Feriehus og leiligheter på Gotland

Feriehus og leiligheter på Gotland

Søk blant 355 boliger på Gotland!

Finne Feriehus og leiligheter på Gotland

Høydepunkter på Gotland

 • Et svensk sommerparadis
 • Mest solsikre område i Sverige
 • Mange barnevennlige strender
 • Pippi Langstrømpe
 • Vakker natur og spennende historie

Den beste Feriehus og leiligheter på Gotland

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 4 Personer i Vallstena, Gotland
Feriehus til 4 Personer i Vallstena, Gotland, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Vallstena, Gotland, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Vallstena, Gotland, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Vallstena, Gotland, Bilde 4
mer...
Vallstena, Gotland
Feriehus • 35 m² • 1 Soverom
8,0
Feriehus i landlige omgivelser. Det er et gjestehus på eierens eiendom i Vallstena på Gotland. Dusj og toalett i separat bygning. Kjøkken-stue. Enkel standard i innredningen. Huset ligger på landet, så kuer og lam beiter på enger i nærområdet. I Vallstena ligger Alvena Lindaräng, et godt besøkt naturreservat med 12 forskjellige arter av orkideer og blant annet lindetrær, eiketrær, blå og hvite blåveis. Til og med Gotlands landskapsfugl, halsbåndfluesnapperen, hekker her. Gothem ligger 10 km unna og innbyr til bading på de fine sandstrendene i Åminne og Vitviken. Kjæledyr er velkomne i Vitvi...
fra kr 411 / natt
Feriehus til 2 Personer i Gotland
Feriehus til 2 Personer i Gotland, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Gotland, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Gotland, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Gotland, Bilde 4
mer...
Gotland
Feriehus • 24 m² • 1 Soverom
Liten hytte med god arkitektur for den lille familien i nærheten av grottene i Lummelunda og fritidsaktiviteter.Nyt fine timer utendørs på husets terrasse. Naturlig vakker kyst for bading og fotturer. I fiskeværet Nyhamn kan du oppleve vakre solnedganger. Sykkelsti til Visby med mange fine butikker, mye kultur og mange opplevelser.Vil du ta en guidet omvisning i Visby? Ta kontakt med vårt servicekontor Gotland Active Store.
fra kr 365 / natt
Feriehus til 4 Personer i Gotland
Feriehus til 4 Personer i Gotland, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Gotland, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Gotland, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Gotland, Bilde 4
mer...
Gotland
Feriehus • 65 m² • 1 Soverom
9,0
(4 vurderinger)
Lite, praktisk feriehus på en eiendom som lar deg nyte atmosfæren midt på Gotland. Her bor du sentralt på Halla i Dalhem i nærheten av Roma kloster, og helt ideelt for utflukter over hele øya. Feriehuset er omgitt av en felles, romslig tomt på 10 000 m² med hagemøbler og grill. Feriehus S42123 ligger også på samme tomt.
fra kr 285 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper på Gotland som kan være interessante

Populære reisemål på Gotland

  Priser og tilgjenglighet

  Aktuelle priser for ferieboliger på Gotland

  kr 1 980til 1 jun - 8 jun
  kr 2 133 årlig gjennomsnitt
  jun
  jul
  aug
  sep
  okt
  nov
  des
  jan
  feb
  mar
  apr
  mai
  Gjennomsnittlig pris per uke

  Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger på Gotland

  31%til 1 jun - 8 jun
  35% årlig gjennomsnitt
  jun
  jul
  aug
  sep
  okt
  nov
  des
  jan
  feb
  mar
  apr
  mai
  Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

  Feriehus og hytter på Gotland

  Tradisjonelle feriehus i sommerparadis

  Gotland er Sveriges største sommerparadis og landets største øy, der opplevelser for barnefamilier er i fokus. Men, Gotland har også sin unike hovedstad Visby, som har fått en plass på UNESCOs verdensarvliste. Dette er en sjarmerende gammel by blant annet omgitt av en vakker ringmur. På Gotland kan du oppleve ditt eget ferieparadis i et tradisjonellt svenske feriehus. Du finner flest leiligheter i nærheten av Visby, men du kan også finne ferieboliger i en av de små landsbyene på øya.

  Feriehus som passer for barnefamilier

  Ta med deg hele familien og kom til Gotland. Det er oppfordringen fra øyas turistmyndigheter og et kjapt søk vil vise deg at her er det enkelt å finne seg en ferieleilighet som passer store og små. Det er mange typiske feriehus med plass til barnefamilier med egen uteplass, balkong eller hage. Leilighetene har både kjøkken og alt annet du trenger. Du kan også velge å bo i gjestehus eller ferielandsbyer med eget basseng.

