Finne Feriehus og leiligheter i Tyskland

Den beste Feriehus og leiligheter i Tyskland

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Braunlage, Niedersachsen
Feriehus • 64 m² • 2 Soverom
This gorgeous holiday home has two bedrooms and bathroom, a private sauna and a shared living space. Perfect for families looking for an affordable ski holiday, the home is located on the Sankt Andreasberg ski resort in the Oberhaz region.Even in summer, there are countless opportunities for sports and relaxation, such as an adventurous ride on the long summer toboggan run. You will find many mountain bike trails in the area for beginners as well as the more experienced bikers, including the longest stretch of continuous biking trail in Europe. You can also go whitewater rafting or kayaking...
fra kr 755 / natt
mer...
Friedrichskoog, Schleswig-Holstein
Feriehus • 64 m² • 2 Soverom
4,3
(4 vurderinger)
This settlement of holiday homes built in Scandinavian style is located close to the North Sea. This bright holiday home with cosy furnishings provides a nice accommodation for a holiday. You can relax in the sauna, enjoy the crackling of the fireplace or lounge on the terrace close to the sea in summer.From the holiday home you can easily reach Friedrichskoog, where you will find the famous seal station and the largest fishing port on the western coast of Schleswig Holstein. The town also holds many attractions for children, such as the great Pirate Playground and the indoor play park in t...
fra kr 624 / natt
mer...
Todtmoos, Baden-Württemberg
Feriehus • 260 m² • 6 Soverom
4,0
(10 vurderinger)
Dypt i sørvest-Tyskland finner du en ferieregion som har klart å bevare sin tradisjonelle sjarm Nature of the Southern Black Forest. Den klimatiske spa-byen Todtmoos, som består av tretten landsbyer, ligger midt i denne regionen, omgitt av pittoreske daler, villmarker og svakt skrånende åser.Hochkopf (høyde 1263 meter), "det lokale fjellet", gir utsikt over Alpint panorama i klart vær og er like populært blant turgåere og nordiske vandrere. Her kan du glede deg over blomstrende enger, krystallklare bekker, duftende skoger og attraktive kampanjer og arrangementer som vil hjelpe deg med å leg...
fra kr 3 381 / natt

Other property types i Tyskland that might be interesting:

Priser og tilgjenglighet

Ferieutleiepriser Tyskland

kr 1 493til 4 feb - 11 feb
kr 1 679 årlig gjennomsnitt
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
Gjennomsnittlig pris per uke

Tilgjengelighet for ferieutleie Tyskland

62%til 4 feb - 11 feb
55% årlig gjennomsnitt
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Tyskland høydepunkter

• Orden og system • Kultur og historie • Variert landskap • Spennende små og store byer • Fjell og sjø

Feriehus og leiligheter i Tyskland

Komfortable leilligheter ved sjøen

Tyskland er et land med godt utviklet infrastruktur og solid økonomi. Det går kjapt å komme seg fra nord til sør på Autobahn og man kan oppleve både majestetiske fjell, historiske byer og behagelig strandliv på en og samme ferie. Det er et stort utvalg av ferieleiligheter over hele Tyskland, men det er spesiellt godt utvalg i nord, altså den delen som er nærmest Norge. Tyskerne er kjent for orden og system, en kombinasjon som garanterer en komfortabel ferie.

Ferieboliger for hele familien

I Tyskland kan du bo i et ekte bayersk feriehus med i en tradsjonell landsby oppe i fjellsiden, eller du kan leie deg inn på et gjestehus fra DDR-tiden i en av landets mange badebyer langs Østersjøen. Med tysk orden er du sikker på at alt du trenger er der, uansett hvor du er. Tyskerne er også opptatt av familien og har mange ferieleiligheter som er spesiellt tilrettelagt for barnefamilier, med enkel adkomst for bil og gangavstand til strand. Vil du på storbytur er Tyskland perfekt, med komfortable leiligheter midt i byen, med kort avstand til butikker og cafèer.

Det snakkes ikke bare tysk i Tyskland. I nord snakkes det nordfrisisk og dansk og på grensen til Polen kan man oppleve at folk snakker sorbisk.

