Feriehus & leiligheter på Kreta

Feriehus & leiligheter på Kreta

Søk blant 13 708 boliger på Kreta!

Finne Feriehus og leiligheter på Kreta

Høydepunkter på Kreta

  • Tørt og varmt om sommeren
  • Familie og barnevennlige strender
  • Rester av Europas første høykultur
  • Aktiviteter for barn og voksne
  • Middelhavsatmosfære

Den beste Feriehus og leiligheter på Kreta

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 3 Personer i Nord-Kreta, Kreta
Ferieleilighet til 3 Personer i Nord-Kreta, Kreta, Bilde 1
Ferieleilighet til 3 Personer i Nord-Kreta, Kreta, Bilde 2
Ferieleilighet til 3 Personer i Nord-Kreta, Kreta, Bilde 3
Ferieleilighet til 3 Personer i Nord-Kreta, Kreta, Bilde 4
mer...
Nord-Kreta, Kreta
Ferieleilighet • 30 m² • 3 Soverom
9,0
(7 vurderinger)
Feriekompleks bygget i tradisjonell kretisk landsbystil i en høy posisjon mellom Rethymnon og Heraklion. På stranden i Bali (1 km) finner du butikker, barer og tavernaer De 37 boenhetene er fordelt på fire natursteinsbygninger Resepsjonen og en taverna ligger i hovedbygningen I det vakkert vegeterte uteområdet har du muligheten til å slappe av en av de to svømmebassenger med eget barnebasseng eller nyte havutsikten fra dekket felles terrace.A privat dyrehage med hester, esler, ponnier, kaniner, lamaer og mye mer gjør barnas hjerter raskere å banke.Detaljer: Forbruksbaserte energikostnader, ...
fra kr 1 156 / natt
Feriehus til 4 Personer i Sør Kreta, Kreta
Feriehus til 4 Personer i Sør Kreta, Kreta, Bilde 1
Feriehus til 4 Personer i Sør Kreta, Kreta, Bilde 2
Feriehus til 4 Personer i Sør Kreta, Kreta, Bilde 3
Feriehus til 4 Personer i Sør Kreta, Kreta, Bilde 4
mer...
Sør Kreta, Kreta
Feriehus • 20 m² • 1 Soverom
10,0
Aristomenis House er et budsjettvennlig feriehus som ligger bare 50 meter fra det vakre kretiske havet i den velkjente landsbyen Lendas på sørkysten av øya. Dette området er kjent for sine fisketaverner, tradisjonelle restauranter, fasiliteter og livlige natteliv, noe som gjør det til et populært turistmål. Huset har fantastisk utsikt over havet og har plass til opptil 4 gjester. Du trenger ikke bil, da du enkelt kan få tilgang til det libyske havet, forskjellige tavernaer, supermarkeder, barer og de fantastiske naturomgivelsene, inkludert juv, mange strender og turstier, alt innen gangavst...
fra kr 1 483 / natt
Feriehus til 2 Personer i Nord-Kreta, Kreta
Feriehus til 2 Personer i Nord-Kreta, Kreta, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Nord-Kreta, Kreta, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Nord-Kreta, Kreta, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Nord-Kreta, Kreta, Bilde 4
mer...
Nord-Kreta, Kreta
Feriehus • 55 m² • 1 Soverom
8,6
(4 vurderinger)
200 år gammel villa / hytte, låve, i Pasalites, fjellandsby, flott for turgåere, syklister, eller par og bryllupsreisende på jakt etter en romantisk ferie. Hytta er utformet som et åpent studio-stil, perfekt for et par som ønsker en fredelig og avslappende base for å utforske øya. God stemning og karakter og ligger i nærheten av strendene, historiske steder og fantastisk platteland.de hytte har en privat gårdsplass / hage hvor du kan sitte i en hage, i skyggen av frukttrær. Pasalites er en liten fjellbygd med et vakkert renovert torget og en liten kirke, typisk gresk, full av vennlige, hjel...
fra kr 665 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper på Kreta som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger på Kreta

kr 3 577til 13 jul - 20 jul
kr 3 305 årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger på Kreta

23%til 13 jul - 20 jul
43% årlig gjennomsnitt
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter

Moderne leiligheter i storslått natur

Kreta er en vakker og behagelig ferieøy. Her tar folk livet med ro i storslått natur med tre store fjellkjeder gjennomskåret av voldsomme kløfter. Langs nordkysten finner du milevis med noen av de flotteste strendene du kan tenke deg. I tillegg er øya kjent for sine vakre og ville blomster. Det finnes tusenvis av muligheter for deg som ønsker en ferieleilighet på Kreta. Du finner villaer og leiligheter over hele øya, men det er aller flest ferieboliger på nordkysten.

