm

Topp 5 ting å gjøre i Sverige

1. Utforsk Skåne.

Skåne er Sveriges svar på Provence. Helt sør i landet finner man mer enn 200 slott, mange restauranter med Michelin-stjerner, og en golfsesong som varer nesten hele året. Strendene er ypperlige for badenymfer, og det er kort avstand mellom byer som Malmø og Ystad, og til Danmark og København. Den litt spesielle Skåne-dialekten gjør også at man nesten tror man er i Danmark.

2. Den varme storbyen Gøteborg

Gøteborg er landets nest største by, og her finner man supre muligheter for shopping, flotte museer, koselige kafeer og restauranter i verdensklasse. Liseberg er en fornøyelsespark som passer for hele familien og byen ligger bare et steinkast unna den vakre skjærgården på vestkysten.

3. Stockholm, kontrastenes by

Sveriges hovedstad er en by med kontraster. Byen har gitt liv til trender innen musikk, fashion, design og teknologi, men Stockholm har også en fantastisk historie med storslått arkitektur, slott og middelalderbyen Gamla Stan. Her ligger trendy barer og spisesteder side om side med hjemmekoselige kafeer og barer. Stockholm er også nær fin natur og vannet er allestedsværende i denne storbyen.

4. Unike Gotland

Øya Gotland har middelalderbyen Visby med en komplett ringmur. Dette har gitt byen og Sverige en plass på UNESCOs verdensarvliste. På Gotland er de lave småhusene på sommeren dekket av et hav av roser, og du kan glede deg til brosteinsbelagte gater med gammeldagse forretninger. Sjarmerende småbyer og landsbyer ligger i sykkelavstand til Visby.

5. Sälen, et vinterparadis

Sälen er Sveriges største vinterdestinasjon, men har vært nøye på å være familievennlig. I området har du over 100 nedfarter med variert skikjøring. Her ligger også det største tallerkenheis-området i Nord-Europa, samt utallige barnebakker og landets bratteste preparerte løyper. I Sälen bor også Valle, barnas venn, som gjør alt for at alle skal ha det gøy i bakkene.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i SverigeBooking.com Feriehus og leiligheter i Sverige
Airbnb Feriehus og leiligheter i SverigeAirbnb Feriehus og leiligheter i Sverige
Vrbo Feriehus og leiligheter i SverigeVrbo Feriehus og leiligheter i Sverige
Bookiply Feriehus og leiligheter i SverigeBookiply Feriehus og leiligheter i Sverige
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i SverigeFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Sverige
Abritel Feriehus og leiligheter i SverigeAbritel Feriehus og leiligheter i Sverige
HRS Feriehus og leiligheter i SverigeHRS Feriehus og leiligheter i Sverige
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Sverige