Populære reisemål i Hellas

Finne Feriehus og leiligheter i Hellas

Høydepunkter i Hellas

  • Varmt klima
  • Spektakulære arkeologiske opplevelser
  • Fine, hvite strender
  • Vakre øyer
  • Avslappende atmosfære

Den beste Feriehus og leiligheter i Hellas

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Feriehus til 2 Personer i Nord-Kreta, Kreta
Feriehus til 2 Personer i Nord-Kreta, Kreta, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Nord-Kreta, Kreta, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Nord-Kreta, Kreta, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Nord-Kreta, Kreta, Bilde 4
mer...
Nord-Kreta, Kreta
Feriehus • 2 Pers. • 2 Soverom
4,5
(2 vurderinger)
Kanskje du bare vil ha stranden for dine føtter? Å våkne opp med havet som din nære venn, lage frokost og nippe til en kopp kaffe mens du utforsker havets tilstand og tester temperaturen mens du går barbeint langs sanden.Dette er en av de heldige buktene som sjelden opplever mye mer enn en krusning, selv når seilerne velger å unngå et røffere hav lenger ute i det blå!Bungalows-Studio i Palekastro-Kouremenos er et ideelt sted for fredelige og avslappende ferier ved havet og et utmerket utgangspunkt for dagsturer til de omkringliggende stedene (tradisjonelle landsbyer, fjell, juv og strender)...
fra kr 1 076 / natt
Leilighet til 2 Personer i Psakoudia, Desentralisert Administrasjon Av Makedonia-Thrakia
Leilighet til 2 Personer i Psakoudia, Desentralisert Administrasjon Av Makedonia-Thrakia, Bilde 1
Leilighet til 2 Personer i Psakoudia, Desentralisert Administrasjon Av Makedonia-Thrakia, Bilde 2
Leilighet til 2 Personer i Psakoudia, Desentralisert Administrasjon Av Makedonia-Thrakia, Bilde 3
Leilighet til 2 Personer i Psakoudia, Desentralisert Administrasjon Av Makedonia-Thrakia, Bilde 4
mer...
Psakoudia, Desentralisert Administrasjon Av Makedonia-Thrakia
Leilighet • 20 m² • 2 Soverom
4,4
(3 vurderinger)
Totalrenovert og utvidet feriekompleks i 2019 midt i en vakkert vegetert hage med svømmebasseng og fantastisk havutsikt. Sandstranden i Gerakini, som ligger bare 300 meter unna, kan lett nås via en undergang. En daglig frokost er inkludert i leieprisen! I hotellets restaurant kan du spise komfortabelt og nyte solnedgangen med en kald drink. Sentrum av Gerakini med butikker, tavernaer og barer kan nås på få minutters gange. På grunn av sin sentrale beliggenhet er alle tre halvøyene lett tilgjengelige.Detaljer: Daglig WiFi-frokostIkke egnet for personer med redusert mobilitet
fra kr 473 / natt
Feriehus til 5 Personer i Korfu, Hellas
Feriehus til 5 Personer i Korfu, Hellas, Bilde 1
Feriehus til 5 Personer i Korfu, Hellas, Bilde 2
Feriehus til 5 Personer i Korfu, Hellas, Bilde 3
Feriehus til 5 Personer i Korfu, Hellas, Bilde 4
mer...
Korfu, Hellas
Feriehus • 60 m² • 2 Soverom
4,2
(11 vurderinger)
I det indre av eiendommen har mye åpen plass for gjestene, plen solterrasse, hagemøbler og utendørs dusj. Direkte tilgang til stranden. Dette helt rolig beliggenhet garanterer hvile og avslapning!I dette området er det bare noen få private eiendommer og ingen hoteller. Supermarkeder, restauranter, tavernaer, samt ulike fritidsaktiviteter er innen gangavstand. En leiebil er derfor ikke absolutt nødvendig.Rengjøring av leiligheten, håndklær og sengetøy skiftes to ganger i uken.
fra kr 958 / natt

Andre eiendomstyper i Hellas som kan være interessante:

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Hellas

kr 2 906til 10 jun - 17 jun
kr 3 379 årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Hellas

41%til 10 jun - 17 jun
46% årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Hellas

Komfortable leiligheter ved Middelhavet

Hellas har alt for deg som vil reise. Mildt klima, spektakulære arkeologiske severdigheter, sjarmerende hvite byer på vakre øyer og endeløse muligheter for strandliv. Ferieleiligheter er det mange av over hele landet, men det er spesielt godt utvalg i nærheten av Athen og ikke minst på de mange øyene utenfor.

Behagelige ferieleiligheter for familien

Du har mye å velge mellom i Hellas når det gjelder overnatting. Du kan få deg en koselig leilighet på den vakre øya Santorini med klimaanlegg og terrasse med utsikt, eller en større moderne leilighet for storfamilien på Kreta, der stua har utsikt over havet. Eller en fabelaktig tradisjonsrik leilighet, med kort vei til Athens pulserende gateliv og historie.

Akropolis over Athen
Akropolis over Athen

Hellas høydepunkter

• Varmt klima • Spektakulære arkeologiske opplevelser • Fine, hvite strender • Vakre øyer • Avslappende atmosfære

Plassering og orientering

Hvor i Hellas vil du reise?

I tillegg til fastlandet er det over tre tusen øyer å velge mellom. 160 av de er bebodd og alle har lokale særpreg. Navn som Rhodos, Naxos, Kreta, Kos, Santorini og Paros vil være velkjent for mange nordmenn. Det kan være greit å velge øy for du bestiller fly fra Norge, men deretter er det enkelt å komme seg rundt. Det er heller ikke vanskelig å ta ferje mellom øyene i Hellas, øyhopping er populært.

