Finne Feriehus og leiligheter i England

Høydepunkter i England

  • Verdensmetropolen London
  • Enkelt å komme til Vikingebyen York
  • Spennende natur og historie
  • En moderne pubkultur

Den beste Feriehus og leiligheter i England

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Sørvest-England, Cornwall
Villa • 60 m² • 2 Soverom
4,9
(26 vurderinger)
Swallow Cottage is a Grade II listed cottage ideally suited for all of Cornwall's attractions and is set in the quiet village of Sticker. The cottage has two bedrooms, sleeping three people and is only a short walk away from the local pub and shop.The cosy and characterful accommodation is all on the ground floor (only two steps up to the main entrance) and has all the amenities required for a self-catering stay. There is dedicated high-speed fibre broadband should anybody need to access the internet while staying and for small children a travel cot, high chair, bed guard, and changing mat ...
fra kr 1 300 / natt
mer...
Nordvest-England, Cumbria
Hytte • 2 Pers. • 1 Soverom
4,8
(12 vurderinger)
Stones Throw is a beautifully-furnished apartment decorated to a very high standard throughout with large windows offering unrivalled views of the valley and the fells beyond.Situated next door to the owner's house, in the rural village of Grayrigg, you're only 5 miles from Kendal Town Centre and 8 miles from Sedbergh, in the Western Dales.The apartment provides fantastic self-catering accommodation for visitors looking to explore the Lake District and The Yorkshire Dales National Parks. The Dales Way walking route passes nearby, and plenty of walking routes are nearby.The property has exce...
fra kr 1 049 / natt
mer...
St. Ives, Sørvest-England
Feriehus • 2 Pers. • 1 Soverom
Denne leiligheten i andre etasje har sublim havutsikt over Hayle Towans og Godrevy Lighthouse. Du er innen gangavstand fra de vakre strendene, butikkene og restaurantene som St Ives har å tilby. Nyt en sen frokost mens du ser båtene flyte forbi.Soveplasser: 2Soverom: 1Senger: 1 x dobbeltseng (4'6'')Sengetøy og håndklær: Sengetøy og håndklær inkludert (ta med egne badehåndklær).Tilgjengelighet: Leilighet i andre etasje, kanskje ikke egnet for bevegelseshemmede.Kjøkken og utstyr: Elektrisk komfyr, kjøleskap og mikrobølgeovn.Nærmeste strand: 0,1 km.Nærmeste fasiliteter: 0.1 miles.Utendørs: Ikk...
fra kr 1 151 / natt

Andre eiendomstyper i England som kan være interessante:

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger England

kr 2 915til 8 apr - 15 apr
kr 3 504 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger England

15%til 8 apr - 15 apr
40% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i England

England er et av nordmenns favorittreisemål. London er selvsagt det største trekkplasteret, men England har mye mer å by på. Fra Storbyer som Birmingham og Manchester til universitetsbyer som Oxford og Cambridge og til flotte småbyer som Bath og Stratford-Upon-Avon. England har også flott natur og mange strender, særlig i sør i regioner som Devon og Cornwall. Ferieleiligheter er det mange av over hele England, med et bredt utvalg i hovedstaden. Det er også mange ferieboliger i Cornwall.

Ferieboliger i byen og ved vannet

I England kan du finne rimelige ferieleiligheter over hele regionen. I London og i andre destinasjoner kan du velge mellom tusenvis av ferieboliger av forskjellig typer. Du kan for eksempel skaffe deg en to roms leilighet med balkong og concierge. Eller en leilighet ved stranden i Cornwall med hage og basseng. Eller hva med en husbåt i Liverpool med Beatles som tema? Leilighetene har generelt god standard med alt du trenger for å klare deg selv.

England er et begrep som ofte forveksles med Storbritannia. England er nemlig bare en del av Storbritannia. De andre delene er Wales, Skottland og Nord-Irland.

