Feriehus & leiligheter i Hellas

Feriehus & leiligheter i Hellas

Søk blant 76 775 boliger i Hellas!

Finne Feriehus og leiligheter i Hellas

Høydepunkter i Hellas

  • Varmt klima
  • Spektakulære arkeologiske opplevelser
  • Fine, hvite strender
  • Vakre øyer
  • Avslappende atmosfære

Den beste Feriehus og leiligheter i Hellas

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 4 Personer i Vestkysten Kreta, Kreta
Ferieleilighet til 4 Personer i Vestkysten Kreta, Kreta, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Vestkysten Kreta, Kreta, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Vestkysten Kreta, Kreta, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Vestkysten Kreta, Kreta, Bilde 4
mer...
Vestkysten Kreta, Kreta
Ferieleilighet • 50 m² • 2 Soverom
10,0
"Sonja 1"-leiligheten (2 soverom, 1 bad, opptil 5 sengeplasser) er en nybygd, moderne strandleilighet på 50 kvm. Den ligger i Kalamaki, Chania, og har en privilegert beliggenhet rett ved sjøen, omgitt av mange vakre og fullt tilrettelagte sandstrender, samt en rekke turistfasiliteter. Denne leiligheten er et utmerket valg for deg som ønsker en komfortabel og naturskjønn ferie. Området kan skilte med et mangfold av fisketaverner, restauranter, strandbarer og en livlig atmosfære hele dagen og natten, alt i de fantastiske naturlige omgivelsene på halvøyer og krystallklart vann. Leiligheten har...
fra kr 836 / natt
Feriehus til 4 Personer i Sør Kreta, Kreta
Feriehus til 4 Personer i Sør Kreta, Kreta, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Sør Kreta, Kreta, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Sør Kreta, Kreta, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Sør Kreta, Kreta, Bilde 4
mer...
Sør Kreta, Kreta
Feriehus • 20 m² • 1 Soverom
"Aristomenis House er et budsjettvennlig feriehus som ligger bare 50 meter fra det vakre kretiske havet i den berømte landsbyen Lendas på sørkysten av øya. Området er kjent for sine fisketaverner, tradisjonelle restauranter, fasiliteter og et livlig natteliv, noe som gjør det til et populært turistmål. Huset har fantastisk utsikt over havet og plass til opptil 4 personer. Du trenger ikke bil, da du enkelt kan få tilgang til det libyske havet, forskjellige tavernaer, supermarkeder, barer og de fantastiske naturomgivelsene, inkludert kløfter, mange strender og turstier, alt innen gangavstand....
fra kr 1 214 / natt
Feriehus til 2 Personer i Korfu, Hellas
Feriehus til 2 Personer i Korfu, Hellas, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Korfu, Hellas, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Korfu, Hellas, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Korfu, Hellas, Bilde 4
mer...
Korfu, Hellas
Feriehus • 35 m² • 1 Soverom
9,6
(53 vurderinger)
Denne flotte familieeiendommen ligger rett over havet, bare 50 meter over den fine Paramonas-stranden på en liten høyde, omgitt av vinmarker og furutrær. De fem forskjellige bygningene ligger i en halvsirkel i åssiden og danner en indre gårdsplass. De enkelte husene er gruppert i sammenhengende rekker og søyler, noe som gir inntrykk av en tradisjonell landsby. I samspillet mellom hav, lys og sol står husveggene i jordfarger med hvite, brune og grønne skodder, de små smugene og krokene og steintrappene i kontrast til den blå himmelen. Tomannsboligen DYONISIS, tomannsboligen NIKI og ELENI og ...
fra kr 962 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Hellas som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Hellas

kr 2 516til 2 mar - 9 mar
kr 3 438 årlig gjennomsnitt
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Hellas

39%til 2 mar - 9 mar
54% årlig gjennomsnitt
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Hellas

Komfortable leiligheter ved Middelhavet

Hellas har alt for deg som vil reise. Mildt klima, spektakulære arkeologiske severdigheter, sjarmerende hvite byer på vakre øyer og endeløse muligheter for strandliv. Ferieleiligheter er det mange av over hele landet, men det er spesielt godt utvalg i nærheten av Athen og ikke minst på de mange øyene utenfor.

Behagelige ferieleiligheter for familien

Du har mye å velge mellom i Hellas når det gjelder overnatting. Du kan få deg en koselig leilighet på den vakre øya Santorini med klimaanlegg og terrasse med utsikt, eller en større moderne leilighet for storfamilien på Kreta, der stua har utsikt over havet. Eller en fabelaktig tradisjonsrik leilighet, med kort vei til Athens pulserende gateliv og historie.

Akropolis over Athen
Akropolis over Athen

Hellas høydepunkter

• Varmt klima • Spektakulære arkeologiske opplevelser • Fine, hvite strender • Vakre øyer • Avslappende atmosfære

Plassering og orientering

Hvor i Hellas vil du reise?

I tillegg til fastlandet er det over tre tusen øyer å velge mellom. 160 av de er bebodd og alle har lokale særpreg. Navn som Rhodos, Naxos, Kreta, Kos, Santorini og Paros vil være velkjent for mange nordmenn. Det kan være greit å velge øy for du bestiller fly fra Norge, men deretter er det enkelt å komme seg rundt. Det er heller ikke vanskelig å ta ferje mellom øyene i Hellas, øyhopping er populært.

