Feriehus & leiligheter i Kroatia

Feriehus & leiligheter i Kroatia

Søk blant 123 942 boliger i Kroatia!

Finne Feriehus og leiligheter i Kroatia

Den beste Feriehus og leiligheter i Kroatia

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i Senj, Kvarnerbukta
Ferieleilighet til 2 Personer i Senj, Kvarnerbukta, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Senj, Kvarnerbukta, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Senj, Kvarnerbukta, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Senj, Kvarnerbukta, Bilde 4
mer...
Senj, Kvarnerbukta
Ferieleilighet • 23 m² • 2 Personer
9,1
(11 vurderinger)
Denne vakre ferieleiligheten med 23 m² boareal ligger i et familiehus. Den er praktisk møblert og har en terrasse med panoramautsikt over havet. Fra huset kan du raskt nå rullesteinstrendene samt sentrum av Senj, hvor det berømte sommerkarnevalet finner sted i sommermånedene. Den lille byen Senj ligger ved enden av Kvarnerbukten og har en 7,5 km lang kystlinje med velutstyrte strender. Aktive ferierende vil glede seg over sykkel- og turstiene som den hyggelige utleieren kan vise deg. En hovedvei ligger i nærheten av bygningen.
fra kr 480 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Vrbnik, Kvarnerbukta
Ferieleilighet til 2 Personer i Vrbnik, Kvarnerbukta, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Vrbnik, Kvarnerbukta, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Vrbnik, Kvarnerbukta, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Vrbnik, Kvarnerbukta, Bilde 4
mer...
Vrbnik, Kvarnerbukta
Ferieleilighet • 27 m² • 1 Soverom
9,8
(11 vurderinger)
"Marija (VRB100)", 1-room apartment 27 m2 on 1st floor. Bright: living/sleeping room with 1 french bed (160 cm, length 200 cm), dining table, satellite TV and air conditioning. Exit to the balcony. Kitchenette (2 hot plates, oven, dishwasher, toaster, kettle, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Forced-air heating. Balcony. Balcony furniture. Very beautiful panoramic view of the sea and the mountains. Facilities: Internet (WiFi, free). Reserved parking. Please note: non-smokers only.
fra kr 457 / natt
Ferieleilighet til 5 Personer i Korcula, Dalmatinerkysten
Ferieleilighet til 5 Personer i Korcula, Dalmatinerkysten, Bilde 1
Ferieleilighet til 5 Personer i Korcula, Dalmatinerkysten, Bilde 2
Ferieleilighet til 5 Personer i Korcula, Dalmatinerkysten, Bilde 3
Ferieleilighet til 5 Personer i Korcula, Dalmatinerkysten, Bilde 4
mer...
Korcula, Dalmatinerkysten
Ferieleilighet • 48 m² • 2 Soverom
9,0
(37 vurderinger)
3-roms leilighet 48 m2 i 2. etasje, beliggenhet mot sør. Stue/spisestue med, 1 sovesoffa, satelit-TV og air-conditioning. Utgang til terrassen. 1 rom med, 1 dobbeltseng (160 cm). 1 rom med, 1 dobbeltseng (140 cm). Kjøkkenkrok (4 kokeplater, ovn, mikrobølgeovn, frys). Dusj/WC. Klimaanlegg (ekstra). Terrasse 14 m2, beliggenhet mot sør. Terrasse møbler. Flott panoramautsikt av havet og landskapet. Fasiliteter: Internett (WiFi, gratis). Vennligst merk: privat båtplass (ekstra). 1 kjæledyr/hund tillatt.
fra kr 639 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Kroatia som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Kroatia

kr 2 033til 1 jun - 8 jun
kr 3 019 årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Kroatia

54%til 1 jun - 8 jun
31% årlig gjennomsnitt
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Kroatia

  • Vakre rullestensstrender
  • Turkisblått vann
  • Solrikt og mildt
  • Vakre øyer
  • Kultur og historie

Feriehus og ferieleiligheter i Kroatia

Solrike leiligheter ved stranden

Kroatia er et land med lang strandlinje og mye kultur og historie, men fortsatt relativt nytt på turistkartet. Sommeren er lang og varm og de aller fleste ferieleilighetene i Kroatia finner du i kort avstand til havet. Her kan du slappe av i et feriehus med familien eller bo i en moderne leilighet i en gammel by. Du kan også overnatte i et gjestehus på en av de vakre øyene.

Ferieboliger både for store og små

De aller fleste ferieleilighetene finner man langs kysten av Kroatia, men leilighetene er spredt utover hele Adriaterhavskysten. Kroatia har først de siste årene blitt en turistdestinasjon, noe som betyr at de aller fleste feriehus er svært moderne og har alle fasilitetend man forventer. Noen ferieboliger har også badebasseng, men uansett er det kort vei til stranden, der temperaturen i vannet er god hele sommeren igjennom. En spesialitet i Kroatia er landhus, som gjerne har god plass til hele familien.