Plassering og orientering

En velkjent feriedestinasjon med gode forbindelser

England er svært enkelt å komme til. Det er mange avganger daglig fra norske flyplasser til diverse flyplasser i London. Det er også enkelt å komme til byer som Liverpool, Manchester og Newcastle fra Norge. Internt i England er tognettet godt utbygd og tar deg kjapt videre til ditt reisemål i løpet av noen timer. Det er også mulig å leie bil, men husk at engelskmennene kjører på venstre siden av veien!

En frodig øy i Nordsjøen

Det er grønt i England og det betyr at det kommer noe regn, men om sommeren kan du forvente flere dager med sol og godt over 20 grader. Jo lenger sør du kommer jo mildere er det, Cornwall er kjent som den mildeste og mest solrike delen av hele Storbritannia. Vinteren kan være grå og småkjølig, men det er sjelden så kaldt at snøen blir liggende.

Big Ben og Parlamentsbyggningen i London
Big Ben og Parlamentsbyggningen i London

Aktiviteter for reisende

England for by og historie

England har en lang rekke spennende byer å besøke, som metropolen London, vikingebyen York og den kongelige byen Bath. Landet har tusener av år med historie som et av verdens viktigste riker og er fortsatt fullt av historiske minnesmerker som blir tatt godt vare på. Over hele England finner du gamle slott og praktbygninger fra en svunnen tid. Du finner også en flora av gamle småbyer hvor tiden nærmest har stått stille.

England for badeliv og opplevelser

Badebyer har vært en tradisjon i England siden den industrielle revolusjon og her finner man lange promenader og brygger fulle av moro for hele familien, i tillegg til mange strender. Men, England er mer enn byer. Her finner du også nasjonalparker og dramatisk natur, særlig når du nærmer deg den sørvestre delen av landet.

Kysten i Cornwall
Kysten i Cornwall

Topp 5 ting å gjøre i England

1. En by man aldri går lei av

London er en av verdens viktigste byer og har en egen unik evne til å stadig fornye seg. Fortsatt er Oxford Street et must for de som liker shopping og Madame Tussauds fascinerer med sine voksdukker. Men, det skjer mye i de bydelene også. Nå er sørsiden av elven Themsen blitt et spennende område og lenger ute finner man moderne Canary Wharf.

2. Vikingebyen York

York, eller Jorvik som byen egentlig het, ble grunnlagt av vikingene og er stolt av sin nordiske historie. Du finner minnesmerker fra vikingetiden i byen, som også er blant de triveligste i England, med krokete gamle gater og eldgamle bygninger fulle av morsomme butikker.

3. Den rojale byen Bath

Bath, som har sitt navn etter de mange badene, har eksistert siden romertiden og har lenge vært et feriemål for de rike som ville bade i et av de velgjørende spa-anleggene. Byen har også en meget unik arkitektur. Det man legger mest merke til er den gyldne fargen på husene, som er laget av lokal stein.

4. Naturopplevelser i Cornwall

I det sørvestre hjørnet av England finner man Cornwall, som er så langt unna London man kan komme. Her er det ingen store byer, men i stedet kan man boltre seg i spektakulær natur. Siden dette også er den varmeste delen av landet er dette et svært populært feriemål om sommeren.

5. En moderne pubkultur

En tur på puben har vært en del av dagliglivet for engelskmenn gjennom århundrer, men i de siste årene har pubkulturen forandret seg. Borte er de røykfyllte lokalene og i stedet er det mange puber som har satset på mat, noen til og med på gourmetmat. Andre puber har satset på å være et historisk minnesmerke, bygningene er ofte en severdighet i seg selv.

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i EnglandBooking.com Feriehus og leiligheter i England
Airbnb Feriehus og leiligheter i EnglandAirbnb Feriehus og leiligheter i England
Vrbo Feriehus og leiligheter i EnglandVrbo Feriehus og leiligheter i England
Bookiply Feriehus og leiligheter i EnglandBookiply Feriehus og leiligheter i England
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i EnglandFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i England
Abritel Feriehus og leiligheter i EnglandAbritel Feriehus og leiligheter i England
HRS Feriehus og leiligheter i EnglandHRS Feriehus og leiligheter i England
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Storbritannia
  3. England