Et typisk middelhavsklima

Det kan faktisk komme snø i fjellene i nord, men størstedelen av Hellas har en forholdsvis mild, fuktig vinter. Til gjengjeld er sommeren varm og tørr. Gjennomsnittstemperaturen er hele 28 grader om sommeren, men det kan være mye varmere. I juli og august er det ikke uvanlig med over 40 grader. Da er det godt at det aldri er langt til vannet for en avkjølende dukkert.

At noe er helt gresk betyr gjerne at man ikke forstår, men du vil bli overrasket over hvor mange norske ord som stammer fra gresk, blant annet ord som telefon og demokrati.

Aktiviteter for reisende

Strandliv med sol og bading

Hellas er full av hvite fine strender med uendelige muligheter for soling og bading. Like ved er det gjerne en rekke med tavernaer, som serverer souvlaki og andre lokale retter til en rimelig penge. Grekerne er kjent for sin gjestfrihet og liker å hjelpe nordmenn og alle andre som kommer på besøk. Strendene og områdene rundt har en avslappet atmosfære som passer fint for barnefamilier.

En utrolig historie

Hellas er et land med en svært lang historie som du kan oppleve på nært hold. Dette er et land med et stort antall arkeologiske severdigheter, vi nevner Parthenon i Athen, det minoiske palasset Knossos på Kreta, samt Mykene, Delphi og Olympia. Her ble demokratiet funnet opp og de olympiske leker ble født.

Aktiviteter for reisende

Typiske hvite greske hus
Typiske hvite greske hus
Strandliv med sol og bading

Hellas er full av hvite fine strender med uendelige muligheter for soling og bading. Like ved er det gjerne en rekke med tavernaer, som serverer souvlaki og andre lokale retter til en rimelig penge. Grekerne er kjent for sin gjestfrihet og liker å hjelpe nordmenn og alle andre som kommer på besøk. Strendene og områdene rundt har en avslappet atmosfære som passer fint for barnefamilier.

En utrolig historie

Hellas er et land med en svært lang historie som du kan oppleve på nært hold. Dette er et land med et stort antall arkeologiske severdigheter, vi nevner Parthenon i Athen, det minoiske palasset Knossos på Kreta, samt Mykene, Delphi og Olympia. Her ble demokratiet funnet opp og de olympiske leker ble født.

Topp 5 ting å gjøre i Hellas

Topp 5 ting å gjøre i Hellas 1. Akropolis og Parthenon

Et besøk i Athen er en reise tilbake i tid. Det nye museet ved Akropolis har vunnet priser og er et av verdens mest besøkte museer. Parthenon og de andre bygningene på Akropolis-høyden gir en egen dimensjon når man tenker på den 2500 år lange historien og alle de dramatiske begivenhetene som har skjedd her.

2. Kreta, den sydligste øya

Kreta er Europas sydligste øy. Her finner du alt fra pulserende storbyer til små fjellandsbyer. Du kan kose deg på noen av de vakreste strendene i Hellas, de fleste er sandstrender, og mange er veldig barnevennlige. Knossos er det største arkeologiske stedet på Kreta og man antar dette er det politiske senteret til den minoiske kulturen. Mye er gjenoppbygd og lett tilgjengelig.

3. Den vakreste øya

Hva som er den vakreste blir kanskje en smakssak, men Santorini er utvilsomt den mest spektakulære av de greske øyene. Har du sett postkort fra Hellas er bildene mest sannsynlig tatt på vulkanøya Santorini. I byer som Thira og Oia henger hvitkalkede hus med blå dører og vinduskarmer tilsynelatende ut over kanten mot den klare blå lagunen der cruiseskipene ankrer opp.

4. Småbyer med avslappet atmosfære

Det fine med Hellas er at du trenger ikke oppsøke de store attraksjonene for å oppleve noe utenom det vanlige. Hverdagslivet i en liten småby på en vakker øy skiller seg mye ut fra hverdagen i Norge. Her sitter hele familien ute til langt på kvelden på tavernaen og koser seg i en eldgammel by med nesten like eldgamle hus på hver side av trange gater. Her tjener man gjerne fortsatt til livets opphold ved fiske eller andre tradisjonelle yrker.

5. Besøk områder uberørt av turisme

Det er ikke til å komme vekk fra at mye av Hellas allerede er oppdaget av turistene, men du finner også ukjente perler. En liten hemmelighet er Mani-regionen som er en arkitektonisk vernesone. Der har man tatt vare på det historiske mangfoldet og det reflekteres gjennom bygninger og landskap, som representerer utviklingen gjennom tidene. Dette er landsbyer fulle av tradisjoner, men som samtidig er i daglig bruk.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i HellasBooking.com Feriehus og leiligheter i Hellas
Airbnb Feriehus og leiligheter i HellasAirbnb Feriehus og leiligheter i Hellas
Vrbo Feriehus og leiligheter i HellasVrbo Feriehus og leiligheter i Hellas
Bookiply Feriehus og leiligheter i HellasBookiply Feriehus og leiligheter i Hellas
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i HellasFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Hellas
Abritel Feriehus og leiligheter i HellasAbritel Feriehus og leiligheter i Hellas
HRS Feriehus og leiligheter i HellasHRS Feriehus og leiligheter i Hellas
500+ til