Finne Feriehus og leiligheter i Hvar

Høydepunkter i Hvar

  • Vakre strender
  • Mildt klima
  • Lavendel
  • Utflukter
  • Stemningen

Den beste Feriehus og leiligheter i Hvar

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 2 Personer i Stari Grad, Hvar
Feriehus til 2 Personer i Stari Grad, Hvar, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Stari Grad, Hvar, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Stari Grad, Hvar, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Stari Grad, Hvar, Bilde 4
mer...
Stari Grad, Hvar
Feriehus • 20 m² • 2 Personer
Tilbring ferien på øya Hvar, i nærheten av byen Starigrad, kjent for sin skjønnhet og rike kulturarv. Dette nydelige steinhuset ligger i det grønne beltet i Starigard, på en stor tomt omgitt av middelhavstrær, aromatiske urter og grønnsaker. Det består av ett rom, som er ideelt for par eller små familier. Slapp av på terrassen mens du soler deg eller tilbereder deilige grillmåltider. I nærheten ligger agroturismegården 'Hora' med lokale spesialiteter og husdyr som du kan se. En grusvei på ca. 1 km fører til eiendommen.
fra kr 1 161 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Hvar, Dalmatia
Ferieleilighet til 2 Personer i Hvar, Dalmatia, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Hvar, Dalmatia, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Hvar, Dalmatia, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Hvar, Dalmatia, Bilde 4
mer...
Hvar, Dalmatia
Ferieleilighet • 24 m² • 1 Soverom
De enkelt innredede ferieleilighetene CDH451, CDH452 og CDH453, hver med egen terrasse og havutsikt, ligger i Ladena-bukten. Du er her på sørsiden av øya, etter landsbyen Bogomolja. Her kan du slappe helt av og nyte det vakre landskapet, strendene og det krystallklare havet. Innkvarteringen kan bare nås med båt fra en nabobukt. Du kan nå denne bukten via en 1 km lang grusvei. Fra parkeringsplassen tar eieren deg til leiligheten med båt. Som et alternativ er det imidlertid en 700 m lang gangsti, en geitesti gjennom en furuskog. Energi leveres av solcellepaneler, så samtidig bruk av flere app...
fra kr 469 / natt
Leilighet til 3 Personer i Jelsa, Hvar
Leilighet til 3 Personer i Jelsa, Hvar, Bilde 1
Leilighet til 3 Personer i Jelsa, Hvar, Bilde 2
Leilighet til 3 Personer i Jelsa, Hvar, Bilde 3
Leilighet til 3 Personer i Jelsa, Hvar, Bilde 4
mer...
Jelsa, Hvar
Leilighet • 22 m² • 3 Soverom
8,2
(6 vurderinger)
Rett ved sjøen, midt i en skyggefull furuskog. Anlegget består av en hovedbygning med resepsjon og 24 to-etasjes paviljonger i slak skråning, spredt over hele komplekset nær stranden. Luksusleilighetene (type A-C) har aircondition og har et moderne kjøkken og en romslig loggia. Komfortleilighetene (type D-F) er kun delvis renoverte og svært enkelt innredet, men med en førsteklasses beliggenhet nær stranden. Fordelene med anlegget er absolutt de to bassengene fylt med sjøvann. Fra bassengbaren har du også en vakker utsikt over Adriaterhavet, samtidig som du alltid kan holde øye med barna din...
fra kr 727 / natt

Populære reisemål i Hvar

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Hvar

kr 3 751til 2 des - 9 des
kr 4 564 årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Hvar

21%til 2 des - 9 des
46% årlig gjennomsnitt
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Hvar

Moderne leiligheter på den lilla øya

Øya Hvar har en spesiell plass i det kroatiske landskapet og er blitt kåret til en av verdens 10 vakreste øyer. Hver sommer er øya dekket av lavendel, noe som gir Hvar en meget spesiell lilla farge. Ferieleiligheter er det lett å finne over hele øya, men det er særlig mange i området rundt Stari Grad og Hvar by. Leilighetene er aldri langt fra stranda og de fleste har utsikt over hav eller by.

Ferieboliger i kroatisk stil

På Hvar kan du bo sentralt i en ferieleilighet i den gamle bydelen med balkong der utsikten er over sjøen og Palinskiøyene. Selv om huset er gammelt er interiøret moderne og internett er en selvfølge. Vil du bo litt mer landlig kan du ta med familien til en feriebolig med eget badebasseng og terrasse. Til og med hunden kan du ta med hit. Eller du kan ta med partneren til en bed and breakfast med aircondition og bar og restaurant i samme bygg for en enkel og behagelig ferie.

