Feriehus og leiligheter i Dubrovnik

Feriehus og leiligheter i Dubrovnik

Søk blant 3 268 boliger i Dubrovnik!

Finne Feriehus og leiligheter i Dubrovnik

Høydepunkter i Dubrovnik

  • Spektakulær gamleby
  • Nærheten til Adriaterhavet
  • Mildt året rundt
  • Lokal mat og drikke
  • Mye å se på

Den beste Feriehus og leiligheter i Dubrovnik

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Studioleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik
Studioleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 1
Studioleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 2
Studioleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 3
Studioleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 4
mer...
Dubrovnik, Grad Dubrovnik
Studioleilighet • 23 m² • 1 Soverom
9,7
(13 vurderinger)
Helt ny studioleilighet for to personer. Den er 23 kvm stor. RommetLeiligheten har fullt utstyrt kjøkken, eget bad med dusj. Alt er helt nytt og profesjonelt designet.Foran huset er felles terrasse dekket med druer plante skygge... GjestetilgangGjester bestiller denne leiligheten bare for dem og har eget bad, privat kjøkken.Bare terrasse er felles.Og rom med vaskemaskin utenfor huset - til bruk for alle våre gjester.Vær oppmerksom på at luftmadrass kun vil bli lagt til hvis det kommer 3 eller 4 personer. Andre ting å merke segVennligst ta med søppelet vårt til gatecontainere ...
fra kr 476 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 4
mer...
Dubrovnik, Grad Dubrovnik
Ferieleilighet • 20 m² • 1 Soverom
Nydelig studioleilighet i et avslappende grønt miljø er ideell for 2 personer som ønsker å være i nærheten av vakre strender og mange attraksjoner. Studioet har en praktisk beliggenhet nær bussholdeplass, butikker, restauranter og Lapadbukten som presenterer de fineste strendene i området.Hedera Studio 6 har et kombinert kjøkken / spisestue / dobbeltseng eller to enkeltsenger, bad med dusj og en kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kjøleskap, vannkoker, brødrister og elektrisk komfyr. Den lille terrassen foran tilbyr et rolig og hyggelig miljø. Privat parkering under tak er tilgjengelig på stedet...
fra kr 511 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Dubrovnik, Grad Dubrovnik, Bilde 4
mer...
Dubrovnik, Grad Dubrovnik
Ferieleilighet • 40 m² • 1 Soverom
9,0
(2 vurderinger)
En hyggelig, funksjonelt innredet ferieleilighet i 1. etasje. Det ligger i Lapad-bukten, hvor en av de mest berømte strendene i Dubrovnik ligger, samt nesten alle hotellene i byen. Stranden er delvis stein og delvis rullestein, ideell for en barnefamilie. Du finner også tilbud for fritidsaktiviteter her. Byen Dubrovnik er et av de mest populære turistmålene i verden, interessant for sin skjønnhet og rike kulturarv. Hvis du vil oppleve underholdning og kvalitet på ferie, er dette stedet for deg. Minimum takhøyde 120 cm.
fra kr 998 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Dubrovnik som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Dubrovnik

kr 2 162til 20 apr - 27 apr
kr 3 244 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Dubrovnik

22%til 20 apr - 27 apr
37% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Dubrovnik

Sjarmerende leiligheter nær havet

Dubrovnik beskrives ofte som perlen i Sør-Kroatia. Byen ved Adriaterhavet har en spektakulær gamleby proppfull av historiske bygninger, omgitt av vakker natur med lange flotte strender. Ferieleilighetene finner man langs hele kysten og i sentrum av denne fantastiske byen. Det betyr kort vei til både hav, strand og attraksjoner og du kan se frem til en avslappet feriebolig med balkong og fabelaktig utsikt.

Moderne ferieboliger for familier og par

I dette området finner du mange moderne leiligheter i varierende størrelser. Noen passer best for par, men det er også lett å finne noe for en hel familie. Med kort vei til kysten uansett hvor du bor er det enkelt å finne et feriehus med terrasse eller balkong og utsikt over havet. I tillegg til nærheten til strandlinjen har mange leiligheter også tilgang til basseng. Du kan også velge mer tradisjonelle gjestehus med ferieleiligheter sentralt i Dubrovnik. Det gir deg gangavstand til uteliv, museer og shopping.

