Feriehus & leiligheter i Syd-Sverige

Feriehus & leiligheter i Syd-Sverige

Søk blant 8 011 boliger i Syd-Sverige!

Den beste Feriehus og leiligheter i Syd-Sverige

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 2 Personer i Kalmar Län, Öland
Feriehus til 2 Personer i Kalmar Län, Öland, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Kalmar Län, Öland, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Kalmar Län, Öland, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Kalmar Län, Öland, Bilde 4
mer...
Kalmar Län, Öland
Feriehus • 29 m² • 2 Personer
9,0
(4 vurderinger)
Koselig feriehus med smakfull innredning. Godt innredet med soveplasser på åpen hems. Nydelig hage. Du er nær Färjestaden og dens gode tilbud for shopping, spisesteder og noe å gjøre. Husets to terrasser lar deg nyte solen om dagen og vakre solnedganger om kvelden. Ikke glem å besøke Ölands dyre- og fornøyelsespark og oppdag øyas kultur, kunst og håndverk. Ruinene av Borgholm, Eketorp og Solliden slott er også verdt et besøk.
fra kr 371 / natt
Feriehus til 2 Personer i Skåne, Österlen
Feriehus til 2 Personer i Skåne, Österlen, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Skåne, Österlen, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Skåne, Österlen, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Skåne, Österlen, Bilde 4
mer...
Skåne, Österlen
Feriehus • 30 m² • 1 Soverom
6,9
(9 vurderinger)
Liten praktisk hytte med kjøkken, stue og soverom og frodig hage, midt på den skånske sletten i nærheten av Tomelilla. Her tilbringer du ferien i en utmerket beliggenhet, med mange utfluktsmål og severdigheter i nærheten. Mot øst strekker Österlen seg med sitt utvalg av gårdsbutikker, åpne atelierer og håndverk.For de som ønsker å vandre, er den omkringliggende naturen ideell - gå langs havet og de hvite strendene, besøk Sveriges sørligste nasjonalpark Stenshuvud eller følg Österlenleden gjennom naturreservatet Fyledalen med sitt store biologiske mangfold. Gå ikke glipp av de legendariske A...
fra kr 476 / natt
Feriehus til 2 Personer i Skåne, Syd-Sverige
Feriehus til 2 Personer i Skåne, Syd-Sverige, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Skåne, Syd-Sverige, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Skåne, Syd-Sverige, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Skåne, Syd-Sverige, Bilde 4
mer...
Skåne, Syd-Sverige
Feriehus • 23 m² • 2 Soverom
Welcome to this small, high-rise cottage with magnificent views over lake Finjasjön. This cosy cabin consists of a combined kitchen/ family room and a glazed terrace. For the little family of two, this little cabin has everything that is needed and everything is new. The kitchen is open-plan and features the necessary amenities. In the bathroom you will find a WC, a washbasin, and a shower. The cottage has a comfortable sofa bed and internet. There is a large patio as well as equipment to enjoy a lovely barbecue should you so desire. The included rowing boat can not be used between 08/10/20...
fra kr 325 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Syd-Sverige

kr 1 682til 13 apr - 20 apr
kr 1 892 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Syd-Sverige

32%til 13 apr - 20 apr
41% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Syd-Sverige

  • Behagelig varm sommer
  • Skjærgård og strender
  • Astrid Lindgrens verden
  • Spennende storbyer og sjarmerende småbyer
  • Gamle slott og herregårder

Feriehus og hytter i Sør-Sverige

Sør-Sverige er stort og inneholder mye. Her finner du Skåne, som er Sveriges ferieregion nummer en, med noe for alle. Regionen omfatter også den populære storbyen Gøteborg og flere andre store og små byer. I denne sørlige delen av vårt naboland finner du også flotte landskap og hundrevis av slott og herregårder. Ferieboliger finner du flest av i Skåne og ved Gøteborg, men østkysten er også et godt alternativ med Öland og Gotland som favorittene.

Ferieboliger i den varmeste delen av Sverige

Svenskene har sin egen måte å feriere på og Sør-Sverige er full av typiske svenske feriehus, som ofte er rødmalte og kan beskrives som hytter. De har som oftest flotte uteplasser som er perfekt for barnefamilier. De kommer i mange forskjellige størrelser og ferieboligene har alt du trenger inne for å klare deg selv. Regionen har også et solid utvalg i andre typer ferieleiligheter, som gjestehus sentralt i storby, med kort avstand til uteliv og shopping. Du finner også campingplasser og ferielandsbyer med egen strand.

Bohus festning ligger like nord for Gøteborg, men er egentlig en gammel norsk grensefestning. I sin tid var den landets sterkeste festning.

