Feriehus & leiligheter i Hellas

Feriehus & leiligheter i Hellas

Søk blant 76 775 boliger i Hellas!

Finne Feriehus og leiligheter i Hellas

Høydepunkter i Hellas

  • Varmt klima
  • Spektakulære arkeologiske opplevelser
  • Fine, hvite strender
  • Vakre øyer
  • Avslappende atmosfære

Den beste Feriehus og leiligheter i Hellas

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i Paxos, Hellas
Ferieleilighet til 2 Personer i Paxos, Hellas, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Paxos, Hellas, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Paxos, Hellas, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Paxos, Hellas, Bilde 4
mer...
Paxos, Hellas
Ferieleilighet • 25 m² • 1 Soverom
9,9
(34 vurderinger)
Oversikt Dolphin Studio ligger i Moggonisi på Paxos. Denne leiligheten har klimaanlegg, gratis Wi-Fi og plass til opptil 2 personer med 1 soverom og 1 bad. Det er et felles svømmebasseng med grill og havutsikt. Gangavstand til stranden og restauranter. Layout Dolphin Studio tilbyr et åpent soverom med kjøkken og spiseplass. Studioet har klimaanlegg. Studioet vender ut mot en privat asfaltert terrasse, utstyrt med solsenger og rikelig med naturlig skygge hvis nødvendig, mens utsikten rett og slett er fantastisk: nyt et måltid på terrassen eller bare mens du er borte dagen på en solseng; stud...
fra kr 339 / natt
Feriehus til 2 Personer i Korfu, Hellas
Feriehus til 2 Personer i Korfu, Hellas, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Korfu, Hellas, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Korfu, Hellas, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Korfu, Hellas, Bilde 4
mer...
Korfu, Hellas
Feriehus • 35 m² • 1 Soverom
9,6
(57 vurderinger)
Denne flotte familieeiendommen ligger rett over havet, bare 50 meter over den fine Paramonas-stranden på en liten høyde, omgitt av vinmarker og furutrær. De fem forskjellige bygningene ligger i en halvsirkel i åssiden og danner en indre gårdsplass. De enkelte husene er gruppert i sammenhengende rekker og søyler, noe som gir inntrykk av en tradisjonell landsby. I samspillet mellom hav, lys og sol står husveggene i jordfarger med hvite, brune og grønne skodder, de små smugene og krokene og steintrappene i kontrast til den blå himmelen. Tomannsboligen DYONISIS, tomannsboligen NIKI og ELENI og ...
fra kr 768 / natt
Villa til 2 Personer i Kefalonia, Hellas
Villa til 2 Personer i Kefalonia, Hellas, Bilde 1
Villa til 2 Personer i Kefalonia, Hellas, Bilde 2
Villa til 2 Personer i Kefalonia, Hellas, Bilde 3
Villa til 2 Personer i Kefalonia, Hellas, Bilde 4
mer...
Kefalonia, Hellas
Villa • 50 m² • 1 Soverom
9,9
(57 vurderinger)
Overview Villa Russa Dionisis is located in Trapezaki, Kefalonia. This detached vacation rental property offers air-conditioning, Free Wi-Fi and sleeps up to 2 people with 1 Bedrooms and 1 Bathrooms. There is a private pool (South-West Facing) with Sea views. Walking distance to the Beach and Restaurants. Layout The front door leads into into an open plan living room and dining area. The kitchen is separated by a breakfast bar. French windows lead out onto a spacious front balcony. The separate double bedroom has French windows leading out to a private balcony. Shower room is next to the be...
fra kr 700 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Hellas som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Hellas

kr 3 341til 29 jun - 6 jul
kr 3 792 årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Hellas

29%til 29 jun - 6 jul
43% årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Hellas

Komfortable leiligheter ved Middelhavet

Hellas har alt for deg som vil reise. Mildt klima, spektakulære arkeologiske severdigheter, sjarmerende hvite byer på vakre øyer og endeløse muligheter for strandliv. Ferieleiligheter er det mange av over hele landet, men det er spesielt godt utvalg i nærheten av Athen og ikke minst på de mange øyene utenfor.

Behagelige ferieleiligheter for familien

Du har mye å velge mellom i Hellas når det gjelder overnatting. Du kan få deg en koselig leilighet på den vakre øya Santorini med klimaanlegg og terrasse med utsikt, eller en større moderne leilighet for storfamilien på Kreta, der stua har utsikt over havet. Eller en fabelaktig tradisjonsrik leilighet, med kort vei til Athens pulserende gateliv og historie.

Akropolis over Athen
Akropolis over Athen

Hellas høydepunkter

• Varmt klima • Spektakulære arkeologiske opplevelser • Fine, hvite strender • Vakre øyer • Avslappende atmosfære

Plassering og orientering

Hvor i Hellas vil du reise?

