Finne Feriehus og leiligheter i Dubrovnik

Høydepunkter i Dubrovnik

  • Spektakulær gamleby
  • Nærheten til Adriaterhavet
  • Mildt året rundt
  • Lokal mat og drikke
  • Mye å se på

Den beste Feriehus og leiligheter i Dubrovnik

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
Ferieleilighet • 47 m² • 2 Soverom
4,0
(2 vurderinger)
Denne ferieleiligheten ligger på Lapad-halvøya i første rekke til sjøen, med vakker utsikt over bukten og marinaen. Eiendommen er inngjerdet og forskjønnet med middelhavsplanter. Leiligheten er ideell for en familieferie med barn, da den ligger nær den berømte Copacabana-stranden. Besøk også den historiske gamlebyen i Dubrovnik, som tilbyr mange underholdningsmuligheter. Spaser langs den berømte gaten 'Stradun', stopp på en av kafeene eller de utmerkede restaurantene og nyt middelhavsstilen. Parkeringsplassen ligger på eiendommen.
fra kr 831 / natt
mer...
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
Villa • 35 m² • 1 Soverom
Attraktiv leilighet bosatt i 100 år gammel herskapshus i det autentiske St Jacob-distriktet, 900 meter fra Dubrovniks gamleby. Gjestene kan nyte i hagen eller sola i egen terrasse med utsikt over havet og øya Lokrum. Fred og ro med blå grønne sceenary rundt ville gjøre ferien din minneverdig. Denne unike leiligheten gir deg muligheten til å utforske den fantastiske arkitekturen og historien til denne verdensberømte byen. Sea ligger bare 150 meter under leiligheten, men den største sandstranden i den delen av byen er St. Jacob med restaurant og daglig underholdning. -Fi tilbys gratis. Husdyr...
fra kr 1 548 / natt
mer...
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
Leilighet • 22 m² • 1 Soverom
Leiebasis: Hele huset eller leilighetenAntall soverom: 1; Antall andre rom med senger: 0View Studi Sea o Leilighet - Hus med hageStudioleilighet med king size-seng sover to personer med utsikt over havet er 22 m² (237) ft² med air condition og et privat bad med toalett og et lite kjøkken i gangen så langt. Studioleiligheten har kjøleskap, Tv og radioalarm. Fra øst og vest terrasser har du en vakker utsikt over havet, øya Lokrum og gamlebyen. Den gamle bydelen, sentrum av alle hendelser, med mange monumenter, gallerier, konserter, sammen med mange koselige restauranter og kafeer som alle lig...
fra kr 706 / natt

Andre eiendomstyper i Dubrovnik som kan være interessante:

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Dubrovnik

kr 1 716til 8 apr - 15 apr
kr 2 594 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Dubrovnik

31%til 8 apr - 15 apr
45% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Dubrovnik

Sjarmerende leiligheter nær havet

Dubrovnik beskrives ofte som perlen i Sør-Kroatia. Byen ved Adriaterhavet har en spektakulær gamleby proppfull av historiske bygninger, omgitt av vakker natur med lange flotte strender. Ferieleilighetene finner man langs hele kysten og i sentrum av denne fantastiske byen. Det betyr kort vei til både hav, strand og attraksjoner og du kan se frem til en avslappet feriebolig med balkong og fabelaktig utsikt.

Moderne ferieboliger for familier og par

I dette området finner du mange moderne leiligheter i varierende størrelser. Noen passer best for par, men det er også lett å finne noe for en hel familie. Med kort vei til kysten uansett hvor du bor er det enkelt å finne et feriehus med terrasse eller balkong og utsikt over havet. I tillegg til nærheten til strandlinjen har mange leiligheter også tilgang til basseng. Du kan også velge mer tradisjonelle gjestehus med ferieleiligheter sentralt i Dubrovnik. Det gir deg gangavstand til uteliv, museer og shopping.

