Feriehus og leiligheter i Dubrovnik

Feriehus og leiligheter i Dubrovnik

Søk blant 3 268 boliger i Dubrovnik!

Finne Feriehus og leiligheter i Dubrovnik

Høydepunkter i Dubrovnik

  • Spektakulær gamleby
  • Nærheten til Adriaterhavet
  • Mildt året rundt
  • Lokal mat og drikke
  • Mye å se på

Den beste Feriehus og leiligheter i Dubrovnik

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 4
mer...
Dubrovnik, Grad Dubrovnik
Ferieleilighet • 20 m² • 1 Soverom
Nydelig studioleilighet i et avslappende grønt miljø er ideell for 2 personer som ønsker å være i nærheten av vakre strender og mange attraksjoner. Studioet har en praktisk beliggenhet nær bussholdeplass, butikker, restauranter og Lapadbukten som presenterer de fineste strendene i området.Hedera Studio 6 har et kombinert kjøkken / spisestue / dobbeltseng eller to enkeltsenger, bad med dusj og en kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kjøleskap, vannkoker, brødrister og elektrisk komfyr. Den lille terrassen foran tilbyr et rolig og hyggelig miljø. Privat parkering under tak er tilgjengelig på stedet...
fra kr 563 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 4
mer...
Dubrovnik, Grad Dubrovnik
Ferieleilighet • 40 m² • 1 Soverom
9,8
(28 vurderinger)
Dette er 40 kvm leilighet med 30 kvm terrasse og har plass til 2personer. Det er 1 soverom med to senger skjøvet sammen som dobbeltseng, kjøkken og spisestue sammen, bad med dusj, vaskemaskin og stor terrasse med havutsikt og utsikt over gamlebyen.Den berømte Banje-stranden ligger bare 300 meter unna, det samme som avstanden fra gamlebyen. Buss og supermarked kan nås på 5 minutters gange.Det er mange restauranter i gamlebyen, butikker, reisebyråer, alt du trenger er bare kort gangavstand fra leiligheten.VENNLIGST MERK!Leiligheten er KUN VOKSNE!
fra kr 1 138 / natt
Ferieleilighet til 4 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik
Ferieleilighet til 4 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 4
mer...
Dubrovnik, Grad Dubrovnik
Ferieleilighet • 100 m² • 2 Soverom
9,4
(28 vurderinger)
Denne leiligheten med 2 soverom ligger i eliteområdet Ploče, og tilbyr spektakulær utsikt. Leilighetens store Juliet-balkong gir utsikt over øya Lokrum og gamlebyen i Dubrovnik. Et av de mest berømte hotellene i Dubrovnik, Grand Villa Argentina, ligger bare noen få meter unna, mens gamlebyen ligger innen 10 minutters gangavstand. Leiligheten består av 2 doble soverom med garderober, 2 bad (ett med dusj, det andre med badekar), en stue med spiseplass med et bord for fire. Det er et fullt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn, stekeovn, kjøleskap, vannkoker, brødrister, kaffemaskin og oppvaskmas...
fra kr 1 735 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Dubrovnik som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Dubrovnik

kr 2 933til 29 jun - 6 jul
kr 3 365 årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Dubrovnik

8%til 29 jun - 6 jul
38% årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Dubrovnik

Sjarmerende leiligheter nær havet

Dubrovnik beskrives ofte som perlen i Sør-Kroatia. Byen ved Adriaterhavet har en spektakulær gamleby proppfull av historiske bygninger, omgitt av vakker natur med lange flotte strender. Ferieleilighetene finner man langs hele kysten og i sentrum av denne fantastiske byen. Det betyr kort vei til både hav, strand og attraksjoner og du kan se frem til en avslappet feriebolig med balkong og fabelaktig utsikt.

Moderne ferieboliger for familier og par

I dette området finner du mange moderne leiligheter i varierende størrelser. Noen passer best for par, men det er også lett å finne noe for en hel familie. Med kort vei til kysten uansett hvor du bor er det enkelt å finne et feriehus med terrasse eller balkong og utsikt over havet. I tillegg til nærheten til strandlinjen har mange leiligheter også tilgang til basseng. Du kan også velge mer tradisjonelle gjestehus med ferieleiligheter sentralt i Dubrovnik. Det gir deg gangavstand til uteliv, museer og shopping.