Stari Grad-sletten på Øya Hvar er et kulturlandskap etablert av grekerne 300 år før Kristus. Nå er sletten innskrevet på Unescos verdensarvliste.

Plassering og orientering

En stor øy i Kroatia

Det er ingen flyplasser på Hvar med forbindelser til Norge, så du må satse på Split eller Dubrovnik, som begge har både rutefly og charterfly fra Norge. Det raskeste måten å komme til Hvar på er fergen fra Split som i sesongen har mange avganger til Hvar by og Stari Grad. Fra Dubrovnik må du komme deg til Drvenik, som har ferjeforbindelse til sørspissen av Hvar. Denne ferjeturen er kortere enn den fra Split.

Middelhavsklima

På Hvar er du garantert en god og varm sommerferie. I hovedsesongen er temperaturen alltid over 25 grader på dagen og mange ganger over 30. Det er også svært lite nedbør. Det blir heldigvis heller ikke altfor varmt siden det er kort vei til kysten. I juli er det 24 grader i vannet på Hvar. Det blir litt kjøligere om vinteren og litt mer regn, men fortsatt mye triveligere enn i Norge, med temperaturer over 10 grader og mye sol, selv i januar.

Hustakene over Hvar by
Hustakene over Hvar by

Aktiviteter for reisende

Sol og badeliv på Hvar

Øya Hvar har mange ulike og lett tilgjengelige strender. Er du glad i eventyr kan du lete etter en av de mange idylliske og nesten folketomme badevikene. Du kan også ta en båt over til Paklinskiøyene, som ligger like i nærheten. Her kan du finne din egen strand i skyggen av pinjetrær. Disse øyene er også kjent for mange naturiststrender. Med så stor variasjon i strender sier det seg selv at mange av dem er en fryd for barna. Hvar sies å være den mest solfyllte av alle øyene i Adriaterhavet

Kultur og historie på Hvar

Hvar er full av gamle byer med mye historie og severdigheter. Hvar tiltrekker seg mennesker fra hele verden og er populær blant de med mye penger. Årsaken er, i tillegg til fantastisk natur og asurblått hav, også kulturen og den vakre arkitekturen. Særlig Hvar by har mye å vise fram i form av bymurer og monumenter. Hvar har også mange gode restauranter med mat basert på lokale råvarer, som olivenoljer av høy kvalitet og rosmarin.

Topp 3 ting å gjøre på Hvar

Gammlebyen i Hvar by
Gammlebyen i Hvar by

Topp 3 ting å gjøre på Hvar

1. Hvar by bør oppleves

Hvar by har flott arkitektur fra middelalderen og er omgitt av vakker natur. Derfor føles byen som den er tatt ut av et eventyr. Langs sjøen ligger strandpromenaden med palmer og eldgamle steinmurer. Det mest iøyenfallende er likevel festningen som har beskyttet byen siden Venetianerne bodde her. Midtpunktet i byen er Piazzaen der katedralen ligger, et torg som betraktes som det vakreste i Dalmatia. Av gamle monumenter bør du også få med deg byens offentlige teater, som er det eldste i Europa.

2. Lavendeløya

Lavendelen blomstrer i juli og den farger hele øya i en umiskjennelig lilla farge. Derfor har Hvar fått tilnavnet lavendeløya. Lavendel dufter deilig og er en plante som brukes til fremstilling av eteriske oljer. Den herlige atmosfæren på Lavendeløya blir blir komplett med de mange pinjetrærne og idylliske steinmurene som tilsynelatende er overalt.

3. Utflukter fra Hvar

Hvar har selv mye å by på men det er også gøy å utforske de andre øyene i den kroatiske skjærgården. Byen Bol på øya Brač er kjent for den vakre stranda "Zlatni rat”. Dette er en perfekt strand for deg som er ute etter en spesiell strandopplevelse. Man kan også ta en dagstur til den berømte byen Mostar, i Bosnia Hercegovina. Mostar er en gammel by med mange vakre historiske bygg. Her finner man alt fra historiske broer til fantastiske fossefall.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i HvarBooking.com Feriehus og leiligheter i Hvar
Airbnb Feriehus og leiligheter i HvarAirbnb Feriehus og leiligheter i Hvar
Vrbo Feriehus og leiligheter i HvarVrbo Feriehus og leiligheter i Hvar
Bookiply Feriehus og leiligheter i HvarBookiply Feriehus og leiligheter i Hvar
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i HvarFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Hvar
Abritel Feriehus og leiligheter i HvarAbritel Feriehus og leiligheter i Hvar
HRS Feriehus og leiligheter i HvarHRS Feriehus og leiligheter i Hvar
500+ til
© 2023 Holidu GmbH
·Imprint·Vilkår·Personvern