Populære reisemål i Tyskland

Finne Feriehus og leiligheter i Tyskland

Den beste Feriehus og leiligheter i Tyskland

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i Mirow, Mecklenburg-Vorpommern
Ferieleilighet til 2 Personer i Mirow, Mecklenburg-Vorpommern, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Mirow, Mecklenburg-Vorpommern, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Mirow, Mecklenburg-Vorpommern, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Mirow, Mecklenburg-Vorpommern, Bilde 4
mer...
Mirow, Mecklenburg-Vorpommern
Ferieleilighet • 26 m² • 2 Soverom
8,0
(11 vurderinger)
Meget pent renovert naust rett ved Müritz-Havel-kanalen i Mirow, inngangsporten til Müritz nasjonalpark. Et ideelt sted å bo for vannsportentusiaster, sportsfiskere, jegere og naturelskere. Huset har en liten forplass og sitteplasser og grillplass. Det er også en badebrygge ved huset, som kan nås via en stige direkte fra terrassen. Eller bare nyt den direkte utsikten over vannet eller utforsk de vannrike omgivelsene med egen båt. Du vil oppdage ensomme små skogsvann hvis fredelige atmosfære inviterer deg til å somle. Den rene luften, det klare vannet og den uvanlige stillheten, som kun avbr...
fra kr 881 / natt
Feriehus til 2 Personer i Strotzbüsch, Rheinland-Pfalz
Feriehus til 2 Personer i Strotzbüsch, Rheinland-Pfalz, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Strotzbüsch, Rheinland-Pfalz, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Strotzbüsch, Rheinland-Pfalz, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Strotzbüsch, Rheinland-Pfalz, Bilde 4
mer...
Strotzbüsch, Rheinland-Pfalz
Feriehus • 64 m² • 2 Soverom
7,4
(78 vurderinger)
Dette feriehuset med stue-soverom ligger nær en skog i Strotzbüsch, og kan være komfortabelt vert for folk. Det er perfekt for en liten familie eller par å nyte en landlig ferie med betalt badstue og oppvarming. Omgivelsene er fredelige med en frodig grønn skog på 100 m. Du kan utforske Daun på 21 km og nærliggende Trier eller Luxembourg i en kort kjøretur. Svømming er mulig ved innsjøen på 1 km og den vakre Vulkaneifel er perfekt for en fottur. Du kan prøve et båtcruise til Mosel, Cochem eller Zell. Større byer som Trier, Coblenz eller Luxembourg kan nås innen en time. Restauranter ligger ...
fra kr 1 017 / natt
Feriehus til 2 Personer i Königstein, Sachsen
Feriehus til 2 Personer i Königstein, Sachsen, Bilde 1
Feriehus til 2 Personer i Königstein, Sachsen, Bilde 2
Feriehus til 2 Personer i Königstein, Sachsen, Bilde 3
Feriehus til 2 Personer i Königstein, Sachsen, Bilde 4
mer...
Königstein, Sachsen
Feriehus • 30 m² • 1 Soverom
10,0
(3 vurderinger)
Dette koselige feriehuset i hagen til et familiehus i Königstein ligger høyt over elvedalen og tilbyr en vakker utsikt over det saksiske Sveits. Elbedalen i grenseområdet mellom Tyskland og Böhmen er et mye besøkt område som ønsker deg velkommen med steinbyer og sammenvevde turiststier. Rett i kommunen Königstein ligger festningen Königstein, bygget på 1100-tallet. Langs Elben går en fantastisk sykkelsti som fører helt til Dresden. Eller dra dit direkte fra Königstein med båt. Dresden tiltrekker seg besøkende med alle slags imponerende og interessante kulturattraksjoner, som Semperoperaen e...
fra kr 294 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Tyskland som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Tyskland

kr 1 708til 7 okt - 14 okt
kr 1 877 årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Tyskland

38%til 7 okt - 14 okt
59% årlig gjennomsnitt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Høydepunkter i Tyskland

  Tyskland høydepunkter

  • Orden og system • Kultur og historie • Variert landskap • Spennende små og store byer • Fjell og sjø

  Feriehus og leiligheter i Tyskland

  Komfortable leilligheter ved sjøen

  Tyskland er et land med godt utviklet infrastruktur og solid økonomi. Det går kjapt å komme seg fra nord til sør på Autobahn og man kan oppleve både majestetiske fjell, historiske byer og behagelig strandliv på en og samme ferie. Det er et stort utvalg av ferieleiligheter over hele Tyskland, men det er spesiellt godt utvalg i nord, altså den delen som er nærmest Norge. Tyskerne er kjent for orden og system, en kombinasjon som garanterer en komfortabel ferie.