Dubrovnik
Dubrovnik

Plassering og orientering

Plitvice nasjonalpark
Plitvice nasjonalpark
Kroatia - mange små perler

Kroatia er et land med få storbyer, men til gjengjeld ligger de trivelige småbyene som perler på en snor langs kysten. Man omtaler gjerne Kroatia som et rolig og behagelig land som passer godt for både barnefamilier og de som vil oppleve kultur og historie. Strender er det mange av, dette er gjerne rullestensstrender, men det finner også noen sandstrender og disse ligger ofte ute på øyene.

Et land i flere deler

Geografien i Kroatia er litt spesiell, for landet er på en måte delt opp i flere deler, som kan være vanskelig å bevege seg mellom. Det kan derfor være kjekt på forhånd å velge en av delene, de mest interessante for turister er Istria-halvøya i nord, med kjente byer som Pula og Rovinj og Dalmatia i sør, med byer som Dubrovnik og Split.

Kroatia - mange små perler

Kroatia er et land med få storbyer, men til gjengjeld ligger de trivelige småbyene som perler på en snor langs kysten. Man omtaler gjerne Kroatia som et rolig og behagelig land som passer godt for både barnefamilier og de som vil oppleve kultur og historie. Strender er det mange av, dette er gjerne rullestensstrender, men det finner også noen sandstrender og disse ligger ofte ute på øyene.

Et land i flere deler

Geografien i Kroatia er litt spesiell, for landet er på en måte delt opp i flere deler, som kan være vanskelig å bevege seg mellom. Det kan derfor være kjekt på forhånd å velge en av delene, de mest interessante for turister er Istria-halvøya i nord, med kjente byer som Pula og Rovinj og Dalmatia i sør, med byer som Dubrovnik og Split.

Aktiviteter for reisende

Turkisblått hav og lange strender

Kroatia har en lang kystlinje, både på fastlandet og ikke minst på over 1000 øyer. Vannet beskrives gjerne som turkis eller turkisblått og det er like innbydende som det høres ut som. Her finner du mange flotte rullestensstrender som i seg selv er fortryllende, men som også passer godt for en piknik eller en familiedag på stranden.

Natur og landskap

Kroatia er et land der ikke alt handler om soling og bading, men byr også på vakker natur. Du kan glede deg til mektige fjell, vakre skjærgårder og et variert dyre og planteliv. Her finner du også flere nasjonalparker som er innskrevet på UNESCOs lister, for ikke å glemme en rekke små sjarmerende vingårder.

Den eneste veien mellom sør og nord i Kroatia går faktisk gjennom Bosnia Herzegovina, så husk å ta med deg pass!

5 topp reisetips til Kroatia-turen

1. Besøk Dubrovnik

Dubrovnik er en by sør i Kroatia, med en unik historie. Gamlebyen er innskrevet på Unescos verdensarvliste på grunn av sine mange kulturelle og historiske monumenter. Dubrovnik ble skadet under Balkan-krigen på 90-tallet, men det er heldigvis lenge siden. Byen er nå pusset opp og igjen klar til å motta turister.

2. Utforsk Rovinj

Rovinj kalles Istrias perle og det er ikke helt tilfeldig at byen minner litt om Venezia, dog uten kanaler. Rovinj er nemlig en gammel Venetiansk by og var en viktig by den gang Venezia var en av Europas store republikker. Gamlebyen ser fortsatt ut som den gjorde den gangen og er en fornøyelse å utforske. I Rovinj ligger de eldgamle bygningene tett i trange og til dels bratte smug, noe som gir byen en særegen stil.

3. Bli med på Trøffeljakt

Trøfler blir av mange regnet som en delikatesse. Istria-halvøya er full av trøfler og et av de beste områdene for trøffelproduksjon finner man i indre deler av Istria. Byen Buzet kaller seg faktisk "City of truffles". Du kan til og med bli med på trøffeljakt, sammen med hunder som er spesialtrent til å lukte seg fram til trøflene og det er imponerende å se disse hundene i aksjon.

4. Båttur til en vakker øy

Kroatia har en skjærgård med mange vakre øyer og Hvar er en av de største og peneste. Samtidig er det også et av de mest solsikre stedene i Adriaterhavet. Hvar by er en sjarmerende by med bygninger fra middelalderen i tillegg til et spennende restaurant- og uteliv. Selvsagt finner du også mange strender med klart og fint vann. Hvar er forøvrig berømt for lavendel.

5. En avslappende sykkeltur

Har du lyst til å dra på en opplevelsestur langs sjøen, så kan en sykkeltur anbefales i Kroatia. Da kan du finne en bortgjemt strand etter å ha syklet gjennom olivenlunder og vinmarker. Noen av de beste landsbyene for sykkelturer for hele familien er Rovinj, Cres, Fazana, Vodice og Orebic. Sykkelutleie finner du mange steder

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til