Feriehus & leiligheter i Tyskland

Feriehus & leiligheter i Tyskland

Søk blant 193 871 boliger i Tyskland!

Finne Feriehus og leiligheter i Tyskland

Den beste Feriehus og leiligheter i Tyskland

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 2 Personer i Radolfzell Am Bodensee, Baden-Württemberg
Ferieleilighet til 2 Personer i Radolfzell Am Bodensee, Baden-Württemberg, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Radolfzell Am Bodensee, Baden-Württemberg, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Radolfzell Am Bodensee, Baden-Württemberg, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Radolfzell Am Bodensee, Baden-Württemberg, Bilde 4
mer...
Radolfzell Am Bodensee, Baden-Württemberg
Ferieleilighet • 28 m² • 1 Soverom
9,1
(115 vurderinger)
The charming studio apartment “Ingrid Heyes” is situated in a quiet residential area of Radolfzell and is only a short drive from the lakeshore. The 28 m² apartment on the first floor consists of a living area with a double bed (1,61m to 1,80m), a well-equipped kitchen as well as one bathroom and can therefore accommodate 2 people. Additional amenities include Wi-Fi and satellite television. The private outdoor area with a spacious sun terrace is perfect to start the day with breakfast or to spend the mild evenings with a glass of wine and home-cooked dinners. A bakery and a supermarket are...
fra kr 642 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Reichenau, Baden-Württemberg
Ferieleilighet til 2 Personer i Reichenau, Baden-Württemberg, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Reichenau, Baden-Württemberg, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Reichenau, Baden-Württemberg, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Reichenau, Baden-Württemberg, Bilde 4
mer...
Reichenau, Baden-Württemberg
Ferieleilighet • 55 m² • 1 Soverom
8,7
(79 vurderinger)
Bare noen få skritt fra den vestlige delen av Bodensjøen ligger ferieleiligheten "Ferienwohnung Insel Reichenau" på øya Reichenau i en idyllisk beliggenhet. Øya er kjent for sin grønnsaksdyrking og som et verdensarvsted, og er det ideelle utgangspunktet for mange utflukter rundt Bodensjøen. Den moderne innredede ferieleiligheten (tilgjengelig via 3 trappetrinn) er behagelig kjølig om sommeren. Leiligheten har en stue med spiseplass og sofa, et velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, et soverom og et bad med stor dusj. 2 personer vil finne nok plass på de 55 m². Leiligheten har også Wi-Fi, TV ...
fra kr 833 / natt
Ferieleilighet til 2 Personer i Schönau Am Königssee, Bayern
Ferieleilighet til 2 Personer i Schönau Am Königssee, Bayern, Bilde 1
Ferieleilighet til 2 Personer i Schönau Am Königssee, Bayern, Bilde 2
Ferieleilighet til 2 Personer i Schönau Am Königssee, Bayern, Bilde 3
Ferieleilighet til 2 Personer i Schönau Am Königssee, Bayern, Bilde 4
mer...
Schönau Am Königssee, Bayern
Ferieleilighet • 40 m² • 1 Soverom
9,6
(5 vurderinger)
DescriptionTake a vacation in the heart of Schönau am Königssee. Large, comfortably furnished vacation apartments. All with balcony and view of the entire panorama of the Berchtesgaden Alps and the famous Watzmann and Jenner. On the doorstep you will find bakers, butchers and small stores for your daily shopping. Enjoy the idyllic tranquility of the Alpen National Park.In a few minutes you can reach the various hiking parking areas and the Königssee, from where you can take the boats to St. Bartholomä. Cleared winter hiking trails, cross-country ski trails are within easy reach. We offer ou...
fra kr 11 / natt

Andre ferieideer og eiendomstyper i Tyskland som kan være interessante

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Tyskland

kr 2 001til 29 jun - 6 jul
kr 1 956 årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Tyskland

25%til 29 jun - 6 jul
50% årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Tyskland høydepunkter

• Orden og system • Kultur og historie • Variert landskap • Spennende små og store byer • Fjell og sjø

Feriehus og leiligheter i Tyskland

Komfortable leilligheter ved sjøen

Tyskland er et land med godt utviklet infrastruktur og solid økonomi. Det går kjapt å komme seg fra nord til sør på Autobahn og man kan oppleve både majestetiske fjell, historiske byer og behagelig strandliv på en og samme ferie. Det er et stort utvalg av ferieleiligheter over hele Tyskland, men det er spesiellt godt utvalg i nord, altså den delen som er nærmest Norge. Tyskerne er kjent for orden og system, en kombinasjon som garanterer en komfortabel ferie.

