Finne Feriehus og leiligheter i Stockholm

Høydepunkter i Stockholm

  • Nordens Venezia
  • Storbyopplevelser
  • Historie og fornøyelser
  • Shopping og uteliv
  • Vakker skjærgård

Den beste Feriehus og leiligheter i Stockholm

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 4 Personer i Norrmalms Stadsdelsområde, Stockholm
Ferieleilighet til 4 Personer i Norrmalms Stadsdelsområde, Stockholm, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Norrmalms Stadsdelsområde, Stockholm, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Norrmalms Stadsdelsområde, Stockholm, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Norrmalms Stadsdelsområde, Stockholm, Bilde 4
mer...
Norrmalms Stadsdelsområde, Stockholm
Ferieleilighet • 4 Pers. • 1 Soverom
6,9
(14 vurderinger)
Nyt et opphold i denne sjarmerende leiligheten i Stockholm. Denne fengslende eiendommen har 3 senger, bad med dusj og toalett.Leilighet 913, er en toppleilighet som ligger i 5. etasje og er 35 m2. En studioleilighet, med bjelker i taket fantastisk beliggenhet midt i byen. Kjøkkenet har kjøleskap, komfyr, stekeovn, vannkoker, fryser og mikrobølgeovn og tilbyr TV og internettilgang.Nær sentralstasjonen bare 550 meter, Oppdag Stockholm fra vår sjarmerende leilighet. besøk Stockholms, barer, restauranter og klubber i kort avstand fra boligen din! Sterk byfølelse og selvfølgelig en handlegate e...
fra kr 1 231 / natt
Ferieleilighet til 4 Personer i Norrmalms Stadsdelsområde, Stockholm
Ferieleilighet til 4 Personer i Norrmalms Stadsdelsområde, Stockholm, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Norrmalms Stadsdelsområde, Stockholm, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Norrmalms Stadsdelsområde, Stockholm, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Norrmalms Stadsdelsområde, Stockholm, Bilde 4
mer...
Norrmalms Stadsdelsområde, Stockholm
Ferieleilighet • 4 Pers. • 1 Soverom
9,3
(6 vurderinger)
Enjoy a stay in this inviting apartment in Stockholm. This captivating property features 3 beds, bathroom with shower & toilet.Apartment 914, is a penthouse apartment located on the 4th floor & is 35 m2. A studio flat, with beams in the ceiling fantastic location in the middle of the City. The kitchen has a fridge, a hob, an oven, a kettle, a freezer and a microwave and offers a television and internet access.Close to the central station only 550 meters, Discover Stockholm from our charming apartment. visit Stockholms, bars, restaurants & clubs all in a short distance form your ...
fra kr 1 231 / natt
Rom til 2 Personer i Stockholm, Uppland
Rom til 2 Personer i Stockholm, Uppland, Bilde 1
Rom til 2 Personer i Stockholm, Uppland, Bilde 2
Rom til 2 Personer i Stockholm, Uppland, Bilde 3
Rom til 2 Personer i Stockholm, Uppland, Bilde 4
mer...
Stockholm, Uppland
Rom • 14 m² • 1 Soverom
9,0
(8 vurderinger)
Welcome to Tre Små Rum. The house opened to its first guests in the early 1990s.The founder's idea was to offer a guesthouse with a warm and inviting atmosphere where guests can feel at home and at the same time an affordable accommodation.The property was built in the late 19th century and stone walls are preserved in the kitchen, which gives a unique and cozy feeling.We take the environment into accountAt Hotell Tre Små Rum, we see environmentally friendly choices both as a responsibility to society but also as a seal of quality for our guests. We therefore choose environmentally friendly...
fra kr 881 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Stockholm

kr 2 545til 7 okt - 14 okt
kr 2 756 årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Stockholm

16%til 7 okt - 14 okt
33% årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Ferieleiligheter og feriehus i Stockholm

Moderne leiligheter i Nordens Venezia

Stockholm kalles gjerne Nordens Venezia. Dette er en by grunnlagt på 14 øyer og den har derfor mange broer og kanaler. Byen i seg selv har mye å by på med gamlebyen Gamla Stan som et høydepunkt. I tillegg er skjærgården utenfor Stockholm en perle som bør oppleves. Det er lett å finne seg en leilighet i Sveriges hovedstad. Du kan bo både i sentrum eller litt utenfor og det store utvalget består både av ferieleiligheter, gjestehus og båter!

Spesielle ferieboliger på vannet

Stockholm har unike attraksjoner når det gjelder ferieleiligheter. Her kan du nemlig bo på vannet midt i byen. Dette er gamle ærverdige båter som er gjort om til overnatting for turister. Du finner lugarer med tremøbler og helt unik utsikt. Selvsagt finner du også mer vanlige leiligheter i Sveriges hovedstad som både er moderne og med alle fasiliteter. Du kan finne deg en feriebolig bare få hundre meter fra byens uteliv og shoppingstrøk eller bo litt roligere til i en av Stockholms mange trivelige forsteder.