  Gotland er oppkallt etter det historiske folkeslaget gutar og tidligere het øya faktisk Gulland på norsk.

  Plassering og orientering

  Det største sommerparadiset i Sverige

  Gotland ligger på en øy utenfor østkysten av Sverige. Det er ingen bro eller tunneler, men det er likevel enkelt å ta seg fram. I sesongen går det direkte fly fra Oslo til Gotland, og utenom sesongen er det mange fly via Stockholm. Det går også ferjer til Gotland fra tre forskjellige havner på fastlandet. Ferjeturen tar cirka 3 timer.

  Solsikker svensk ferieøy

  Gotland har et maritimt klima med relativ stabil temperatur. Høsten og vinteren beskrives som mild, sammenlignet med fastlandet. Gotland er et av de mest solsikre områdene i landet på sommerstid og Visby har flere ganger blitt kåret til Sveriges mest solrike by. Temperaturen kan bli over 30 grader, men 25 grader er mer normalt i juli.

  Den velkjente bymuren rundt Vestby på Gotland
  Den velkjente bymuren rundt Vestby på Gotland

  Aktiviteter for reisende

  Gotland for sol og badeliv

  Det finnes flotte barnevennlige sandstrender over hele Gotland. I tillegg finnes det også vannfylte kalksteinsbrudd. Dette passer nok best for de litt eldre barna, men bruddene er en fortryllende og avslappende opplevelse. De mest populære er Blå Lagunen, Smöjen og Kyllaj, alle på nordsiden av øya. Det finnes også innendørs badeland i Visby og Hemse.

  Gotland for historie og aktiviteter

  Visby er et eldorado for barnefamilier og historieelskere. Her kan man gå både i Pippi Langstrømpes fotspor og utforske de svingete smugene og ruinene fra middelalderen. En fin måte å oppleve Gotland på er på hesteryggen, med øyas storslagne natur som kulisse. Gotland er også kjent for sine mange kunstnere og særlig keramikk. Barna kan til og med selv få prøve seg på dreiemaskinen. Og, man kan lete etter fossiler og morsomme formasjoner av stein på klippestrendene på Farö eller dukke inn i Lummelundagrottan for et underjordisk eventyr.

  Rauker i naturreservatet Langhammars på Fårö nord for Gotland
  Rauker i naturreservatet Langhammars på Fårö nord for Gotland

  Topp 3 ting å gjøre på Gotland

  Oppleve Pippi Langstrømpe på nært hold

  Like sør for Visby ligger Kneippbyn. Dette er en fornøyelsespark med eget vannland. Den store attraksjonen er det originale Villa Villekulla fra den populære tv-serien om Pippi Langstrømpe. Her kan du selv gå inn i huset der Pippi bakte pepperkaker og lekte ikke tråkk på gulvet-leken. I Kneippbyn kan du også gå på teater og blant annet treffe Kling og Klang og Prussiluskan, for ikke snakke om Pippi selv, såklart.

  Verdensarv-byen Visby

  Visby er den lille byen som har alt. I Gotlands eneste by finner du både underholdning, aktiviteter og shopping, og alt i gåavstand. Visby var en av kronjuvelene blant Hansabyene og varer fra hele verden ble kjøpt og solgt innenfor bymurene som fortsatt omkranser de gamle steinhusene og kirkene innenfor. Derfor har Visby fått en fortjent plass på UNESCOs liste over verdensarv. Hansastaden har faktisk mer enn 200 steinhus fra middelalderen.

  Gotlands stolte historie

  På Gotland finner du mye historie, fra runesteiner fra Vikingtiden til kirkeruiner fra middelalderen. Her kan du besøke sjørøverenes borg i Björkhaga og jernalderbyen i Alstäde. På Norrbys Museigård kan du ta en nostalgireise rett inn i 1940-tallet, med ansatte i tidsriktige klær og gårdsdrift med søte lam, griser og kaniner. På Bottarve Museigård i Burgsvik reiser man helt tilbake til 1800-tallet og her kan man lære hvordan barna levde for mer enn 100 år siden i tidsriktig miljø. Flotte biler finner du på på Gotlands Veteranbilmuseum, der man i tillegg kan kjøre gokart, utfordre vennene med radiostyrte biler og prøve seg på en veltepetter.

  Utsikt over Østersjøen
  Utsikt over Østersjøen

  Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

  500+ til