Feriehus og leiligheter i Sopot

Feriehus og leiligheter i Sopot

Søk blant 1 419 boliger i Sopot!

Finne Feriehus og leiligheter i Sopot

Høydepunkter i Sopot

  • Lange strender
  • En ekte polsk stemning
  • Livlig uteliv
  • Rimelige priser
  • Gode muligheter for utflukter

Den beste Feriehus og leiligheter i Sopot

Gjestene er enige: disse oppholdene er høyt rangert for beliggenhet, renslighet og mer.
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia, Bilde 4
mer...
Sopot, Kashubia
Ferieleilighet • 71 m² • 2 Soverom
7,0
(2 vurderinger)
KORDECKIEGO 2 | 70M2 | 2 SYPIALNIE | 4 OSOBY KORDECKIEGO 2 | 70M2 | 2 BEDROOMS | 4 PEOPLEThe SpaceFor English please see below.Sopot Admiralski to wspaniały apartament. Na 70 metrach kwadratowych znajduje się prawdziwa uczta dla oka. Apartament jest przestronny i wygodny, a duża ilość okien wnosi mnóstwo światła.Głównym pomieszczeniem jest tu ogromny salon z wyjściem na balkon. Jego centralnym elementem jest piękna, rozkładana kanapa, która będzie doskonała do relaksu po całodniowym zwiedzaniu lub męczącym dniu pracy. Salon wyposaży jest również w kominek oraz stół i krzesła.Do dyspozycji g...
fra kr 621 / natt
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia, Bilde 4
mer...
Sopot, Kashubia
Ferieleilighet • 27 m² • 1 Soverom
10,0
Et unikt sted som kombinerer en historisk bygning med moderne design. En villa med leiligheter i toppklasse, et snev av klassikerne fra disse årene. En av de største fordelene med dette stedet er den ekstraordinære nærheten til naturen - havet og skogen. Nivået på finish, oppmerksomhet på detaljer, vakre grønne områder rundt, er egenskapene til Willa Szwarc, som er umulig å passere likegyldig. Anlegget er intimt, og livet der flyter mye saktere.Rommet Leiligheten med grønne aksenter gir inntrykk av å være enda nærmere naturen. Elementer av grønne blader på veggen gir den en uvanlig atmosfær...
fra kr 553 / natt
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia, Bilde 1
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia, Bilde 2
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia, Bilde 3
Ferieleilighet til 4 Personer i Sopot, Kashubia, Bilde 4
mer...
Sopot, Kashubia
Ferieleilighet • 62 m² • 1 Soverom
7,6
(5 vurderinger)
BYGG OG OMRÅDEBESKRIVELSE Elegant, to-roms leilighet med en flott beliggenhet i Sopot, i sentrum av Tri-City-feriestedet - bare 4 minutter fra stranden! Den perfekte beliggenheten til leiligheten gjør den til et ideelt sted for en ferie ved sjøen. Bydelen ligger i den nordlige, roligere delen av Sopot, i hjertet av Tricity. Kyststripen i distriktet består av hoteller, gjestehus, sanatorier, hvilehus, et fyrtårn og en omfattende strandinfrastruktur. I nærheten er det piren - bare 15 minutters gange fra leiligheten (950 m), og det viktigste shopping- og restaurantområdet - den berømte Monte ...
fra kr 452 / natt

Priser og tilgjenglighet

Aktuelle priser for ferieboliger Sopot

kr 2 266til 29 jun - 6 jul
kr 3 061 årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Gjennomsnittlig pris per uke

Aktuell tilgjengelighet for ferieboliger Sopot

33%til 29 jun - 6 jul
63% årlig gjennomsnitt
jul
aug
sep
okt
nov
des
jan
feb
mar
apr
mai
jun
Prosent av tilgjengelige utleieobjekter

Feriehus og ferieleiligheter i Sopot

Moderne leiligheter i polsk badeby

Sopot er en av de klassiske polske badebyene, strategisk plassert ved Østersjøen, mellom Gdansk og Gdynia. Med kilometerlange strender, heftig uteliv og Europas lengste brygge er Sopot allerede svært populær blant både polakker og utlendinger. Det meste av ferieleilighetene som tilbys i dette området er bygd i moderne tid, men du kan også bo i en leilighet fra kommunist-tiden. Alle har moderne interiør og kort vei til strand og by.