Dubrovnik
Dubrovnik

Plassering og orientering

Perlen sør i Kroatia

Kroatia er geografisk sett et litt merkelig land, som er delt inn i flere deler. Dubrovnik ligger i den sørligste delen, som er inneklemt mellom Bosnia-Hercegovina og Adriaterhavet. Dermed er det bare en smal kyststrekning igjen med høye fjell i øst. Dubrovnik er ingen stor by, med rundt 50 000 innbyggere, men har egen flyplass med gode forbindelser til Norge, både charter og rutefly. Skal du til andre deler av Kroatia må du enten ta båt eller kjøre gjennom Bosnia.

Godt og varmt klima

Det er varmt i denne delen av Europa, særlig om sommeren da dagtemperaturen normalt er rundt 28 grader. Det kan av og til nærme seg 40 grader, men det er heller ikke uvanlig at slike dager blir avbrutt av torden og litt ettermiddagsbyger. På vinteren er Dubrovnik den varmeste byen i Kroatia og det blir ofte over 15 grader på dagen. Det snør svært sjeldent, men en regnskur kan friske opp i vintermånedene.

Aktiviteter for reisende

Gatesmug i Dubrovnik
Gatesmug i Dubrovnik
En unik gammel by

Dubrovnik er en by som er så unik at den er innskrevet på Unescos verdensarvliste. Den ble grunnlagt i år 639 og har vært en viktig by gjennom historien. Under middelalderen var Dubrovnik en rival til republikken Venezia og vokste i den perioden til å bli en velstående by. Siden har byen vært en del av Osmanske riket, Østerrike-Ungarn og Jugoslavia. Alle disse periodene har satt sitt preg på byen. Dubrovnik er en av de best bevarte middelalderbyene i Europa, men fikk noen skader under krigen på 90-tallet. Nå er det reparert og området er igjen klart til å ta imot turister fra hele verden.

Sol og strand for hele familien

Det er flere flotte strender i nærheten av Dubrovnik by, men de beste ligger litt utenfor sentrum. På halvøya vest for gamlebyen kan du bade og sole deg på sandstranden Uvala Lapad Beach eller småsteinstranden Vis Beach. Det er også flere andre strender her. Like utenfor gamlebyen ligger en litt mindre strand, Banje Beach.

Topp 3 ting å gjøre i Dubrovnik

1. Utforsk gamlebyen

Gamlebyen, Stari Grad, er den store attraksjonen i Dubrovnik. Den beste måten å oppleve byen på er en spasertur som starter i hovedgaten Stradun og fortsetter på den to kilometer lange bymuren. Besøk gjerne noen av de mange gamle museene og kirkebyggene. Du ser enda mer av byen hvis du tar den nye banen opp på toppen av fjellet Srd. En del av bebyggelsen ble skadet under krigen på 90-tallet. Den oransje fargen på takene avslører hvilke hus som ble ødelagt den gangen.

2. Lokale spesialiterer innen mat og drikke

Det sies at det billigste du kan shoppe i Dubrovnik er den lokale vinen. Vil du ha noe å spise kan fiskerestaurantene anbefales. De serverer fisk fra havet og fra elven Neretva. De mest kjente lokale rettene er dubrovacka rozata, en variant av créme bruleée samt zelena menestra, en kål- og kjøttgryte. Et tips er å sjekke prisene på menyen, for noen restauranter har en tendens til å legge litt på prisen for turister.

3. Bli med på festival

Sommerfestivalen i Dubrovnik er en 45 dager lang kulturfestival med skuespill, konserter og underholdning. Det foregår noe på mer enn 70 forskjellige scener i gamlebyen, med klassisk musikk, opera og dans som noen av høydepunktene. Sommerfestivalen har vært en årvis tradisjon i Dubrovnik helt siden kommunist-tiden og er fortsatt populær. Festivalen har vunnet priser for sin høye kvalitet.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til