Feriehus & leiligheter i Østersjøen

Feriehus & leiligheter i Østersjøen

Søk blant 67 512 boliger i Østersjøen!

Den beste Feriehus og leiligheter i Østersjøen

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i Ueckermünde, Vorpommern
Ferieleilighet til 2 Personer i Ueckermünde, Vorpommern, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Ueckermünde, Vorpommern, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Ueckermünde, Vorpommern, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Ueckermünde, Vorpommern, Bilde 4
mer...
Ueckermünde, Vorpommern
Ferieleilighet • 2 Pers. • 1 Soverom
8,5
(132 vurderinger)
1-room apartment 25 to 30 m2. Practical furnishings: living/sleeping room with 1 double bed, dining table, cable TV and radio. Kitchenette (2 hot plates, kettle, electric coffee machine). Shower/WC. Gas heating. Facilities: iron, children's high chair (extra). Internet (WiFi, free). Please note: non-smokers only. Smoke alarm.
fra kr 565 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Kühlungsborn, Østersjøene - Mecklenburg
Ferieleilighet til 2 Personer i Kühlungsborn, Østersjøene - Mecklenburg, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Kühlungsborn, Østersjøene - Mecklenburg, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Kühlungsborn, Østersjøene - Mecklenburg, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Kühlungsborn, Østersjøene - Mecklenburg, Bilde 4
mer...
Kühlungsborn, Østersjøene - Mecklenburg
Ferieleilighet • 41 m² • 1 Soverom
8,5
(15 vurderinger)
Das Feriendomizil befindet sich in ruhiger Lage nur ca. 50m vom Strandzugang entfernt.Mit einem Schritt aus dem Wohnbereich erreichen Sie den Balkon. Auf den Sitzgelegenheiten für zwei Personen kann man hier mit Blick in den Stadtwald herrlich entspannen. Zur Wohnung gehört ein Tiefgaragenplatz und ein abschließbarer Fahrradkeller, den Sie kostenlos nutzen können.Die Ferienwohnung auf der vierten Etage können Sie bequem mit einem Fahrstuhl erreichen. Sie besteht aus einem Schlafzimmer mit einem Doppelbett (160cm x 200cm), einem Essbereich mit voll ausgestatteter Küche, einem Badezimmer mit ...
fra kr 644 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Laboe, Østersjøen - Schleswig Holstein
Ferieleilighet til 2 Personer i Laboe, Østersjøen - Schleswig Holstein, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Laboe, Østersjøen - Schleswig Holstein, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Laboe, Østersjøen - Schleswig Holstein, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Laboe, Østersjøen - Schleswig Holstein, Bilde 4
mer...
Laboe, Østersjøen - Schleswig Holstein
Ferieleilighet • 30 m² • 2 Soverom
9,0
(1707 vurderinger)
Genießen Sie den traumhaften Blick über den Hafen von Laboe und die Kieler Förde. Beobachten Sie die Fähren und Kreuzfahrtschiffe aus nächster Nähe. Vom Frühstückstisch den Blick über die Kieler Förde genießen! Dieses moderne 30m² große 1-Zimmer-Appartement befindet sich im 1. OG und ist bequem per Fahrstuhl ( 1 x 1 m) zu erreichen und bietet Platz für 2 Personen, zusätzlich kann ein Kinder-Reisebett dazu gebucht werden. Die Wohnung besitzt ein Bett (160x200cm) mit Lattenrost und Matratze. Von dort aus können Sie den traumhaften Blick über den Hafen von Laboe und die Kieler Förde genießen.D...
fra kr 734 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Østersjøen

kr 2 083til 29 jun - 6 jul
kr 1 804 årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Østersjøen

18%til 29 jun - 6 jul
51% årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Østersjøen

  • Endeløse strender
  • Avslappet atmosfære
  • Perfekt sykkelterreng
  • Historiske Hansabyer
  • Kort vei til Berlin

Ferieboliger i Nord-Tyskland

Tyske ferieboliger ved hvite strender

Nord-Tyskland er en del av Tyskland man ikke bør kjøre forbi. Landsdelen kan by på mange spennende byer og ulike typer landskap. Dette er et meget spesiellt område for deg som er opptatt av gamle slott og historie, kunst og arkitektur. Om sommeren strømmer byfolket fra Berlin og Hamburg til de mange trivelige badebyene langs Østersjøkysten, der man finner milevis med sandstrender. Det er også her man finner det største utvalget av ferieleiligheter, som er spesiellt rimelige utenfor den hektiske sommersesongen.

