Feriehus og leiligheter i Kroatia

Feriehus og leiligheter i Kroatia

Søk blant 123 942 boliger i Kroatia!

Populære reisemål i Kroatia

Den beste Feriehus og leiligheter i Kroatia

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Leilighet til 2 Personer i Okrug Gornji, Dalmatinerkysten
Leilighet til 2 Personer i Okrug Gornji, Dalmatinerkysten, Bilde 1
Leilighet til 2 Personer i Okrug Gornji, Dalmatinerkysten, Bilde 2
Leilighet til 2 Personer i Okrug Gornji, Dalmatinerkysten, Bilde 3
Leilighet til 2 Personer i Okrug Gornji, Dalmatinerkysten, Bilde 4
mer...
Okrug Gornji, Dalmatinerkysten
Leilighet • 18 m² • 1 Soverom
9,8
(27 vurderinger)
1-room apartment 18 m2 on 1st floor. Studio with 1 french bed (140 cm, length 200 cm), satellite TV and air conditioning. Open kitchen (2 hot plates) with dining table. Shower/bidet/WC. Terrace, south facing position. Terrace furniture. Marvellous panoramic view of the sea and the swimming pool. Facilities: hair dryer. Internet (WiFi, free).
fra kr 621 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Jesenice, Dalmatinerkysten
Ferieleilighet til 2 Personer i Jesenice, Dalmatinerkysten, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Jesenice, Dalmatinerkysten, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Jesenice, Dalmatinerkysten, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Jesenice, Dalmatinerkysten, Bilde 4
mer...
Jesenice, Dalmatinerkysten
Ferieleilighet • 30 m² • 2 Personer
7,5
(4 vurderinger)
Disse enkelt og funksjonelt innredede ferieleilighetene venter på deg ved kysten, i landsbyen Krilo Jesenice. Nyt utsikten over havet fra terrassen til ferieleiligheten din. Rullesteinstranden ligger bare noen få skritt fra eiendommen. Hvis du ikke vil gå glipp av sportslige opplevelser i løpet av ferien, kan du finne dem i den nærliggende byen Omis. Rafting på elven Cetina, friklatring, dykking, fiske, fjellturer, windsurfing er bare noen av aktivitetene som den unike Omis Riviera tilbyr sine besøkende. På den velkjente Omis-rivieraen er det vakre strender som inviterer til avslapning og a...
fra kr 270 / natt
Feriehus til 2 Personer i Viganj, Dalmatinerkysten
Feriehus til 2 Personer i Viganj, Dalmatinerkysten, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Viganj, Dalmatinerkysten, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Viganj, Dalmatinerkysten, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Viganj, Dalmatinerkysten, Bilde 4
mer...
Viganj, Dalmatinerkysten
Feriehus • 37 m² • 1 Soverom
8,1
(11 vurderinger)
2-room semi-detached house 37 m2, on the upper ground floor. Living/dining room with satellite TV. Exit to the terrace. 1 double bedroom with shower/WC and air conditioning. Kitchenette (2 hot plates). Terrace 6 m2, south facing position. Terrace furniture. View of the swimming pool. Facilities: Internet (WiFi, free). 1 pet/ dog allowed.
fra kr 469 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Kroatia som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Kroatia

kr 2 221til 2 des - 9 des
kr 2 714 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Kroatia

24%til 2 des - 9 des
45% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Kroatia

  • Vakre rullestensstrender
  • Turkisblått vann
  • Solrikt og mildt
  • Vakre øyer
  • Kultur og historie

Feriehus og ferieleiligheter i Kroatia

Solrike leiligheter ved stranden

Kroatia er et land med lang strandlinje og mye kultur og historie, men fortsatt relativt nytt på turistkartet. Sommeren er lang og varm og de aller fleste ferieleilighetene i Kroatia finner du i kort avstand til havet. Her kan du slappe av i et feriehus med familien eller bo i en moderne leilighet i en gammel by. Du kan også overnatte i et gjestehus på en av de vakre øyene.

Ferieboliger både for store og små

De aller fleste ferieleilighetene finner man langs kysten av Kroatia, men leilighetene er spredt utover hele Adriaterhavskysten. Kroatia har først de siste årene blitt en turistdestinasjon, noe som betyr at de aller fleste feriehus er svært moderne og har alle fasilitetend man forventer. Noen ferieboliger har også badebasseng, men uansett er det kort vei til stranden, der temperaturen i vannet er god hele sommeren igjennom. En spesialitet i Kroatia er landhus, som gjerne har god plass til hele familien.

Dubrovnik
Dubrovnik

Plassering og orientering

Plitvice nasjonalpark
Plitvice nasjonalpark
Kroatia - mange små perler

Kroatia er et land med få storbyer, men til gjengjeld ligger de trivelige småbyene som perler på en snor langs kysten. Man omtaler gjerne Kroatia som et rolig og behagelig land som passer godt for både barnefamilier og de som vil oppleve kultur og historie. Strender er det mange av, dette er gjerne rullestensstrender, men det finner også noen sandstrender og disse ligger ofte ute på øyene.