I tillegg til fastlandet er det over tre tusen øyer å velge mellom. 160 av de er bebodd og alle har lokale særpreg. Navn som Rhodos, Naxos, Kreta, Kos, Santorini og Paros vil være velkjent for mange nordmenn. Det kan være greit å velge øy for du bestiller fly fra Norge, men deretter er det enkelt å komme seg rundt. Det er heller ikke vanskelig å ta ferje mellom øyene i Hellas, øyhopping er populært.

Et typisk middelhavsklima

Det kan faktisk komme snø i fjellene i nord, men størstedelen av Hellas har en forholdsvis mild, fuktig vinter. Til gjengjeld er sommeren varm og tørr. Gjennomsnittstemperaturen er hele 28 grader om sommeren, men det kan være mye varmere. I juli og august er det ikke uvanlig med over 40 grader. Da er det godt at det aldri er langt til vannet for en avkjølende dukkert.

At noe er helt gresk betyr gjerne at man ikke forstår, men du vil bli overrasket over hvor mange norske ord som stammer fra gresk, blant annet ord som telefon og demokrati.

Aktiviteter for reisende

Strandliv med sol og bading

Hellas er full av hvite fine strender med uendelige muligheter for soling og bading. Like ved er det gjerne en rekke med tavernaer, som serverer souvlaki og andre lokale retter til en rimelig penge. Grekerne er kjent for sin gjestfrihet og liker å hjelpe nordmenn og alle andre som kommer på besøk. Strendene og områdene rundt har en avslappet atmosfære som passer fint for barnefamilier.

En utrolig historie

Hellas er et land med en svært lang historie som du kan oppleve på nært hold. Dette er et land med et stort antall arkeologiske severdigheter, vi nevner Parthenon i Athen, det minoiske palasset Knossos på Kreta, samt Mykene, Delphi og Olympia. Her ble demokratiet funnet opp og de olympiske leker ble født.

Aktiviteter for reisende

Typiske hvite greske hus
Typiske hvite greske hus
Strandliv med sol og bading

Hellas er full av hvite fine strender med uendelige muligheter for soling og bading. Like ved er det gjerne en rekke med tavernaer, som serverer souvlaki og andre lokale retter til en rimelig penge. Grekerne er kjent for sin gjestfrihet og liker å hjelpe nordmenn og alle andre som kommer på besøk. Strendene og områdene rundt har en avslappet atmosfære som passer fint for barnefamilier.

En utrolig historie

Hellas er et land med en svært lang historie som du kan oppleve på nært hold. Dette er et land med et stort antall arkeologiske severdigheter, vi nevner Parthenon i Athen, det minoiske palasset Knossos på Kreta, samt Mykene, Delphi og Olympia. Her ble demokratiet funnet opp og de olympiske leker ble født.

Topp 5 ting å gjøre i Hellas

Topp 5 ting å gjøre i Hellas 1. Akropolis og Parthenon

Et besøk i Athen er en reise tilbake i tid. Det nye museet ved Akropolis har vunnet priser og er et av verdens mest besøkte museer. Parthenon og de andre bygningene på Akropolis-høyden gir en egen dimensjon når man tenker på den 2500 år lange historien og alle de dramatiske begivenhetene som har skjedd her.

2. Kreta, den sydligste øya

Kreta er Europas sydligste øy. Her finner du alt fra pulserende storbyer til små fjellandsbyer. Du kan kose deg på noen av de vakreste strendene i Hellas, de fleste er sandstrender, og mange er veldig barnevennlige. Knossos er det største arkeologiske stedet på Kreta og man antar dette er det politiske senteret til den minoiske kulturen. Mye er gjenoppbygd og lett tilgjengelig.

3. Den vakreste øya

Hva som er den vakreste blir kanskje en smakssak, men Santorini er utvilsomt den mest spektakulære av de greske øyene. Har du sett postkort fra Hellas er bildene mest sannsynlig tatt på vulkanøya Santorini. I byer som Thira og Oia henger hvitkalkede hus med blå dører og vinduskarmer tilsynelatende ut over kanten mot den klare blå lagunen der cruiseskipene ankrer opp.

4. Småbyer med avslappet atmosfære

Det fine med Hellas er at du trenger ikke oppsøke de store attraksjonene for å oppleve noe utenom det vanlige. Hverdagslivet i en liten småby på en vakker øy skiller seg mye ut fra hverdagen i Norge. Her sitter hele familien ute til langt på kvelden på tavernaen og koser seg i en eldgammel by med nesten like eldgamle hus på hver side av trange gater. Her tjener man gjerne fortsatt til livets opphold ved fiske eller andre tradisjonelle yrker.

5. Besøk områder uberørt av turisme

Det er ikke til å komme vekk fra at mye av Hellas allerede er oppdaget av turistene, men du finner også ukjente perler. En liten hemmelighet er Mani-regionen som er en arkitektonisk vernesone. Der har man tatt vare på det historiske mangfoldet og det reflekteres gjennom bygninger og landskap, som representerer utviklingen gjennom tidene. Dette er landsbyer fulle av tradisjoner, men som samtidig er i daglig bruk.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til