Dubrovnik
Dubrovnik

Plassering og orientering

Perlen sør i Kroatia

Kroatia er geografisk sett et litt merkelig land, som er delt inn i flere deler. Dubrovnik ligger i den sørligste delen, som er inneklemt mellom Bosnia-Hercegovina og Adriaterhavet. Dermed er det bare en smal kyststrekning igjen med høye fjell i øst. Dubrovnik er ingen stor by, med rundt 50 000 innbyggere, men har egen flyplass med gode forbindelser til Norge, både charter og rutefly. Skal du til andre deler av Kroatia må du enten ta båt eller kjøre gjennom Bosnia.

Godt og varmt klima

Det er varmt i denne delen av Europa, særlig om sommeren da dagtemperaturen normalt er rundt 28 grader. Det kan av og til nærme seg 40 grader, men det er heller ikke uvanlig at slike dager blir avbrutt av torden og litt ettermiddagsbyger. På vinteren er Dubrovnik den varmeste byen i Kroatia og det blir ofte over 15 grader på dagen. Det snør svært sjeldent, men en regnskur kan friske opp i vintermånedene.

Aktiviteter for reisende

Gatesmug i Dubrovnik
Gatesmug i Dubrovnik
En unik gammel by

Dubrovnik er en by som er så unik at den er innskrevet på Unescos verdensarvliste. Den ble grunnlagt i år 639 og har vært en viktig by gjennom historien. Under middelalderen var Dubrovnik en rival til republikken Venezia og vokste i den perioden til å bli en velstående by. Siden har byen vært en del av Osmanske riket, Østerrike-Ungarn og Jugoslavia. Alle disse periodene har satt sitt preg på byen. Dubrovnik er en av de best bevarte middelalderbyene i Europa, men fikk noen skader under krigen på 90-tallet. Nå er det reparert og området er igjen klart til å ta imot turister fra hele verden.

Sol og strand for hele familien

Det er flere flotte strender i nærheten av Dubrovnik by, men de beste ligger litt utenfor sentrum. På halvøya vest for gamlebyen kan du bade og sole deg på sandstranden Uvala Lapad Beach eller småsteinstranden Vis Beach. Det er også flere andre strender her. Like utenfor gamlebyen ligger en litt mindre strand, Banje Beach.

Topp 3 ting å gjøre i Dubrovnik

1. Utforsk gamlebyen

Gamlebyen, Stari Grad, er den store attraksjonen i Dubrovnik. Den beste måten å oppleve byen på er en spasertur som starter i hovedgaten Stradun og fortsetter på den to kilometer lange bymuren. Besøk gjerne noen av de mange gamle museene og kirkebyggene. Du ser enda mer av byen hvis du tar den nye banen opp på toppen av fjellet Srd. En del av bebyggelsen ble skadet under krigen på 90-tallet. Den oransje fargen på takene avslører hvilke hus som ble ødelagt den gangen.

2. Lokale spesialiterer innen mat og drikke

Det sies at det billigste du kan shoppe i Dubrovnik er den lokale vinen. Vil du ha noe å spise kan fiskerestaurantene anbefales. De serverer fisk fra havet og fra elven Neretva. De mest kjente lokale rettene er dubrovacka rozata, en variant av créme bruleée samt zelena menestra, en kål- og kjøttgryte. Et tips er å sjekke prisene på menyen, for noen restauranter har en tendens til å legge litt på prisen for turister.

3. Bli med på festival

Sommerfestivalen i Dubrovnik er en 45 dager lang kulturfestival med skuespill, konserter og underholdning. Det foregår noe på mer enn 70 forskjellige scener i gamlebyen, med klassisk musikk, opera og dans som noen av høydepunktene. Sommerfestivalen har vært en årvis tradisjon i Dubrovnik helt siden kommunist-tiden og er fortsatt populær. Festivalen har vunnet priser for sin høye kvalitet.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i DubrovnikBooking.com Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
Airbnb Feriehus og leiligheter i DubrovnikAirbnb Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
Vrbo Feriehus og leiligheter i DubrovnikVrbo Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
Bookiply Feriehus og leiligheter i DubrovnikBookiply Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i DubrovnikFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
Abritel Feriehus og leiligheter i DubrovnikAbritel Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
HRS Feriehus og leiligheter i DubrovnikHRS Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Kroatia
  3. Dubrovnik