Ferieleiligheter med god standard

Tyskerne er kjent for å ha orden på ting, og leilighetene som leies ut i Nord-Tyskland er intet unntak. I kort avstand fra stranda kan du finne koselige ferieleiligheter med egen sauna og terrasse, eller et barnevennlig feriehus med både grill ute og gulvvarme inne. Vannet er et steinkast unna. Ferieboligene i denne delen av Tyskland er like godt utstyrt som eneboliger og har parkering i nærheten. Her kan du bo i historiske feriehus med balkong til å nyte feriedagene i fred og ro.

Det er nyttig å merke seg at fellesferien begynner senere i Tyskland enn i Norge. Det betyr at man i månedsskiftet juni og juli kan gjøre noen kupp på leiligheter i denne delen av landet.

Plassering og orientering

Kort reisevei fra Norge

Den store fordelen med Nord-Tyskland er den korte avstanden til Norge. En kjapp kjøretur på flotte motorveier gjennom Danmark eller Sverige bringer deg til denne delen av verden på bare få timer. Det er en rekke ferjer som tar deg over både Skagerak og Østersjøen. De kanskje mest aktuelle er Rødby til Puttgarden eller Trelleborg til Sassnitz. Du kan også ta ferje direkte fra Oslo til Kiel. Det er også relativt enkelt å ta tog eller buss fra Norge til Nord-Tyskland, eller du kan fly til Hamburg eller Berlin.

Enda mildere enn Danmark

Liker du å feriere i Danmark om sommeren, så er klimaet i Nord-Tyskland helt perfekt for deg. Temperaturen er generellt litt høyere enn i Norden, men det er aldri for varmt. Det kan være noen regnskurer på ettermiddagen, men det kan også være ukesvis med solskinn fra skyfri himmel. Vinteren er kjøligere med litt snø av og til, men dette kan være en veldig behagelig tid å reise rundt i Nord-Tyskland på.

Landskapet langs Østersjøen
Landskapet langs Østersjøen

Aktiviteter for reisende

Nord-Tysklands unike strandliv

Den tyske kysten av Østersjøen er en ukjent perle. Her finner du mil etter mil med endeløse kritthvite strender, bare avbrutt av koselige småbyer og fiskelandsbyer fulle av historie. Havet er blått og strendene er fulle av de spesielle trekonstruksjonene som både beskytter mot sol og vind og fungerer som en sofa for late feriedager.

Kulturreise gjennom Nord-Tyskland

Dette er en del av Tyskland som har opplevd mye gjennom historien. Det var her Hansa-riket vokste frem under middelalderen og du finner fortsatt mange historiske byer fra den tiden. I perioder har dette også vært en del av Sverige og du vil bli overrasket over hvor stor innflytelse svenskene har hatt. Man må heller ikke glemme at Tyskland var delt i mange tiår og deler av Østersjøkysten var en del av kommunistiske DDR.

Stranden på Rugen
Stranden på Rugen

Topp 5 ting å gjøre i Nord-Tyskland

1. Besøk Hansabyen Lübeck

Lübeck var Hanseatenes hovedstad og er i dag en av de flotteste middelalderbyene i Europa. Hvis du synes at byen ligner på Bergen så er det helt riktig. Hanseatene fra Lübeck kom til Bergen og sto for oppføringen av Bryggen. Byen er full av steinbelagte gågater med gamle historiske bygg og har fått en plass på Unescos verdensarvliste.

2. Opplev den svenske historien i Stralsund

Stralsund var selvsagt også en Hansaby og har beholdt sitt orginale gatenett og opprinnelige bykjerne fra middelalderen. Byen var en viktig del av Sverige under den svenske storhetstiden og arven etter svenskene kan man se flere steder i byen, blant annet i byens rådhus. Faktisk var Stralsund formellt en del av Sverige helt til 1815.

3. Den avslappende hovedstaden Berlin

Berlin er bare et par timers kjøring fra Østersjøkysten, nesten uansett hvor du måtte befinne deg på. Berlin er av Europas mest spennende storbyer, med en unik historie og mange severdigheter. Det mest spesielle er kanskje at byen fortsatt er under gjenreisning etter den andre verdenskrigen og delingen av Tyskland.

4. Slappe av på Rügen

Rügen er den virkelige store perlen på Østersjøkysten. Dette er Tysklands største øy med lys sand og lange strender. På Rügen finner du en avslappet stemning med rent vann og hyggelige spisesteder. Utrolig nok lå de hvitmalte badebyene for kort tid siden bak jernteppet. Her finner du også et feriekompleks som Hitler beordret. Det skulle romme 20 000 ferierende, men ble aldri tatt i bruk.

5. Utforsk regionen på sykkel

Denne delen av Tyskland er nesten like flatt som Danmark, men det blåser mindre. Det gjør Nord-Tyskland perfekt for en sykkelferie. Det er mer enn 1000 kilometer tilrettelagte sykkelveier fra øst til vest via både store og små byer.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til