Ferieboliger for hele familien

I Tyskland kan du bo i et ekte bayersk feriehus med i en tradsjonell landsby oppe i fjellsiden, eller du kan leie deg inn på et gjestehus fra DDR-tiden i en av landets mange badebyer langs Østersjøen. Med tysk orden er du sikker på at alt du trenger er der, uansett hvor du er. Tyskerne er også opptatt av familien og har mange ferieleiligheter som er spesiellt tilrettelagt for barnefamilier, med enkel adkomst for bil og gangavstand til strand. Vil du på storbytur er Tyskland perfekt, med komfortable leiligheter midt i byen, med kort avstand til butikker og cafèer.

Det snakkes ikke bare tysk i Tyskland. I nord snakkes det nordfrisisk og dansk og på grensen til Polen kan man oppleve at folk snakker sorbisk.

Plassering og orientering

Lett å komme til

Tyskland er et land det er svært enkelt å komme til og enda enklere å komme seg rundt i. Det er bare en kort kjøretur gjennom Danmark eller Sverige, eller en ferjetur fra Oslo. I tillegg går det fly fra Norge til en rekke flyplasser i Tyskland, så dette er et land det er svært enkelt å komme til. Med et av verdens beste motorveinett er det enkelt å kjøre dit du ønsker og Tyskland har også et godt utviklet tognett med både lokale tog som stopper overalt og intercity-tog som kjapt tar deg dit du vil.

Ikke bare et land, men flere

Tyskland er ikke bare et land, landet er delt opp i en rekke delstater som på tysk kalles land. Det er stor forskjell fra delstat til delstat både i språk, kultur og ikke minst værmessig. Langs badebyene i nord er klimaet sammenlignbart med Sør-Sverige, mens man i sør har noen av verdens mest berømte skisteder og dertil gode skiforhold om vinteren. I sørvest er det tørt og mildt og det er ikke uvanlig med 15 varmegrader i februar.

Trier i Tyskland
Trier i Tyskland

Aktiviteter for reisende

Tyskland om sommeren

Tyskere elsker å reise og om sommeren kan det virke som om alle er på farten. Det er en god nyhet for deg, fordi i Tyskland betyr det at alt er lagt til rette for en behagelig ferie, både i storbyene, i fjellene og ikke minst langs badebyene ved Østersjøen. Her finner du lange hvite strender omgitt av sanddyner, bare avbrutt av sjarmerende småbyer fulle av god mat og drikke. Det er også badebyer langs Nordsjøen og ved tusenvis av små og store innsjøer, som Bodensjøen i sør.

Tyskland om vinteren

Mange tror kanskje at Tyskland er flatt, men en tur til Bayern vil fort avkrefte den myten. Her, ved foten av Alpene, ligger mange av verdens mest kjente vintersportsteder som Oberstdorf og Garmisch-Partenkirchen. Som alltid i Tyskland er området godt tilrettelagt, med skiheiser og bakker. Storbyene kan besøkes året rundt og det går nesten ikke en helg uten at det er en byfest eller et marked, mange tyske byer har karneval og hvem kan motstå et julemarked?

Neuschwanstein slottet i Sør-Tyskland
Neuschwanstein slottet i Sør-Tyskland

Topp 3 ting å gjøre i Tyskland

1. Den hardt prøvede byen Berlin

Berlin har en røff historie som by, men er nå blitt en av Europas mest eksotiske storbyer. I det som en gang var en delt by kan man oppleve den nære historien omtrent på hvert gatehjørne, samtidig som Berlin også er kjent for å være innovativ, trendy og åpen for nye muligheter. Det sies at dette er den mest avslappede storbyen i verden, det er i hvert fall en av de rimeligste.

2. Opplev Bayern

Bayern er nesten som et eget land i seg selv, med eget språk, arkitektur og tradisjoner. Den årlige Oktoberfesten i München er berømt verden over, men det er naturen som gir det største inntrykket. Her finner man dype skoger og høye fjell, vakre innsjøer og typiske bayerske landsbyer.

3. Bli med på eventyr

Tyskland har en lang rekke flotte slott og festninger, og mange av dem ligger fantastisk plassert oppe i dalsidene. De aller fleste er åpne for besøkende. De finner spesielt mange av dem i vest, langs elvene Rhinen og Mosel, men noen av de mest spektakulære finner du sør i Bayern, på grensen mot Østerrike. Spredt utover hele landet finner du småbyer fra Middelalderen, som er usedvanlig godt bevart, og det er omtrent som å gå i et eventyr.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til