Ferieboliger ved stranden for familier

Det er godt utvalg av ferieleiligheter både i Sopot og området rundt. Du kan velge mellom leiligheter for hele familien som ligger like ved stranden med alle fasiliteter som badstu, terrase og wifi eller tradisjonelle gjestehus med klassisk innredning i kort avstand til butikker og spisesteder. Ferieboligene har alltid et uteområde og gjerne en hage barna kan leke i. Ta gjerne og sjekk beskrivelsen av leilighetene, for mange ligger i gamle ærverdige feriehus fra før kommunist-tiden. Sopot har nemlig lang historie som feriested og har også en del luksushoteller.

Sopot var en populær badeby allerede før 1900-tallet, da området var en del av Tyskland. Keiser Wilhelm bygde seg en sommerbolig her, nå er det hotell Maryla.

Plassering og orientering

Den mest populære badebyen i Polen

Sopot er sammen med Gdansk og Gdynia kjent som trippelbyen helt nord i Polen. Med gode forbindelser til resten av Polen og utlandet er Sopot både populært som feriemål og for en dagstur fra byene rundt. Det går direkte buss til flyplassen i Gdansk, med mange forbindelser til diverse norske byer og fra Gdynia går det ferje til Sverige. Det går lokaltog flere ganger i timen mellom Sopot og de andre byene i området og det koster nesten ingenting.

Et behagelig klima, særlig om sommeren

Været i Sopot er ganske stabilt mildt og tørt om sommeren, en tanke varmere enn i Sør-Sverige. Det betyr mye sol og varme, men ikke den heten man opplever ved Middelhavet. Om sommeren kan temperaturen komme over 30 grader, men 25 grader er mer normalt på dagtid. Sommersesongen varer fra juni til september, men våren og høsten er også en fin årstid for et besøk, da det er en god del roligere i byen, men fortsatt liv. På vinteren er det sjelden snø.

Piret i Sopot
Piret i Sopot

Aktiviteter for reisende

Sopot for strand og sol

Sopot har flere kilometer med sandstrender som passer perfekt for barnefamilier. Det er mest livlig nær sentrum, men du trenger ikke gå langt for å finne en ledig plass i solen. Langs stranda går det lange promenader med parker og cafèer, så her kan man sole seg også i gresset eller nyte utsikten med noe kaldt i glasset. Sopot har også Europas lengste trebrygge, som stikker 500 meter ut i havet. For noen få kroner kan du få tilgang til alle aktivitetene som er på brygga. Byen er også kjent for sine mange Spa-anlegg og luksushotellene ligger på rekke og rad langs stranden.

Sopot - kjent for uteliv

Sopot er også kjent som et sted hvor polakkene slår seg løs på kveldstid, og byen er full av barer og cafèer, som dobler som utesteder på nattestid. Langs byens hovedgate Monte Cassino ligger det også tett med spisesteder av forskjellige slag, her får du både polsk og internasjonal mat, til priser som er svært rimelige sammenlignet med norske priser. Det arrangeres også mange konserter og festivaler i Sopot som tiltrekker seg tilreisende fra hele Polen, i løpet av noen hektiske sommeruker.

Stranden utenfor Sopot
Stranden utenfor Sopot

Topp 3 ting å gjøre i Sopot

1. Slappe av i byen

Den aller mest populære aktiviteten i Sopot er å gjøre svært lite, annet enn å vandre rundt i byen og sette seg ned på en utecafè. Det er mange av dem som serverer både mat og drikke og du finner også en god del på strandpromenaden, med utsikt til havet og livet på stranden. I hovedgata Monte Cassino finner man også et godt utvalg av butikker og noen usedvanlig merkelige bygninger, som Krzywy Domek. Dette er et så spesiellt bygg at du tror at det er noe galt med øynene dine når du ser det.

2. Dagstur til Gdansk

Bare noen få kilometer unna og svært lett tilgjengelig med lokaltog ligger Gdansk. Dette er i seg selv en populær by blant nordmenn, med en helt unik gamleby fra Hansa-tiden og en livlig atmosfære med markeder og utecafèer. Her ligger også skipsverftet der den polske revolusjonen startet på 1980-tallet og bevegelsen Solidaritet ble stiftet. Det er nå gjort om til museum. Er du ute etter shopping er tilbudet en god del større i Gdansk sammenlignet med Sopot.

3. Cruise med et piratskip

Statek Pirat er et piratskip som tilbyr korte cruiseturer rundt Sopot og Gdansk. Det har trolig aldri vært på et ekte tokt, men skipet er i seg selv en attraksjon og et cruise beskrives som usedvanlig avslappende. Det gir deg også en unik mulighet til å se byen og området fra vannet. Det er en cafè ombord som serverer polske retter. Statek Pirat er tilgjenglig ut september

Holidu sammenligner hundrevis av nettsider for å finne din perfekte feriebolig til best mulig pris.

500+ til