Finne Feriehus og leiligheter i Storbritannia

Høydepunkter i Storbritannia

  • VerdensbyenLondon
  • Mange historiske byer
  • En tur på puben
  • Fotballkamp
  • Tradisjonsrike badebyer

Den beste Feriehus og leiligheter i Storbritannia

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
mer...
Flintshire, Wales
Villa • 105 m² • 1 Soverom
4,9
(18 vurderinger)
'The Cottage' is a charming, cosy retreat, perfectly proportioned and is ideal for couples. The large, private gardens are delightful in the summer months while the wood burning stove and exposed beams make it the perfect place to hunker down when it is chilly outside. Immaculately presented, and styled by the owners to a high standard, this luxury cottage offers all the modern amenities required for a romantic and comfortable stay.Located on the edge of the village, visitors arrive through a welcoming courtyard with private parking and step into a well-stocked kitchen with breakfast table....
fra kr 979 / natt
mer...
Perthshire, Skottland
Feriehus • 2 Pers. • 1 Soverom
3,3
(17 vurderinger)
"Craigton Cottage", 2-room house. Comfortable and cosy furnishings: large living room with open-hearth fireplace and TV. 1 double bedroom. Kitchen (oven, microwave). Bath/shower/WC. Heating (extra). Comfortable furnishings in the country house style. Beautiful panoramic view of the river. Facilities: iron. At the house. Please note: suitable for families. Non-smoking house.
fra kr 569 / natt
mer...
St. Ives, England
Feriehus • 2 Pers. • 1 Soverom
Denne leiligheten i andre etasje har sublim havutsikt over Hayle Towans og Godrevy Lighthouse. Du er innen gangavstand fra de vakre strendene, butikkene og restaurantene som St Ives har å tilby. Nyt en sen frokost mens du ser båtene flyte forbi.Soveplasser: 2Soverom: 1Senger: 1 x dobbeltseng (4'6'')Sengetøy og håndklær: Sengetøy og håndklær inkludert (ta med egne badehåndklær).Tilgjengelighet: Leilighet i andre etasje, kanskje ikke egnet for bevegelseshemmede.Kjøkken og utstyr: Elektrisk komfyr, kjøleskap og mikrobølgeovn.Nærmeste strand: 0,1 km.Nærmeste fasiliteter: 0.1 miles.Utendørs: Ikk...
fra kr 1 150 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Storbritannia

kr 2 847til 8 apr - 15 apr
kr 3 363 årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Storbritannia

15%til 8 apr - 15 apr
40% årlig gjennomsnitt
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter

Moderne leiligheter i britisk stil

Storbritannia er et velkjent ferieland for nordmenn, med attraksjoner som London, fotball og tusenvis av puber. Storbritannia kan også friste med sjarmerende historiske byer, flott natur, eldgamle slott og tradisjonsrike badebyer. Ferieleiligheter får man over hele landet, men man finnner aller flest i og rundt London og langs sørkysten av England.

Ferieboliger med diverse muligheter

Rimelige feriehus kommer i mange fasonger i Storbritannia, fra nydelige kompakte leiligheter med balkong midt i verdensbyen London til store hytter med utsikt på det magiske høylandet i Skottland. Du kan lett finne et koselig rom i det mest typisk britiske av all overnatting, nemlig bed and breakfast, med en solid engelsk frokost på kjøpet. Eller, du kan ta med deg hele familien til en ferieleilighet med badebasseng i Cornwall. De aller fleste leiligheter har internett tilgjengelig og ofte også kjøkken for de som vil lage mat selv.

Helt nord i Skottland, på Shetland, eksisterer det en bevegelse som gjerne ser at øyene igjen blir norske, slik de var før 1468.

Plassering og orientering

Flere land og øyer

Mange sier bare England, men det er viktig å huske på at England er et av flere land i Storbritannia, de andre er Skottland, Wales og Nord-Irland. I tillegg har man en rekke mer eller mindre selvstyrte øyer som blant annet Jersey, Orknøyene og Isle of Man. Det som er felles er at vi snakker om øyer. Det betyr litt nedbør, men relativt milde vintre og behagelig sommmer. Det er likevel en del lokale forskjeller. Skottland er en god del kjøligere og våtere enn det relaivt tørre og milde sør. Været skifter ofte og er forøvrig noe briter elsker å prate om.