Plassering og orientering

Rett over grensen

Sør-Sverige må vel kunne beskrives som nordmenns nærmeste feriemål. Regionen begynner så fort man er over grensen ved Svinesund og i løpet av noen timers kjøring er man kommet fram uansett hvor man vil. Det går også gode togforbindelser fra Oslo til Gøteborg og derfra videre. Ekspressbusser passer for de som vil gjøre ferien enda litt rimeligere og man kan til og med legge inn en ferjetur fra Sandefjord til Strømstad. Internt er det gode veier og høyst brukbar kollektivtrafikk.

Litt varmere enn Sør-Norge

Sør-Sverige ligger litt lenger sør enn Norge og er derfor litt mildere både vinter og sommer. Det er noen grader forskjell internt i regionen, kommer man helt ned på sydspissen er dager med 25 grader helt vanlig om sommeren og snø en sjeldenhet om vinteren. Inne i landet kan det være enda litt varmere i juli og litt kaldere i januar, men fortsatt en tanke mildere enn Norge. Sør-Sverige er generellt kjent som en solrik og relativt tørr del av landet.

Den sjarmerende byen Mölle i Sør-Sverige
Den sjarmerende byen Mölle i Sør-Sverige

Aktiviteter for reisende

Små og store byer

Sør-Sverige inneholder diverse kjente og ukjent store og små byer. Landets nest største by, Gøteborg, er velkjent for nordmenn blant annet på grunn av tivoliet Liseberg, mens Malmø vil overraske de fleste besøkende som en koselig storby. Svenske småbyer er noe for seg selv, med sine mange cafèer og et generellt avslappet miljø. Her er det bare å vrake og velge.

Sør-Sverige for barnefamilier

Mange svensker drar til Sør-Sverige om sommeren for å tilbringe ferien på sine hytter, som ofte ligger idylliske til i skjærgården med havet rett utenfor. Med så lang kystlinje og mange øyer er det mange muligheter for å ta seg en tur på stranda. Den kan du ofte ha nesten helt for deg selv. Det finnes også mange lange sandstrender. Sandhammaren i Skåne er en langstrakt, kritthvit strand som er kåret som landets beste.

Jakriborg i Hjärup utenfor Lund
Jakriborg i Hjärup utenfor Lund

Topp 3 ting å gjøre i Sør-Sverige

3. Besøk Malmø

Malmø er en av de mest undervurderte byene i Sverige. Landets tredje største by har et dårlig rykte, men sentrum er fullt av koselige torg omgitt av gamle bygninger og med mange cafèer. Like utenfor sentrum finner du det spesielle bolighuset Turning Torso. Dette er det høyeste huset i Norden og ligger Malmøs nyeste bydel, Västra Hamnen. Herfra har du utsikt mot Öresundsbroen og København. Like ved finner du Stadsmuseet og Malmöhus Slott.

2. Astrid Lindgrens verden

Forfatteren Astrid Lindgren er født i småbyen Vimmerby i Småland og det er her man finner fornøyelsesparken Astrid Lindgrens Värld. Dette er en temapark med miniatyrmiljøer hentet fra barnebøkene til Astrid Lindgren. Man kan også møte kjente figurer som Emil i Lønneberget, Pippi Langstrømpe og mange andre. I fornøyelsesparken har man også gjenskapt deler av gamle Vimmerby i miniatyr.

3. Gamle slott og borger

Den sørlige delen av Sverige er kjent for sine mange slott, borger og herregårder. En av perlene er Sofiero Slott, like ved Helsingborg. Parken rundt slottet er kåret til Europas vakreste og gir et innblikk i en renessansestil som trygt kan kalles overdådig. Läckö Slott ligger flott til i Ekens Skjærgård. Slottet er 700 år gammelt og har svært godt bevarte barokksaler og ytre miljø. Läckö Slott er et av regionens mest besøkte turistmål og er kåret til det vakreste slottet i Sverige.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i Syd-SverigeBooking.com Feriehus og leiligheter i Syd-Sverige
Airbnb Feriehus og leiligheter i Syd-SverigeAirbnb Feriehus og leiligheter i Syd-Sverige
Vrbo Feriehus og leiligheter i Syd-SverigeVrbo Feriehus og leiligheter i Syd-Sverige
Bookiply Feriehus og leiligheter i Syd-SverigeBookiply Feriehus og leiligheter i Syd-Sverige
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Syd-SverigeFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Syd-Sverige
Abritel Feriehus og leiligheter i Syd-SverigeAbritel Feriehus og leiligheter i Syd-Sverige
HRS Feriehus og leiligheter i Syd-SverigeHRS Feriehus og leiligheter i Syd-Sverige
500+ til