  Ferieboliger for hele familien

  I Tyskland kan du bo i et ekte bayersk feriehus med i en tradsjonell landsby oppe i fjellsiden, eller du kan leie deg inn på et gjestehus fra DDR-tiden i en av landets mange badebyer langs Østersjøen. Med tysk orden er du sikker på at alt du trenger er der, uansett hvor du er. Tyskerne er også opptatt av familien og har mange ferieleiligheter som er spesiellt tilrettelagt for barnefamilier, med enkel adkomst for bil og gangavstand til strand. Vil du på storbytur er Tyskland perfekt, med komfortable leiligheter midt i byen, med kort avstand til butikker og cafèer.

  Det snakkes ikke bare tysk i Tyskland. I nord snakkes det nordfrisisk og dansk og på grensen til Polen kan man oppleve at folk snakker sorbisk.

  Plassering og orientering

  Lett å komme til

  Tyskland er et land det er svært enkelt å komme til og enda enklere å komme seg rundt i. Det er bare en kort kjøretur gjennom Danmark eller Sverige, eller en ferjetur fra Oslo. I tillegg går det fly fra Norge til en rekke flyplasser i Tyskland, så dette er et land det er svært enkelt å komme til. Med et av verdens beste motorveinett er det enkelt å kjøre dit du ønsker og Tyskland har også et godt utviklet tognett med både lokale tog som stopper overalt og intercity-tog som kjapt tar deg dit du vil.

  Ikke bare et land, men flere

  Tyskland er ikke bare et land, landet er delt opp i en rekke delstater som på tysk kalles land. Det er stor forskjell fra delstat til delstat både i språk, kultur og ikke minst værmessig. Langs badebyene i nord er klimaet sammenlignbart med Sør-Sverige, mens man i sør har noen av verdens mest berømte skisteder og dertil gode skiforhold om vinteren. I sørvest er det tørt og mildt og det er ikke uvanlig med 15 varmegrader i februar.

  Trier i Tyskland
  Trier i Tyskland

  Aktiviteter for reisende

  Tyskland om sommeren

  Tyskere elsker å reise og om sommeren kan det virke som om alle er på farten. Det er en god nyhet for deg, fordi i Tyskland betyr det at alt er lagt til rette for en behagelig ferie, både i storbyene, i fjellene og ikke minst langs badebyene ved Østersjøen. Her finner du lange hvite strender omgitt av sanddyner, bare avbrutt av sjarmerende småbyer fulle av god mat og drikke. Det er også badebyer langs Nordsjøen og ved tusenvis av små og store innsjøer, som Bodensjøen i sør.

  Tyskland om vinteren

  Mange tror kanskje at Tyskland er flatt, men en tur til Bayern vil fort avkrefte den myten. Her, ved foten av Alpene, ligger mange av verdens mest kjente vintersportsteder som Oberstdorf og Garmisch-Partenkirchen. Som alltid i Tyskland er området godt tilrettelagt, med skiheiser og bakker. Storbyene kan besøkes året rundt og det går nesten ikke en helg uten at det er en byfest eller et marked, mange tyske byer har karneval og hvem kan motstå et julemarked?

  Neuschwanstein slottet i Sør-Tyskland
  Neuschwanstein slottet i Sør-Tyskland

  Topp 3 ting å gjøre i Tyskland

  1. Den hardt prøvede byen Berlin

  Berlin har en røff historie som by, men er nå blitt en av Europas mest eksotiske storbyer. I det som en gang var en delt by kan man oppleve den nære historien omtrent på hvert gatehjørne, samtidig som Berlin også er kjent for å være innovativ, trendy og åpen for nye muligheter. Det sies at dette er den mest avslappede storbyen i verden, det er i hvert fall en av de rimeligste.

  2. Opplev Bayern

  Bayern er nesten som et eget land i seg selv, med eget språk, arkitektur og tradisjoner. Den årlige Oktoberfesten i München er berømt verden over, men det er naturen som gir det største inntrykket. Her finner man dype skoger og høye fjell, vakre innsjøer og typiske bayerske landsbyer.

  3. Bli med på eventyr

  Tyskland har en lang rekke flotte slott og festninger, og mange av dem ligger fantastisk plassert oppe i dalsidene. De aller fleste er åpne for besøkende. De finner spesielt mange av dem i vest, langs elvene Rhinen og Mosel, men noen av de mest spektakulære finner du sør i Bayern, på grensen mot Østerrike. Spredt utover hele landet finner du småbyer fra Middelalderen, som er usedvanlig godt bevart, og det er omtrent som å gå i et eventyr.

  Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

  Booking.com Feriehus og leiligheter i TysklandBooking.com Feriehus og leiligheter i Tyskland
  Airbnb Feriehus og leiligheter i TysklandAirbnb Feriehus og leiligheter i Tyskland
  Vrbo Feriehus og leiligheter i TysklandVrbo Feriehus og leiligheter i Tyskland
  Bookiply Feriehus og leiligheter i TysklandBookiply Feriehus og leiligheter i Tyskland
  FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i TysklandFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Tyskland
  Abritel Feriehus og leiligheter i TysklandAbritel Feriehus og leiligheter i Tyskland
  HRS Feriehus og leiligheter i TysklandHRS Feriehus og leiligheter i Tyskland
  500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Tyskland