Gode forbindelser til Norge

Det går ikke lenger direkte ferje fra Norge til Storbritannia, men til gjengjeld er det så mange fly over Nordsjøen at de nærmest flyr i kø. Fra Oslo går det fly nesten hver time til London hvis man ser alle selskapene under ett. Det går også fly fra andre norske byer til London og fra Norge til mange andre byer på de britiske øyer. Vil man droppe fly går det hurtigtog under kanalen fra Belgia og Frankrike til London. Internt i Storbritannia er det et godt utbygd tognett, som tar deg til alle landets hjørner.

Typiske britiske rekkehus
Typiske britiske rekkehus

Aktiviteter for reisende

Storbyer med historie

London er nordmenns favorittby nummer en for weekendtur og trenger knapt noen nærmere presentasjon, men Storbritannia har også mange andre byer med hver sin egenart. Liverpool er kjent for Beatles, Edinburgh har sin Royal Mile og York ble jo grunnlagt av vikingene. Litt mindre kjent er kanskje Bath, Manchester og Birmingham, men dette er alle byer med lang historie og en sterk lokal kultur, men de er også trendy og fremtidsrettede

Småbyer og badebyer

Storbritannia er full av eldgamle og sjarmerende småbyer, som ser ut som de er tatt rett ut av en eventyrfilm. Her går dagliglivet sin vante gang omtrent slik det alltid har gjort, i typisk britisk stil. Landet har også en lang rekke badebyer og mange av dem har røtter tilbake til 1800-tallet. De har gjerne lange strender og alle har minst en pir, en avstikker langt ut i havet med leker og aktiviteter for hele familien. Dette er en veldig britisk opplevelse.

London med sine kjente 2-etasjes busser
London med sine kjente 2-etasjes busser

Topp 3 ting å gjøre i Storbritannia

1. Verdensmetropolen London

Det sier at dersom man er lei av London er man lei av livet. Denne verdensmetropolen pulserer av liv og aktivitet og er britenes ubestridte hovedstad. Byen fornyer seg i et utrolig raskt tempo samtidig som London er utrolig flink til og stolt av å ta vare på sin historie, som strekker seg flere tusen år tilbake til før Romertiden. Du kan utforske et nytt område av London hver dag uten å rekke bli ferdig. London har alt.

2. Pub er fortsatt møtested nummer en

Det er fortsatt en pub på hvert gatehjørne i Storbritannia, men de har faktisk forandret seg i den senere tid. Fra å være røykfyllte ølsteder har en ny generasjon kommet til og det finnes nå mange forskjellige typer puber. Noen satser på gourmet-mat, andre er spesialister på øl eller andre drikkevarer og atter andre er historiske høydepunkter. Fortsatt er det på puben folk møtes.

3. Fotball og kultur

Mange er godt kjent med britiske bynavn gjennom fotball på TV og det å dra på fotballkamp i Storbritannia er et høydepunkt for de som liker fotball. Men, skal man få seg en ekte britisk sportsopplevelse bør man se på en cricket-kamp. Det er nesten like populært som fotball i Storbritannia, men sporten er praktisk talt ukjent i Norge. Storbritannia har også noen av verdens mest kjente museer og gallerier, for de som ikke er så interessert i sport. Og landet er fullt av gamle spektakulære slott!

Feriereisemål i Storbritannia

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

Booking.com Feriehus og leiligheter i StorbritanniaBooking.com Feriehus og leiligheter i Storbritannia
Airbnb Feriehus og leiligheter i StorbritanniaAirbnb Feriehus og leiligheter i Storbritannia
Vrbo Feriehus og leiligheter i StorbritanniaVrbo Feriehus og leiligheter i Storbritannia
Bookiply Feriehus og leiligheter i StorbritanniaBookiply Feriehus og leiligheter i Storbritannia
FeWo-direkt Feriehus og leiligheter i StorbritanniaFeWo-direkt Feriehus og leiligheter i Storbritannia
Abritel Feriehus og leiligheter i StorbritanniaAbritel Feriehus og leiligheter i Storbritannia
HRS Feriehus og leiligheter i StorbritanniaHRS Feriehus og leiligheter i Storbritannia
500+ til
  1. Feriehus og leiligheter
  2. Storbritannia