Dubrovnik
Dubrovnik

Plassering og orientering

Perlen sør i Kroatia

Kroatia er geografisk sett et litt merkelig land, som er delt inn i flere deler. Dubrovnik ligger i den sørligste delen, som er inneklemt mellom Bosnia-Hercegovina og Adriaterhavet. Dermed er det bare en smal kyststrekning igjen med høye fjell i øst. Dubrovnik er ingen stor by, med rundt 50 000 innbyggere, men har egen flyplass med gode forbindelser til Norge, både charter og rutefly. Skal du til andre deler av Kroatia må du enten ta båt eller kjøre gjennom Bosnia.

Godt og varmt klima

Det er varmt i denne delen av Europa, særlig om sommeren da dagtemperaturen normalt er rundt 28 grader. Det kan av og til nærme seg 40 grader, men det er heller ikke uvanlig at slike dager blir avbrutt av torden og litt ettermiddagsbyger. På vinteren er Dubrovnik den varmeste byen i Kroatia og det blir ofte over 15 grader på dagen. Det snør svært sjeldent, men en regnskur kan friske opp i vintermånedene.

Aktiviteter for reisende

Gatesmug i Dubrovnik
Gatesmug i Dubrovnik
En unik gammel by

Dubrovnik er en by som er så unik at den er innskrevet på Unescos verdensarvliste. Den ble grunnlagt i år 639 og har vært en viktig by gjennom historien. Under middelalderen var Dubrovnik en rival til republikken Venezia og vokste i den perioden til å bli en velstående by. Siden har byen vært en del av Osmanske riket, Østerrike-Ungarn og Jugoslavia. Alle disse periodene har satt sitt preg på byen. Dubrovnik er en av de best bevarte middelalderbyene i Europa, men fikk noen skader under krigen på 90-tallet. Nå er det reparert og området er igjen klart til å ta imot turister fra hele verden.

Sol og strand for hele familien

Det er flere flotte strender i nærheten av Dubrovnik by, men de beste ligger litt utenfor sentrum. På halvøya vest for gamlebyen kan du bade og sole deg på sandstranden Uvala Lapad Beach eller småsteinstranden Vis Beach. Det er også flere andre strender her. Like utenfor gamlebyen ligger en litt mindre strand, Banje Beach.

Topp 3 ting å gjøre i Dubrovnik

1. Utforsk gamlebyen

Gamlebyen, Stari Grad, er den store attraksjonen i Dubrovnik. Den beste måten å oppleve byen på er en spasertur som starter i hovedgaten Stradun og fortsetter på den to kilometer lange bymuren. Besøk gjerne noen av de mange gamle museene og kirkebyggene. Du ser enda mer av byen hvis du tar den nye banen opp på toppen av fjellet Srd. En del av bebyggelsen ble skadet under krigen på 90-tallet. Den oransje fargen på takene avslører hvilke hus som ble ødelagt den gangen.

2. Lokale spesialiterer innen mat og drikke

Det sies at det billigste du kan shoppe i Dubrovnik er den lokale vinen. Vil du ha noe å spise kan fiskerestaurantene anbefales. De serverer fisk fra havet og fra elven Neretva. De mest kjente lokale rettene er dubrovacka rozata, en variant av créme bruleée samt zelena menestra, en kål- og kjøttgryte. Et tips er å sjekke prisene på menyen, for noen restauranter har en tendens til å legge litt på prisen for turister.

3. Bli med på festival

Sommerfestivalen i Dubrovnik er en 45 dager lang kulturfestival med skuespill, konserter og underholdning. Det foregår noe på mer enn 70 forskjellige scener i gamlebyen, med klassisk musikk, opera og dans som noen av høydepunktene. Sommerfestivalen har vært en årvis tradisjon i Dubrovnik helt siden kommunist-tiden og er fortsatt populær. Festivalen har vunnet priser for sin høye kvalitet.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i DubrovnikBooking.com Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
Airbnb Feriehus og leiligheter i DubrovnikAirbnb Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
Vrbo Feriehus og leiligheter i DubrovnikVrbo Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
Bookiply Feriehus og leiligheter i DubrovnikBookiply Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i DubrovnikFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
Abritel Feriehus og leiligheter i DubrovnikAbritel Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
HRS Feriehus og leiligheter i DubrovnikHRS Feriehus og leiligheter i Dubrovnik
500+ til