Et typisk middelhavsklima

Det kan faktisk komme snø i fjellene i nord, men størstedelen av Hellas har en forholdsvis mild, fuktig vinter. Til gjengjeld er sommeren varm og tørr. Gjennomsnittstemperaturen er hele 28 grader om sommeren, men det kan være mye varmere. I juli og august er det ikke uvanlig med over 40 grader. Da er det godt at det aldri er langt til vannet for en avkjølende dukkert.

At noe er helt gresk betyr gjerne at man ikke forstår, men du vil bli overrasket over hvor mange norske ord som stammer fra gresk, blant annet ord som telefon og demokrati.

Aktiviteter for reisende

Strandliv med sol og bading

Hellas er full av hvite fine strender med uendelige muligheter for soling og bading. Like ved er det gjerne en rekke med tavernaer, som serverer souvlaki og andre lokale retter til en rimelig penge. Grekerne er kjent for sin gjestfrihet og liker å hjelpe nordmenn og alle andre som kommer på besøk. Strendene og områdene rundt har en avslappet atmosfære som passer fint for barnefamilier.

En utrolig historie

Hellas er et land med en svært lang historie som du kan oppleve på nært hold. Dette er et land med et stort antall arkeologiske severdigheter, vi nevner Parthenon i Athen, det minoiske palasset Knossos på Kreta, samt Mykene, Delphi og Olympia. Her ble demokratiet funnet opp og de olympiske leker ble født.

Aktiviteter for reisende

Typiske hvite greske hus
Typiske hvite greske hus
Strandliv med sol og bading

Hellas er full av hvite fine strender med uendelige muligheter for soling og bading. Like ved er det gjerne en rekke med tavernaer, som serverer souvlaki og andre lokale retter til en rimelig penge. Grekerne er kjent for sin gjestfrihet og liker å hjelpe nordmenn og alle andre som kommer på besøk. Strendene og områdene rundt har en avslappet atmosfære som passer fint for barnefamilier.

En utrolig historie

Hellas er et land med en svært lang historie som du kan oppleve på nært hold. Dette er et land med et stort antall arkeologiske severdigheter, vi nevner Parthenon i Athen, det minoiske palasset Knossos på Kreta, samt Mykene, Delphi og Olympia. Her ble demokratiet funnet opp og de olympiske leker ble født.

Topp 5 ting å gjøre i Hellas

Topp 5 ting å gjøre i Hellas 1. Akropolis og Parthenon

Et besøk i Athen er en reise tilbake i tid. Det nye museet ved Akropolis har vunnet priser og er et av verdens mest besøkte museer. Parthenon og de andre bygningene på Akropolis-høyden gir en egen dimensjon når man tenker på den 2500 år lange historien og alle de dramatiske begivenhetene som har skjedd her.

2. Kreta, den sydligste øya

Kreta er Europas sydligste øy. Her finner du alt fra pulserende storbyer til små fjellandsbyer. Du kan kose deg på noen av de vakreste strendene i Hellas, de fleste er sandstrender, og mange er veldig barnevennlige. Knossos er det største arkeologiske stedet på Kreta og man antar dette er det politiske senteret til den minoiske kulturen. Mye er gjenoppbygd og lett tilgjengelig.

3. Den vakreste øya

Hva som er den vakreste blir kanskje en smakssak, men Santorini er utvilsomt den mest spektakulære av de greske øyene. Har du sett postkort fra Hellas er bildene mest sannsynlig tatt på vulkanøya Santorini. I byer som Thira og Oia henger hvitkalkede hus med blå dører og vinduskarmer tilsynelatende ut over kanten mot den klare blå lagunen der cruiseskipene ankrer opp.

4. Småbyer med avslappet atmosfære

Det fine med Hellas er at du trenger ikke oppsøke de store attraksjonene for å oppleve noe utenom det vanlige. Hverdagslivet i en liten småby på en vakker øy skiller seg mye ut fra hverdagen i Norge. Her sitter hele familien ute til langt på kvelden på tavernaen og koser seg i en eldgammel by med nesten like eldgamle hus på hver side av trange gater. Her tjener man gjerne fortsatt til livets opphold ved fiske eller andre tradisjonelle yrker.

5. Besøk områder uberørt av turisme

Det er ikke til å komme vekk fra at mye av Hellas allerede er oppdaget av turistene, men du finner også ukjente perler. En liten hemmelighet er Mani-regionen som er en arkitektonisk vernesone. Der har man tatt vare på det historiske mangfoldet og det reflekteres gjennom bygninger og landskap, som representerer utviklingen gjennom tidene. Dette er landsbyer fulle av tradisjoner, men som samtidig er i daglig bruk.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i HellasBooking.com Feriehus og leiligheter i Hellas
Airbnb Feriehus og leiligheter i HellasAirbnb Feriehus og leiligheter i Hellas
Vrbo Feriehus og leiligheter i HellasVrbo Feriehus og leiligheter i Hellas
Bookiply Feriehus og leiligheter i HellasBookiply Feriehus og leiligheter i Hellas
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i HellasFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Hellas
Abritel Feriehus og leiligheter i HellasAbritel Feriehus og leiligheter i Hellas
HRS Feriehus og leiligheter i HellasHRS Feriehus og leiligheter i Hellas
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Hellas