Stockholm var et lite og fattigslig tettsted frem til 1800-tallet, men byen vokste under industrialiseringen og ble en stor og rik hovedstad.

Plassering og orientering

En verdensby med lang historie

Stockholm er svenskenes hovedstad og største by, som er en god del større enn Oslo. Det er svært enkelt for nordmenn å komme seg til Stockholm, med en rekke daglige flyavganger fra diverse flyplasser. Det går også flere daglige tog mellom Oslo og Stockholm og det går også ekspressbusser. Foretrekker man å kjøre selv er det generellt bra veier i Sverige og man er framme rundt 5 timer etter man passerte grensen. Det anbefales ikke å kjøre bil inne i selve sentrum av Stockholm.

Kjent og kjært klima

Et besøk på den svenske østkysten gir ingen store overraskelser værmessig for nordmenn. Temperaturen og været er omtrent det samme som på Østlandet i Norge. Sommerene kan være gode og varme og kveldene er lange, mens det om vinteren kan komme snø, som skaper en veldig trivelig stemning, spesiellt i den gamle delen av Stockholm.

Havutsikt fra Stockholms skjærgård
Havutsikt fra Stockholms skjærgård

Aktiviteter for reisende

Stockholm for storbyopplevelser

Stockholm er en internasjonal storby men med en veldig svensk innpakning. Her finner man spennende butikker og utsøkte restauranter i verdensklasse. Byen har også Sveriges beste underholdning innen f.eks teater og kultur, mange verdensstjerner legger sin eneste konsert i Skandinavia til nettopp Stockholm. Byen er også kjent for sitt mangfoldige uteliv og byen er full av overraskelser.

Stockholm for natur og historie

Stockholm er kjent som en vakker by, blant annet på grunn av omgivelsene. Byen er nærmest bygd på vannet eller mer konkret på 14 øyer med Østersjøen på den ene siden og innsjøen Mälaren på den andre. Legg til alle kanalene og broene som trengs og du forstår hvorfor mange sammenligner dette med Venezia. Byen har også mange store parker og friluftsanlegg og ikke minst en vakker skjærgård med hundrevis av øyer og skjær, der storbyfolket har satt opp sine sjarmerende røde hytter.

Stortorget i Stockholm
Stortorget i Stockholm

3 reisetips til Stockholms-turen

Opplev den unike historien

I Stockholm finner man hele tre steder som er innskrevet på UNESCOs verdensarvliste. Det er Drottningholm slott, Skogskyrkogården og vikingbyen Birka på Björkö. Gamla Stan er bydelen der Stockholm ble grunnlagt og viser hvordan byen en gang var. Her finner du da også slottet, Riddarhuset og Nobelhuset. Men det Gamla Stan kanskje er mest kjent for er sjarmerende trange smug, gamle kirker samt koselige kafeer og restauranter.

Fornøyelser midt i byen

Djurgården er en øy som ligger midt i sentrum og innehar noen av byens triveligste attraksjoner. I tillegg til mange parker og lang strandlinje finner du her blant annet Vasamuseet og det store tivoliet Grøna Lund. Du kan også oppleve Skansen, som er verdens eldste friluftsmuseum. Skansen opptar store deler av den vestre delen av Djurgården.

Utforsk de forskjellige bydelene

Norrmalm, eller City, er det man vil betrakte som sentrum, full av muligheter for shopping og fornøyelser. En annen bydel er Vasastan der man finner byens sentralstasjon og mange spennende butikker og gallerier. Her bodde Astrid Lindgren i mer enn 60 år. Södermalm, eller Söder som de lokale sier, er den litt mer bohemaktige bydelen sør for sentrum. Her kan du finne mange kafeer og gallerier. Kungsholmen sies å ha vokst frem i den senere tid som en ny trendy bydel.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i StockholmBooking.com Feriehus og leiligheter i Stockholm
Airbnb Feriehus og leiligheter i StockholmAirbnb Feriehus og leiligheter i Stockholm
Vrbo Feriehus og leiligheter i StockholmVrbo Feriehus og leiligheter i Stockholm
Bookiply Feriehus og leiligheter i StockholmBookiply Feriehus og leiligheter i Stockholm
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i StockholmFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Stockholm
Abritel Feriehus og leiligheter i StockholmAbritel Feriehus og leiligheter i Stockholm
HRS Feriehus og leiligheter i StockholmHRS Feriehus og leiligheter i Stockholm
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Sverige
  3. Stockholm