Tradisjonsrike ferieboliger for hele familien

På Kreta kan du leie en villa som ligger blant oliventrær, sypresser og vingårder, i kort avstand fra kysten. Villaene har eget utendørs basseng og steinterrasse. Inne er det både peis og wifi. Andre ferieleiligheter ligger oppe på høyder, som gir panoramautsikt over havet både fra bassenget og solterrassen. Andre alternativer er familiedrevne gjestehus som ligger rett ved stranden og tilbyr rom med egen balkong og utsikt over havet. Da er det kort vei til nærmeste taverna og solsengene på stranden.

Kreta produserer faktisk sin egen olivenolje, så er du glad i olivenolje er det lett å gjøre et kupp.

Plassering og orientering

Gresk mølle
Gresk mølle
Et av nordmenns favorittreisemål

Kreta er svært populær blant skandinaver. Øya er faktisk nummer tre på listen når det gjelder populære reisemål blant nordmenn. Det betyr at det er enkelt å finne et charterfly fra diverse flyplasser i Norge til Kreta. Du kan også reise på egen hånd og det går noen direkte rutefly fra Norge i sesongen. Du har enda flere alternativer hvis du bytter i Athen. Det er fullt mulig å ta ferje til Kreta, det er en seks timers fejetur fra Pireus, havnebyen til Athen.

Tørt og varmt om sommeren

Kreta er nærmest definisjonen på sydenvarme. Dette er den sørligste av de greske øyene og her er det tørt og varmt, altså garantert sol, på sommeren. Du kan forvente mange dager med over 30 grader i skyggen. Vinteren er mild og temperaturen ligger gjerne på 15 grader eller mer også da. Det er en tanke mer nedbør på den tiden av året, uten at det er noe å bekymre seg over. Våren og høsten er kanskje den fineste tiden på året, da har Kreta et vær som ligner på en god norsk sommer.

Aktiviteter for reisende

Kreta er synonymt med sol, strand og bading

Langs hele nordkysten av Kreta finner du flotte strender med grovkornet sand. De fleste strendene på denne øya er veldig barnevennlige og lett tilgjengelige fra feriestedene. På Kreta finner man også mange vakre strender, men du ligger gjerne litt utenfor turiststrøket. Elafonissi vest på øya beskrives av kjennere som Kretas Maldivene. Et annet tips er stranden Vai på østkysten.

Eldgammel historie og moderne opplevelser

På Kreta kan du utforske både gamle historiske monumenter og leke deg i nye fornøyelseparker. Øya var basen for den minoiske kulturen, den første virkelig avanserte sivilisasjonen i Europa. På Kreta har man funnet historiske rester som er nesten 5000 år gamle. Av mer moderne opplevelser kan vi nevne det store akvariet Aquaworld som byr på spenning for både store og små. Det er også flere badeparker på Kreta med kreative aktiviteter.

Dikteon Grotten på Kreta
Dikteon Grotten på Kreta

Topp 3 ting å gjøre på Kreta

1. Slappe av

Kreta har en avslappende atmosfære der man kan bade og sole seg på dagen og kose seg med god mat og drikke på kvelden. Her finner du tavernaer som tilbyr god lokal mat, gjerne fersk fisk eller sjømat, men det er også godt utvalg i restauranter med mat fra alle verdensdeler. Når solen går ned kan du gjøre som grekerne, gå en tur langs promenaden og oppleve folkelivet. For de som liker uteliv er Hersonissos et godt valg med mange barer og nattklubber som er åpne hele natten gjennom.

2. Opplev gammel historie

Er du interessert i historie er Kreta øya for deg. Her kan du lære om det som betraktes som Europas første høykultur, den minoiske kultur. På Knossos utenfor Heraklion finner man Knossospalasset. Her har man klart å grave ut og delvis rekonstruere et større kongepalass og faktisk en hel by rundt palasset. Opplev dronning Persifaes berømte badekar, som også er verdens eldste badekar; og vann- og avløpsanlegget, som var svært avansert for sin tid. På Kreta finner man også flere minnesmerker fra andre verdenskrig og på øya Spinalonga, like utenfor, finner man restene av en gammel koloni for spedalske.

3. Ta med barna på aktiviteter

Det er flere akvarier på Kreta, men Aquaworld i Hersonnisos omtales gjerne som det morsomste. Dette akvariet har både fisk og mange slags reptiler. Det spesielle med Aquaworld er at de også tar vare på reptiler som på en eller annen måte er skadet i naturen, eller ikke passer inn. Et eksempel er en pytonslange som vokste ut av huset der han bodde. Watercity Waterpark i Anopoli er den største vannparken på Kreta med 80.000 kvadratmeter moro. Det er også mange andre aktiviteter for store og små.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til