Plassering og orientering

Lett å komme til

Tyskland er et land det er svært enkelt å komme til og enda enklere å komme seg rundt i. Det er bare en kort kjøretur gjennom Danmark eller Sverige, eller en ferjetur fra Oslo. I tillegg går det fly fra Norge til en rekke flyplasser i Tyskland, så dette er et land det er svært enkelt å komme til. Med et av verdens beste motorveinett er det enkelt å kjøre dit du ønsker og Tyskland har også et godt utviklet tognett med både lokale tog som stopper overalt og intercity-tog som kjapt tar deg dit du vil.

Ikke bare et land, men flere

Tyskland er ikke bare et land, landet er delt opp i en rekke delstater som på tysk kalles land. Det er stor forskjell fra delstat til delstat både i språk, kultur og ikke minst værmessig. Langs badebyene i nord er klimaet sammenlignbart med Sør-Sverige, mens man i sør har noen av verdens mest berømte skisteder og dertil gode skiforhold om vinteren. I sørvest er det tørt og mildt og det er ikke uvanlig med 15 varmegrader i februar.

Trier i Tyskland
Trier i Tyskland

Aktiviteter for reisende

Tyskland om sommeren

Tyskere elsker å reise og om sommeren kan det virke som om alle er på farten. Det er en god nyhet for deg, fordi i Tyskland betyr det at alt er lagt til rette for en behagelig ferie, både i storbyene, i fjellene og ikke minst langs badebyene ved Østersjøen. Her finner du lange hvite strender omgitt av sanddyner, bare avbrutt av sjarmerende småbyer fulle av god mat og drikke. Det er også badebyer langs Nordsjøen og ved tusenvis av små og store innsjøer, som Bodensjøen i sør.

Tyskland om vinteren

Mange tror kanskje at Tyskland er flatt, men en tur til Bayern vil fort avkrefte den myten. Her, ved foten av Alpene, ligger mange av verdens mest kjente vintersportsteder som Oberstdorf og Garmisch-Partenkirchen. Som alltid i Tyskland er området godt tilrettelagt, med skiheiser og bakker. Storbyene kan besøkes året rundt og det går nesten ikke en helg uten at det er en byfest eller et marked, mange tyske byer har karneval og hvem kan motstå et julemarked?

Neuschwanstein slottet i Sør-Tyskland
Neuschwanstein slottet i Sør-Tyskland

Topp 3 ting å gjøre i Tyskland

1. Den hardt prøvede byen Berlin

Berlin har en røff historie som by, men er nå blitt en av Europas mest eksotiske storbyer. I det som en gang var en delt by kan man oppleve den nære historien omtrent på hvert gatehjørne, samtidig som Berlin også er kjent for å være innovativ, trendy og åpen for nye muligheter. Det sies at dette er den mest avslappede storbyen i verden, det er i hvert fall en av de rimeligste.

2. Opplev Bayern

Bayern er nesten som et eget land i seg selv, med eget språk, arkitektur og tradisjoner. Den årlige Oktoberfesten i München er berømt verden over, men det er naturen som gir det største inntrykket. Her finner man dype skoger og høye fjell, vakre innsjøer og typiske bayerske landsbyer.

3. Bli med på eventyr

Tyskland har en lang rekke flotte slott og festninger, og mange av dem ligger fantastisk plassert oppe i dalsidene. De aller fleste er åpne for besøkende. De finner spesielt mange av dem i vest, langs elvene Rhinen og Mosel, men noen av de mest spektakulære finner du sør i Bayern, på grensen mot Østerrike. Spredt utover hele landet finner du småbyer fra Middelalderen, som er usedvanlig godt bevart, og det er omtrent som å gå i et eventyr.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i TysklandBooking.com Feriehus og leiligheter i Tyskland
Airbnb Feriehus og leiligheter i TysklandAirbnb Feriehus og leiligheter i Tyskland
Vrbo Feriehus og leiligheter i TysklandVrbo Feriehus og leiligheter i Tyskland
Bookiply Feriehus og leiligheter i TysklandBookiply Feriehus og leiligheter i Tyskland
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i TysklandFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Tyskland
Abritel Feriehus og leiligheter i TysklandAbritel Feriehus og leiligheter i Tyskland
HRS Feriehus og leiligheter i TysklandHRS Feriehus og leiligheter i Tyskland
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Tyskland