Et land i flere deler

Geografien i Kroatia er litt spesiell, for landet er på en måte delt opp i flere deler, som kan være vanskelig å bevege seg mellom. Det kan derfor være kjekt på forhånd å velge en av delene, de mest interessante for turister er Istria-halvøya i nord, med kjente byer som Pula og Rovinj og Dalmatia i sør, med byer som Dubrovnik og Split.

Kroatia - mange små perler

Kroatia er et land med få storbyer, men til gjengjeld ligger de trivelige småbyene som perler på en snor langs kysten. Man omtaler gjerne Kroatia som et rolig og behagelig land som passer godt for både barnefamilier og de som vil oppleve kultur og historie. Strender er det mange av, dette er gjerne rullestensstrender, men det finner også noen sandstrender og disse ligger ofte ute på øyene.

Et land i flere deler

Geografien i Kroatia er litt spesiell, for landet er på en måte delt opp i flere deler, som kan være vanskelig å bevege seg mellom. Det kan derfor være kjekt på forhånd å velge en av delene, de mest interessante for turister er Istria-halvøya i nord, med kjente byer som Pula og Rovinj og Dalmatia i sør, med byer som Dubrovnik og Split.

Aktiviteter for reisende

Turkisblått hav og lange strender

Kroatia har en lang kystlinje, både på fastlandet og ikke minst på over 1000 øyer. Vannet beskrives gjerne som turkis eller turkisblått og det er like innbydende som det høres ut som. Her finner du mange flotte rullestensstrender som i seg selv er fortryllende, men som også passer godt for en piknik eller en familiedag på stranden.

Natur og landskap

Kroatia er et land der ikke alt handler om soling og bading, men byr også på vakker natur. Du kan glede deg til mektige fjell, vakre skjærgårder og et variert dyre og planteliv. Her finner du også flere nasjonalparker som er innskrevet på UNESCOs lister, for ikke å glemme en rekke små sjarmerende vingårder.

Den eneste veien mellom sør og nord i Kroatia går faktisk gjennom Bosnia Herzegovina, så husk å ta med deg pass!

5 topp reisetips til Kroatia-turen

1. Besøk Dubrovnik

Dubrovnik er en by sør i Kroatia, med en unik historie. Gamlebyen er innskrevet på Unescos verdensarvliste på grunn av sine mange kulturelle og historiske monumenter. Dubrovnik ble skadet under Balkan-krigen på 90-tallet, men det er heldigvis lenge siden. Byen er nå pusset opp og igjen klar til å motta turister.

2. Utforsk Rovinj

Rovinj kalles Istrias perle og det er ikke helt tilfeldig at byen minner litt om Venezia, dog uten kanaler. Rovinj er nemlig en gammel Venetiansk by og var en viktig by den gang Venezia var en av Europas store republikker. Gamlebyen ser fortsatt ut som den gjorde den gangen og er en fornøyelse å utforske. I Rovinj ligger de eldgamle bygningene tett i trange og til dels bratte smug, noe som gir byen en særegen stil.

3. Bli med på Trøffeljakt

Trøfler blir av mange regnet som en delikatesse. Istria-halvøya er full av trøfler og et av de beste områdene for trøffelproduksjon finner man i indre deler av Istria. Byen Buzet kaller seg faktisk "City of truffles". Du kan til og med bli med på trøffeljakt, sammen med hunder som er spesialtrent til å lukte seg fram til trøflene og det er imponerende å se disse hundene i aksjon.

4. Båttur til en vakker øy

Kroatia har en skjærgård med mange vakre øyer og Hvar er en av de største og peneste. Samtidig er det også et av de mest solsikre stedene i Adriaterhavet. Hvar by er en sjarmerende by med bygninger fra middelalderen i tillegg til et spennende restaurant- og uteliv. Selvsagt finner du også mange strender med klart og fint vann. Hvar er forøvrig berømt for lavendel.

5. En avslappende sykkeltur

Har du lyst til å dra på en opplevelsestur langs sjøen, så kan en sykkeltur anbefales i Kroatia. Da kan du finne en bortgjemt strand etter å ha syklet gjennom olivenlunder og vinmarker. Noen av de beste landsbyene for sykkelturer for hele familien er Rovinj, Cres, Fazana, Vodice og Orebic. Sykkelutleie finner du mange steder

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i KroatiaBooking.com Feriehus og leiligheter i Kroatia
Airbnb Feriehus og leiligheter i KroatiaAirbnb Feriehus og leiligheter i Kroatia
Vrbo Feriehus og leiligheter i KroatiaVrbo Feriehus og leiligheter i Kroatia
Bookiply Feriehus og leiligheter i KroatiaBookiply Feriehus og leiligheter i Kroatia
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i KroatiaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Kroatia
Abritel Feriehus og leiligheter i KroatiaAbritel Feriehus og leiligheter i Kroatia
HRS Feriehus og leiligheter i KroatiaHRS Feriehus og leiligheter i Kroatia
500+ til
© 2023 Holidu GmbH
·Imprint·Vilkår·Personvern